Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبر نگار مهر، آیت الله علیرضا اعرافی عصر دوشنبه در دیدار مجمع نمایندگان طلاب و فضلای استان آذربایجان غربی مقیم حوزه علمیه قم که با اشاره به برخی اقدامات صورت گرفته در مدیریت حوزه گفت: جایگاه کلان نگری و رویکردهای بلند راهبردی و تأثیر آن بر مقام عمل اهمیت به‌سزایی دارد.

وی افزود: در این چند سال ۲۰ سند راهبردی برای دو دهه فعالیت پیش روی حوزه‌های علمیه تدوین و ترسیم شده و این اسناد کلان و راهبردی با حرکت جهادی و صرف هزاران نفر ساعت و در طی دو سال تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر حوزه‌های علمیه ضمن اشاره به ضرورت ترسیم نظامات جامع و ارائه چشم‌انداز و منشورهای حوزوی و تدوین برنامه ۵ ساله میان مدت برای حوزه‌های علمیه بیان کرد: برنامه میان مدت حوزه‌های علمیه با ذکر شاخص‌های راهبردی در ۴۰ مضمون و ۹۰۰ ردیف برنامه‌ای تدوین شده و تا پایان سال جاری همه مدیریت‌های استانی نیز باید برنامه‌های ۵ ساله خودشان را ارائه دهند.

وی با اشاره به طراحی بیش از ۱۰۰ طرح بسیار مهم و تحولی بلند مدت افزود: کار ویژه روحانیت در عصر جدید، طرح آمایش حوزه‌های علمیه کشور، عقد و پیگیری تفاهم‌نامه‌ها و برنامه‌های مشترک، درختواره رشته‌های حوزه، توسعه فقه معاصر ناظر به مسائل جدید، طرح هدایت علمی، منابع پایدار حوزه، هوش مصنوعی و اجتهاد، طرح واسپاری اختیارات و ارتقا و توسعه درس‌های خارج در کشور و… از مهمترین این طرح‌ها به شمار می‌رود.

اعرافی با اشاره به اینکه از میان ۲۰۰ کار ویژه روحانیت بر ۵۰ کار ویژه اصلی تمرکز شده هدف‌گذاری‌های عملیاتی با افق ۲۰ ساله در طرح آمایش حوزه انجام شده، گفت: با توجه به برخی محدودیت‌های بودجه‌ای در سال‌های اخیر، تاکنون در ۳ سال گذشته ۲۰۰ هزار موقوفه حوزوی شناسایی شده‌اند که اگر همه آنها به استفاده و بهره‌برداری از سوی حوزه‌های علمیه برسند، علاوه بر سامان یابی این موقوفات بسیاری از مشکلات بودجه‌ای حوزه نیز رفع می‌شود.

وی با اشاره به گسترش فعالیت‌های حوزه علمیه در سه سال اخیر علی رغم نصف‌شدن بودجه بیان کرد: همه کارهایی که انجام دادیم با مدد الهی و فعالیت جهادی انجام شد و با وجود کم شدن ۲۰۰ نفر از نیروهای مرکز مدیریت حوزه، فعالیت‌های زیادی نیز به معاونت‌های حوزه افزوده شد.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه واسپاری امور به خود استان‌ها به جدیت دنبال می‌شود و تاکنون حدود ۳۵ درس خارج در غیر از قم رسمیت یافته است، گفت: زمانی در شهر تبریز ۴۰ مجتهد حضور داشت و این عظمت و شکوه علمی باید دوباره به این شهر و شهرهای دیگر بازگردد و در زمینه تقویت نظارت و رتبه بندی قاعده‌مند تلاش‌های زیادی انجام می‌شود.

وی در ادامه افزود: اکنون نیز باید چند درس خارج بزرگ در حوزه علمیه آذربایجان غربی شکل گیرد و در این زمینه بزرگان ما هم آماده هستند و قطعاً به کمک این استان خواهند آمد.

اعرافی در پایان گفت: من همواره نظرم نسبت به مجامع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه مثبت بوده است و این مجامع را مشاور خوبی برای مدیریت حوزه می‌می‌دانم.

کد خبر 5114213

منبع: مهر

کلیدواژه: آیت الله اعرافی قم مدیریت حوزه های علمیه کشور موقوفات قاسم سلیمانی ویروس کرونا اولین سالگرد شهادت حاج قاسم آیت الله مصباح یزدی شیراز آلودگی هوا کرمانشاه آمار کرونا گرگان بوشهر جبهه مقاومت عکس استانها خطبه های نماز جمعه شهرستان کرج حوزه های علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۳۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل استقلال ملاثانی:آماده بازی بودیم ولی به ورزشگاه راهمان ندادند،آیا گناه کردیم؟/ بودجه کل تیم ما به اندازه یک بازیکن فولاد است

نعیم حمیدی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره اینکه تیم استقلال ملاثانی میزبان سپاهان در جام حذفی است و این نگرانی وجود دارد تا این تیم نتواند همانند بازی با فجرسپاسی شیراز ورزشگاهی برای میزبانی داشته باشد، اظهار کرد: ما یک تیم مردمی از یک منطقه محرومی هستیم. با تلاش مردم این منطقه و کلاً در قالب استان خوزستان با استعداد خودمان به لیگ دسته اول رسیده‌ایم. در شهر ملاثانی ورزشگاه داریم، از لیگ دسته سوم شروع کردیم و بعد از ۸ سال به دسته اول رسیدیم. در تمام این سال‌ها ورزشگاه ما تکمیل نشده است. تیم خصوصی هستیم ولی توانایی ساخت ورزشگاه را نداریم و باشگاه‌های خصوصی در لیگ برتر داریم که از ورزشگاه دولتی استفاده می‌کنند.

توانایی آن را نداشتیم تا مشکل نور را حل کنیم

مدیرعامل استقلال ملاثانی ادامه داد: به ما اعلام شد تا زمانی که ورزشگاه ملاثانی درست می‌شود بازی‌های خود را در ورزشگاه تختی اهواز برگزار کنید. این ورزشگاه زمین چمن خوبی نداشت که آن را درست کردیم ولی مشکل نور داشت و توانایی آن را نداشتیم تا مشکل نور را حل کنیم. خدا شاهد است در پول آب معدنی بازیکنان و کادرفنی مانده‌ایم. با نداری تیم‌داری می‌کنیم. قسمتی از فوتبال کشور را نشان می‌دهیم که پول همه چیز نیست. بچه‌ها با غیرت و با شرف در خدمت تیم هستند. مقابل بهترین تیم‌های کشور ایستادند و نتیجه گرفتند. تمام هزینه تیم ما در یک فصل ۲۰ میلیارد تومان است که شامل تمامی مخارج ما از پول اعضای تیم گرفته تا سفر‌ها و رفت و آمدهای‌مان است. این پول هزینه یک بازیکن فولاد خوزستان نمی‌شود.

گفته بودیم بازی حساسی با فجرسپاسی داریم

وی افزود: اداره کل ورزش و جونان استان خوزستان گفت مشکل نور ورزشگاه تختی را حل می‌کند ولی درست نکردند. ورزشگاه غدیر اهواز مانده بود که آن را به استقلال خوزستان دادند تا ضمن حفظ و نگهداری ورزشگاه، بازی‌های خود را در لیگ برتر برگزار کنند. در دیدار‌هایی به ما ورزشگاه داده بودند و به مسئولان آن تیم گفته بودیم بازی حساسی با فجرسپاسی داریم که در سقوط و صعود تیم‌ها تأثیر دارد. وضعیت خود ما هم خوب نیست و باید برای ماندن در لیگ دسته اول بجنگیم. باید بازی جوانمردانه کنیم. بنی تمیم مدیر کل ورزش و جوانان استان گفت ما ورزشگاه غدیر را برای شما می‌گیریم و نامه خود را برای این ورزشگاه بزنید. هیئت فوتبال استان هم بر این موضوع تأکید کرد ولی یک روز قبل از بازی گفتند ورزشگاه را نمی‌دهیم.

گناه ما چیست که آماده بازی هستیم

حمیدی خاطرنشان کرد: از استانداری تا اداره کل ورزش و هیئت فوتبال ورود کردند ولی در روز بازی در‌های ورزشگاه باز نشد و تمامی ارگان‌ها و نهادها نظاره‌گر بودند، اما کاری نکردند تا درهای ورزشگاه باز شود و بازی لغو نشود. حالا گناه ما چیست که آماده بازی هستیم ولی برای‌مان کاری نمی‌کنند. چه کاری از دستمان بر می‌آید؟ در عرض یک روز می‌توانیم ورزشگاه بسازیم. ضمن اینکه مسئولان گفتند ورزشگاه غدیر را برای‌تان گرفته‌ایم. البته نفت مسجدسلیمان همکاری کرد و ورزشگاه داد، اما سازمان لیگ اجازه نداد، چون نفت و فجرسپاسی برای صعود به لیگ برتر با هم رقیب بودند. 

 باید تا پایان بمانیم

وی تصریح کرد: رئیس هیئت فوتبال استان چه می‌کند وقتی ما در استانی غنی هستیم و مشکل میزبانی تیم‌های استان حل نشده است. نباید تیمی مانع بازی تیم هم استانی خود شود. اگر اول فصل بود انصراف می‌دادیم ولی ۶ بازی تا پایان فصل مانده و باید تا پایان بمانیم

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیرعامل استقلال ملاثانی:آماده بازی بودیم ولی به ورزشگاه راهمان ندادند،آیا گناه کردیم؟/ بودجه کل تیم ما به اندازه یک بازیکن فولاد است
  • آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران در لرستان
  • مشکل تامین ارز دارو داریم؛ اما وعده درمان سرطان رایگان می دهند! بودجه 1403 برای تامین دارو چه می گوید؟
  • سالانه ۵۰ موقوفه جدید به موقوفات استان سمنان اضافه می‌شود
  • ضرورت تغییر دیدگاه به بودجه بنیاد ملی نخبگان/ برنامه‌هایی برای نخبه‌های حوزوی داریم
  • ضرورت تغییر دیدگاه به بودجه بنیاد ملی نخبگان/ برنامه‌هایی برای نخبگان حوزوی داریم
  • ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب داریم
  • آغاز پذیرش حوزه‌ های علمیه خواهران در لرستان
  • دغدغه بی ثباتی قیمت‌ها به ایستگاه سوئیس رسید
  • انجام ۳ ماموریت پلیسی در استان سمنان/ ۸ مواد فروش دستگیر شدند