Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه شورای ساماندهی مرکز سیاسی و اداری کشور و تمرکز زدایی از تهران پیش از ظهر امروز (دوشنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

گروه راه و مسکن بازارنیوز: اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور  در جلسه جلسه شورای ساماندهی مرکز سیاسی و اداری کشور و تمرکز زدایی از تهران، ساماندهی تهران را یک ضرورت دانست و گفت: مسائل حمل و نقل، محدودیت منابع آب، آلودگی هوا، حاشیه نشینی و وجود واحدهای صنعتی در داخل شهر از جمله مسائل و مشکلات تهران هستند که فارع از بحث انتقال یا عدم انتقال پایتخت، باید به این مسائل به طور جدی رسیدگی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برخی پیشنهادات مبنی بر انتقال مرکز سیاسی و اداری کشور و تمرکز زدایی از تهران خاطر نشان کرد: موضوع انتقال پایتخت موضوع جدیدی نیست و در دولت های گذشته نیز این موضوع مطرح بوده است.

وی افزود: وقتی موضوع انتقال پایتخت مطرح می‌شود، باید به صورت جامع مورد بحث و بررسی قرار گیرد و نباید این موضوع محدود به انتقال مرکز سیاسی از تهران باشد چرا که مسائل تهران و جمعیت ساکن در این کلانشهر را نمی توان نادیده گرفت.

جهانگیری با اشاره به تدوین پیش نویس سند سیاست گذاری ساماندهی و تمرکز زدایی تهران تصریح کرد: کارگروه تخصصی شورای ساماندهی مرکز سیاسی و اداری کشور و ساماندهی و تمرکز زدایی از تهران جلسات متعددی را با دستگاه های مربوطه برگزار کرده که حاصل این جلسات تدوین این پیش نویس است که جمع بندی آن به سه پیشنهاد منتج شده است.

 معاون اول رییس جمهور با اشاره به نظرات و دیدگاه‌های موافق و مخالف در جلسه درخصوص این پیش نویس، از اعضای شورا خواست تا برگزاری جلسه آتی که در اواخر سال انجام خواهد شد، پیشنهادات مطرح شده را مورد بررسی و مطالعه دقیق تر قرار دهند و الزامات، نحوه اجرا و برنامه زمانبندی هر پیشنهاد را به صورت روشن و شفاف تدوین کنند تا در جلسه آتی در خصوص آن تصمیم گیری شود.

 در این جلسه که وزیر راه و شهرسازی، وزیر نیرو، شهردار تهران، رییس شورای اسلامی شهر تهران و نمایندگان مجلس عضو این شورا نیز حضور داشتند، گزارشی از پیش نویس سند سیاست گذاری ساماندهی و تمرکز زدایی تهران ارائه شد.

در این گزارش تراکم و تمرکز شدید جمعیتی و اقتصادی، مخاطرات طبیعی، آلودگی زیست محیطی، نارسایی‌های شبکه‌های حمل و نقل و زیرساختی و خدماتی، ناکارایی اقتصادی و افت رقابت پذیری از جمله ابر مسئله‌های تهران برشمرده شد و پیامدهای هر یک از این مسائل نیز مورد بررسی قرار گرفت.

 براساس این گزارش و با توجه به تجارب انتقال پایتخت در کشورهای مختلف، انتقال پایتخت تنها در ایجاد کشورهای جدید فاقد تمدنی و یا کشورهای دارای نظام فدرال موفقیت آمیز بوده است.

گفتنی است در پیش نویس سند سیاست گذاری ساماندهی و تمرکز زدایی تهران، رویکردهای متداول در مواجهه با مسائل کلانشهرها و پایتخت‌ها مورد بررسی قرار گرفته و مطالعاتی در خصوص عوامل و روندهای شکل‌گیری وضعیت موجود، طرح‌های مطالعاتی پیشین و تجارب جهانی انتقال پایتخت و مرکز سیاسی، اداری نیز انجام شده است.

 در پیش نویس سند سیاست گذاری ساماندهی و تمرکز زدایی تهران سه پیشنهاد نهایی مطرح شده که عبارتند از: استقرار فوری نظام مدیریت منطقه پایتختی کشور در محدوده کلانشهری تهران، تهیه طرح ساماندهی و تمرکز زدایی منطقه کلانشهری تهران با همیاری تمام سازمانهای ذیربط و ایجاد مرکز اداری ـ سیاسی جدید.

برچسب ها: انتقال پایتخت ، پایتخت ، جهانگیری ، تهران لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000LVt

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: انتقال پایتخت پایتخت جهانگیری تهران مرکز سیاسی و اداری کشور انتقال پایتخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۳۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبات هشتاد و یکمین جلسه هیئت مقررات زدایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مهم‌ترین مصوبه هشتاد و یکمین جلسه هیئت مقررات زدایی تسریع در تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا بود. در این جلسه از اصناف به علت بیشترین همکاری با درگاه ملی مجوز‌ها در تبدیل مجوز‌های کاغذی به الکترونیک قدردانی شد. طبق قانون باید تا ۲۶ اردیبهشت همه مجوز‌های قدیمی با دریافت شناسه یکتا به مجوز‌های الکترونیکی تبدیل شوند.

جزئیات بیشتر در گزارش خانم شفیعی:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تسلیمی مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و توسعه ورزش بانوان شد
  • امکان انتقال پایتخت؛ چرا احمدی‌نژاد موفق نشد؟
  • اهتمام و همگرایی برای رفع محرومیت از نقاط کم برخوردار شیراز
  • اعتبار و تکلیف هر دستگاه در سند محرومیت‌زدایی مشخص باشد
  • مصوبات هشتاد و یکمین جلسه هیئت مقررات زدایی
  • جمله حاشیه ساز ثابتی درباره بنی صدر
  • افسردگی شایع‌ترین اختلال روان/ تدوین پیش نویس سند سلامت روان
  • شهرداری به دنبال ساماندهی محل پارک موتورسیکلت‌ها در پهنه مرکزی پایتخت
  • امیر حسین ثابتی و «تنش زدایی»؛ سیاست «کنترل جمعیت» نیست که تغییر کرده باشد!
  • خسروپناه: ضعف حکمرانی در حوزه صوت و تصویر فراگیر مرتفع شود