Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با بازدید علی زینی وند استاندار کرمان از کارخانه احیا استیل فولاد بافت، کلنگ احداث مجتمع خدماتی رفاهی فولاد بافت با مساحت ۵۴ هزار مترمربع به زمین زده شد.

به گزارش روابط عمومی گروه مالی گردشگری، در مجتمع خدماتی رفاهی فولاد بافت امکاناتی همچون پمپ بنزین، گاز CNG، گازوییل، رستوران و مشاغل مختلف از جمله نانوایی، خشکشویی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. پیش بینی شده است.

مدیرعامل شرکت احیا استیل فولاد بافت در این زمینه گفت: مجتمع خدماتی رفاهی که در جنب شرکت احیا استیل فولاد بافت احداث می شود، توسط گروه مالی گردشگری در قالب شرکتی تحت عنوان " پارس زیگورات بافت" با سهامداری شرکت پارس زیگورات و مجتمع فولاد بافت ایجاد خواهد شد.

سورنا زمانیان افزود: عملیات اجرایی مجتمع خدماتی رفاهی آغاز شده و طبق برنامه ریزی‌ها، قرار است مجتمع یاد شده در مدت 16 ماه احداث شود.

وی با اشاره به بازدید استاندار کرمان از مجتمع فولاد بافت گفت: در جریان این بازدید، مسایل و مشکلات فاز 2 کارخانه احیا استیل فولاد بافت مطرح شد که استاندار برای رفع مشکلات که مرتبط با بعضی از ادارات محلی و استانی بود، دستورات مساعد صادر کرد.

زمانیان افزود: از دیگر مسایل مطرح شده با استاندار کرمان، موضوع تامین مسکن کارکنان و کارگران فولاد بافت بود که در این خصوص بر اساس دستورات صادره از سوی استاندار، هماهنگی های لازم با دستگاه مربوطه انجام شد.

این گزارش حاکیست: مجوز فاز 2 فولاد بافت، از فولادسازی به احداث 2 واحد شامل کارخانه گندله سازی با ظرفیت 2.5 میلیون تن و کارخانه احیا مستقیم برای تولید 800 هزار تن آهن اسفنجی جدید، صادر و ابلاغ شده است. پیش بینی می شود فاز 2 مجتمع تا پایان سال 1401 به بهره برداری برسد.

کارخانه احیا استیل فولاد بافت، بزرگترین و تنها مجتمع صنعتی بزرگ منطقه در سطح سه شهرستان بافت، رابر و ارزوئیه است که در سال رونق تولید(۹۸) افتتاح شد.

لینک کوتاه: asriran.com/003Cj7

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بانک گردشگری فولاد بافت احیا استیل فولاد بافت مجتمع خدماتی رفاهی کارخانه احیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۷۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست حل مساله در استان سمنان برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی دولت، موانع و مشکلات احداث آزادراه حرم تا حرم، تکمیل و تعیین تکلیف سهامداران کارخانه سیمان بی ارجمند و پیشنهادات مطرح برای حل مشکلات آبی سمنان در جلسه‌ای با حضور رئیس‌جمهور بررسی و تصمیم‌گیری شد.

رئیس جمهور در این نشست پس از شنیدن گزارش مشکلات و مسائل برخی موضوعات اولویت‌دار استان، دستورات لازم برای بررسی و رفع این موانع را صادر کرد.

در ابتدای این جلسه موضوع کلان پروژه آزادراه حرم تا حرم و دو چالش عمده پیش‌روی این پروژه از جمله موضوع بازنگری در قرارداد احداث آن و همچنین تأمین منابع مالی مورد نیاز برای سرعت بخشیدن به اجرای این آزادراه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین پیشنهاد بازنگری در مسیر احداث آزادراه حرم تا حرم و اصلاح یا حذف بخش‌های غیرضرور این طرح با اقدامات فنی و مهندسی و همچنین عبور این آزادراه از نزدیکی شهرها به جهت هم بهره‌مندی مسافرین از خدمات شهری و هم رونق بیشتر شهرهای در مسیر، از دیگر موضوعاتی بود که در این رابطه مطرح شد.

رئیسی در ادامه پس از دریافت گزارشات معاون اجرایی رئیس جمهور، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء به‌عنوان مجری پروژه و مسئولین وزارت راه و شهرسازی دستور تأمین اعتبار بخش‌های اولویت‌دار این پروژه را صادر و مقرر کرد سایر مشکلات پیش‌روی اجرای آن با ارائه راهکار در قالب یک بسته پیشنهادی از سوی مجریان طرح جهت بررسی و تصویب به دولت ارائه شود.

در بخش دیگری از این جلسه موضوع بلاتکلیفی کارخانه سیمان بی ارجمند و دلایل و چرایی توقف احداث آن مورد بررسی قرار گرفت.

بر اساس گزارش معاون اجرایی رئیس جمهور، روند احداث این کارخانه از سال ۸۴ و با سهامداری ۳۸ هزار نفر از مردم سمنان آغاز شد، اما در ادامه به‌رغم پیشرفت ۵۴ درصدی به دلیل تأخیر و عدم توانایی مدیران آن در بازپرداخت وام ارزی، افزایش میزان بدهی به دلیل نوسانات قیمت ارز و منتفی شدن توجیه اقتصادی متوقف شد.

رئیسی پس از شنیدن گزارش مدیران این کارخانه و همچنین نقطه نظرات مسئولان استانی، نظر به اهمیت مسئله سهامداری مردم در این کارخانه و اهتمام دولت نسبت به حفظ منافع مردم، به معاون اجرایی رئیس جمهور دستور داد پیشنهادات ارائه شده را بررسی و ضمن گردش کار موضوع در کمیسیون اقتصادی دولت و هماهنگی با بخش حقوقی دولت موضوع را برای طرح در هیئت دولت آماده کنند.

کد خبر 6082326

دیگر خبرها

  • دستورات رئیس جمهور برای حل برخی مسائل اولویت‌دار استان سمنان
  • دستورات رئیس جمهور برای حل برخی مسائل اولویت‌دار استان سمنان مورد پیگیری قرار گرفت
  • نشست پیگیری موضوعات ویژه استان سمنان
  • نشست حل مساله در استان سمنان برگزار شد
  • کلنگ زنی مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در محور فرسفج خیرآباد
  • احداث مجتمع فرهنگی، رفاهی در محور راور_دیهوک
  • افتخار خدمت رسانی ۱۶۰ هزار خادم یار به زائران امام رضا (ع)
  • تبادل توافق نامه احداث مجتمع رفاهی در محور راور - دیهوک
  • شرکت ملی نفت صاحب کارخانه آسفالت می شود
  • اجرای ۸۰ پروژه فنی و خدماتی در نفت و گاز آغاجاری