Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان اداری و استخدامی اعلام کرد که دستورالعمل تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی غیررسمی به رسمی که در فضای مجازی منتشر شده جعلی است و چنین موضوعی صحت ندارد.

 طی چند روز گذشته متنی جعلی در فضای مجازی تحت عنوان «دستورالعمل تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی غیررسمی به رسمی» در حال دست‌به‌دست‌شدن است که با جعل و تحریف ابلاغیه سازمان اداری و استخدامی کشور پیرو «قانون تفسیر بند «و» ماده (۴۴) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران» و تغییر تاریخ و جابه‌جا کردن عنوان «نیروی شرکتی» به جای «ایثارگران»، سعی در دست‌یابی به مقاصد خود دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روابط‌عمومی سازمان اداری و استخدامی کشور اعلام کرد که این خبر جعلی است و در واقع تحریف ابلاغیه رسمی سازمان اداری و استخدامی در تاریخ ۲۵ آذرماه است.

 سازمان اداری و استخدامی ۲۵ آذرماه سال جاری بخشنامه‌ای به تمام دستگاه‌های مشمول قانون برنامه پنجم توسعه ابلاغ کرد. این بخشنامه در ارتباط با سوالات مطرح شده درباره بند «و» ماده ۴۴ قانون برنامه پنجم توسعه است که در آن آمده است «دستگاه‌های اجرائی موظفند حداقل ۲۵ درصد نیاز استخدامی خود را از میان فرزندان شهداء و فرزندان جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر و فرزندان آزادگانی که حداقل پنج سال سابقه اسارت دارند بدون الزام به رعایت شرط سنی، تحصیلی و آزمونی تأمین و از ابتدا آنان را به صورت رسمی قطعی استخدام کند. پنج درصد سهمیه استخدامی به سایر جانبازان، آزادگان، رزمندگان و همسر و فرزندان آنان اختصاص می‌یابد. در مواردی که نیاز به تخصص دارد شرایط علمی لازم الرعایه است.»/ایرنا


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان اداری و استخدامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۸۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاطرات آیت‌الله هاشمی؛ گزارش محرمانه از انتقاد مرجع تقلید معروف از سیدمحمد خاتمی

در بخشی ازخاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی که شرق منتشر کرده در تاریخ ۵ آذر سال ۷۹ آمده است:

آقای [داود]عبادیانی، [معاون سابق سازمان امور اداری و استخدامی]از گزینش آمد و گفت، بعد از ادغام سازمان برنامه [و بودجه]و [سازمان]امور [اداری و]استخدامی، هر دو سازمان دچار مشکل شده‌اند و امور استخدامی، عملاً به صورت معاونت سازمان برنامه درآمده و سردرگمی حاکم است. آقای [محمد]باقریان که طراح این ادغام بوده، اکنون پشیمان است و حاضر نیست که در این محدوده کار بکند و ناراضی است؛ گویا منتظر بوده که به خودش بسپارند. خواست که در مجمع [تشخیص‌مصلحت‌نظام]کار کند.

دکتر [مهدی]اکبرزاده، مسئول تحقیقات سموم کشاورزی آمد و خواست که به وزارت نیرو و سازمان برنامه [و بودجه]، بگویم که مشکلاتش را رفع کنند. نگران بود، از سرنوشت این مؤسسه پس از ادغام جهاد کشاورزی و آمدن وزیری غیر از دکتر [عیسی]کلانتری، [وزیرکشاورزی]که از او حمایت نمی‌کنند. گفت، ملاقاتی با آقای [سیدمحمد]خاتمی، [رئیس‌جمهور]، داشته، ایشان توجهی به اهمیت کار نکرده است. از خطبه‌های دیروز تمجید کرد.

عصر آقایان [ابوالفضل]توکلی‌بینا و [محمدرضا]اعتمادیان، مشاوران رئیس‌جمهور [در امور اصناف و بازرگانی]آمدند و از ادامه این وضع کشور، در صورت انتخاب مجدد آقای خاتمی، اظهارنگرانی‌کردند. فکر می‌کنند اگر چهار سال دیگر به همین منوال بگذرد، چیزی برای انقلاب و اسلام نمی‌ماند. آقای اعتمادیان از من گله کرد؛ به خاطرگفتن تسلیت به آقای عبدالله نوری، در فوت مادرش، به‌خاطر اینکه محکوم نظام است. گفتم، حساب امور انسانی و عاطفی را باید از حساب امور سیاسی جدا کرد. از خطبه‌های نمازجمعه دیروز ستایش‌کردند.

در گزارش‌های محرمانه آمده که آیت‌الله [حسین]وحیدخراسانی، [از مراجع تقلید]، در جلسات خود، صریحاً از کار دولت آقای [سیدمحمد]خاتمی انتقاد می‌کنند؛ به خاطر تضعیف امور دینی و اخلاقی و عدم توجه به مسائل و مشکلات زندگی مردم و امنیت کشور و نیز عدم انجام قول‌ها و وعده‌هایی‌که به مردم دادند و یا در ملاقات‌های خصوصی به علما می‌گویند و به خصوص از تقویت اهل‌سُنت و تضعیف شیعه در مناطق سُنی‌نشین کشور.

دیگر خبرها

  • مظفری: ۴۰ درصد پرونده‌ها در دیوان عدالت اداری منجر به محکومیت دستگاه‌ها می‌شود
  • مظفری: ۴۰ درصد پرونده‌های دیوان عدالت اداری منجر به محکومیت دستگاه‌ها می‌شود
  • اساسنامه صندوق توسعه ای به قانون دائمی تبدیل شود
  • ثبت تخلف ۱۴۵ دفتر اسناد رسمی تهران در ۸ ماه
  • انفصال ۶ ماهه ۱۰ سردفتر اسناد رسمی متخلف در تهران
  • ثبت تخلف ۱۴۵ دفتر اسناد رسمی تهران در هشت ماه
  • ثبت تخلف ۱۴۵ دفتر اسناد رسمی تهران در هشت ماه/ انفصال شش ماهه ۱۰ سردفتر
  • خاطرات آیت‌الله هاشمی؛ گزارش محرمانه از انتقاد یک مرجع تقلید به سیدمحمد خاتمی
  • خاطرات آیت‌الله هاشمی؛ گزارش محرمانه از انتقاد مرجع تقلید معروف از سیدمحمد خاتمی
  • توضیحات رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور درباره آزمون استخدامی بانک ملی