Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-19@20:10:51 GMT

یادداشت میهمان| جنوب یمن بین وحدت و منافع امارات

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۸۵۱۷۰

یادداشت میهمان| جنوب یمن بین وحدت و منافع امارات

گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، ایمان محمدی*: پس از حدود سه سال کشمکش بین نیروهای جنوبی و دولت هادی در مناطق تحت کنترل ائتلاف عربی، در نهایت کابینه جدید هادی بر اساس توافق ریاض و با سهم مساوی از وزارتخانه‌ها بین شمال و جنوب تشکیل شد. مشارکت مجلس انتقالی به عنوان اصلی‌ترین مدعی تجزیه جنوب در حال حاضر و حضور آنها در دولتی که مدعی اتحاد و مخالف تجزیه یمن است نشان دهنده عدم جدیت این گروه برای پیگیری جدایی جنوب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این رویکرد مجلس انتقالی ناشی از درک واقع بینانه نسبت به شرایط سیاسی، اجتماعی، داخلی و منطقه‎ای است که باعث می‎شود ایده تجزیه جنوب، چندان عملیاتی به نظر نرسد ولی منافع امارات به عنوان حامی اصلی این جریان ایجاب می‎کند که بحث از تجزیه همچنان در مناطق جنوبی پیگیری شود.

سابقه ناخوشایند تجزیه‎طلبی

استان‎های جنوبی و شرقی در یمن، کمتر از سی درصد جمعیت این کشور را در خود جای داده‌اند و مابقی جمعیت در مناطق شمالی ساکن هستند. طبیعی است درحالی که جنوب یمن از منابع اقتصادی مهمی از جمله منابع نفت و گاز در حضرموت و شبوه و بنادر عدن و مکلا برخوردار است، گروه‌های سیاسی شمال یمن نسبت به تجزیه آن حساس باشند. علاوه بر اینکه نیروی انسانی و قدرت اقتصادی شمال، سد بزرگی در برابر این ایده تجزیه محسوب می‎شود. تلاش برای تجزیه و استقلال جنوب یک بار با پاسخ کوبنده احزاب، قبائل و جریانات سیاسی شمالی مواجه شده است.

هر چند وحدت یمن برای جنوبی‎ها خاطره خوشی به دنبال نداشته و سرکوب قیام 1994م. و پس از آن محرومیت‌های اقتصادی و اجتماعی دولت صالح موجب بدبینی آنها به وحدت با مناطق شمالی یمن شده است ولی تجربه‎ی دولت کمونیستی یمن جنوبی و سیاست‌هایی که آن دولت در قبال بافت قبایلی مناطق تحت کنترل خود در پیش گرفت نیز چندان خوشایند نیست. مصادره دارایی‎ها و اعدام سران قبایل در دولت یمن جنوبی و اقدامات اقتصادی مخالف با بافت قبایلی در آن دوره موجب شده است خاطره مثبتی از دولت یمن جنوبی در برابر بسیاری از مردم آن مناطق وجود نداشته باشد. هرچند اجحاف‎های سیستماتیک دولت صالح بر ضد جنوب وشرق یمن موجب شد روند محرومیت در این مناطق ادامه یابد که به اعتراضات عظیم مردمی در سالهای ۲۰۰۷ و ۲۰۰۹ ختم شد ولی نبود خاطره مثبت از تشکیل دولت مستقل در جنوب و قدرت و نفوذ احزاب شمالی نظیر اصلاح در بین مردم جنوب موجب شده است بین گروه‎های سیاسی تجزیه طلب اتفاق نظر وجود نداشته باشد.

اختلافات داخلی

یکی از مهمترین دلایل عدم توفیق انتقالی در پیگیری تجزیه جنوب را باید در عدم وحدت نظر بین گروه‎های سیاسی و اجتماعی جنوب یمن نسبت به ایده تجزیه جستجو کرد. مجلس انتقالی مدعی نمایندگی از خواست قاطع مردم جنوب یمن برای رسیدن به دولت مستقل است در حالی که اختلافات داخلی بین قبایل و گروه‌های سیاسی تا جایی است که هرگز نمی‌توان چنین ادعایی را تایید کرد. پشتوانه اصلی مردمی انتقالی برای تجزیه بیشتر در استانهای جنوبی یمن به خصوص عدن، لحج و شبوه است در حالی که بخش مهمی از سرزمین، جمعیت و منابع مورد ادعای این گروه برای تاسیس دولت مستقل در استانهای حضرموت و المهره به عنوان استانهای شرقی یمن قرار دارد که نفوذ سیاسی و اجتماعی عمان در این مناطق موجب شده است رویکرد قبایل و گروه‌های سیاسی این مناطق در قبال تجزیه با انتقالی یکسان نباشد. گروه‌های سیاسی این مناطق به دلیل سابقه تاریخی متفاوت و وجود حکمران های محلی تا پیش از تشکیل دولت یمن جنوبی در سال ۱۹۶۹ و سابقه بد جنوبی ها در این مناطق ترجیح می‌دهند قدرت سیاسی شمالی‌ها را به عنوان عنصر کنترل کننده جنوبی‌ها در این مناطق حضور داشته باشد. دولت عمان نیز که شرق یمن را حوزه نفوذ خود می‌داند ترجیح می‌دهد با استفاده از شمالی‎ها که از دیرباز رابطه خوبی با مسقط دارند برای مهار همپیمانان جنوبی امارات استفاده کند.

دیگر معضل بزرگ تجزیه طلبان در جنوب یمن نفوذ حزب اصلاح در این مناطق است. فعالیت‎های حزب اصلاح و اخوان المسلمین یمن در قالب‌های مختلف نظیر خیریه و تبلیغات دینی تا فعالیت گروه‌های جهادی در استانهای ابین، شبوه و حضرموت موجب شده است این گروه به عنوان یک حزب اصالتا شمالی و مخالف تجزیه بدنه مردمی غیر قابل حذفی در استانهای جنوبی داشته باشد.

عدم حمایت منطقه‎ای و بین المللی

تجزیه یمن برای قدرت‎های منطقه‌ای و بین المللی نیز مزیت چندانی ندارد و بالعکس می‎تواند تهدیدهایی را برای منافع آنها ایجاد کند و همین مسئله امکان حمایت آنها از ایده تجزیه جنوب را کاهش داده است.

برای سعودی‎ها به عنوان موثرترین قدرت منطقه‎ای در تحولات یمن تجزیه مساوی است با افزایش گرایش‌های تجزیه طلبانه در این کشور که با توجه به اختلاف مذهب قبایل در منطقه‎ی جنوب غرب و همچنین شمال‎شرق عربستان با مذهب حاکم می‎تواند مشکلات بزرگی برای امنیت داخلی عربستان به وجود بیاورد. از طرفی تجزیه جنوب یمن موجب کاهش نفوذ سعودی‎ها و در مقابل افزایش نفوذ امارات به عنوان حامی اصلی انتقالی در این منطقه می‎شود که طبیعتاً با منافع راهبردی سعودی‌ها در تضاد است. ریاض معتقد است با تجزیه جنوب، و قرار گرفتن شمال تحت حاکمیت انصارالله ابزارهای کنترل خود بر دولت شمال یمن را تا حد چشمگیری از دست می‎دهد و به همین دلیل برای امکان کنترل جریان‎های فعال در شمال به دنبال حفظ اتحاد یمن است.

جمهوری اسلامی ایران نیز به عنوان یکی از قدرت‎های صاحب نفوذ در یمن از ابتدای این بحران مخالفت خود را با تجزیه یمن به صراحت اعلام کرده است و این نکته در سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با آقای محمد عبدالسلام سخنگوی این جنبش در سال 98 مورد تاکید قرار گرفته است.

غرب و دیگر قدرت‌های اقتصادی جهان که اولویت اولشان در مورد یمن، امنیت آبراه بین‎المللی خلیج‎عدن و تنگه باب‎المندب است نیز تشکیل دولت مستقل در جنوب را زمینه بروز درگیری و ناامنی در یمن و در نتیجه کاهش امنیت این آبراه می‎دانند، به همین دلیل ترجیح می‎دهند یک دولت مقتدر و واحد، سرتاسر سواحل جنوب شبه جزیره عربستان با خلیج عدن و دریای سرخ را تحت سیطره داشته باشد تا این سواحل صحنه نزاع و درگیری گروه‌های محلی نشوند.

احتمالاً امارات تنها قدرت منطقه‌ای مایل به تجزیه جنوب یمن است تا از این طریق بتواند منافع ژئوپولتیک و اقتصادی خود را در منطقه خلیج عدن و شاخ آفریقا تثبیت کند. مزیتی که برای عملیاتی شدن آن نیاز به تجزیه جنوب نیست و ایده دولت فدرال نیز می‌تواند آن را تامین کند. البته امارت در حال حاضر نیز با تسلط بر سواحل و بنادر جنوبی یمن، منافع خود را دنبال می‌کند ولی تداوم این منافع در جدایی و یا استقلال نسبی جنوب است.

بی اعتمادی

با توجه به مسائلی که گذشت می‎توان نتیجه گرفت ریشه تاکید ماه‎های اخیر مجلس انتقالی بر تجزیه نه یک تلاش واقعی برای جدایی و تشکیل دولت مستقل بلکه یک رویکرد سیاسی – اجتماعی برای حفاظت از منافع امارات در برابر سعودی‎هاست. امارات که از آغاز تهاجم ائتلاف عربی به یمن در سال ۲۰۱۵ کنترل سواحل جنوب یمن را به دست گرفت موفق شد در منطقه ساحل غربی نیز کنترل بنادر مهم مخا و الحدیده را به دست گرفته و سهم خود از غنیمت جنگ یمن را بر روی زمین تثبیت کند. اختلافات پیش آمده بین عربستان و امارات موجب شد امارات در ۲۰۱۹م. اعلام کند که نظامیان خود را از یمن خارج خواهد کرد. هرچند افسران اماراتی هنوز در نقاط مهمی از سواحل یمن همچون فرودگاه الریان مکلا، تاسیسات گازی بندر بلحاف و بندر مخا مستقر هستند ولی توان امارات برای حمایت از همپیمانان یمنی و تثبیت منافع خود در روندهای سیاسی آینده یمن تا حد قابل توجهی کاهش یافته است. به همین دلیل تنها تضمین ممکن برای تامین منافع امارات در روندهای سیاسی یمن پس از جنگ را می‎توان در سیطره میدانی و حضور مستقل همپیمانان این کشور به عنوان یکی از اعضای مستقل مذاکرات یمنی‎ـ یمنی در آینده دانست. ایده‎ای که با راهکار عربستان برای بازسازی و تقویت دولت هادی به عنوان عنصر مذاکره کننده با انصارالله برای تعیین تکلیف پرونده یمن در تضاد است. از همین رو می‎توان پیش‎بینی کرد که هرچه سعودی‎ها با ابزارهای مختلف از جمله فشارهای سیاسی و اقتصادی، تلاش کنند که هرچه سریعتر دولت هادی را به سامان برسانند، امارات و مجلس انتقالی در مقابل سعی می‎کنند با ادامه کارشکنی در تثبیت دولت جدید هادی و ادامه وضعیت فعلی به معنی حفظ کنترل میدانی خود بر عدن، ساحل غربی و سقطری، خود را با دست پر به مذاکرات پایان جنگ یمن برسانند.

انتهای پیام/

*اندیشکده مرصاد

 

منبع: فارس

کلیدواژه: یمن امارات جنوب یمن ائتلاف سعودی جنگ یمن گروه های سیاسی مجلس انتقالی منافع امارات موجب شده تشکیل دولت تجزیه جنوب ایده تجزیه دولت مستقل یمن جنوبی سعودی ها منطقه ای جنوب یمن موجب شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۵۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش سفر رئیس جمهور به سمنان / رییسی: عملیات «وعده صادق» اقدامی ضروری و وحدت بخش بود

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران اسلامی صبح جمعه در نخستین برنامه سفر به دامغان در مصلای این شهرستان حاضر شد تا با مردم دامغان دیدار و گفتگو کند.

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح روز پنج شنبه به همراهی جمعی از معاونان و وزرا در قالب دور دوم سفرهای استانی دولت سیزدهم به استان سمنان سفر کرد.

شرکت در جشن احیای ده‌ها واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل در استان سمنان، افتتاح نیروگاه سیکل ترکیبی، شرکت در جلسه شورای اداری، شرکت در جشن نهضت ملی مسکن و سخنرانی در جمع مردم این استان از جمله برنامه‌های سفر رئیس جمهور خواهد بود.

صبح جمعه نیز در دومین روز از سفر استانی رئیس جمهور به استان سمنان، رئیسی به دامغان سفر کرد تا با مردم این شهر نیز دیدار و گفت وگو کند.

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح آدینه در دومین روز سفر استانی هیأت دولت سیزدهم به استان سمنان وارد شهرستان دامغان شد و مورد استقبال مردم این شهرستان قرار گرفت.

وی روز گذشته برای سفر به استان سمنان در سمنان و شاهرود حضور داشت اما به اصرار مردم دامغان امروز را نیز در استان سمنان باقی ماند تا در جمع مردم دیار صد دروازه باشد.

دیدار مردمی و حضور در نماز جمعه از برنامه‌های سفر رئیسی در دامغان است.

۱۰:۵۷ وضعیت مراکز درمانی دامغان باید متحول شود

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در جمع مردم دامغان در مصلای امام خمینی (ره) این شهر ضمن اشاره به ظرفیت‌های دامغان تاکید کرد: «فرهنگ» سرمایه اصلی دامغان است و همه ما از دولت و مبلغان دینی، فرهنگیان، زنان و مردان و اقشار مختلف وظیفه مشترک داریم تا از این فرهنگ و تمدن و مدنیت دینی دامغان است.

وی افزود: تمام تلاش مسئولان فرهنگی باید این باشد که سرمایه را حفظ کرده و صیانت کنند و همچنین در زمینه ارتقای آن بکوشند از سوی دیگر توسعه یافتگی حتمی است و باید شهر و روستای ما توسعه پیدا کند و باید بتوانیم از همه ابزارهایی که برای توسعه زندگی انسان معاصر وجود دارد بهره شود اما اگر این توسعه یافتگی با حفظ و صیانت از داشته‌های فرهنگی باشد، هیچ نگرانی نخواهد داشت.

مبانی فرهنگی به حفظ خانواده کمک می‌کند

رئیس جمهور ایران اسلامی گفت: اگر اصول و مبانی حفظ شود هیچ نگرانی برای دختران و پسران و مردان و زنان ما نخواهد بود از سوی دیگر باید گفت اگر فرهنگ اصیل و مبانی حفظ شود، با ابزارهای ارتباطی و اطلاعاتی که امروز در عالم وجود دارد و زندگی در همین بستر تعریف می‌شود، به مشکل بر نخواهیم خورد.

رئیسی با بیان اینکه مبانی فرهنگی به حفظ خانواده کمک می‌کند، تاکید کرد: مبانی فرهنگی، هجوم فرهنگی که وجود دارد آن هم در زمانی که دشمن نمی‌خواهد ملت‌ها فرهنگ‌ها و داشته‌های خودشان را داشته باشند، را بی اثر می‌کند.

وی با بیان اینکه شخصیت‌های فرهنگی مرز بانی و دیده بانی می‌کنند و ارزش‌ها، دین و فرهنگ را مورد رصد قرار می‌دهند، تاکید کرد: شخصیت‌های فرهنگی باید با شناسایی آسیب‌ها به موقع هشدار بدهند و تلاش کنند هم آسیب شناسی را هم آسیب زدایی را که این امر اهمیت دارد.

رئیس جمهور با بیان اینکه دستگاه‌های دولتی هم از آموزش و پرورش تا آموزش عالی، میراث فرهنگی و همه بخش‌های فرهنگی بدانند سرمایه بزرگ باید حفظ شود، گفت: فرهنگ به مثابه سرمایه عظیم باید حفظ و ارتقای پیدا کند.

رئیسی با اشاره به مسائل و مشکلات دامغان تاکید کرد: یکی از مطالبات مردم شهرستان دامغان بهداشت و درمان مهم است و باید اقدامات بهداشتی و درمانی یکی از مسائل مورد توجه برای مسئولان باشد نباید فراموش کنیم که برنامه ریزی برای استان تنها برای جمعیت ثابت باشد ما جمعیت متغیر نیز در شهرستان‌هایی مانند دامغان داریم که بخشی از آنها زائران رضوی است.

وی با بیان اینکه سال‌های متمادی است که مردم دامغان خدمت گزار مهمانان امام رضا (ع) است لذا ما در محاسبات نباید تخت‌های بیمارستانی را به نسبت جمعیت ثابت شهرستان در نظر گرفت، تاکید کرد: نباید ملاک تخت‌های بیمارستانی و امکانات درمانی دامغان به حساب جمعیت ثابت باشد.

رئیس جمهور با بیان اینکه با نگاه به جمعیت ثابت و متغیر که عبارت از مردم دامغان و زائران رضوی است شرایط بهداشتی و درمانی و وضع مراکز درمانی دامغان باید متحول شود، بیان کرد: کادر سازی برای مراکز درمانی از دیگر مسائلی است که بسیار اهمیت دارد دانشجویان رشد یافته و پزشکان آماده خدمت که می‌توانند در مراکز درمانی مشغول به کار شوند اما بهتر آن است که در خود دامغان مرکز پرورش نیرو و استعدادها و نیروسازی داشته باشیم و راهش هم آن است که با ظرفیت‌های خوب استان سمنان فرزندان دامغان در دانشکده علوم پزشکی در دامغان تحصیل کنند.

تلاش دشمنان برای اختلاف افکنی

رئیس در ادامه ضمن بیان اینکه دشمنان نمی‌خواهند اما ملت ایران اراده کرده که اقدامات خوبی را انجام دهد لذا هم رشد تولید و هم رشد اقتصادی در حوزه‌های صنعت، معدن و تجارت و کشاورزی و… وضعیت کاملاً متفاوت شده است، تاکید کرد: جنگ امروز جنگ اراده‌ها است در این جنگ اراده‌ها ما معتقد هستیم که اراده ملت ایران پیروز شده و خواهد شد.

وی با بیان اینکه با عنایت خدا و کمک مردم ما در این دو سال و نیم اخیر توانسته‌ایم اتفاقات خوبی را رقم بزنیم، تاکید کرد: در استان سمنان ۲۰۱ واحد راکد تولیدی به چرخه تولید بازگشته و در دولت سیزدهم هیچ واحد تولیدی و صنعتی تا به امروز تعطیل نشده است.

رئیس جمهور با بیان اینکه عملیات وعده صادق موجب اقتدار و وحدت و انسجام در کشور شد، تاکید کرد: دشمن می‌خواست اختلاف افکنی کند اما این عملیات هم نشان از اقتدار نظام ایران اسلامی و توان نیروهای مسلح داد و هم اراده پولادین ملت ما و رهبری فرزانه انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشت عملیات وعده صادق یکی از جلوه‌های وحدت آفرین در کشور بود امروز همه گروه‌ها و جناح‌ها و جریان‌های سیاسی متحد هستند و این اقدام را ضروری، لازم و وحدت بخش و اقتدار کشور بزرگ ایران می‌دانند.

رئیس با اشاره به مشکلات آب شرب و کشاورزی و صنعت بیان کرد: دولت در حال برنامه ریزی برای این امر است و بخشی از مسائل استان سمنان در همین مدت کوتاه سفر هیأت دولت حل شد و تصمیمات خوبی را نیز در این زمینه گرفتیم، تاکید کرد: بخش تأمین آب در شاهرود و دامغان در دستور کار قرار دارد و دنبال خواهد شد.

وی با بیان اینکه مساله آب به زودی با همت مردم و پیگیری استاندار سمنان و مسئولان محلی حل خواهد شد، ابراز کرد: دغدغه دولت هم حل مسئله آب است زیرا آب یکی از مسائل مهم استان سمنان است.

۱۰:۴۱ رئیس جمهور وارد دامغان شد

دومین روز سفر رییس جمهور به سمنان/ دامغانی‎ها میزبان رییسی

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح آدینه در دومین روز سفر استانی هیأت دولت سیزدهم به استان سمنان وارد شهرستان دامغان شد و مورد استقبال مردم این شهرستان قرار گرفت.

وی روز گذشته برای سفر به استان سمنان در سمنان و شاهرود حضور داشت اما به اصرار مردم دامغان امروز را نیز در استان سمنان باقی ماند تا در جمع مردم دیار صد دروازه باشد.

دیدار مردمی و حضور در نماز جمعه از برنامه‌های سفر رئیسی در دامغان است.

۱۰:۲۲ نشست حل مساله در استان سمنان برگزار شد

رئیس جمهور در این نشست پس از شنیدن گزارش مشکلات و مسائل برخی موضوعات اولویت‌دار استان، دستورات لازم برای بررسی و رفع این موانع را صادر کرد.

در ابتدای این جلسه موضوع کلان پروژه آزادراه حرم تا حرم و دو چالش عمده پیش‌روی این پروژه از جمله موضوع بازنگری در قرارداد احداث آن و همچنین تأمین منابع مالی مورد نیاز برای سرعت بخشیدن به اجرای این آزادراه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین پیشنهاد بازنگری در مسیر احداث آزادراه حرم تا حرم و اصلاح یا حذف بخش‌های غیرضرور این طرح با اقدامات فنی و مهندسی و همچنین عبور این آزادراه از نزدیکی شهرها به جهت هم بهره‌مندی مسافرین از خدمات شهری و هم رونق بیشتر شهرهای در مسیر، از دیگر موضوعاتی بود که در این رابطه مطرح شد.

رئیسی در ادامه پس از دریافت گزارشات معاون اجرایی رئیس جمهور، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء به‌عنوان مجری پروژه و مسؤولیا وزارت راه و شهرسازی دستور تأمین اعتبار بخش‌های اولویت‌دار این پروژه را صادر و مقرر کرد سایر مشکلات پیش‌روی اجرای آن با ارائه راهکار در قالب یک بسته پیشنهادی از سوی مجریان طرح جهت بررسی و تصویب به دولت ارائه شود.

در بخش دیگری از این جلسه موضوع بلاتکلیفی کارخانه سیمان بی ارجمند و دلایل و چرایی توقف احداث آن مورد بررسی قرار گرفت.

بر اساس گزارش معاون اجرایی رئیس جمهور، روند احداث این کارخانه از سال ۸۴ و با سهامداری ۳۸ هزار نفر از مردم سمنان آغاز شد، اما در ادامه به‌رغم پیشرفت ۵۴ درصدی به دلیل تأخیر و عدم توانایی مدیران آن در بازپرداخت وام ارزی، افزایش میزان بدهی به دلیل نوسانات قیمت ارز و منتفی شدن توجیه اقتصادی متوقف شد.

رئیسی پس از شنیدن گزارش مدیران این کارخانه و همچنین نقطه نظرات مسئولان استانی، نظر به اهمیت مسئله سهامداری مردم در این کارخانه و اهتمام دولت نسبت به حفظ منافع مردم، به معاون اجرایی رئیس جمهور دستور داد پیشنهادات ارائه شده را بررسی و ضمن گردش کار موضوع در کمیسیون اقتصادی دولت و هماهنگی با بخش حقوقی دولت موضوع را برای طرح در هیأت دولت آماده کنند.

این گزارش تکمیل می‌شود...

کد خبر: 1227641 برچسب‌ها سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • گزارش سفر رئیس جمهور به سمنان / رییسی: عملیات «وعده صادق» اقدامی ضروری و وحدت بخش بود
  • بارش‌های مناطق جنوبی رکورد نیم قرن اخیر را زد
  • دور دنیا به ‌صرف قهوه!
  • واکنش واعظی به ادعای مقام دولت رئیسی علیه روحانی
  • مزایای مهندسی معکوس در جنگ چیست؟
  • ضرر نمی‌کنیم اگر خودمان را برای بدترین سناریو آماده کنیم
  • خاطرات فرزند شهید سپهبد صیاد شیرازی: پدرم پل وحدت بین ارتش و سپاه بود/ او نسبت به حفظ فاصله نظامیان از سیاست حساسیت ویژه‌ای داشتند/ هرگز نظرات سیاسی خود را به صورت عمومی مطرح نمی‌کرد
  • نگاهی به روابط رژیم پهلوی و رژیم صهیونیستی/ آنها چگونه حافظ منافع اسرائیل بودند؟ + عکس ها
  • هشدار بارش‌های شدید در چند استان
  • شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان منافع اقتصادی پاکستان را هدف گرفته است