Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا و به نقل از گزارش روز چهارشنبه استانداری تهران، عبدالرضا چراغعلی در نشست کارگروه زیر بنایی توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیط زیست استان تهران با اشاره به بررسی روند طرح هادی روستای رضی آباد پایین واقع در شهرستان شهریار اظهارداشت: میان سازمان بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی اختلاف نظراتی به لحاظ نیاز طرح بازنگری روستا به اخذ مجوز تبصره ۱ ماده ۱ قانون حفظ اراضی کشور وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این طرح به لحاظ فنی مشکلی ندارد و از سوی دیگر دفاع از قوانین و مقررات از وظایف مسئولان است از اینرو تصمیم گرفته شد که ابتدا این موضوع با استاندار تهران و همکاران دفتر فنی مطرح و سپس نامه‌ای به وزیر کشور جهت تصمیم‌گیری نهایی ارسال شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با اشاره به افزایش محدوده روستای مهرآذین واقع در شهرستان ملارد افزود: محدوده روستای مهرآذین با روستای ویلادشت تداخلاتی داشت؛ بنابراین در راستای رفع این تداخل حدود ۳.۱ هکتار از روستای ویلادشت کسر و به روستای مهرآذین اضافه شده است.

چراغعلی با بیان اینکه شهرهای استان تهران بیش از این، کشش توسعه و گسترش را ندارند، گفت: بنابراین می توان با آبادانی و توسعه روستاها باری از دوش شهرستان ها برداشت.

وی با اشاره به درخواست فرمانداری تهران به لحاظ افزایش تراکم روستای رسالت اظهار داشت: درخواست فرمانداری تهران به لحاظ افزایش تراکم از ۱۲۰ درصد به ۱۸۰ درصد کاربری های مسکونی روستای رسالت منوط بر تامین پارکینگ است که با استناد بر صدور رای دادگاه و تاکید بر تامین پارکینگ، با درخواست افزایش تراکم فرمانداری موافقت شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با اشاره به پیشرفت طرح هادی روستای واصفجان گفت: وسعت روستای واصفجان واقع در شهرستان پردیس در راس طرح هادی روستاها ۳.۵ هکتار بوده است و در طرح پیشنهادی به علت رشد جمعیت به ۶.۵ هکتار رسیده و بناست آرامستانی که در نزدیکی این روستا قرار دارد به لحاظ دریافت خدمات از شهرداری و دهیاری در محدوده روستا به حساب آید.

چراغعلی با اشاره به اینکه علت کاهش محدوده در روستای چال طرح خان در شهرستان ری، حذف جاده میان روستایی است، افزود: به علاوه در ایجاد هرگونه تغییر در محدوده روستاها، هویت روستاها نیز حائز اهمیت است و در جلسات با محوریت امور مربوط به روستا در صورت امکان علاوه بر فرمانداران، شهرداران و دهیاران نیز در این جلسات حضور پیدا کنند.

برچسب‌ها استانداری تهران شهر تهران استان تهران توسعه روستایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری تهران شهر تهران استان تهران استانداری تهران شهر تهران استان تهران توسعه روستایی اخبار کنکور محدوده روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۷۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر اکبریان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب لرستان هشت مصوبه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است که شش مورد از آنها در حوزه فاضلاب و دو مورد در حوزه آب است، اظهار داشت؛ مشکلی که در لرستان وجود دارد این بوده که هیچ‌کدام از شهرهای استان آب شرب پایدار ندارند.

وی با اشاره پیشرفت ۷۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب خرم‌آباد، پیشرفت ۶۸ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب بروجرد، پیشرفت ۴۴ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب دورود، پیشرفت ۶۷ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب کوهدشت و پیشرفت ۹۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب پلدختر، عنوان کرد: همچنین یکی دیگر از طرح‌ها، پروژه «قمرود» است که تا کنون هیچ اعتباری برای آن اختصاص پیدا نکرده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان، ادامه داد: بخشی از این پروژه در لرستان از سوی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا و برخی از روستاها از آب شرب بهره‌مند شده‌اند، گفت: همچنین آبرسانی به شهر «شاپورآباد» الیگودرز در قالب این پروژه تا کنون عملیاتی شده است.

اکبریان، افزود: مابقی پروژه آبرسانی به روستاها در قالب طرح «قمرود» اعتباری برای تکمیل ندارند.

کد خبر 6087679

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین وضعیت روستاهای برده میش و کپه‌کند بخش مرکزی مهاباد
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • احتمال کاهش محدوده طرح ترافیک
  • بازنگری در نحوه اجرای طرح ترافیک قطعی است/ احتمال کاهش محدوده طرح
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • ۱۴۰۰واحد مسکونی برای مددجویان نهادهای حمایتی استان احداث شد
  • سپاه عاشورا ۶۱ طرح رفع تنش آبی در روستاها اجرا می‌کند
  • اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان
  • بازنگری طرح هادی ۸ روستای آستارا در دستور کار قرار دارد
  • بازنگری ۲۷۴ روستا در چهارمحال و بختیاری در طرح هادی