Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، محمدصالح جوکار در جریان دیدار با جمعی از اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان یزد با اشاره به این‌که نظام جذب در آموزش و پرورش ایران اصلا درست نیست، اظهار کرد: مشکلات و مصیبت‌هایی که امروز ما در آموزش و پرورش داریم این است که این نظام تثبیت شده جذب در آموزش و پرورش نداریم و وزرا هر کدام بر اساس سلیقه و فکر خود برای این موضوع تصمیم می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که در هر مقطع زمانی فردی به عنوان وزیر انتخاب می‌شود و وی تصمیم جدیدی برای آموزش و پرورش می‌گیرد، افزود: یک روز مدارس غیرانتفاعی، روز دیگر مدارس حمایتی و انواع و اقسام طرح های دیگر توسط وزرای مختلف اجرایی شده و متاسفانه تصمیم گیرنده در این عرصه سیاست‌های کلی نظام نیست.

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی، گفت: این موضوع برای نظام هزینه‌های بسیاری ایجاد کرده و می‌کند و بعد از چند سال سختی‌های بسیاری ایجاد می‌کند.

جوکار تصریح کرد: یک روز با تصمیم وزیری مدارس حمایتی ایجاد و اقدام به جذب معلم می‌شود ولی پس از چند سال تصمیم می‌گیرند که این مدارس منحل شوند، خب معلمانی که در این مدارس جذب شده‌اند چه کاری باید انجام دهند؟

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که با چنین تصمیم‌گیری‌ها و اتفاقاتی نمی‌توان انتظار داشت که سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اجرایی شود، گفت:  ضمن اینکه متاسفانه شناخت کافی نسبت به طرح تحول در بدنه آموزش و پرورش از مسئولان ارشد وزارتخانه تا مدیران و معلمان مدارس وجود ندارد و این موضوع نشان می‌دهد که اصلا طرح تحول در آموزش و پرورش جاری نشده است.

وی تصریح کرد: در مقابل اجرایی نشدن طرح تحول، یک سری اقداماتی در آموزش و پرورش در حال انجام است که بر اساس تفکر غربگرایی و نظام 2030 صورت می‌گیرد و به خوبی می‌بینیم که برخی به دنبال اجرای چنین برنامه‌هایی هستند.

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی در ارتباط با وضعیت معلمان حمایتی گفت: این که نمی‌شود الان و پس از چندین سالی که این افراد در حال فعالیت هستند آنها را به حال خود رها کنیم و بگوییم دیگر نیازی به کار شما نداریم؛ یا از ابتدا نباید اقدام به جذب آنها می‌کردیم و یا الان که این کار را کردیم باید پاسخگو باشیم و به وضعیت آنها رسیدگی کنیم و مسئله و مشکل آنها باید حل شود.

جوکار با بیان اینکه متاسفانه تعارض منافع در تمام عرصه‌های کشور ما تاثیرگذار است افزود: در هر کاری که ما انجام می‌دهیم ابتدا نگاه می‌کنیم ببینیم منافع ما تحت تاثیر قرار می‌گیرد یا نه و بعد تصمیم‌گیری در اربتاط با طرحی انجام می‌دهیم و همین می‌شود که بسیاری از طرح‌ها مشکل‌آفرین است.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش و پرورش مجلس شورای اسلامی تحول محمدصالح جوکار آموزش و پرورش طرح تحول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۲۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۱۰ هزار مسافر در مدارس استان بوشهر اسکان داده شدند

به گزارش خبرنگار مهر، علی موحدی بعد از ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هر سال بخشی از مسافران نوروزی از خانواده آموزش و پرورش هستند که اسکان آنها در مدارس شهرستان‌های مقصد انجام می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر افزود: در ایام تعطیلات نوروز امسال سه هزار و ۵۰۰ کلاس درس در ۴۶۰ مدرسه برای اسکان و اقامت مسافران نوروزی تجهیز شد.

وی با بیان اینکه تاکنون ۱۱۰ هزار و ۸۱۸ مسافر نوروزی در مدارس استان بوشهر در قالب ۱۰ هزار و ۱۲۰ خانواده اسکان داده شده‌اند.

وی گفت: اولویت اسکان مسافران در مدارس استان بوشهر با فرهنگیان، کارمندان دولت و سپس مابقی اقشار مردم است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر اضافه کرد: علاوه بر کلاس‌های درس، ۲۰ سالن سرپوشیده و ۸ اردوگاه آموزش و پرورش استان بوشهر در هنگام بارندگی در اختیار مسافران نوروزی در نقاط مختلف استان قرار گرفت.

وی با بیان اینکه بوشهر، گناوه، دیلم و دشتستان به ترتیب بیشترین آمار پذیرش مسافر در مدارس داشته‌اند افزود: استان بوشهر به دلیل داشتن ظرفیت‌های مهم گردشگری جز ۴ استان مقصد گردشگری کشور معرفی شده است.

موحدی با اشاره به پذیرش مسافران تا ۱۲ فروردین در مدارس استان بوشهر تصریح کرد: ۱۳ فروردین مدارس استان با همکاری مدیران و کارمندان آموزش و پرورش برای ادامه سال تحصیلی آماده می‌شوند.

وی تأکید کرد: مسافران که در فضاهای آموزش و پرورش استان بوشهر از جمله اردوگاه‌ها، سالن‌ها و مدارس اسکان دارند برنامه سفر خودشان را تا پایان روز ۱۲ فروردین تنظیم کنند تا با کمک کادر آموزشی، کلاس‌های درس برای ۱۴ فروردین آماده‌سازی شوند.

کد خبر 6064474

دیگر خبرها

  • امیدآفرینی از اهداف رویداد الف تا است
  • بیش از ۱۱۰ هزار مسافر در مدارس استان بوشهر اسکان داده شدند
  •  اسکان ۳۲ هزار و ۲۶۹ مسافر نوروزی در مدارس لرستان
  • دیدار مدیران استان مرکزی با معلمان
  • هرگونه توسعه و پیشرفت کشور از آموزش و پرورش آغاز می شود
  • مدارس دولتی امسال ضعیف‌تر می‌شوند؟ 
  • اسکان ۳۲ هزار و ۲۶۹ مسافر نوروزی در مدارس لرستان
  • توانمندترین افراد جذب آموزش و پرورش شوند
  • صدور احکام رتبه بندی برای بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش
  • رسیدگی به نیازهای سخت افزاری و نرم افزاری مدارس همدان در سال جدید