Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم پور فرج رئیس جامعه تورگردانان ایران و مدیر عامل یک آژانس مسافرتی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری  صدای ایران به اشاره به مشکلات صنعت گردشگری ایران گفت: ستاد کرونا باعث ضررر و زیان بیشترصنعت گردشگری و همچنین شیوع بیشتر کرونا شده است.

پورفرج افزود : ستاد کرونا از یک طرف اماکن گردشگری را بست و از طرف دیگر به مردم اجازه مسافرت داد و مردم با ماشین شخصی به مسافرت رفتند و به علت عدم آگاهی کافی مردم شیوع کرونا بیشتر هم شد و در واقع بسته شدن اماکن گردشگری تاثیری در مسافرت نرفتن مردم نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
 

پور فرج ادامه داد : پیشنهاد  دادیم که تورهای هوشمند مسافرتی برگزار کنیم و تمام مسئولیت های رعایت پروتکل ها با برگزار کننده تور باشند که ملزم به رعایت کامل پروتکل ها بهداشتی باشند و مسئو لیت با خود تور ها باشد .

این فعال گردشگری تاکید کرد : در صورت قبول پیشنهاد ما مردم با هزینه کمتر در قالب تورهای هوشمند به مسافرت می رفتند که هم صنعت گردشگری کمتر آسیب می دید و هم شیوع کرونا کنترل می شد.   پور فرج افزود: کاش ستاد کرونا از کارشناسان بخش خصوصی برای مشورت و تصمیم گیری ها دعوت می کرد تا حرف های حساب کارشناسان بخش خصوصی هم در تصمیم گیری ها لحاظ می شد تا صدمه کمتری به سلامت مردم و بنگاه های گردشگری  بخورد.   رئیس جامعه تورگردانان ایران با انتقاد از تصمیم گیری های به کل دولتی در کشور و بخش گردشگری گفت : از آنجایی که همه تصمیمات در کشور توسط دولتی ها گرفته می شود و این دوستان باهم رودربایستی دارند و کسی بخاطر تصمیم و عملکردش بازخواست نمی شود.

پورفرج به پیشنهاد دیگر خود به دولت در مورد پیشگیری از صدمات کرونا بر صنعت گردشگری اشاره کرد و گفت: ما به دولت پیشنهاد کردیم که به مدت 1 سال تقبل پرداخت  2 سوم حقوق کارکنان گردشگری را بر عهده بگیرد که مسئولین قبول نکردند که باعث ضرر بیشتر هم به خود دولت و سازمان تامین اجتماعی و هم فعالان صنعت گردشگری شد. کارکنان صنعت اخراج شدند و و به جمع بیکاران کشور اضافه شدند، بنگاه ها ورشکست شدند و تامین اجتماعی مجبور به پرداخت حقوق بیکاری و دولت در فکر  بسته های حمایتی شد که در مجموع دولت ضرر بیشتری را متحمل شد.
پورفرج در پاسخ به این سوال خبرنگار صدای ایران که گردشگری چرا در اولویت توجه مسئولان نیست گفت:  در این دولت شعارهای مبنی بر توسعه گردشگری مطرح می شود ولی در حد شعار باقی می ماند و البته دولت های قبلی هم توجه چندانی به گردشگری نکردند.
وی افزود : ما می توانیم با صرف هزینه ای به شرکت های بازاریابی مطرح دنیا که کشورهایی مثل ترکیه و مراکش هم از آن برای توسعه گردشگری خود بهره می برند استفاده کنیم. که آن شرکت ها در کار خود حرفه ای هستند و می توانند  گردشگران زیادی را روانه کشور ما بکنند.
رئیس جامعه تورگردانان در پاسخ به این سوال که آیا دولت در شرایط حاظر تحریم پول دارد و هزینه نمی کند گفت: البته که پول داریم ثروت ما فقط نفت و گاز نیست ما معادن زیادی از طلا در قسمت های مختلف کشور درایم که به گفته مسئولین در یکی از معادن طلا سالانه یک تن و به مدت 70 سال می توانیم استخراج داشته باشیم  و ثروت های زیادی داریم که از آنها در مسیر توسعه کشور استفاده نمی کنیم.   این فعال مطرح صنعت گردشگری با اشاره به اینکه گردشگری عادلانه ترین صنعت از نظر اقتصادی است گفت: وقتی یک گردشگر وارد کشور میشود از هواپیما و ایرلاین گرفته تا راننده تاکسی و رستوران و هتل و روستاییان همه از فایده اقتصادی آن بهرمند می شوند. 
ابراهیم پور فرج  با اشاره به اینکه در دوران کرونا شرکت ما هیچ تعدیل نیرویی نداشته است گفت : ما هر ماه 580 میلیون تومان حقوق پرداخت می کنیم و حد اکثر حمایتی که شامل شرکت بزرگی مثل ما میشود 300 میلیون تومان است. که یک ماه حقوق کارمندان ما را هم نمی دهد. ما تاکی می توانیم به این صورت ادامه بدهیم مگر ما چقدر پس انداز داریم. اگر دولت به پیشنهاد ما توجه می کرد ما 2 سال بیشتر می توانیستیم دوام بیاوریم تا اوضاع بهتر شود.
پور فرج در پایان گفت ما پیگیر مشکلات صنعت گردشگری از طریق نمایندگان مجلس و دیگر مسئولین مربوطه  هستیم و امیدواریم که که با مشارکت بخش خصوصی در تصمیم گیری ها اوضاع گردشگری را از این وضعیت  اسفناک خارج کنیم.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: ستاد کرونا صنعت گردشگری تصمیم گیری ها صنعت گردشگری ستاد کرونا پور فرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۶۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ درصد سهم سلامت مردم در اختیار وزارت بهداشت است

ایسنا/یزد دبیر برگزاری مجامع سلامت کشور و مشاور امور استان‌های وزارت بهداشت گفت: ۱۸ تا ۲۵ درصد سهم سلامت در اختیار وزارت بهداشت و مابقی بر عهده سایر دستگاه‌هاست.

دکتر «حمید اخوان» در سومین مجمع سلامت استان یزد با قدردانی از توجه ویژه مسئولان استان یزد به حوزه سلامت، افزود: توجه به مجامع سلامت استان ناشی از منویات و تاکیدات رهبر معظم انقلاب و مصوبات شورای عالی سلامت کشور است.

وی اظهار کرد: با تاکید رییس جمهور در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت، مبحث امنیت غذایی از سال گذشته مورد پیگیری قرار گرفته و مقوله «نان سالم و آرد کامل» در تمامی استانها در حال اجراست.

اخوان به وظیفه رسانه ملی در امر ترویج سلامت اشاره کرد و گفت: صدا و سیما در این زمینه باید اقدامات بیشتری انجام دهد و اهمیت سلامت رابرای مردم از طریق برنامه سازی و جلب مخاطب، پررنگ کند.

این مسئول همچنین از آمادگی وزارت بهداشت در حوزه تخصیص بودجه و طرح‌های تحقیقاتی در راستای ارتقای سلامت مردم استان خبر داد.

عوامل مخل سلامت مردم شناسایی شود

«مهران فاطمی» استاندار یزد هم در این مجمع امنیت و سلامت را دو مقوله مهم برای بشریت خواند و افزود: نظام رسانه‌ای کشور و استان باید ترویج سبک زندگی سالم و شناسایی عوامل مخل سلامت مردم را در اولویت اقدامات خود قرار دهد و نقش تمامی عوامل موثر در سلامت را در مورد بررسی قرار داده و به یک عامل بسنده نکند.

وی ضمن قدردانی از دست اندرکاران نظام سلامت استان افزود: انتشار اخبار، اطلاعات و داده‌های مرتبط با مقوله سلامت باید به صورت دقیق و مستند صورت گیرد و مجامع سلامت، محل تحلیل‌های درست و کارشناسی شده در حوزه سلامت است.

استاندار با اشاره به این که سلامت محیط زیست و جامعه، خط قرمز است، اظهار کرد: فعالیت صنایع آلاینده را محدود کرده ایم و صدور سه هزار مجوز سالیانه در صنعت، به ۱۲۰۰ مجوز رسیده و ۱۸۰۰ صنعت آلاینده و آبخواه در استان در محور مهریز-عقدا حذف شده و هیچ مجوز جدیدی صادر نشده است.

فاطمی تصریح کرد: روح حاکم بر سند یزد نوین و سیاست‌های اقتصادی استان، محیط زیست سالم، هوای سالم و سبک زندگی سالم است و درخواست کرد مسئله دو قطبی کردن صنعت و سلامت در استان ایجاد نشود.

وی صنعت پاک، صنعت پبشرو و صنعت دانش بنیان را از مزیت‌ها و دستاوردهای استان برشمرد و گفت: مجامع سلامت باید موضع خود را به طور دقیق در حوزه عوامل موثر برسلامت بیان کنند.

استاندار در بخش دیگری از سخنان خود پیشگیری و بهداشت را مقدم بر درمان عنوان کرد و گفت: ایجاد سلامت پایدار در استان باید از اهداف برگزاری چنین نشست هایی باشد.

اجرای برنامه تامین سلامت کارکنان یزد نوین

به گزارش ایسنا و به نقل از وبدا یزد، دکتر «سید مهدی هاشمی باجگانی» رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد هم در سومین مجمع سلامت استان، گفت: در حال حاضر تعداد ۱۷۱ خانه بهداشت، ۹۰ مرکز سلامت جامع شهری و روستایی و ۹۳ پایگاه ضمیمه، مستقل و حاشیه در سطح استان فعال است.

وی افزود: کسب رتبه دوم کشوری در غربالگری سرطان روده بزرگ، طراحی و اجرای برنامه تامین سلامت کارکنان یزد نوین (تسکین)، واکسیناسیون تکمیلی ۳۴ هزار نفر از اتباع غیرایرانی زیر ۱۵ سال ساکن استان، بیماریابی سل در بیش از ۲۳ هزار نفر از اتباع غیرایرانی ساکن استان و کشف و مراقبت ۶۲ بیمار جدید و افتتاح ۱۱ مرکز مردمی نفس در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از مهمترین دستاوردهای معاونت بهداشتی دانشگاه از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون است.

وی راه اندازی سی تی اسکن بیمارستان افشار طی سال گذشته، پیگیری و تهیه ام آر آی جهت بیمارستان های خاتم الانبیاء ابرکوه و فاطمه الزهرا مهرِیز، خرید ۲۵ دستگاه دیالیز جهت بیمارستان های استان، خرید شش تخت آی سی یو همراه با تجهیزات جهت بیمارستان تفت و خرید پنج دستگاه ماشین همودیالیز بیمارستان اردکان از طریق هیات امنا ارزی در سال گذشته را از مهمترین دستاوردهای معاونت درمان دانشگاه برشمرد.

هاشمی به اقدامات حوزه معاونت غذا و داروی دانشگاه نیز اشاره کرد و گفت: کسب رتبه اول در نمونه های مهارت آزمایی سم آفلاتوکسین در کشور، کسب رتبه اول در اجرای برنامه اعتبار بخشی روش‌های آزمون‌های شیمیایی و محصولات بهداشتی در کشور و همچنین کسب رتبه اول در ارتقای توانمندسازی آزمایشگاه های سطح دو کشور از افتخارات این حوزه در سطح استان و کشور است.

در پایان این نشست بیانیه‌ای قرائت و از برگزیدگان فعال حوزه سلامت استان قدردانی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت اجرای دقیق قانون تازه تصویب ساماندهی تجارت مرزی
  • طلب ۳۵۰ میلیون یورویی صنعت روغن نباتی از دولت
  • ضرغامی: نیمی از مردم دنیا می‌توانند بدون روادید به ایران سفر کنند
  • ضرغامی: ورودی تمامی شهرها بازارچه صنایع‌دستی ایجاد می‌شود
  • ضرغامی: نیمی از مردم دنیا می توانند بدون روادید به ایران سفر کنند
  • نیمی از مردم دنیا می توانند بدون روادید به ایران سفر کنند
  • تولید فولاد مازاد کشور ۱۰ میلیون تن است
  • زنگنه در گفت گو با قدس: حرایم بهداشتی مانع اصلی ورود مردم به صنعت دام کشور هستند
  • پایان فروردین، مهلت بیمه رایگان مادران روستایی دارای سه فرزند و بیشتر
  • ۲۵ درصد سهم سلامت مردم در اختیار وزارت بهداشت است