Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-19@12:19:58 GMT

تولید شیرآلات صنعتی آب توسط یک شرکت دانش‌بنیان

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۹۷۲۵۸

تولید شیرآلات صنعتی آب توسط یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از  مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوریشرکتی دانش‌بنیان به طراحی انواع پمپ‌ها، ایستگاه‌های پمپاژ و شیرآلات صنعتی ورود کرد تا مصرف آب در کشور مدیریت شود.

شرکت مکانیک آب از سال ۶۱ فعالیت خود را شروع کرد. در طی این سالها هم در تلاش بود تا صنعت آب کشور را با طراحی محصولاتی فناورانه ارتقا دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تلاش تاکنون به تولید شیرهای توپی، شیر هاول بانگر، شیر غلافی، شیر سوزنی، شیر پروانه ای طرح T، شیر پروانه ای فولادی، شیر پروانه ای چدن داکتیل و غیره منجر شده است.

به گفته علی وکیلی تهامی مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان، شیرهای توپی به عنوان شیر قطع و وصل جریان آب در مسیرهایی که سرعت عبور جریان سیال و فشار کاری زیاد و افت فشار اندک مد نظر باشد استفاده می‌شوند. شیرهای توپی برای استفاده در خروجی پمپ‌ها، مخازن، ورودی توربین‌ها و شیرهای خروجی سدها (مانند شیرهای هاول بانگر، غلافی و سوزنی) بسیار مناسب است.

وی افزود: شیر غلافی هم جزو شیرهای کنترل خروجی سدها هستند و کار کنترل کانال‌های آبیاری در پائین‌دست را به راحتی و با هزینه ای نسبتـا کم انجام می‌دهند. این شیرهـا در داخـل حوضچه بتنـی نصب می‌شوند و کار استهلاک انرژی در داخل حوضچـه صورت می‌گیرد و آب بعد از وارد شدن به حوضچه به کانالهای آبیاری انتقال می‌یابد.

این فعال دانش بنیانی ادامه داد: شیرهای سوزنی مکانیک آب در دو نوع با بدنه فولادی و بدنه چدن داکتیل، بصورت دو تکه یا سه تکه که سهولت تعمیرات و نگهداری بیشتری دارند، تولید می شوند. محور، پیستون، دیسک و کلیه قطعاتی که در معرض جت آب قرار دارند از جنس استنلس استیل و سطوح راهنمای پیستون در داخل محفظه سیلندر و خارج از آن از جنس برنز است.

وکیلی همچنین بیان کرد: شیر پروانه‌ای فولادی محصول دیگر ما است. از شیرهای پروانه‌ای برای قطع و وصل جریان آب استفاده می‌شود به عبارتی این نوع شیرها در حالت تمام باز یا تمام بسته قرار می‌گیرند. از شیرهای پروانه‌ای برای کنترل جریان نباید استفاده کرد زیرا دیسک شیر دچار ارتعاش و به مرور زمان مستهلک شده و از آب‌بندی خارج می شود.

این فعال فناور در ادامه بیان کرد: شیر حفاظت شکستگی خط لوله برای حفاظت خط لوله در مقابل شکستگی مورد استفاده قرار می‌گیرد. مزیت بسیار مهم این شیر در مقایسه با سایر شیرهای حفاظت که با جریان برق کار می‌کنند این است که مدار فرمان آن به صورت کامل مکانیکی است و در هنگام بروز حوادثی نظیر سیل، زمین لرزه، رعد و برق و غیره که همگی با قطع جریان برق همراه است نیاز به هیچگونه محرک خارجی و یا جریان الکتریکی جهت فعال شدن ندارد.

شیر پروانه‌ای ویفری، شیر کنترل پمپ، شیر کنترل دبی، دریچه تخلیه، سه راه فولادی، زانو فولادی، اتصالات قابل انبساط، اتصالات قابل پیاده کردن، سوپاپ مکش پمپ، صافی یکسر فلنج فولادی و غیره هم از جمله محصولات این شرکت است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آب شیر دانش تولید شیر پروانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۷۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش بنیان راه میانبر برای رشد تولید هستند

جلسه هیئت دولت به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد و در آن برنامه عملیاتی دولت برای تحقق شعار سال مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول، جلسه هیئت دولت صبح امروز _چهارشنبه بیست و نهم فروردین_ به ریاست محمد مخبر برگزار شد و در آن برنامه عملیاتی دولت برای تحقق شعار سال مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

معاون اول رئیس جمهور در این جلسه با تاکید بر ضرورت رسیدگی هر چه سریع‌تر به سیل زدگان در مناطق جنوبی کشور تصریح کرد: همه دستگاه‌های مسئول از جمله وزارتخانه‌های کشور، نیرو و راه و شهرسازی موظف هستند همه امکانات خود را برای کمک و جبران خسارات وارده به سیل زدگان بسیج کنند.

مخبر با اشاره به برگزاری نمایشگاه کتاب در اردیبهشت ماه تاکید کرد: نمایشگاه کتاب یکی از مهمترین رویدادهای فرهنگی است و ضروری است بخش‌های مربوط، در برگزاری هر چه بهتر این نمایشگاه همکاری کنند تا زمینه توسعه فرهنگ کتاب خوانی در کشور فراهم شود.

معاون اول رئیس جمهور همچنین به بازدید روز گذشته خود از پارک فناوری پردیس اشاره و تاکید کرد: با تلاش‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اقدامات و دستاوردهای بزرگی در این پردیس انجام شده تعداد زیادی از نخبگان جوان که سرمایه کشور هستند با پارک‌های علمی همکاری می‌کنند.

مخبر با اشاره به عملیات افتخارآمیز و مقتدرانه اخیر سپاه پاسداران و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، تاکید کرد: در دنیای امروز در اختیار داشتن علم منبع قدرت است و آنچه دشمنان ما را در عملیات اخیر از قدرت ایران دچار ترس و دلهره ساخته، داشتن علم و دانش ساخت تکنولوژی‌های جدید است و نه صرف در اختیار داشتن این محصولات.

وی ادامه داد: قطعاً سرمایه و آینده کشور همین جوانانی هستند که رشد اقتصادی باید با تکیه بر همت و تلاش آنان صورت پذیرد. برای تحقق شعار سال و رشد تولید شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری باید فعال شوند چرا که این شرکت‌ها راه میانبر برای رشد تولید هستند و جهش اقتصادی مدنظر مقام معظم رهبری با دانش و تکنولوژی محقق می‌شود.

مخبر در خصوص مطالبات عقب افتاده حق‌التدریس اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها به سازمان برنامه و بودجه دستور داد تا هرچه سریع‌تر مطالبات آنان تأمین و پرداخت شود.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با قدردانی از سازمان صداوسیما و رسانه‌ها برای اطلاع رسانی اقدامات و دستاوردهای دولت سیزدهم، از سازمان صدا و سیما خواست تا زمینه انعکاس بیشتر خدمات بخش‌های مختلف دولت فراهم شود.

همچنین در این جلسه معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در خصوص پروژه ملی قطار شهری گفت: این پروژه با کمک شهرداری تهران و وزارت کشور به ثمر رسیده است و به زودی متروی تهران شاهد استفاده از قطار ملی خواهد بود.

پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما نیز با تأکید بر ضرورت حمایت سازمان صداوسیما از تلاش‌ها و اقدامات دولت ادامه داد: طرح حمایت مالی معاونت علمی از برنامه‌های رسانه‌ای دانش بنیان‌ها اثر خوبی برای تقویت و رشد تولید شرکت‌های دانش بنیان داشته است.

در این جلسه، هیأت دولت برنامه عملیاتی تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم در سال ۱۴۰۳» را تصویب کرد.

کد خبر 745493

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • رونمایی از مینی‌بوس دانش‌بنیان با ظرفیت ۲۱ نفر در سمنان
  • ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است
  • رشد 28 درصدی واحدهای صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • شرکت‌های دانش بنیان راه میانبر برای رشد تولید هستند
  • امسال سال سرنوشت‌سازی برای شرکت‌های دانش‌بنیان است
  • افزودن ۹ واحد صنعتی به جمع شرکت‌های دانش بنیان‌های کشور
  • رشد ۲۸ درصدی واحد‌های صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • استفاده از توان دانش‌بنیان‌های ایرانی در شرکت نفت و گاز مسجدسلیمان
  • خط تولید پروتز‌های مفصل زانو و لگن گشایش یافت