Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، شما شهروندان عزیز در مورد خرید و فروش سهام پالایش یکم پیام‌هایی برای سرویس شهروندخبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان ارسال کردید که پس از بررسی، پیام‌های شما برای پیگیری به سرویس اقتصادی ارجاع داده شد.

 

 

سلام لطفاً درباره صندوق پالایش یکم گزارش تهیه کنید و از مسئولان مربوطه در این باره سوال کنید، این صندوق از لحظه بازشدن تا به حال حدود بیش از ۳۰ درصد به سهامداران ضرر وارد کرده، دولت با تبلیغات فراوان مردم را ترغیب به خرید کرد، اما به جز ضرر چیزی عاید مردم نشد، لطفا پیگیری کنید

صندوق پالایش یکم(دارای دوم)

لطفا به داد ما برسید و پیگیری کنید که پرا باید پالایش یکم به جای اینکه سود بدهد ضرر داده و اینکه مجلس میگفت ما نمیزاریم خریداران پالایش یکم ضرر کنند ، پس چی شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کو اون همه میگفتند 20 درصد تخفیف میدن ، بجای 20 درصد تخفیف 20 درصد ضرر داده و 5000000 هزار تومان ما بدبخت بیچاره ها شد 3700000 هزار تومان. لطفا پیگیری کنید

پالایش یکم

تورو خدا پیگیر باشید ببینید . دولت خودش اعلام پالایش یکم بخرید چقدر مردم تشویق کرد به خریدنش بنده ۱۵ میلیون وام ۱۸ درصد از بانک گرفتم پالابش یکم خریدم به امید اینکه شاید خیری به ما برسد الان  ۳ میلیون ۵۰۰ هزارتومان از پولم ضرر کردم .. لطفا رسیدگی کنید

صندوق پالایش یکم

با سلام و احترام لطفا از سهام پالایش یکم بورس که زیر خرید قیمت امده الان گزارش تهیه کنید

یک سری از افراد در زمان پذیره نویسی پالایش یکم برای بورس، با استفاده از برنامه های بانکی و پرداخت الکترونیکی اقدام به خرید و پذیره نویسی این سهام کرده بودند. و حالا قصد فروش این سهام در بورس را دارند اما مشکل اصلی اینجا است که برای افرادی که تابحال در بورس ثبت نام نکرده بودند و صرفا با کد ملی این سهام را در قالب پذیره نویسی خرید کرده بودند، الآن برای ثبت نام در کارگزاری های بورس و فروش سهام مربوطه، آن دسته از کسانی که سواد ندارند کارگزاری ها از ثبت نامشان امتناع می کنند و این افراد با این شرایط نمی توانند اقدام به فروش سهام شان کنند و هر روز ضرر هنگفتی متحمل می شوند.

لطفا پیگیری بفرمایید.

به نظر می رسد تنها راه حل این موضوع، ثبت نام این افراد به شرط داشتن تحصیلات دانشگاهی یکی از بستگان درجه۱(پدر، مادر، همسر و فرزند) یا عضویت این افراد در بورس باشد که بتواند با نظارت یکی از این اشخاص معامله اش را انجام دهد یا اختیار معاملاتی خود را به نیابت به یکی از این اشخاص واگذار کند.

پالایش یکم را دریابید

لطفا اوضاع پالایش یکم را بررسی و پیگیری کنید

بررسی وضعیت صندوق پالایش یکم

سلام

خواهشمندم در مورد اوضاع پالایش یکم پیگیری مناسب داشته باشید. این همون صندوقه که ما با کلی وعده و تبلیغ رسانه های ملی خریدیم حالا تو ضرر هستیم. عاجزانه خواهش می کنم صدای ما رو به گوش مسئولین برسونید. بعد از چند ماه انتظار ضرر سهم ما شد . یکی به داد ما برسه بابا به خدا پولمون رو از تو جوب نیاوردیم. یکی کمک کنه

پالایش یکم

تورو خدا پیگیر باشید ببینید . دولت خودش اعلام پالایش یکم بخرید چقدر مردم تشویق کرد به خریدنش بنده ۱۵ میلیون وام ۱۸ درصد از بانک گرفتم پالابش یکم خریدم به امید اینکه شاید خیری به ما برسد الان  ۳ میلیون ۵۰۰ هزارتومان از پولم ضرر کردم .. لطفا رسیدگی کنید

سلام

لطفا پیگیری کنید چرا پالایش یکم وارد بورس نمی شه و کی می خواد قابل معامله بشه با تشکر

زیان صندوق ETF بنام پالایش یکم بعد از چهل روز  از بازگشایی صندوق ETF پالایش یکم در دومین روز صندوق به زیان خریداران تمام شد..

در حال حاضر هم صندوق در صف فروش می باشد.

سلام لطفا پیگیری کنید چرا صندوق پالایش یکم باز نمی شود به خدا پولمان را لازم داریم گفتند یک ماهه باز می شود الان سه ماه است وجز ضرر خبری نیست. تورو به خدا پیگیری کنید

سلام وقت بخیر...تورو خدا به  داد مردم بدبخت برسید ..با اعتماد دولت و اقایون پالایش یکم خریدیم .پالایشی که ضمانت کردن..الان حدود 3 ماه پولمون بردن و هنوز باز نشده نصف پولمون رفته ...دزدی مگه چطور...پول مردم دزدیدن ..تورو خدا به داد این مردم بی کس برسید

با سلام

خواهشا در رابطه با پالایش یکم در بورس پیگیری های لازم را از مسئولین مربوطه جویا بشید...

پول همه ی ما رو هواست....

سلام خواهشا پیگیر شید ببینم صندوق پالایش یکم تمدید می شه یا نه؟؟ ما کارمندان به امید حقوق آخر ماه می خوایم بخریم

کاش تمدید شه

 

برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مشکلات مردم شهروندخبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۱۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واعظ آشتیانی: امیدوارم خریداران به وضعیت سرخابی‌ها سر و سامان بدهند/ گرانی فوتبال پاشنه آشیل ورزش کشورمان است

مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال درباره واگذاری سرخابی‌ها به کنسرسیومی از بانک‌ها و پتروشیمی خلیج فارس توضیحاتی را بیان کرد.

به گزارش مشرق، امیر رضا واعظ آشتیانی مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال درباره اینکه مزایده رسمی انتقال مالکیت سرخابی‌ها صورت گرفت و آبی پوشان به پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و سرخپوشان به کنسرسیوم ۶ بانک انتقال یافت، اظهار کرد: من ۲ سال پیش گفتم که بهترین کار این است که این ۲ باشگاه به موسسات و نهادهایی که بودجه از دولت تهیه نمی‌کنند و یا بودجه شان را دولت نمی‌دهد واگذار شوند که حداقل مشکل سرخابی در ای اف سی و فیفا از بابت مشترک بودن مجامع شان حل شود. متاسفانه در این ۲ سال سازمان خصوصی سازی این اولویت را تشخیص نداد که باید سهام فروشی را اولویت قرار بدهد و یا اینکه مشکل این ۲ باشگاه را از لحاظ مجمع مشترک حل کند، اما هم زمان و هم موقعیت‌ها را تضعیف کرد.

اقدام دولت در واگذاری مالکیت سرخابی ها خوب بوده است

او افزود: به اعتقاد من دولت کار خوبی انجام داد و این کار را باید ۲ سال پیش انجام می‌گرفت. امیدوارم حالا که سهام سرخابی‌ها از سوی کنسرسیوم بانک‌ها و پتروشیمی‌ها خریداری شدند، آنها بتوانند به وضعیت ۲ باشگاه پرسپولیس و استقلال سروسامانی بدهند و شرایطی مهیا شود که در آینده در بورس بتوانند سهام این ۲ باشگاه را به فروش برسانند. به هر حال به جز کنسرسیوم بانک‌ها و پتروشیمی‌ها خریداری وجود نداشت، چون ورزش ما توجیه اقتصادی ندارد تا کسی را قانع کند این ۲ باشگاه را خریداری کند.

مشکل مالکیت مشترک از سر فوتبال ایران باز شد

واعظ آشتیانی گفت: اینکه ما بنشینیم و تحلیل کنیم که این ۲ نهادی که ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس را خریداری کردند سود یا زیان می‌کنند، بحث‌های آینده است. مهم این است که این اتفاق افتاده و این مشکل از سر فوتبال ایران و دولتی بودن باز شد. این موضوع داشت به یک سوتعبیر سیاسی تبدیل می‌شد و عده‌ای هم موج سواری می‌کردند که چرا مجمع این ۲ باشگاه از هم تفکیک نمی‌شود. در عین حال اگر مالکیت یکی از باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس واگذار می‌شد، مشکل مرتفع می‌شد چرا که بحث‌ای اف سی و فیفا این است که سهامدار مشترک این ۲ باشگاه، دولت نباشد. ما داریم کشورهایی که یک باشگاه دولتی دارند و منعی هم ندارند.‌ای اف سی و فیفا تاکید می‌کردند که این ۲ باشگاه صاحب مجمع شان دولت نباشد. البته اکنون دولت آمده و این ۲ باشگاه را از طریق فرابورس وگذار کرده و بانک‌ها و پتروشیمی‌ها خریداری کردند.

فوتبال توجیه اقتصادی برای سرمایه گذاری ندارد

مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال گفت: امیدوارم وضعیت این ۲ باشگاه با یک مدیریت صحیح بهتر شود، هر چند که فوتبال ما گران است و هم توجیه اقتصادی در ورزش ما وجود ندارد که سرمایه گذاران بیایند و در رشته‌های مختلف ورزشی سرمایه گذاری کنند و این نیازمند این است که بسته‌های حمایتی تعریف شده در حوزه ورزش داشته باشیم که علاقمندان برای سرمایه گذاری در این حوزه ورود پیدا کنند. هر کسی که بخواهد سرمایه گذاری کند توجیه اقتصادی را در نظر می‌گیرد و اگر ببیند این سرمایه گذاری برایش آورده‌ای نمی‌تواند داشته باشد به طور حتم ورود نمی‌کند؛ لذا یکی از پاشنه آشیل‌های فوتبال ما گران بودن فوتبال کشورمان هست و فدراسیون فوتبال عامل اصلی گرانی فوتبال محسوب می‌شود و عدم توانایی اش در مهار قیمت‌ها هست. همچنین فدراسیون فوتبال با پایه گذاری موضوعی تحت عنوان سقف بودجه عامل گران کردن فوتبال در فصل گذشته بوده است. اکنون هم همین رویه می‌خواهد ادامه پیدا کند و به طور حتم شرایط سخت‌تر می‌شود.

کنسرسیوم بانک ها مشکل بنگاهداری را حل کرده است

او بیان کرد: البته ما نباید نگاهمان به این باشد که باشگاه استقلال و پرسپولیس که توسط شخصیت‌های حقوقی خریداری شدند سود می‌دهند یا نه! این مربوط می‌شود به سیاست ها، رفتلرها و رویه‌هایی که آنها می‌خواهند از خودشان بروز بدهند و نوع مدیریتی که می‌خواهند در این ۲ باشگاه داشته باشند. از سویی بعضی‌ها ادعا می‌کنند که بانک‌ها برخلاف سیاستی که وجود دارد، نباید بنگاه داری کنند و چرا آنها به کار بنگاه داری ورود کردند. بانک‌ها بنگاه داری نمی‌کنند، چون کنسرسیوم تشکیل دادند و هر کدام سهامی خریدند لذا این منافاتی با آن ندارد. اگر باشگاه پرسپولیس را یک بانک می‌خرید در آن صورت می‌توانستیم ادعا کنیم که بنگاه داری می‌کند، اما من اعتقادم این است که این کنسرسیوم در درجه اول وظیفه اجتماعی اش را انجام می‌دهد و در عین حال از جنبه‌های فرهنگی و ورزشی به این موضوع نگاه دارد. ضمن اینکه مسائل اقتصادی هم نکته حائز اهمیت هست، اما اینکه گفته شود بانک‌ها در راستای بنگاه داری هست، نمی‌شود این طور ارزیابی کرد چرا کنسرسیومی از بانک‌ها هست و این بانک‌ها هر کدام سهمی را خریدند و لذا حداقلش این است که اتفاق بزرگی را رقم زدند و امیدوارم بانک‌ها بتوانند با مدیریتی که این کنسرسیوم تدوین و تعیین می‌کنند بتوانند از مسائل اقتصادی باشگاه برآیند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیگر خبرها

  • بررسی دغدغه‌ی کارگران استان یزد
  • گلایه رئیس‌ دادگستری زنجان از وضعیت بد نگهداری اموال دولتی
  • گلایه اهالی روستای حمزه آباد مهاباد از وضعیت اینترنت
  • مصوبه جدید مالیاتی مجلس: بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد
  • گلایه مردم از وضعیت نامناسب آسفالت بلوار صنم بلاغی پلدشت 
  • محرک جدید بورس
  • صندوق‌های املاک و مستغلات بورس، مسیری برای کمک به بانک‌ها جهت رهایی از بنگاهداری
  • میزبانی فرابورس ایران از چهارمین صندوق املاک و مستغلات کشور ​
  • واعظ آشتیانی: امیدوارم خریداران به وضعیت سرخابی‌ها سر و سامان بدهند/ گرانی فوتبال پاشنه آشیل ورزش کشورمان است
  • بیت کوین به قیمت جدید رسید/ ۶۶ هزار و ۴۶۹.۳۲ دلار