Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: جمعه بازار پروانه از این به بعد با حمایت شهرداری تهران در اراضی عباس آباد برگزار می شود.
به گزارش شهر، سیدمحمد حسین حجازی - مدیرعامل شرکت نوسازی عباس آباد - در مراسم بازگشایی جمعه بازار پروانه در مجموعه گردشگری عباس آباد گفت: اراضی عباس آباد وظیفه ای در حیات مدنی و مسئولیت اجتماعی دارد در مدیریت جدید شهری تهران با رویکردی که جناب آقای حناچی داشتند توانستیم این حمایت ها را در اراضی عباس آباد ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجازی گفت: بازگشایی جمعه بازار پروانه یک دغدغه جدی بود و با نگاه حمایتی از کسب و کار و با فضای این که بتوانیم یک نگاه جدید را به بازار هنر داشته باشیم از این حیث تلاش کردیم این بازار را که جایگاه کسب و کارهای خرد بوده است، این جا برپا کنیم. البته همه این افرادی که این جا فعال هستند صرفا از اقشار محروم جامعه نیستند بلکه ما هنرمندانی داریم که علاقه شان این جمعه بازار است تا بتوانند بساط خود را پهن و مشتری خود را پیدا کنند.
مدیرعامل شرکت نوسازی عباس آباد افزود: وقتی از سوی مدیران شهری این ایده با ما مطرح شد، از نمایندگان جمعه بازار دعوت کردیم که این جا را ببینند و در نهایت قرار شد باغ هنر را به به این دوستان اختصاص دهیم.
از امامزاده سیداسماعیل تا تپه های عباس آباد
احمد مسجد جامعی در مراسم بازگشایی جمعه بازار پروانه گفت: در قلب تهران زمانی که روستا بود، جایی به نام امام زاده اسماعیل بود که قدیمی ترین اشیاء تهران آنجا خرید و فروش میشد و امروز هم قدیمی ترین شئ در تهران که یک در است آنجا قرار دارد. در پیرامون آن میدانی به نام میدان سید اسماعیل بود که محل عرضه اجناس عتیقه بود و به نحو ویژه ای موجب فعالیت های هنری هم شد. مثلا کسی از اشیای نفیس خانه اش چیزی عرضه می کرد و برخی آن را تبدیل به چیز دیگری می کردند و کار هنری انجام می دادند و آن را کامل می کردند و به این ترتیب یک هنر ترکیبی عرضه می کردند.
او افزود: آنجا هنرمندان هم مشابه آنچه عرضه شده بود را می ساختند و ادامه این روند بود که فضاهای عرضه این آثار در خیابان منوچهری را فراهم کرد.
او به جمعه بازار پاساژ پروانه اشاره کرد و گفت: باید پاساژ پروانه را به حرکتی به اسم پروانه تبدیل کنیم و یک نهادی به این نام تشکیل بدهیم. آن انگشتر فروشی و عصا فروشی های اطراف پاساژ پروانه را هم می توان ساماندهی کرد.
او در پایان گفت: در پاساژ پروانه اتفاق بزرگی افتاده است و هنرمندان ما هنر با کیفیت و قابل عرضه ای ارائه کردند. این را می توانیم به نهادی برای حمایت از هنر ملی در چارچوب شهر تبدیل کنیم.
فعالیت 1200 نفر در جمعه بازار پروانه
شهرناز سالاری، نماینده فعالان جمعه بازار پروانه آیین بازگشایی جمعه بازار پروانه گفت: جمعه بازار تهران از زمانی شروع شد که تعدادی از عتیقه فروشان در کوچه های تکیه دولت شروع به کار کردند بعدها این افراد برای ساماندهی به پارکینگ ناصرخسرو منتقل شدند آنجا هم برای مدتی تعطیل و بعد به پارکینگ پروانه منتقل شد.
او افزود: پارکینگ قدمت 20 ساله داشت و شد جمعه بازار پارکینگ پروانه شد. زمانی این جمعه یازار برند شد که از هنرمندان و کارآفرینان در آن فعال بودند و 1200 نفر آنجا کار و کارهای دستی خودشان را عرضه کردند. با این اتفاق هنر در این بازار احیا شد و قدمت یافت.
سالاری ادامه داد: در این بازار همه فعالان ضعیف نبودند بلکه توانمندانی هم بودند در حقیقت آنجا بستری بود که می توانستند کالای شان را عرضه کنند.جمعه بازار به خاطر شرایط کرونایی و برخی مسائل دیگر بسته شده بود و با شرایط اقتصادی سختی که همه آن را می دانیم در این شرایط اقتصادی فعالان جمعه بازار تحت فشار قرار گرفتند تا این که با همت شهرداری تهران و اعضای شورای شهردوباره شکل گرفت و امیدوارم بتوانیم پروانه را در این جا با کمک شما بزرگان احیا کنیم.
خبرنگار: اکبر بیاتی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بازگشایی جمعه بازار پروانه اراضی عباس آباد پاساژ پروانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۱۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخل ۷۰ درصد از زمین‌های کشاورزی و منابع ملی شهرستان سامان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز چهارمحال وبختیاری، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سامان گفت: مساحت کل اراضی شهرستان سامان ۴۵هزار و ۴۵۲ هکتار است که از این میزان، ۴۵ پلاک به مساحت ۲۷هزار و۷۰ هکتار شامل رفع تداخلات می‌شود.
حجت الله رئیسی افزود: در ۲۴ جلسه کارگروه رفع تداخلات مجموع ۳۳ پلاک سوادجان، حرمی، چشمه سنگ، چلوان، قریه صادق آباد، چم نار، قوچان، قارقوش، برمه، لره، چم عالی، چم کاکا، کراب، گرکاچی، ایلبگی، لاغدنبه، یالانچی، چم خرم، چم زین، خلیل آباد، محمد آباد، گردکان، دولابی و بنکلو، یاسه چاه، یاشولجه، نیسانیه، چم چنگ، گلستان، فولاد آباد، مزارع صادق آباد، گرایلی، شهری جان و حسین آباد بررسی و برای دریافت مصوبه نهایی به دبیرخانه کمیسیون رفع تداخلات استان ارسال شد.
وی گفت ماهیت حدوده ۵۰ هکتار از اراضی دارای سابقه کشت و احیاء در دهه‌های ۴۰ و ۵۰ شمسی، از ملی به غیر ملی تغییر و به زارعین و کشاورزان ذینفع واگذار شد به طوری که از کل مساحت اراضی مطرح شده در کارگروه رفع تداخلات شهرستان ۲۲۳۴٫۴۳ هکتار به عنوان اراضی غیرملی (مستثنیات) و ۱۲۶۵۴٫۲۹ هکتار نیز به عنوان اراضی ملی تثبیت شد.
رئیسی گفت: از تعداد کل ۳۳ پلاک مصوب شده، تعداد ۲۰ پلاک هم توسط مدیریت امور اراضی استان در سامانه CMS سازمان امور اراضی کشور برای بهره برداری و اقدام لازم بارگذاری شده است.
وی گفت: پلاک‌های باقی مانده از شهرستان سامان شامل ۱۲ پلاک کهرداش سوادجان، کاهکش، گرمدره، مارکده، شوراب کبیر، موات یاسه چاه، موات پلنگستان، موات هوره، کمربر ایلبگی، کوه شیراز، یالانچی و گاوچر می‌باشند که ۵ پلاک در حال رسیدگی در کارگروه رفع تداخلات شهرستان است و مابقی هم در حال رسیدگی برای طرح کارگروه شهرستانی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سامان به رشد صعودی عملکرد در یک سال گذشته اشاره و عنوان کرد: یکی از وظایف اصلی ما تثبیت مالکیت و رفع تداخلات اراضی و صدور اسناد کشاورزی است که شهرستان سامان توانسته نزدیک به ۷۰ درصد از اراضی را رفع تداخل کند و این فعالیت را با کیفیت به اتمام برساند و ۳۰ درصد باقیمانده نیز جز برنامه‌های سال ۱۴۰۳ است.

دیگر خبرها

  • مشکلات آبرسانی در روستاهای بخش گابریگ از زبان اهالی
  • عرضه زمین مشارکت های مردمی را در اجرای پروژه‌های مسکونی تقویت می‌کند
  • توجه اهالی بازار سرمایه به نقدشوندگی و حمایت از شاخص‌ساز‌ها جلب شد
  • ممنوعیت کشت برنج در پارس آباد مغان
  • شفافیت و حذف واسطه‌گری بازار طلا با حراج شمش
  • کشت برنج در پارس آباد مغان ممنوع شد
  • رفع تداخل ۷هزار و ۶۵۲ هکتار از اراضی استان قزوین
  • رفع تداخل ۷۰ درصد از زمین‌های کشاورزی و منابع ملی شهرستان سامان
  • بازار صالح آباد کجای تهران است و مناسب کیست؟
  • آمادگی افتتاح طرح‌های برق منطقه‌ای سمنان با سه‌هزار میلیارد ریال در سفر دولت