Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی اقبال گفت:تسهیل در امور محوله، الکترونیکی کردن فعالیت تمام بخش‌های زیرمجموعه در سریعترین زمان ممکن همگام با رونمایی سند تحول قضایی است.

به گزارش برنا؛ مهدی اقبال، معاون جدید امور اسناد و املاک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: یکی از مواردی که ما وظیفه داریم و شاید وظیفه هر مستخدم اداری دستگاه‌ها باشد، رسیدگی به امورات مردم و وقف وقت خود برای سازمان و رسیدگی به مشکلات مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوبا اشاره به اینکه اصلی‌ترین سیاست‌های این معاونت این است که امورات حوزه‌های زیرمجموعه با سریعترین وقت و زمان انجام شود، افزود: در همین خصوص در حوزه‌های تخصصی همچون ثبت شرکت ها، سیاست بر این است که تمام عملیات‌ها بروز شود و در بخش تعیین نام، بازده زمانی را به گونه‌ای تنظیم می‌کنیم که کمتر از یک روز و ظرف چند ساعت، اقدامات ثبت شرکت‌ها انجام شود.

الکترونیکی کردن و مکانیزه کردن فعالیت ثبت شرکت‌ها

معاون امور اسناد سازمان ثبت ادامه داد: موضوع دیگری که مورد تأکید ریاست سازمان و جزء سیاست‌های سند تحول تعریف شده این است که تمام عملیات‌های ثبتی، الکترونیکی و مکانیزه شود از جمله ثبت شرکت‌ها که مدنظر است تمامی فرآیند‌های ثبت شرکت‌ها، اصلاح روش‌ها و اصلاح برنامه‌های نرم افزاری به صورت الکترونیکی و هوشمند شود.

اقبال خاطرنشان کرد: نگاه ریاست سازمان و معاونت امور اسناد، هوشمندسازی کامل ثبت شرکتهاست و برنامه‌های مدونی در این خصوص طراحی شده که در آینده نزدیک، تمامی فعالیت‌های این بخش به صورت مکانیزه و الکترونیکی انجام خواهد شد.

استفاده از ظرفیت دفاتر اسناد رسمی

او با بیان اینکه در خصوص دفاتر اسناد رسمی، باید اقداماتی در مسیر تسریع در صدور اسناد رسمی صورت گیرد و سد‌ها و موانع پیشرو در تنظیم سند رسمی برداشته شود، اضافه کرد: استفاده از ظرفیت‌های دفاتر اسناد رسمی موجود در کشور و محول کردن خیلی از خدمات سازمان ثبت به دفاتر اسناد رسمی مدنظر جدی قرار دارد.

 تلاش برای کاهش زمان رسیدگی پرونده‌ها در شورای عالی ثبت

این مسئول به مشکل ثبت آنی در دفاتر اسناد رسمی اشاره کرد و گفت: تلاش این است که در بحث اسناد رسمی، تمامی فعالیت‌ها مکانیزه و الکترونیکی شود و عملیات‌ها را به صورت حقوقی و مکانیزه اجرا کنیم تا مانع تداوم تخلفات در تعداد محدودی از دفاتر اسناد رسمی شویم.

معاون امور اسناد سازمان ثبت در خصوص پرونده‌های موجود در شورای عالی ثبت هم بیان داشت: در این خصوص برنامه ریزی شده تا در کوتاه‌ترین وقت و زمان حتی در کمتر از یک ماه اقدام شود و جلوی اطاله دادرسی به واسطه ماندن پرونده‌ها در این شورا را خواهیم گرفت.

تشکیل اتاق فکر برای استفاده از ظرفیت کانون‌های سردفتران

اقبال لزوم استفاده از ظرفیت کانون‌های سردفتران به عنوان یکی از مجموعه‌های مرتبط با در امور اسناد تأکید کرد و افزود: متاسفانه از این ظرفیت، هیچ زمانی استفاده لازم نشده که در این راستا و استفاده مناسب از این ظرفیت، تلاش داریم اتاق‌های فکری را تشکیل دهیم و از توانایی متخصصین این علم که همان سردفتران اسناد رسمی است در مباحثی همچون سند رسمی استفاده کنیم.

او در خصوص مشاورین املاک و خودرو هم اظهار داشت: با اصلاح قوانین و بخشنامه‌ها، ساماندهی لازم در این بخش‌ها صورت خواهد گرفت؛ مخصوصا در شرایط فعلی که هیچگونه نظارتی بر بنگاه‌های معاملاتی وجود ندارد و امیدواریم با برنامه‌ها و اقدامات عملیاتی در معاونت امور اسناد بتوانیم مشکلات این بخش را کاهش دهیم.

اصلاح قوانین دست و پاگیر ثبتی در آینده‌ای نزدیک

این مسئول موضوع بعدی وظایف معاونت امور اسناد را اصلاح قوانین و بخشنامه‌های دست و پاگیر در حوزه ثبت عنوان کرد و گفت: از سال ۱۳۱۰ بخشنامه‌ها و قوانین متفاوت و متعددی در امور ثبتی داشته ایم که متاسفانه اصلا بازنگری نشده اند به همین دلیل خیلی از این قوانین در تعارض با بخشنامه‌ها هستند.

اقبال افزود: با تشکیل کارگروه در بخش‌های مختلف این معاونت، این بخشنامه‌ها در حوزه‌های مختلف بازنگری شده و حتی برخی بخشنامه‌ها و قوانین دست و پاگیر باید اصلاح شود.

تسریع و تسهیل در تمام امور تحت نظارت معاونت امور اسناد

او با بیان اینکه هدف این معاونت تسریع و تسهیل در امور محوله است، تأکید کرد: اینکه با هر بخشنامه‌ای جلوی کار مردم را گرفته و کار مردم را قفل کنیم کار درستی نیست و مسلما باید جلوی این بخشنامه‌ها گرفته شود و قوانینی مناسب است که راهکار داده و حل مشکل مردم را در پی داشته باشد.

معاون امور اسناد سازمان ثبت یکی از موارد دیگر و اساسی در این معاونت را، تمام الکترونیکی کردن فعالیت‌های مرتبط با امور اسناد اعلام کرد و خاطرنشان کرد: هر چه کاربرد نیروی انسانی را در این بخش‌ها کمتر کنیم موجبات قانونمندی و کاهش تخلفات فراهم خواهد شد.

سقف حق التحریر حذف نخواهد شد / اصلاحات برای عادلانه‌تر شدن سقف حق التحریر دفاتر اسناد رسمی

اقبال در بخش دیگر درباره وضعیت سقف حق التحریر هم گفت: خدمت همه سردفتران اعلام می‌کنم که سقف حق التحریر پابرجاست و به هیج وجه این حق التحریر مشخص شده حذف نخواهد شد و تصمیم ریاست سازمان بر این است که این کار ادامه یابد؛ با این حال امیدواریم با یکسری اصلاحات، تقسیمات و سقف‌های در نظر گرفته شده عادلانه‌تر می‌شود.

او تأکید کرد: البته آیتم‌ها و امتیازاتی را می‌توان در نظر گرفت همچون اینکه سقف حق التحریر در هر استانی متفاوت باشد، شایستگی‌ها مدنظر باشد و یا امتیازاتی به سردفتران بدون تخلف داده شود تا عدالت بیشتری رعایت شود.

معاون امور اسناد سازمان ثبت همچنین بیان کرد: معتقدیم اگر نظر ریاست سازمان بر این باشد سقف حق التحریر را در بحث دفاتر ازدواج و طلاق هم اعمال کنیم.

لزوم توجه ویژه به تکریم ارباب رجوع بویژه در واحد مهریه / برخورد جدی با دفاتر ازدواج متخلف

اقبال در بحث تکریم ارباب رجوع هم گفت: همیشه خواهش کردیم بویژه در ادارات اجرا و ثبت شرکت‌ها بویژه واحد مهریه در بخش اجرا که بیشترین ورودی پرونده را داریم، از بهترین افراد استفاده شود تا مردمی که درگیر مشکلات هستند با مشکل دیگری مواجه نشوند.

معاون سازمان ثبت اسناد کشور درباره وضعیت برخی دفاتر ازدواج راکد هم گفت: در بحث دفاتر ازدواج، سردفترانی داریم که بالای ۸۰ تا ۹۰ سال دارند و پدر به دلیل بیماری قادر به فعالیت نیست و پسر در حال ثبت ازدواج در آن دفترخانه است، مسلما این موارد را رصد خواهیم کرد و اگر چنانچه همچون موارد بیان را مشاهده کردیم سلب صلاحیت خواهند شد.

اقبال در پایان با بیان اینکه دفاتر اسناد رسمی هم باید به وظایف قانونی خود عمل کنند، تصریح کرد: مطمئنا برخورد‌هایی با دفاتر اسناد رسمی به صورت دقیق صورت خواهد گرفت تا اشتباه سهوی در برخورد‌ها را شاهد نباشیم تا اعتبار دفاتر اسنادرسمی در سراسر کشور زیر سوال نرود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دفاتر اسناد رسمی معاون امور اسناد سازمان ثبت معاونت امور اسناد دفاتر اسناد رسمی استفاده از ظرفیت دفاتر ازدواج ریاست سازمان ثبت شرکت ها بخشنامه ها فعالیت ها خواهد شد بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۰۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعویض یونیت پل‌های عابر مکانیزه پایتخت

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران از تعویض ۶۰ یونیت پل‌های عابر مکانیزه در پایتخت خبر داد. - اخبار اجتماعی -

هادی حق‌بین؛ معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره نگهداشت پل‌های عابر مکانیزه اظهار کرد: این بخش از اواخر سال گذشته به معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران واگذار شده است و برهمین اساس جلساتی را با معاونت خدمات شهری شهرداری برای انتقال موارد از این معاونت داشته‌ایم.

وی با اشاره به تعویض نخستین یونیت در پل عابر مکانیزه در(تقاطع جلال آل احمد ـ چمران ایستگاه مدرس) تصریح کرد: این کار درحال انجام است و ان‌شاءالله ظرف دو هفته آینده نصب خواهد شد و حتما استانداردها گرفته خواهد شد و سپس بهره‌برداری انجام خواهد شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان اینکه تعویض 60 یونیت پل‌های عابر مکانیزه در دستور کار این معاونت قرار گرفته است، گفت: با توجه به توافق صورت گرفته اینکار انجام خواهد شد و ان‌شاءالله به تدریج این یونیت‌ها عوض خواهند شد.

نوسازی 110 پل عابر پیاده مکانیزه در سطح شهر تهران در سال 1402

حق بین تصریح کرد: از 60 یونیت اشاره شده ، 40 یونیت ساخته شده و بقیه ظرف یک ماه و نیم آینده ساخته خواهند شد اما نصب آنها ملاحظاتی دارد که باید انجام شود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اشاره به پیگیری‌های لازم برای انتقال حقوقی مسئولیت حفظ و نگهداشت پل‌های عابر مکانیزه پایتخت از سازمان زیباسازی شهر تهران به سازمان عمرانی مناطق شهر تهران، بر اهمیت نظارت مستمر و بازدیدهای میدانی از نحوه عملکرد پل‌های مکانیزه تاکید کرد.

معاون شهردار تهران، کارکرد بدون اختلال 449 یونیت پل‌های مکانیزه عابر پیاده پایتخت را بسیار با اهمیت دانست و تاکید کرد: در ازای چالش عملکردی هر یک از پل‌ها باید به سرعت، علت اختلال عملکرد شناسایی و اقدام لازم برای رفع آن انجام شود.

وی با اشاره به استفاده روزمره و مستمر مردم از این زیرساخت‌های شهری، خدمت‌رسانی مطلوب در بخش پل‌های مکانیزه به شهروندان را امری ضروری خواند و بر تامین مالی به موقع پیمانکاران برای رفع ایرادات و پیگیری‌ تعهدات پیمانکاران در حوزه نگهداشت پل‌های مکانیزه تاکید کرد.

حق بین، رسیدگی به وضعیت کنونی پل‌های عابر تهران را از اولویت‌های رفع و رجوع مسائل شهر برشمرد.حق‌بین تغییر متمایز و ملموس وضعیت پل‌های مکانیزه بر اساس آسیب‌شناسی‌های دقیق به کمک بازوهای فنی و عمرانی مناطق 22 گانه را از دیگر وظایف سازمان عمرانی مناطق شهر تهران مناطق برشمرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گوگل کارمندان معترض به همکاری با رژیم صهیونیستی را اخراج کرد
  • آغاز کار گرده افشانی در نخلستان‌های بم
  • نخستین نشای مکانیزه مازندران آغاز شد
  • عضویت فلسطین در سازمان ملل را به رسمیت می‌شناسیم
  • از هزینه‌های متفاوت ثبت ازدواج تا اجرای عقد آریایی!
  • خدمات دارالترجمه رسمی در تهران
  • ثبت برنامه ماهانه واحدهای تولیدی الزامی شد
  • تعویض یونیت پل‌های عابر مکانیزه پایتخت
  • توقیف ۱۴۲ شرکت فاقد اعتبار مالیاتی در خراسان رضوی
  • جزییات دوره‌های آموزش تخصصی پذیرفته شدگان آزمون سردفتری سال ۱۴۰۱