Web Analytics Made Easy - Statcounter

دارنده دو مدال نقره و برنز جهان از وضعیت اشتغال قهرمانان بازنشسته کشتی ابراز ناراحتی کرد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مسعود اسماعیل‌پور که امروز (شنبه - بیستم دی‌ ماه) میهمان برنامه دایره طلایی بود؛ در شروع صحبت‌هایش با اشاره به اینکه پدرش مخالف ورودش به کشتی بوده، اظهار داشت: در ورودم به کشتی پدرم نقشی نداشت و تمام و کمال مخالف آمدنم به کشتی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع مادر مرحومم مشوقم بود، البته پدرم اگر مخالف بود به خاطر یکسری سختی‌ها و ناملایمتی‌هایی بود که در این رشته وجود دارد. او 32 سال پیش چنین روزهایی را می‌دید که موافق کشتی گرفتنم نبود. مشوق اصلی من مادرم بود که می‌دانم از آن دنیا هم مرا می‌بیند.

نایب قهرمان کشتی آزاد جهان در مورد اینکه چرا با وجود شایستگی، مدال المپیک در کارنامه ندارد، خاطرنشان کرد: همان سال 2012 قاطعانه می‌گویم تایم دوم که کشتی‌ام با کودوخوف تمام شد، مدال المپیک را بر گردن خودم می‌دیدم. در تایم سوم آن قسمتی که هر دو تای‌مان از تشک بیرون رفتیم، زمانی که بلند شدم احساس نکردم او امتیازی گرفته و فکر می‌کردم نتیجه صفر - صفر شده و کار به خم‌گیری کشیده اما امتیاز را داده بودند به کودوخوف. بعدا خیلی‌ها آقا رسول (خادم) را مقصر عنوان کردند که چرا اعتراض نکرده، در حالیکه او اینطور فکر کرده بود که اگر اعتراض می‌کرد، رأی را به روس‌ها می‌دادند و من یک پوئن هم جریمه می‌‌شدم. او فکر می‌کرد با توجه به اینکه کودوخوف از پا افتاده بود و توان مبارزه نداشت، من این امتیاز را جبران می‌کنم و اعتراض نکرد. وقتی کشتی به پایان رسید، من داشتم برای خم‌گیری آماده می‌شدم که داور دست کودوخوف را بالا برد و یک دفعه دنیا روی سرم خراب شد و دیگر نتوانستم خودم را برای کشتی بعدی جمع کنم.

اسماعیل‌پور ادامه داد: وقتی برای برنز با حریف هندی که قبلا با 6 امتیاز اختلاف او را برده بودم، کشتی گرفتم نتوانستم از نظر روحی و روانی خودم را آماده مبارزه کنم. آن صحنه دقیقا جلوی چشمم است که رسول خادم و محمد طلایی با من صحبت می‌کردند. محمد طلایی گفت؛ شاید این صحنه دیگر اتفاق نیفتد و خیلی با من صحبت کرد. او هم در المپیک 2000 سیدنی همین بلا سرش آمده بود و مدال المپیک نگرفت. اگر من همان صلابت کشتی با کودوخوف را داشتم، قطعا مدال برنز را در لندن گرفته بودم.

این کشتی‌گیر مازندرانی که چندی پیش با انتقاد از مسئولانی که باوجود قوانین مصوب، کار استخدامی او در اداره برق استان مازندران را پیش نبرده‌اند، در مورد اینکه طی روزهای گذشته برای او حکم مشاوره اداره برق صادر شده، گفت: نمی‌دانم از کجا شروع کنم. ابتدا باید از مدیرعامل شرکت توزیع برق استان تشکر کنم. بعد از اتفاقاتی که رخ داد، او به سهم خودش در سالگرد فوت آقای تختی برای دلجویی از من، حکم مشاوره داد. این کار ربطی به وزارت نیرو ندارد. حالا اینکه من قرار است آنجا چه کاری انجام دهم، نمی‌دانم، البته تقریبا می‌دانم چه کارهایی را می‌شود انجام داد اما اینطور نیست که آنجا قهرمان‌پروری کنم، چون نمی‌شود از کارمند قسمت اداری قهرمان ساخت. طی صحبتی که مدیرعامل انجام داد و اینکه در سال‌های گذشته برق استان مازندران در لیگ برتر کشتی تیم‌داری می‌کرد، یکی از خواسته‌های آنها این است که دوباره این کار انجام شود.

مسعود اسماعیل‌پور با اشاره به اینکه طبق مصوبه هیئت وزیران در سال 97 باید به استخدام شرکت برق درمی‌آمد اما این اتفاق رخ نداده، تاکید کرد: این مشکل سال‌های سال است که در بدنه مدیریتی ورزش کشور وجود دارد و این فقط خواسته من نیست. خیلی از کشتی‌گیران دیگر هم هستند مثل عزت‌الله اکبری، پیمان یاراحمدی، حسن رحیمی و ... الان مشکل دارند و بحث اشتغال بعد از ورزش قهرمانی‌شان مطرح است. در قانونی که مصوب هیئت وزیران است و به امضای جهانگیری هم رسیده، نوشته شده هر ورزشکاری که شرایط خاص و مد نظر را داراست، یعنی دارنده مدال المپیک، طلا و نقره جهان و طلای بازی‌های آسیایی است، با توجه به مدرک تحصیلی و واجد شرایط بودنش به استخدام یک ارگان درآید، با این وجود حدود 3 سال است که من مشکل دارم و هر سالی که برای رفع مشکلم مراجعه کردم، یک حرفی زدند. یک بار گفتند قانون ابلاغ نشده، یک بار گفتند فعلا این قانون نیست، یک بار گفتند قانون هست اما اجرا نمی‌شود. 

فرزند مربی سازنده کشتی مازندران افزود: همه نامه‌نگاری‌ها هست و حرف‌هایی که می‌زنم، مستنداتش را دارم. من سال 97 به عضویت شرکت توزیع برق استان درآمدم و به عنوان نیروی قراردادی که هر آن ممکن است شرکت به او احتیاج نداشته باشد و ردش کند، مشغول به کار شدم. طبق مصوبات دولتی، باید کار استخدامی قهرمانان انجام شود.

وی که به دلیل آسیب‌دیدگی شدید دستش نتوانست دیگر به کشتی گرفتن ادامه دهد، در این باره نیز تصریح کرد: مشکل دستم کاملا قابل رؤیت است. تقریبا سه بار جراحی کردم، نمی‌خواهم بگویم مشکل چه بود اما در این حدودا سه سال، حتی یک بار از من حالم را نپرسیدند. یک بار هم که جراحی انجام شده بود از صندوق حمایت از قهرمانان یک بنده خدایی تماس گرفت، اسمش را نمی‌آورم و گفت اگر مشکل داری فاکتور بیاور که دو میلیونش را به تو می‌دهیم. در اردویی که برای تورنمنت اوکراین در سال 2018 بودیم، این مشکل برایم پیش آمد و دستم مو برداشت، آرام آرام ورمش شروع شد و به اینجا رسید که سه بار جراحی‌اش کردم اما این دست دیگر دست نشد.

مسعود اسماعیل پور در خاتمه عنوان کرد: چیزهایی که در مورد مباحث استخدامی گفتم، صرفا مطالبه خودم نبود و این درخواست خیلی از قهرمانان دیگر هم هست. وقتی این اتفاقات می‌افتد، دید خیلی از خانواده‌هایی که می‌خواهند بچه‌شان را به سمت کشتی بفرستند، عوض می‌شود. یک بار هم با دکتر خادم به وزارت نیرو رفتیم و او پیگیری کرد که بحث استخدامی ما حل شود اما در نهایت گفتند قهرمانی چیست و هیچ کاری از پیش نبردند.

برگزاری مرحله دوم اردوی تیم ملی کشتی آزاد از 19 دی ماه

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تیم ملی کشتی آزاد تیم ملی کشتی آزاد مدال المپیک اسماعیل پور برق استان یک بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۵۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت حل مشکل پله برقی‌های خاموش تهران/ ۶۰ یونیت تا ۳ ماه آینده نصب می‌شود

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان _ حسین قربانی؛ برای در امان ماندن از خطرات تردد از عرض خیابان و یا استفاده از حمل و نقل عمومی شهروندان تهرانی مجبور هستند از پل‌های مکانیزه استفاده کنند تا به مقصد برسند.

ساعت حوالی یک ظهر است پیرزنی که به آرامی قدم برمیدارد به یکی از پل‌های مکانیزه می‌رسد که هنگام مشاهده پله برقی خاموش این پل آهی از نهادش بلند می‌شود، اما مجبور است ارتفاع بلند این پله برقی را طی کند تا به آن سوی خیابان برسد و آرام آرام قدم روی پله می‌گذارد و خودش را بالا می‌کشد و زیر لب حرف‌هایی می‌زند و از این وضعیت گلایه می‌کند در گوشه دیگری از شهر مادری با کالسکه خودش را به پل مکانیزه می‌رساند تا به آن سوی خیابان برود، اما پله برقی خاموش این پل مجبورش می‌کند کودکش را بر روی دستانش به بالا ببرد، اما نگاه ملتمسانه او انتظار کسی را می‌کشد تا کالسکه کودکش را تا آن سوی پل حمل کند این تنها گوشه‌ای از مشاهدات در خیابان‌های پایتخت است که مشکلاتی را بر عبور مرور شهروندان ایجاد کرده است.

یکی از مطالبات همیشگی شهروندان از مدیریت شهری حل مشکل پله برقی‌های خاموش در شهر است که سال گذشته مدیرعامل سابق سازمان زیباسازی شهر تهران گفته بود ۵۰۰ یونیت پله برقی در پایتخت وجود دارد که این ناوگان پله برقی قدیمی و از سال ۸۳ نصب شده است و تعداد زیادی از این پله‌ها نوسازی نشده است.

علی‌رغم اقدامات انجام شده برای بهبود وضعیت پله برقی‌های خاموش سطح شهر، اما همچنان این مشکل در برخی از پل‌های مکانیزه ادامه دارد و باعث ایجاد اختلال در تردد مردم شده است.

اواخر سال ۱۴۰۲ و همزمان با بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری تهران گلایه‌های متعدد مردم از این موضوع به شورای شهر تهران رسید و اعضای این شورای با رأی خود مدیریت پل‌های مکانیزه را به معاونت فنی و عمران شهرداری تهران سپرده و بودجه نگهداشت پل‌ها را نیز از سازمان زیباسازی کسر و به بودجه معاونت فنی و عمرانی اضافه کردند.

هادی حق‌بین معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: گلایه به حق مردم تهران در خصوص خرابی پله‌برقی برخی پل‌های مکانیزه را از ایام پایانی سال گذشته در دستور کار قرار دادیم.

وی با بیان اینکه جلسات متعددی در این خصوص با معاونت خدمات شهری و معاونت ترافیک شهرداری تهران ظرف دو هفته گذشته برگزار شده است گفت: همزمان موضوع انتقال حقوقی وظیفه مدیریت پل‌های مکانیزه به معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران پیگیری شده که در شرف انجام است، اما در این مدت موضوع رها نشده بود بلکه پیگیری‌ها از پیمانکاران و تولید کنندگان انجام شده است.

حق‌بین گفت: مسئله خرابی پله‌برقی‌ برخی پل‌های مکانیزه تهران در چند بخش بررسی و پیگیری می‌کنیم که در بخش اول ۶۰ یونیت جدید است که باید جایگزین پله‌های برقی فاقد کارایی شوند و اولین پروژه در بزرگراه شهید چمران و محدوده گیشا در حال اجرا است به صورتی که پل جمع‌آوری شده و پل جدید با شکل جدید ظرف دو هفته آینده نصب خواهد شد.

وی افزود: این رویه برای ۵۹ یونیت دیگر ظرف چهار ماه آینده دنبال خواهد شد و تاکید شده که این کار با سرعت بالاتری انجام و ظرف سه ماه به پایان برسد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان اینکه امیدواریم با پیگیری‌های انجام شده و اقدامات در دست اجرا تعداد کمتری از پله‌برقی‌های شهر خاموش باشند گفت: برخی از پل‌های مکانیزه اساساً کارایی ندارند با هماهنگی معاونت ترافیک شهرداری و پلیس راهور باید جمع‌آوری یا تبدیل به رمپ شوند که با طرح‌های جایگزین و آرام سازی معابر این امکان فراهم خواهد شد و تعدادی از پل‌های مکانیزه ممکن است حذف شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • دلسوزی علیرضا دبیر برای فوتبالیست‌ها: طفلکی‌ها!
  • آغاز مسابقات کشتی جام صفوی با حضور کشتی‌گیران ۳ کشور
  • رنگرز: توقع کسب یک مدال طلا از کشتی گیران در المپیک را داشته باشیم
  • گلایه رئیس‌ دادگستری زنجان از وضعیت بد نگهداری اموال دولتی
  • آخرین وضعیت حل مشکل پله برقی‌های خاموش تهران/ ۶۰ یونیت تا ۳ ماه آینده نصب می‌شود
  • گلایه اهالی روستای حمزه آباد مهاباد از وضعیت اینترنت
  • گلایه مردم از وضعیت نامناسب آسفالت بلوار صنم بلاغی پلدشت 
  • آقای استاندار؛حل مشکل آزادراه زنجان_تبریز کار یک مدیرکل نیست
  • حضور کشتی‌گیران سه کشور خارجی در جام صفوی قطعی شد
  • جریمه و تاوان‌های علیرضا دبیر برای کشتی گیران!