Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان‌جنوبی با اشاره به اهمیت بازگشایی بازارچه مرزی یزدان، گفت: از معاونت هماهنگی امور اقتصادی می‌خواهم با نهایت جدیت و با تعیین برنامه زمان بندی مشخص، زمینه بازگشایی این بازارچه مهم را فراهم کنند.

حمید ملانوری، شنبه شب ۲۰ دی در نشست هم اندیشی معاون و مدیران حوزه معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اظهار کرد: تأمین معاش شهروندان در جامعه اسلامی، موضوعی حیاتی است و حل مشکلات معیشتی شهروندان و تقویت اوضاع اقتصادی مردم همواره از مهمترین دغدغه های دولت بوده است، زیرا با بهبود آن، آسیب‌های اجتماعی کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی به نامگذاری مداوم سال‌ها با موضوع اقتصادی از طرف مقام معظم رهبری(مدظله العالی) اشاره کرد و گفت: ابلاغ سیاست اقتصاد مقاومتی و برنامه‌های دولت تدبیر و امید می‌تواند رونق تولید، رونق فضای کسب و کار، تنظیم بازار، تنظیم مراودات داخلی و خارجی، اتکاء به تولیدات داخلی و عدم وابستگی به محصولات خارجی و درآمد پیدار را به ارمغان آورد.

به گزارش ایسنا، استاندار خراسان‌جنوبی مهم برشمردن مسئولیت معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری تصریح کرد: این معاونت و به ویژه دفتر جذب باید به خوبی به مردم معرفی شوند.

ملانوری با اشاره به ریاست استاندار بر همه کارگروه‌های استان گفت: باید تدبیری اتخاذ گردد تا ریاست بخشی از این کارگروه‌ها به معاونین استاندار واگذار شود.

وی، مهم‌ترین راه دستیابی به جامعه‌ای سالم و بانشاط، با امنیت پایدار را تقویت پایه اقتصادی مردم عنوان کرد.

استاندار خراسان‌جنوبی با تأکید بر ارتباط صلاحیت و تخصص سرمایه گذار با کاهش دغدغه‌های استان گفت: اگر آدم اهلیت دار، متخصص و توانمند که توجیه طرح اقتصادیش برای دبیرخانه ستاد خاوران محرز گردیده، اقدم به راه اندازی واحد تولیدی کند، فعالیت بسیاری از کارگروه های مرتبط با این واحد تولیدی کاهش یافته یا تعطیل می‌شود.

وی اظهار کرد: در موضوع اشتغالزایی و کارآفرینی باید به دنبال ایجاد حرف و شغل‌هایی باشیم که بازار فروش و وضعیت سود دهی آن به طور نسبی تأمین شده و امنیت روانی کار آفرین مهیا گشته باشد.

استاندار خراسان‌جنوبی با اشاره به اهمیت بازگشایی بازارچه مرزی یزدان گفت: از معاونت هماهنگی امور اقتصادی می‌خواهم با نهایت جدیت و برنامه زمان بندی مشخص، زمینه بازگشایی این بازارچه مهم را فراهم کنند.

ملانوری، منابع و امکانات مردم را امانت‌هایی در دست مدیران دانست و گفت: باید با کارهای ماندگار و بزرگ، استان را به سمت توسعه متوازن، همه جانبه و پایدار پیش ببریم.

وی با تأکید بر پویایی و پرتحرک بودن دبیرخانه ستاد توسعه خاوران، یادآور شد: دبیرخانه نباید ایستا و ساکن باشد و باید با تمام قدرت فعال شده، با تشکیل مداوم کمیته ها همه طرح‌ها و ایده‌های سرمایه گذاری را به  سرانجام برساند و یکی از اهداف تشکیل ستاد خاوران، کاهش بروکراسی اداری موجود است.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مرز معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۷۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باند‌های دوم جاده‌ها در خراسان جنوبی اعتبار می‌گیرند

قناعت استاندار خراسان جنوبی در خصوص دیدار خود با مسعود شکیبایی فر رئیس امور راه و ترابری و مدیریت عمران شهری و روستایی سازمان برنامه و بودجه کشور گفت با توجه به اینکه خراسان جنوبی در مسیر دو کریدور اصلی شمال به جنوب و شرق به غرب کشور واقع شده، موضوع کیفیت محور‌های مواصلاتی در زمینه ارتقای ایمنی سفر مسافران و گردشگران، برای ما از اهمیت بسزایی برخوردار است.

او افزود: این دیدار با هدف پیگیری دو موضوع اساسی تخصیص اعتبارت باند‌های دوم استان و اجرای طرح بازآفرینی شهری انجام شد.

قناعت با اشاره به نتایج مطلوب این نشست، اظهار کرد: در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از وضعیت موجود باند‌های دوم، محور‌های مواصلاتی و راه‌های روستایی استان، درخواست مساعدت و تخصیص اعتبارات باند‌های دوم و مصوبات سفر رئیس جمهور در این زمینه ارائه شد.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: روش‌های تأمین مالی تکمیل باند‌های دوم و استفاده از ظرفیت‌های قانونی همچون تهاتر‌ها و ماده ۵۶ در این زمینه، به جهت سرعت بخشیدن به روند اجرای کار از دیگر مباحث مطرح شده در این دیدار بود.

بیشتر بخوانید

 انجام ۲۷۰ کیلومتر عملیات برف روبی در محورهای خراسان جنوبی

او تصریح کرد: رئیس امور راه و ترابری و مدیریت عمران شهری و روستایی سازمان برنامه و بودجه کشور این قول مساعد را داد که حداکثر تلاش را برای تخصیص اعتبارات باند‌های دوم استان داشته باشد.

در این دیدار که با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و مدیرکل راه و شهرسازی استان همراه بود، بر اساس گزارشی که کارشناسان دفتر راه و ترابری سازمان برنامه و بودجه کشور ارائه کردند، خراسان جنوبی بیشترین عملکرد را در حوزه باند‌های دوم و طرح‌های افتتاحی در سطح کشور داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی اشتغال ۷۰۰ نفر را فراهم کردند
  • دولت سیزدهم مصمم به تکمیل زیرساخت‌های بازارچه‌های مرزی است
  • زیرساخت‌های لازم در ۳ بازارچه مرزی چیلات، چنگوله و مهران فراهم شد
  • دولت سیزدهم برای تکمیل زیرساخت بازارچه‌های مرزی مصمم است
  • اختصاص ۴۲۰ میلیارد ریال برای زیرساخت‌های بازارچه های مرزی ایلام
  • واریز ۷۰۰۰ میلیارد ریال به خزانه از محل فروش مرزی فرآورده‌های سوختی در خراسان جنوبی
  • باند‌های دوم جاده‌ها در خراسان جنوبی اعتبار می‌گیرند
  • فروش ۷ هزار میلیارد ریالی فرآورده‌های نفتی در خراسان جنوبی
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری ایران و پاکستان در حوزه انرژی فراهم است