Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مظلومیت حوزه فرهنگ گفت: درصد رشد بودجه ۱۴۰۰ در حوزه‌ فرهنگ به مراتب کمتر از سایر حوزه‌ها است. - اخبار استانها -

امیرحسین بانکی‌پور در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اشاره به بودجه 1400 و بخش فرهنگی آن اظهار داشت: آن چه که کارشناسان اذعان دارند این بودجه در ابعاد مختلف ضعیف‌ترین بودجه 40 ساله گذشته است و براساس شاخص‌ها، منحنی‌ها و مقایسه‌ای که در بخش‌های مختلف صورت گرفته از لحاظ عملیاتی کشور را دچار کسری‌ها و عقب‌ماندگی‌هایی خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نگاه مجلس به کل لایحه بودجه نسبتا منفی بود ولی برخی از نمایندگان در مجلس معتقد بودند که با رد کلیات بودجه ممکن است اصلاح قابل توجهی صورت نپذیرد و طبیعتاً در این فرآیند زمان را از دست خواهیم داد. بنابراین با هماهنگی شورای نگهبان کلیات بودجه با یک نمره بسیار ضعیف و نزدیک مرز در کمیسیون تلفیق مصوب شد و تصمیم بر آن شد که در کمیسیون تلفیق و صحن مجلس اصلاحات موثر انجام شود.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان این که از لحاظ توجه به مسائل فرهنگی در بودجه 1400 پیشنهادات قابل قبولی وجود ندارد و سهم پایینی به حوزه فرهنگ اختصاص داده شده است، تصریح کرد: در واقع درصد رشد بودجه در حوزه‌ فرهنگ به مراتب کمتر از سایر حوزه‌ها است و نسبت رشد این بخش حتی در مقایسه با رشد کل بودجه بسیار ناچیز است.

وی افزود: با این حال مجلس قرار است یک خانه ناهمگون و ناسازگار با وضعیت و نیازهای کشور را بازسازی کند و این کار سختی است. یکی از دشواری‌ها و اصلاحات آن که ممکن است در فضای عمومی جامعه بازتاب منفی داشته باشد، حذف ارز 4200 تومانی است که در واقع این نرخ ارز مشکلی از مردم برطرف نمی‌کرد و یک نوع رانت به حساب می‌آمد.

بانکی‌پور با بیان این که در کمیسیون تلفیق کمیته‌های مختلفی تشکیل می‌شود که یکی از این کمیته‌ها، کمیته فرهنگی و جمعیت است، افزود: اعضای کمیسیون فرهنگی عضو این کمیته هستند تا ضعف‌های آن را بررسی کنند سهم فرهنگ در بودجه سال آینده شامل بودجه صدا و سیما، فرهنگ و ارشاد اسلامی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، حوزه‌های علمیه، مطبوعات، کتاب و غیره زیر یک درصد است.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور: منابع دولت برای بودجه1400 تحقق پیدا نمی‌کندخبر خوش برای شورای حل اختلاف در بودجه سال 1400عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس: کمیسیون تلفیق در بحث مالیات و نفت رویکرد جدیدی اتخاذ کرده است

وی از دیگر مظلومیت‌های فرهنگ را این گونه شرح داد: فصل 5 و یک بودجه مربوط به حقوق و دستمزد است که از بودجه مجزا است و در واقع اگر دولت دچار مشکل ‌شود قسمتی که ضمانت اجرایی آن قطعی بوده حقوق و دستمزد است اما در بخش فرهنگ سرفصل حقوق و دستمزد جزیی از بودجه به حساب می‌آید.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: بودجه مربوط به جمعیت با توجه به فراکمیسیونی مسئله جمعیت فراتر از بودجه بخش فرهنگ است چرا که بخشی از آن مربوط به حوزه مسکن، سلامت، بهداشت و معیشت خانواده‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم که 3 درصد از کل بودجه را به حوزه‌های فرهنگی اختصاص یابد و این تحول عظیمی در بخش اختصاص بودجه‌های فرهنگی است.

انتهای پیام/169/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عضو کمیسیون فرهنگی مجلس کمیسیون تلفیق حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۸۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور

به گزارش «نماینده»، حسینعلی شهریاری در مورد مخالفت نمایندگان مجلس با ارسال گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضائیه، گفت: رئیس مجلس در دی ماه 1402 به مسئولان مربوطه تذکر داد که باید طی دو ماه آینده مشکلات حوزه دارو را حل کنند و پس از طی این مدت کمیسیون را موظف به تدوین گزارشی در قالب ماده 234 آیین نامه داخلی و قرائت آن در صحن علنی کرد بنابراین کمیسیون گزارش مفصلی را تدوین و در نشست علنی امروز مجلس قرائت کرد.

وی افزود: بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی مشکلات حوزه دارو است زیرا اگر در زمان مناسب منابع لازم را اختصاص می دادند وزارت بهداشت می توانست در این راستا بهتر عمل کند.

نماینده مردم زاهدان در مجلس یازدهم ادامه داد: از دیدگاه ما و مردم، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متولی سلامت است و به جای اینکه کمیسیون بهداشت و مجلس به طور مداوم به دنبال پیگیری این مسائل باشند مسئولان وزارت بهداشت باید به صورت جدی این مسائل را پیگیری کنند.

شهریاری یادآور شد: در نهایت در نشست امروز موضوع ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه رای گیری و مورد مخالفت نمایندگان مجلس قرار گرفت البته معتقدم به طور معمول گزارشاتی که توسط مجلس به قوه قضائیه ارسال می شود نتیجه و بازخوردی نداشته است.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: مردم نگران تامین داروی بیمارانشان هستند و از سویی برخی، مجلس به ویژه کمیسیون بهداشت را مسبب این مشکلات می داند بنابراین ما به وظیفه خود عمل و این گزارش را برای قرائت در صحن علنی آماده کردیم و امیدواریم مسئولان مربوطه به وظیفه خود برای رفع مشکل کمبود دارو و شیرخشک عمل کنند.

دیگر خبرها

  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • متن کامل گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره کمبود دارو
  • مازنی:برخوردهای خشن در خیابان‌ها با زنان براساس کدام منبع رخ می‌دهد؟ /قیمت دلار چند برابر سال ۱۴۰۰ شده اما صدایی از دولتمردان در نمی آید
  • بودجه ویژه‌ای برای فرهنگ قزوین لحاظ کردیم
  • طغیانی: اصلاح موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس
  • توضیحات طغیانی درباره رفع موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس
  • توضیحات طغیانی درباره سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی
  • توضیحات طغیانی دررباره سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی