Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهمن نقیبی گفت: تاکنون سه واحد مرغ تخم گذار و یک واحد مرغ مادر گوشتی در خراسان جنوبی شناسایی شده که عملیات معدوم‌سازی آنها در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، همه ساله همزمان با فصل سرما و شیوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد احتمال سرایت ویروس به طیور روستایی و صنعتی دور از ذهن نیست از این رو پایش مستمر تالاب ها و ضرورت آمادگی کامل برای مقابله با کانون‌های احتمالی بیش از پیش احساس و در دستور کار سازمان های متولی امر قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تغییرات اقلیمی آب و هوایی، میزان آب رودخانه ها و وجود تالاب های فصلی و آبگیرها در کشور باعث می‌شود تا هر سال هزاران قطعه پرنده مهاجر برای زمستان‌گذرانی، این تالاب ها را انتخاب کنند که این امر می‌تواند احتمال شیوع ویروس آنفلوانزای فوق حاد پرندگان را افزایش دهد.

در همین راستا طی هفته های اخیر انتشار خبری در رسانه ها مبنی بر، آلوده شدن واحدهای تخم گذار در یکی از استان های کشور زمینه نگرانی شهروندان را به دنبال داشت.

مردم سیستان وبلوچستان اما در این میان بیشترین نگرانی و دلهره را دارند چرا که مرغ و تخم مرغ ورودی به این منطقه از استان های همجوار همچون خراسان جنوبی وارد می شود و این فرض که مبادا یکی از این دو کالای پرمصرف به ویروس آنفلوانزا ابتلا باشد آنها را نگران کرده است.

همچنین در پی انتشار این خبر قیمت هرشانه تخم مرغ در برخی از نقاط به 60 هزار تومان رسید و گلایه مردم را به همراه داشت.

سلامت مردم خط قرمز دامپزشکی است

بهمن نقیبی، معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با اشاره به شناسایی چند کانون آلودگی آنفلوانزا فوق حاد پرندگان در استان خراسان جنوبی، بیان کرد: طبق آخرین آمار گزارش شده هم اکنون سه واحد مرغ تخم گذار و یک واحد مرغ مادر گوشتی در خراسان جنوبی شناسایی شده که عملیات معدم سازی آنها در دستور کار قرار گرفته و به زودی به اتمام می رسد.

وی با تاکید بر این مطلب که سلامت مردم خط قرمز سازمان دامپزشکی است، افزود: خوشبختانه تاکنون موردی از آنفلوانزاهایی که تحت عنوان  N8H5در ایران شناسایی شده که از تخم مرغ به انسان سرایت کند وجود نداشته و منابع علمی معتقد هستند که پختن این محصولات باعث از بین رفتن همه عوامل بیماری‌زا در آنها خواهد شد.

این مقام مسئول با بیان اینکه نمی‌گذاریم محصول آلوده دامی در دسترس مردم قرار گیرد، اذعان کرد: تخم مرغ صادرشده چون با مجوز است صحت و سلامتی آن مورد بررسی قرار می گیرد و تاریخ تولید و مصرف و محل تولید شده بر روی تخم مرغ درج شده است، در این صورت مشکل خاصی از لحاظ مصرف وجود نخواهد داشت.

عملیات معدوم سازی و مهار در دستور کار قرار گرفته است

وی تصریح کرد: از مردم تقاضا داریم تا به هنگام خرید تخم مرغ به تاریخ تولید و انقضاء، شرکت بسته بندی که بر روی تک تک تخم مرغ ها پرینت شده است، دقت لازم کنند تا از صحت سلامت محصول خریداری شده مطمئن باشند.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور گفت: تخم مرغ ها به هنگام مصرف کاملا آبپز یا پخته شوند تا جای هیچ گونه نگرانی وجود نداشته باشد، این موضوع کاملا تحت کنترل دامپزشکی بوده و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

نقیبی خاطر نشان کرد: با  توجه به شرایطی که در خراسان جنوبی وجود دارد و احتمال انتقال ویروس و افزایش تعداد واحدها و کمپ های پیش بینی شده؛ اما دامپزشکی در این منطقه تلاش خود را انجام می دهد تا در سریعترین زمان ممکن عملیات معدوم سازی و مهار را انجام دهند.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: خراسان جنوبی دستور کار واحد مرغ تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۹۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود تخت و نیروی انسانی در بیمارستان‌های جنوب کرمان

رئیس علوم پزشکی جیرفت با اشاره به نواقص بسیار زیاد در حوزه درمان جنوب استان کرمان، گفت: در جنوب استان با کمبود تخت بیمارستانی و نیروی انسانی مواجه هستیم. - اخبار استانها -

علی‌اصغر خیرخواه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه این دانشگاه در گستره وسیع جنوب استان کرمان به جمعیتی در حدود یک میلیون نفر خدمات‌رسانی دارد، اظهار داشت: تمام تلاش ما بر این است که خدمات حوزه بهداشت و درمان را در بهترین شرایط و با کیفیت خوب به مردم این منطقه ارائه کنیم.

وی با بیان اینکه در راستای ارائه خدمات بهتر به مردم این منطقه امسال توسعه اورژانس بیمارستان‌های کوچک جنوب استان کرمان در شهرهای قلعه‌گنج، رودبار، منوجان و کهنوج در برنامه است، افزود: طرح توسعه اورژانس قلعه‌گنج و کهنوج آماده افتتاح است که به زودی این کار انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با اشاره به اینکه طرح توسعه اورژانس بیمارستان منوجان نیز به زودی افتتاح و توسعه اورژانس‌ رودبار با مقداری تاخیر انجام می‌شود، ادامه داد: تا شهریورماه تمامی طرح‌های توسعه اورژانس بیمارستانی در این شهرها به بهره‌برداری می‌رسند و به فضای فیزیکی اورژانس این بیمارستان‌ها چیزی در حدود هزار و 700 تا 2 هزار متر افزوده می‌شود.

وی با بیان اینکه در تلاش هستیم که بیمارستان عنبرآباد هر چه زودتر به مرحله افتتاح برسد، گفت: البته ممکن است که این بیمارستان امسال آماده بهره‌برداری نشود اما پیگیر هستیم که پیش از افتتاح بخش اورژانس این بیمارستان آماده خدمت‌رسانی به مردم این شهرستان شود و دلگرمی را برای مردم عنبرآباد ایجاد کنیم.

خیرخواه با اشاره به اینکه در حوزه جنوب استان کرمان محرومیت‌های تاریخی و نواقص بسیار زیادی در حوزه بهداشت و درمان وجود دارد و البته ما به دنبال این هستیم که این مشکلات را برطرف و جبران کنیم، گفت: نگاه دولت سیزدهم برای رفع محرومیت به ویژه در حوزه بهداشت و درمان است.

وی با اشاره به کمبود تخت بیمارستانی در جنوب استان کرمان، گفت: برای جبران این کمبود سه بیمارستان در عنبرآباد، جیرفت و کهنوج در برنامه است که جزو مصوبات سفر استانی رئیس جمهور هم قرار دارند که حدود 600 تخت بیمارستانی به ظرفیت تخت‌های جنوب استان کرمان افزوده می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با بیان اینکه در بیمارستان‌های کوچک در کنار مشکل کمبود تخت‌های بیمارستانی با مشکل کمبود نیروی انسانی نیز مواجه هستیم، گفت: اگر بتوانیم نیروی انسانی مورد نیاز در جنوب استان را تامین کنیم قطعاً خدمات بهتری به مردم ارائه خواهد شد و رضایتمندی نسبی بیشتری خواهند داشت.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • ۲۱۱ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی در البرز معدوم شد
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • کشتار غیر مجاز دام در روستا‌های گردشگری اردبیل معضل جدی
  • کشتار غیرمجاز دام در روستاهای گردشگری معضل جدی است
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • سازمان ملل : ۷۰ درصد مردم شمال نوار غزه با گرسنگی مواجه هستند
  • سازمان ملل: ۷۰ درصد مردم شمال نوار غزه با گرسنگی مواجه هستند
  • کمبود تخت و نیروی انسانی در بیمارستان‌های جنوب کرمان
  • موردی از شیوع آفت «جوانه خوار بلوط» در کردستان گزارش نشده است