Web Analytics Made Easy - Statcounter

پویا محمودیان گفت: تفاهمی مبنی بر بازگشت بازارچه به پارکینگ پروانه در سال آینده صورت نگرفته است و مقرر شده است در همین محل فعالیت ادامه یابد.

به گزارش برنا؛ بازارچه پروانه با سابقه نزدیک به ۲۰ سال به عنوان بزرگ ترین بازارچه هنر سنتی و صنایع دستی در سطح ایران، پس از توقف یک ساله در باغ هنر منطقه عباس آباد بازگشایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 پس از تعطیلی جمعه بازار پارکینگ پروانه حدود 1200 غرفه دار، کارآفرین و هنرمند این مجموعه که عمدتا فقط از همین طریق امرار معاش می کردند، دچار مشکل شدند. بازارچه ای که در برهه ای از زمان قرار بود در پارک شهر به فعالیت خود ادامه دهد اما با اعتراض کسبه رو به رو شد و این جمعه بازار در تاریخ ۱۹ دی به صورت رسمی افتتاح شد.

پویا محمودیان، معاون صنایع‌ دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی در این خصوص به خبرنگار برنا گفت: بعد از اتفاقاتی که رقم خورد و تصمیم مبنی بر این شد که پارکینگ پروانه و بازارچه آن تعطیل و به نحوی جمع  آوری شود، به علت این که بسیاری از کسبه آن جز فعالین صنایع دستی و هنرهای سنتی بودند، به دنبال این بودیم تا یک جای درخور و شایسته برای آن ها تدارک بینیم.

او افزود: هدف ما این بود تا یک محل خوب و مناسب برای آن ها سامان دهی شود تا جمعه بازار بار دیگر راه اندازی شود. در همین راستا با سازمان نوسازی اراضی عباس آباد و شرکت خدمات شهری شهرداری تهران وارد مذاکره شدیم و تفاهم نامه سه جانبه ای در این راستا به امضا رسید.

این مقام مسئول در وزارت میراث فرهنگی خاطرنشان کرد: ما در بهترین محل موجود توانستیم برای فعالین حوزه صنایع دستی این امکان را فراهم کنیم تا بار دیگر جمعه بازار صنایع دستی و هنرهای سنتی آغاز به کار کند. 

معاون صنایع‌ دستی و هنرهای سنتی ادامه داد: طبیعی است که هر کاری شروع آن ممکن است با مشکلاتی مواجه شود و رونق زیادی نداشته باشد اما وظیفه مجموعه میراث فرهنگی و بخش خصوصی این است که با اطلاع رسانی کامل در فضای مجازی و رسانه ها از ظرفیت های موجود استفاده کرده تا مردم تهران را از وجود آن در محل جدید آگاه کنیم.

محمودیان با تاکید بر اینکه محل جدید بازارچه پروانه استانداردهای لازم را دارد، تصریح کرد: با کمرنگ شدن و پایان یافتن کرونا می توانیم با تبلیغات مناسب این بخش از اراضی عباس آباد را به قطب صنایع دستی پایتخت بدل کنیم.

معاون صنایع‌ دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی در پایان گفت: تفاهمی مبنی بر بازگشت بازارچه به پارکینگ پروانه در سال آینده صورت نگرفته است و مقرر شده است در همین محل فعالیت ادامه یابد و امکانات لازم برای گردشگران داخلی و خارجی در این عرصه فراهم آید.

//انتهای پیام:4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صنایع دستی پارکینگ پروانه پویا محمودیان دستی و هنرهای سنتی پارکینگ پروانه میراث فرهنگی صنایع دستی جمعه بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۳۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد شدید با مراکز سقط جنین غیرقانونی در زنجان صورت می گیرد

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل رفیعی ظهر سه‌شنبه در جلسه شورای اداری استان که در سالن پیامبر اعظم استانداری زنجان برگزار شد، افزود: کارهای فرهنگی در قالب تشکل‌های مردم‌نهاد در خصوص ازدواج و فرزندآوری انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه فعالیت خیریه‌های استانی نیز در این زمینه اثرگذار بوده است، ابراز کرد: دستگاه‌های متولی باید با نگاه حمایتی، تسهیل‌گر فعالیت تشکل‌های مردمی در این حوزه باشند.

این مسؤول ادامه داد: به منظور پیشگیری از سقط جنین در استان، کارگروهی تشکیل شد که برنامه‌های آن به صورت جدی در کنار اجرای طرح نفس (نجات فرزندان سالم از سقط) پیگیری شده و این کارگروه با اقدامات سلبی و به صورت جدی با همه مراکز و افرادی که به صورت غیرقانونی در این حوزه فعالیت دارند، برخورد می‌کند.

رفیعی تاکید کرد: مقامات قضائی استان نیز پشتیبانی لازم را دارند که امیدواریم با مجموعه این اقدامات، توقف شیب نزولی جمعیت و افزایش نرخ باروری و جایگزینی جمعیت را در استان شاهد باشیم.

وی به نگرانی‌ها در خصوص فرزندآوری و اجرای قانون جوانی جمعیت اشاره کرد و یادآور شد: تاکید مقام معظم رهبری و شکل‌گیری گفتمانی در این خصوص، تأثیر مثبتی در جامعه بر جای گذاشت، هرچند اقدامات در ابتدا سرعت لازم را نداشت.

معاون استاندار زنجان با بیان اینکه تعداد ولادت‌ها در استان در سال ۹۷ حدود ۸ درصد و در سال ۹۸ حدود ۱۱ درصد نسبت به مدت مشابه گذشته کاهش یافت، خاطرنشان کرد: از سال ۹۸ به بعد شیب نزولی ولادت در استان متوقف شد که نشانگر توجه مردم به سیاست‌های جوانی جمعیت است که باید اهتمام بیشتری در این خصوص از سوی دستگاه‌ها صورت گیرد.

رفیعی تاکید کرد: نرخ جایگزینی جمعیت در استان در سال ۱۴۰۰ به یک درصد رسید و این سال با ۱۵ هزار و ۲ مورد ولادت، کم‌ترین کاهش این واقعه و در سال ۱۴۰۱ در استان ۱۴ هزار و ۱۵۲ مورد ولادت با کاهش ۵.۵ درصد ثبت شد.

وی یادآور شد: طی سال گذشته نیز ۱۳ هزار و ۹۲۳ مورد واقعه ولادت گزارش شد که کاهش ۱.۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته و در این میان شیب نزولی ولادت در استان طبق بررسی آمار سال‌های ۹۸ تا ۱۴۰۲ متوقف شده که این موضوع امیدوارکننده است.

کد خبر 6086518

دیگر خبرها

  • 43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد
  • افتتاح نمایشگاه هنرهای دستی دانش آموزان در فریمان
  • راه اندازی نخستین بازارچه صنایع دستی دربنای تاریخی ملک زاهدان بزودی
  • آیین سنتی پخت شیربرنج در روستای توندر کوهسرخ خراسان رضوی برگزار می‌شود
  • بنای تاریخی ملک زاهدان در اختیار صنعتگران صنایع دستی قرار می گیرد
  • ارزش صادرات صنایع‌دستی از آذربایجان‌غربی ۲۲ درصد افزایش یافت
  • برخورد شدید با مراکز سقط جنین غیرقانونی در زنجان صورت می گیرد
  • افزایش 22 درصدی ارزش صادرات صنایع دستی از آذربایجان‌غربی
  • سرپرست گروه پژوهشی هنرهای ملی معرفی شد
  • ایجاد تشکل‌های تخصصی صنایع‌دستی در کردستان/ هنرمندان صنعتگر حمایت می‌شوند