Web Analytics Made Easy - Statcounter

عزیزالله شهیدی فر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود که این تعداد ساخت و ساز غیرمجاز با اهتمام ویژه دستگاه قضایی در رسیدگی و صدور حکم و  اجرای احکام از سوی نیروهای انتظامی تخریب شد و مدیریت جهاد کشاورزی در شهرستان ها هم زمین ها را به عرصه کشاورزی استان بازگردانده اند.

وی همکاری دستگاه های اجرایی استان در جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز و حفاظت از زمین های کشاورزی را مطلوب ارزیابی کرد و توضیح داد : سه هزارو ۷۹۶ مورد از تخریب های صورت گرفته مربوط به تغییر کاربری غیرمجاز جدید بود که ۱۸۵ هکتار از اراضی کشاورزی استان را در تصرف گرفته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود : ۱۹۶ مورد از ساخت و سازهای غیرمجاز مربوط به سازه های مسکونی و ویلایی بود که در اجرای احکام قطعی ماده ۳ با حکم دستگاه قضایی قلع و قمع و ۹ هکتار از زمین های کشاورزی استان آزاد شد.  

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اظهار این که خطر تغییر کاربری های غیر مجاز همواره زمین های کشاورزی استان را تهدید می کند ، گفت : طبق بررسی های صورت گرفته محدودیت های کرونایی در تردد تا حدودی تغییرکاربری های غیر مجاز امسال را نسبت به مدت مشابه سال قبل کمتر کرده است. 

وی افزود : طبق آمار پارسال سه هزار و ۸۴۶ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در سطح  ۱۲۶هکتار داشتیم که از این تعداد برای ۹۲۵ مورد با ۳۶ هکتار زمین در مراجع قضایی پرونده تشکیل شده بود.

شهیدی فر عمده تغییر کاربری غیر مجاز در سال جاری را مربوط به زمین های کشاورزی مناطق مرکزی و غربی استان دانست و گفت : زمین های حاشیه محورهای مواصلاتی هراز ورودی به شهرستان آمل ، محور سوادکوه به قائمشهر و بابل بیشترین تغییر غیرمجاز کاربری را داشتند.

وی افزود : جهاد کشاورزی مازندران دارای ۲۲ گشت ۱۳۱ است که پایش‌ها را در تمامی شهرستان‌ها انجام می‌دهد و گزارش‌هایی که به این سامانه اعلام می شود مورد بررسی قرار می‌گیرد و از ساخت و سازهای غیرمجاز جلوگیری می شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت : برای اینکه اراضی کشاورزی استان را نجات دهیم با هماهنگی دادستانی و دادگستری به طور جدی اقدام به قلع و قمع ساخت و سازهای غیرمجاز می کنیم و تلاشمان این است از اراضی کشاورزی استان حراست کنیم.

وی اضافه کرد : اگر متقاضی طرح یا پروژه‌ای وجود دارد باید برای طی کردن مراحل قانونی به جهاد کشاورزی مراجعه کند و همچنین اجرای هر طرحی در استان دارای حریم خاص خودش است که باید رعایت شود در غیر این صورت به صورت جدی با متخلفان برخورد خواهد شد.

شهیدی فر با اعلام این که طبق ماده ۸ قانون اصلاحی حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی ، دستگاه ها قبل از صدور پروانه ساختمانی یا نصب امتیاز برق، گاز، آب و تلفن باید از مدیریت های جهاد کشاورزی استعلام بگیرند ، گفت : مردم می توانند در صورت مشاهده تغییرکاربری غیر مجاز اراضی مرابت را از طریق شماره تلفن ۱۳۱ اطلاع دهند و موضوع بلافاصله هم مورد پیگیری قرار می گیرد و با خاطیان برخورد می شود.

سود جویی از زمین های کشاورزی در قالب تغییر کاربری های غیر مجاز  از  چالش های مهم مازندران است. این موضوع تا قبل از سال ۱۳۹۲ طبق آمار رسمی دادگستری و سازمان بازرسی ،زمین های کشاورزی استان را با چالش جدی رو به رو کرده بود ، اما در چند سال اخیر با تدبیر دولت و همزمان با عملیاتی شدن چندین طرح حفاظت از زمین های کشاورزی از جمله ایجاد گشت و یگان حفاظت از زمین های کشاورزی ، تا حدود زیادی مدیریت شده پیش می رود. 

وسعت اراضی کشاورزی و باغی مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار است که سالانه بیش از هفت میلیون تن محصول از آن برداشت و تولید می شود.

برچسب‌ها مازندران کشاورزی تغییر کاربری اراضی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران کشاورزی تغییر کاربری اراضی مازندران کشاورزی تغییر کاربری اراضی اخبار کنکور ساخت و سازهای غیرمجاز زمین های کشاورزی کشاورزی استان اراضی کشاورزی تغییر کاربری جهاد کشاورزی غیر مجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۴۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از ۲۱۲ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی لرستان

 مسلم مویدی در حاشیه تخریب اراضی غیرمجاز این شهرستان اظهار کرد: ۲۱۲مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغی توسط گشت‌های یگان حفاظت امور اراضی استان شناسایی شد که خرم‌آباد با ۷۴ مورد بیشترین تغییر کاربری را به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به اینکه برخی از افراد سودجو برای خرید و فروش زمین‌های خارج از محدوده شهر یا روستا و ساخت‌وساز ویلا و مسکن در مزارع و باغ‌ها اقدام می‌کنند، تاکید کرد: این در حالی است که براساس قانون، هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی بدون مجوز سازمان جهاد کشاورزی ممنوع است و علاوه بر قلع وقمع بنا‌های احداثی، با متخلفان طبق قانون برخورد خواهد شد.
 
 فرمانده یگان حفاظت امور اراضی استان لرستان در پایان از مردم درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز موضوع را به سامانه ۱۳۱ گزارشات مردمی اطلاع دهند یا با مراجعه با آدرس https://cms laoi.ir تخلف تغییر کاربری را ثبت و پیگیری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • شناسایی سه هزار مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در آذربایجان‌غربی
  • 39 تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • ۳۹ تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • تخریب ۹ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی قزوین
  • سه هزار مورد تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در شهر تهران
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • تخریب ساخت و ساز‌های غیرمجاز در ٢٠ هکتار از اراضی کرمان
  • آزادسازی ۱۰ هکتار از زمین های کشاورزی گرگان
  • جلوگیری از ۲۱۲ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی لرستان