Web Analytics Made Easy - Statcounter

هوآوی به تازگی از فناوری ۵ نانومتری خود در سری گوشی هوآوی Mate 40 رونمایی کرده است. اما این شرکت به دنبال ایده‌ جاه‌طلبانه دیگری است تا فناوری پیشرفته‌تر پردازنده با اندازه کوچکتر یعنی 3 نانومتر را نیز در آینده نزدیک ارائه کند.

این پردازنده‌های جدید با نام Kirin 9010 شناخته خواهند شد و به احتمال زیاد در سری گوشی پرچم‌دار هوآوی Mate 50 به کار گرفته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت Hisilicon بازوی فعال شرکت هوآوی در بخش پردازنده است که کار طراحی و ساخت پردازنده‌های جدید هوآوی را بر عهده دارد. علاوه بر این شرکت، بازیگران دیگر صنعت پردازنده نیز به احتمال زیاد دست به ارائه این فناوری جدید خواهند زد اما پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که برای استفاده از این پردازنده‌ها باید تا سال 2022 صبر کنیم.

نگاهی اجمالی به ساختار پردازنده‌ها

در ساخت پردازنده از نیمه‌هادی‌هایی از جنس سیلیکون استفاده می‌شود. هر چقدر تعداد این نیمه‌هادی‌ها بیشتر باشد قطعا میزان پردازش بالاتری را نیز ایجاد خواهند کرد. هر آنچه اندازه نیمه‌هادی‌ها کوچکتر باشند امکان قرارگرفتن تعداد بیشتری از آنها در کنار هم و در یک فضای معین وجود دارد.

فناوری ساخت گوشی هوشمند بسیار پیچیده است. از طرفی باید تجهیزات مختلفی مانند پردازنده، دوربین، صفحه‌نمایش، تجهیزات ارتباطی، باتری و غیره در یک گوشی هوشمند قرار داده شود. از طرف دیگر باید همه این تجهیزات را در فضایی کوچک گنجاند تا حجم گوشی از مقدار استاندارد بیشتر نشده و عملا قابل استفاده باشد.

در نتیجه، نمی‌توان از فضای بیشتری برای پردازنده استفاده کرد و باید برای رسیدن به قدرت پردازش بالاتر از فناوری‌هایی پیشرفته‌تری مانند نیمه‌هادی‌های کوچکتر ۵ یا ۳ نانومتری استفاده کرد. به همین دلیل شرکت‌های تولید‌کننده پردازنده همواره در پی دست‌یابی به فناوری‌های جدید و کاهش اندازه نیمه‌هادی‌ها هستند.

نیمه‌هادی کوچکتر به غیر از توان پردازش بالا باعث مصرف باتری کمتری نیز می‌شوند. این امر باعث کم‌عرض شدن باتری‌ها و متناسب با آن گوشی‌ها خواهد شد. علاوه بر آن این ‌‌نیمه‌هادی‌ها گرمای کمتری نیز ایجاد می‌کنند. به همین دلیل گوشی‌های جدید به تجهیزات خنک‌کنندگی کمتری نیز نیاز خواهد داشت.

پربیننده ترین کاربران از اپلیکیشن واتس‌آپ می‌روند آینده متعلق به ارزهای مجازی است؟ ایرانی‌‌ها در واتساپ می‌مانند؟ بیت کوین باز هم رکورد زد ارزان‌ترین لپ تاپ چند؟ +جدول

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: استاندارد دوربین فناوری گوشی های هوشمند گوشی هوشمند نیمه هادی ها پردازنده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۸۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هادی ساعی: در سال ۱۴۰۲ اولین‌ها برای تکواندو ایران رقم خورد

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی ساعی ادامه داد: مهمترین هدف گذاری ما در سال ۱۴۰۲ کسب سهمیه المپیک بود و برنامه ریزی ها در همین راستا صورت گرفت، خدا شکر پایان شیرینی برای آن رقم زده و موفق شدیم در روزهای پایانی سال سهمیه‌های حضور در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس را کامل کنیم. در مجموع دو بخش بانوان و آقایان چهار سهمیه کامل را کسب کردیم. ضمن اینکه برای اولین بار در تاریخ حضور ورزش تکواندو در این رویداد مهم دو سهمیه در بخش بانوان به دست آوردیم.

وی افزود: تمام تلاش خود را خواهیم داشت که در سال جدید در بین فدراسیون‌هایی باشیم که در المپیک به مدال رسیده و مردم ایران را خوشحال کنیم.

پرافتخارترین ورزشکار المپیکی ایران ادامه داد: فکر می‌کنم در بین همه فدراسیون‌ها، تکواندو بیشترین اعزام‌ها را داشت. ۱۴۰۲ سال سخت و پرافیکی برای تکواندو بود که با حمایت وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک با موفقیت به سرانجام رسید. به لحاظ مالی در تنگنا قرار داشتیم که مسئولان ورزش کشور بخصوص وزیر محترم با دستورات و پیگیری‌های خود خیلی از مشکلات را رفع کرد و به نوعی مسیر پیش رو را برای رسیدن به اهداف از پیش طراحی شده هموار کرد.

رییس فدراسیون تکواندو افزود: حاصل تلاش نمایندگان تکواندو ایران در ۲۱ رویداد جهانی، آسیایی، گرنداسلم، گرندپری و … در رده‌های سنی مختلف کسب نزدیک به ۱۷۰ مدال طلا، نقره و برنز بود. مدال طلای ناهید کیانی در مسابقات قهرمانی جهان و قرار گرفتن تیم ملی بانوان روی سکوی پنجم جهان از بهترین نتایجی بود که سال گذشته برای نخستین بار در تاریخ تکواندو ایران رقم خورد. برگزاری چهار رویداد بین المللی در بالاترین سطح کمی و کیفی، دوره‌های آموزشی، آزمون‌ها، لیگ‌های مختلف در هر دو گروه بانوان و آقایان از برنامه‌هایی بود که به خوبی برگزار شد و همانطور که عرض کردم با حمایت و پشتیبانی خوبی که از سوی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک از ورزش تکواندو صورت گرفت، موفق شدیم برنامه‌های خود را که در مسیر تحقق کسب سهمیه‌های المپیک طراحی شده بود اجرا کنیم. امیدوارم این حمایت‌ها در سال ۱۴۰۳ که سال المپیک است و بیش از گذشته به آن نیاز داریم تداوم داشته باشد.

ساعی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در سال ۱۴۰۳ تمام تمرکز فدراسیون روی موفقیت در بازی‌های المپیک قرار دارد. برای تکواندوکارانی که کسب سهمیه کرده‌اند و آنها که می‌توانند در این مسیر به تکواندو ایران کمک کنند برنامه ریزی کرده‌ایم و گام به گام پیش می‌رویم. البته مسابقات قهرمانی آسیا را نیز اردیبهشت ماه و پیش از المپیک داریم. مسابقات نوجوانان جهان، گرندپری و گرندسلم هم خواهیم داشت.

وی با اشاره به مسابقات قهرمانی آسیا در ویتنام اظهار داشت: این رقابت‌ها در فاصله زمانی مناسب تا بازی‌های المپیک برگزار می‌شود و اغلب کشورها برای آخرین ارزیابی‌ها از نفرات المپیکی تیم ملی خود را ارنج می‌کنند. ما هم در همین راستا پیش می‌رویم. در کنار تیم‌های ملی یک تیم پشتیبان و به نوعی آنالیز داریم که تمامی مسابقات را زیر نظر داشته و رقبا و حتی تکواندوکاران خودمان را به دقت مورد بررسی قرار می‌دهد. این تیم هست که امتیازات و رنکینگ‌ها را بررسی کرده و در نهایت نظر مشورتی خود را در اختیار کادر فنی و کمیته فنی قرار می‌دهد تا در آنجا تصمیم گیری شود که کدام یک از ملی پوشان شرایط حضور در مسابقات ویتنام را دارند و یا مبارزه در مسابقات آسیایی به کدام یک کمک می‌کند.

وی در پایان گفت: جوانان بسیار خوبی را در اختیار داریم که توانایی بالایی برای کسب موفقیت دارند. اما شرایط المپیک‌ها متفاوت با رقابت‌های دیگری است که نمی‌توان در مورد نتایج صحبتی کرد اما با وجود جوانان مستعد و پر انرژی تمام تلاش خود را برای شاد کردن مردم به کار خواهیم گرفت. غیر از کیانی، سه تکواندوکار دیگر تجربه حضور در المپیک را نداشته‌اند. با این شرایط در میدان‌های بزرگ به خوبی جواب اعتماد کادر فنی و فدراسیون را داده‌اند.

کد خبر 6063303

دیگر خبرها

  • اعتیاد به گوشی را با ابزارهای دیجیتال سلامت شکست دهید
  • آنچه که درباره اینترنت ماهواره‌ای نمی‌دانید
  • کاکو، دل آرنولد را برد!
  • تعیین کلان پروژه‌های هوش مصنوعی در کشور/جزئیات ۵ طرح پایش مبتنی بر فناوری روز دنیا
  •  نقش حوزه علم و فناوری در بیانات نوروزی مقام معظم رهبری
  • هادی ساعی: در سال ۱۴۰۲ اولین‌ها برای تکواندو ایران رقم خورد
  • اطلاعات تازه از L6 اولین خودروی جهان با باتری حالت جامد (+عکس)
  • تولید فیبر نیمه‌رسانایی که لباس‌ها را هوشمند می‌کند
  • راهی برای افزایش سرعت اینترنت گوشی
  • ترفندهای افزایش سرعت اینترنت موبایل