Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از راه‌اندازی سامانه سیدا در راستای یکپارچه سازی سامانه‌های دانش آموزی در آموزش و پرورش در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدعلی واقعی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هدف از راه‌اندازی این سامانه، تجمیع و یکپارچه سازی همه سامانه‌های موجود دانش آموزی از قبیل سناد، دانا، فاینال و امین  برای همه دوره‌های مختلف تحصیلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در فاز اول، ثبت نمرات نوبت دی ماه دانش آموزان تمامی دوره‌های تحصیلی در این سامانه انجام می‌پذیرد گفت: مدارس از ثبت نمره در سامانه سناد و سیستم‌های تحت ویندوز دانا خودداری کنند.

رئیس سازمان بسیج دانش آموزی: حاج قاسم رمز موفقیت و ایستادگی ملت ایران استرئیس بسیج دانش آموزی در یاسوج: 24000 دستگاه تبلت و گوشی همراه بین دانش‌آموزان نیازمند توزیع شدمسئول سازمان بسیج دانش آموزی قزوین: مسابقه نقاشی و دلنوشته "حاج قاسم، قهرمان دوست داشتنی" برگزار می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از تعریف کاربری برای دسترسی به سامانه برای کارشناسان فناوری اطلاعات و سنجش مناطق خبر داد و تصریح کرد: تعریف کاربری برای دسترسی مدیران مدارس نیز از طریق کارشناسی فناوری مناطق انجام و به صورت محرمانه در اختیار مدیران مدارس قرار می‌گیرد.

واقعی بیان کرد: مدیران مدارس باید پس از دریافت کاربری و رمز وارد سامانه شده و ضمن تغییر رمز مربوطه، کاربری  نقش معاون اجرایی را ایجاد کنند.

وی گفت: نمرات این نوبت صرفاً توسط مدیر و معاون اجرایی در سامانه درج  می‌شود بنابراین مدیران از واگذاری درج نمرات توسط معلمین تا اطلاع ثانوی خودداری کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، خواستار انعکاس اشکالات و نواقص احتمالی سامانه (غیر قابل حل در منطقه) توسط کارشناسی سنجش از مدارس  به اداره سنجش استان شد و اظهار داشت: هماهنگی و همکاری کارشناسان فناوری و سنجش منطقه در پیشبرد فرآیند کار و پاسخگویی مناسب به مدارس تابعه امری ضروری است.

واقعی، بر مطالعه دقیق فایل راهنمای سامانه توسط مدیران مدارس تأکید کرد و افزود: مناطق و مدارس تابعه صرفاً اطلاعیه‌های وب سایت استان  را در فرآیند اجرایی سامانه مدنظر قرار داده و از درج اطلاعیه‌ها و مطالب سایر استان‌ها در گروه‌های منطقه‌ای خود جداً خودداری کنند.

انتهای پیام/‌251/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آموزش و پرورش مدیران مدارس خراسان جنوبی دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۷۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از موافقت با راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان آذربایجان غربی، گلستان و خوزستان خبر داد.

حمید طریفی حسینی گفت: ما امسال موافقت اصولی راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری را در سه استان خوزستان، آذربایجان غربی و گلستان اخذ کردیم. یک مدرسه سمپاد عشایری هم در استان فارس داریم که از سال‌های گذشته فعالیت می‌کرده، اما در بقیه مناطق کشور مدرسه سمپاد عشایری نداشتیم.

وی ادامه داد: برای اولین بار بود که پس از سال‌ها با راه‌اندازی این مداس موافقت شد و برای سال تحصیلی پیش رو یکی از استان‌ها توانسته زیرساخت لازم را فراهم کند تا ما بتوانیم از مهرماه حدود ۴۰ دانش‌آموز در دوره اول متوسطه در گروه پسران در آذربایجان غربی داشته باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اکنون هم ثبت‌نام این مدرسه ادامه دارد و دانش‌آموزان عشایر استان آذربایجان غربی می‌توانند این مدرسه را انتخاب کنند.

طریفی حسینی گفت: این مدرسه به صورت شبانه‌روزی اداره خواهد شد و یک فضای آموزشی خوب و کاملا استاندارد دارد که در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است. 

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: در بین دانش‌آموزان عشایر، دانش‌آموزان بسیار بااستعداد و بسیار باهوش و نخبه‌ای وجود دارد که بعضا به خاطر مناطق عشایری و شرایط خاص زندگی آنها، امکان تحصیل‌شان در مدارس شهری، سخت است و ما می‌خواهیم چنین مدارسی به صورت شبانه‌روزی در حوزه عشایر داشته باشیم تا بتوانیم این دانش‌آموزان بااستعداد و نخبه را وارد و متناسب با استعدادشان زمینه مناسب و امکانات لازم را برای‌شان فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: انشالله از مهرماه برای این مدرسه دانش‌آموز جذب می‌کنیم و انشالله سال به سال پایه‌های این مدرسه تکمیل خواهد شد، در دوره دوم متوسطه و همینطور برای گروه دختران برنامه‌ریزی خواهیم کرد که تکمیل شود.

طریفی حسینی گفت: استان خوزستان و گلستان هم موافقت اصولی دارند و از سال تحصیلی آینده با توجه به تمهید مقدماتی که باید انجام شود و حساسیتی که ما در مدارس سمپاد داریم از نظر فضای آموزشی و معلم و ... که باید تامین شود، برای سال آتی این دو استان هم دانش‌آموز جذب می‌کنند و به تدریج در بقیه استان‌ها نیز این مدارس راه‌اندازی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی ۴ هزار نفر از آسیب دیدگان اجتماعی در خراسان جنوبی
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • اردو‌های دانش آموزی باید در اولویت فعالیت‌های مدارس باشد 
  • صدور مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان
  • مهارت آموزی ۴ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در خراسان جنوبی
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور
  • آغاز طرح ملی مهارت آموزی رشته‌های ورزشی در مدارس شهرستان گناوه
  • ۴۰ هزار تغییر کاربری غیرمجاز قلع و قمع شد
  • دانش آموزان صدر نشین مهارت آموزی در خراسان جنوبی
  • راه‌اندازی پویش دانش‌آموزی سپاس سردار