Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،  علی زندی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان در نشست مشترک با مسوولان سازمان‌های مردم نهاد زاهدان اظهارداشت: خانه سمن‌ها در سالجاری در جریان سفر دبیرکل شورای مبارزه با موادمخدر در مکانی متعلق به ستاد مبارزه با مواد مخدر ساخته شد و امید است تا مدیران سازمان‌های مردم نهاد خانه‌سمن‌ها را به عنوان مرکزی متعلق به خودشان در نظر گیرند تا خروجی آن امر مبارکی در حوزه مواد مخدر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  افزود: ۹ ماهه سالجاری افزون‌بر ۲۹۱ تن ماده مخدر در سیستان و بلوچستان کشف شده که ۴۸ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داشته که این امر نشان از تلاش و جانفشانی نیروهای نظامی و انتظامی در این حوزه است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه تشکل‌ها حلقه واسط بین مردم و دولت‌اند گفت: این افراد به بهترین نحو ممکن می‌توانند در سیاست‌های دولت در حوزه مبارزه با موادمخدر تاثیر داشته ‌باشند.

او  اظهارداشت: در مورد استفاده از سمن سرا نیازی به نامه نگاری اداری ندارد و با هماهنگی دبیر کمیته توسعه و مشارکت‌های سازمان‌های مردم نهاد به راحتی این مکان در اختیار سمن‌ها قرار می‌گیرد.

زندی افزود: ۵۰ معتاد متجاهر زن و ۳۰۰ معتاد متجاهر مرد در این طرح جمع آوری شدند که همچنان این طرح در حال انجام است.

دبیر کمیته توسعه و مشارکت‌های سازمان‌های مردم نهاد سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: طرح‌ها و برنامه‌های سازمان‌های مردم نهاد با عنوان یاریگران زندگی مطرح است.

ریگی با بیان اینکه هدف از این طرح‌ها کنترل و کاهش مصرف مواد مخدر است اظهارداشت: طرح‌ها بر اساس نیازسنجی و امکان‌سنجی بررسی می‌شود.

او خاطرنشان کرد: رویکرد ما در فعالیت‌ها، وبرنامه‌ها اجتماع‌محور و پیشگیرانه است و اعتبار در نظر گرفته شده بر اساس نیازسنجی و همچنین تعداد افراد تحت پوشش در نظر گرفته می‌شود و به صورت تقریبی سقف اعتبارات تا ۱۵میلیون تومان است.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سوداگران مرگ معتادان متجاهر سازمان های مردم نهاد مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۱۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالگرد‌ها به کمک شناسایی کشت و توزیع مواد مخدر می‌آیند

امیر سیاح مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی ستاد مبارزه با مواد مخدر در برنامه تلویزیونی اظهار کرد: امروز ما در نمایشگاه ستاد مبارزه با مواد مخدر بعد از فراخوان‌ها و جلساتی که با شرکت‌های دانش بنیان و خلاق داشتیم براساس نیاز‌هایی که ستاد مبارزه با مواد مخدر و دستگاه‌های همکار داشت، با این شرکت‌ها جلسات مختلفی داشتیم، براساس توانمندی شرکت‌ها حضور پیدا می‌کنند و افراد با تکنولوژی‌ها آشنا می‌شوند.

وی افزود: در این ستاد بخش‌ها و ادارات مختلفی داریم، یکی از آن بخش‌ها بخش آموزش و پیشگیری، بخش درمان و سلامت و مقابله با عرضه مواد مخدر است، اهداف ما در این حوزه این است که ما از یک داشبورد هوشمندی برخوردار باشیم تا مردم بتوانند هر مسأله‌ای در حوزه سلامت درمان آموزش و... داشته باشند با آن بتوانند مواجه شوند.

وی یادآور شد: اگر قرار است در حوزه آموزش و پیشگیری انجام شود با پلتفرم‌ها و یا سکو‌های هوشمند بتوانیم نیاز مردم را مرتفع کنیم. قرار است از تکنولوژی‌های جدید سلامت و درمان استفاده شده و تلاش شده با رویکرد جدیدی مسائل و فناوری‌های دنیا این مسائل را حل کنیم.

سیاح ادامه داد: در حوزه توزیع موادمخدر و مقابله هم از تکنولوژی‌های به روز دنیا استفاده شده تا بتوانیم در عرصه‌های مختلف هوشمندسازی سامانه استفاده کنیم.
وی اضافه کرد: بیش از ۲۰ شرکت دانش بنیان در حوزه مواد مخدر فعالیت می‌کنند و در این نمایشگاه شرکت‌هایی که در حوزه‌های مختلف فناوری اطلاعات، کشاورزی، درمان و سلامت و مقابله با عرضه مواد مخدر حضور دارند.

مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به تکنولوژی‌های جدید این ستاد گفت: از تکنولوژی‌هایی جدید بالگرد‌ها در سطح پَست می‌توانیم استفاده کنیم و با این شیوه می‌توانیم عرضه مواد مخدر چه کشت و چه توزیع را شناسایی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ما اداره‌ای به نام مشارکت‌های مردمی و کارآفرینی داریم، با توجه به این که این تکنولوژی‌ها در حوزه مختلف است، ما بیمارانی که درمان می‌شوند در این شرکت‌های دانش بنیان به کارگیری می‌شوند. حتی مشاغل خانگی هم دیده شده است که قرار است برنامه‌ریزی کنیم تا بتوانیم استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • جمع آوری هدفمند و کم خطای معتادان متجاهر در ورامین
  • ساماندهی معتادان متجاهر و جمع‌آوری ۱۹۵ تن پسماند در جنوب تهران
  • روند کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان
  • بیش از ۱۳ کیلو مواد مخدر در رشت کشف شد
  • دستگیری ۲ خرده فروش مواد مخدر قزوین
  • دستگیری زنی که با موتورسیکلت تریاک پخش می‌کرد
  • اعتبارات مبارزه با مواد مخدر در خوزستان افزایش یابد
  • بالگرد‌ها به کمک شناسایی کشت و توزیع مواد مخدر می‌آیند
  • خراسان شمالی دومین استان کشور در مبارزه با مواد مخدر
  • نمایشگاه کشفیات پلیس مبارزه با مواد مخدر