۲۳ دی ۱۳۹۹
پاسخ تند فائزه هاشمی به برادرش محسن؛ تو به دنبال حذف موانع هستی!
فائزه هاشمی در نامهای پاسخ انتقادات برادرش را داد و گفت: به او حق میدهم، چون برای خودش آیندهای ترسیم کرده و دنبال حذف موانع است.
فائزه هاشمی در نامهای سرگشاده پاسخ انتقادات برادرش محسن به مصاحبه اش را داد. در این نامه آمده است.
پیروی گفتگوی اینجانب با انصاف نیوز و جنجال ایجاد شده، لازم میدانم ضمن احترام به منتقدین محترم و نا محترم و دروغگو و قدردانی و سپاس از حامیان شجاع و حامیان ساکت، نکاتی را به شرح زیر بیان نمایم:
۱- از نامه محسن خوشحال شدم، سبب راحتی هم او و هم من گردید.
چنین چیزی را بارها خواسته بودم و این اقدام اول او نبود.۲- به او حق میدهم، چون برای خودش آیندهای ترسیم کرده و دنبال حذف موانع است.
۳- اگر مسایل شخصی انگیزهای برای مشی من بود آیا عقل سلیم حکم نمیکند که از ۳۰ سال گذشته تاکنون ساکت و در امنیت باشم و از منافع نزدیکی به قدرت بهتر و بیشتر بهرهمند شوم؟
۴- مابقی زیاده گویی بود که بنای ورود به آن را ندارم.
۵- " رأی ندادن به ترامپ اگر آمریکایی بودم " به دلیل چهره خطرناک ترامپ است.
۶- چرا " برای ایران او را ترجیح میدادم "، چون بخشهایی و افرادی خطرناکتر از ترامپ در قلدری و عدم پایبندی به اصول و قواعد و مقررات با عملکرد و بعضا" سیاستهای نادرست، کشور را در سراشیبی ناکارآمدی ها، سوء مدیریت ها، بی کفایتی ها، دگم اندیشیها و حتی گاهی تا مرز تلاشی پیش برده اند، به مطالبات عمومی نه تنها توجهی ندارند، بلکه در خاموش کردن آن از هم سبقت میگیرند.
۷- حفظ اصل انقلاب و اصل نظام ایجاب میکند از تذکر و تلاش باز نایستیم و از هر چیزی که برگشت به اهداف انقلاب از این مسیر اشتباه را ممکن میکند استقبال کنیم اگر دغدغه ما توسعه کشور، حقوق مردم، آزادی و دموکراسی است و نه بقا.
۸- شاهد انحرافات بسیار عمیقتر از انحراف ایجاد شده توسط آقای احمدی نژاد در این دوران هستیم که وظیفه تک تک ما را از دوران آقای هاشمی سنگینتر میکند.
۹- اگر هر فرد آزاده و بدون خشم و غضب و وابستگی و منافع و بدور از احساسات، گوش شنوا و دقت نظری داشته باشد، که کمتر این ویژگی را داریم، متوجه گفتار اینجانب مبنی بر تغییر سیاستها وعملکردها به منظور برگشت به اصل نظام و اهداف انقلاب و منافع جامعه میگردد و در مییابد که بنده حقیر از همه دلواپسان و ناقدین و اهانت کنندگان و دروغگویان در دو جریان اصولگرایی و اصلاح طلبی در این مسیر دلسوزتر و جدی ترم، هزینههای زیادی داده و ابایی از دادن هزینه بیشتر و قربانی شدن در این راه نیز ندارم.
۱۰- منتقدینی که واویلا برای معیشت مردم براه انداخته اند، آیا خطاب شعارها و رفتارها در صدها صحنه اعتراضی، تحصن، اعتصاب و تجمعات اقشار مختلف حداقل در سه سال اخیر را نشنیدند و ندیدند که متوجه مدیران و مسئولان در داخل بود؟ به نظر میرسد درک مردم با تمامی مشکلات از خواص بیشتر است.
۱۱- کسانی بایستی عذر خواهی کنند که کم یا زیاد، مستقیم یا غیر مستقیم، با منافع یا بی منافع، با درک و یا از روی نا آگاهی همراه جریانی میشوند که به بن بست رساندن مطالبات عمومی و اصلاحات، نابود کردن منافع ملی، تضییع حقوق مردم، انحراف جدی از اهداف انقلاب، فاصله گرفتن از اسلام واقعی را برای حفظ خود به جای حفظ نظام سالهاست دنبال میکنند.
۱۲- به امید روزی که همه ما ایرانیان زبان و دلمان یکی شود و بدون استفاده ابزاری از دیگران، جنم و مایه برای هر گونه اقدامی را شخصا" داشته باشیم.
فایزه هاشمی بهرمانی
منبع: فرارو
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت « فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۳۰۶۵۹۹۷۸ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
افشای پشت پرده بهبود رابطه عربستان و قطر؛ برنامه حمله نظامی تمام عیار علیه ایران؟
نامه روسای سازمان نظام پزشکی به رئیسجمهور درباره کرونا: واکسن را سیاسی نکنید، حق مردم است
اعتراف پنتاگون به وجود ۸۷۱ نقص در جنگندههای اف-۳۵
خبر بعدی:
محسن هاشمی: اصلاحطلبان که تا دیروز میگفتند نباید فعالیت کرد حالا میخواهند رویکرد جدیدی ایجاد کنند
به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، محسن هاشمی رییس شورای شهر تهران در ششمین مجمع عمومی حزب ندای ایرانیان، درباره ایران پیش رو، اظهار داشت: ما به جای اینکه تحلیل کرده، صحبت کنیم و حدس بزنیم ایران در ده سال آینده چه خواهد بود باید سعی کنیم ایرانی که باید داشته باشیم را بسازیم.
هاشمی افزود: اگر روند ۱۰ سال گذشته را در نظر بگیریم میبینیم اتفاقات مهمی داشتیم که بعضی از آنها انفجار، زلزله و حوادث مهمی در کشور بوده است و اکنون که وارد سال ۱۴۰۰ می شویم که نیاز است که آینده خوب و مطلوب را برای کشورمان بسازیم و بر اساس همگرایی و واقع گرایی عمل کنیم.
وی با اشاره به سیر تاریخی ایران در دهه ۸۰ گفت: ما در گذشته حوادث سال ۸۸، ۸۹ را داشتیم که منجر به حذف آقایان کروبی و موسوی و باعث محدودیت هایی برای آقای خاتمی شد و در همان سالها قطعنامه شدیدی علیه ایران شکل گرفت و باعث تحریم های کمرشکن شد و بعد ساز و کار جدیدی به نام برجام اتفاق افتاد که به دلیل روی کار آمدن ترامپ نشد از آن استفاده کنیم.
عضو حزب کارگزاران سازندگی با اشاره به سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۰، گفت: الان در وضعیتی قرار گرفتیم که نزدیک به انتخابات ۱۴۰۰ هستیم؛ این انتخابات مهم است باید با اتحاد و روشن گری در این زمان از مرحله عبور کنیم.
وی ادامه داد: چه در یک انتخابات بی رونق که اصولگرایان برنده شوند و چه انتخابات دو قطبی باشد که تحول خواهان و اصلاح طلبان برنده شوند، انتخابات ۱۴۰۰ انتخابات برای ایران بسیار مهم است.
هاشمی گفت که اصلاحطلبان هم که تا دیروز میگفتند نباید فعالیت کرد الان میگویند باید تا میتوانیم رویکرد جدیدی را ایجاد و ایران پیش رو را نه اینکه تحلیل کنیم بلکه باید بسازیم.
وی با اشاره به وضعیت بد اقتصادی ضمن اعلام این مطلب که کشور و مردم از لحاظ اقتصادی در وضعیت خوبی قرار ندارند بخشی از این وضعیت را به دلیل تحریمهای سخت آمریکا و تبعیت نظام بین الملل از این تحریمها عنوان کرد.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران با بیان اینکه تاکنون سابقه نداشته است که قیمت ارز بیش از ۷ برابر افزایش یابد، گفت: در سالهای نخست انقلاب قیمت ارز ۵ برابر شد و در دولت های مختلف این روند رشد ۳ الی ۵ برابری داشته اما امروز با افزایش ۷ برابری قیمت ارز کاهش ۸۵ درصدی ارزش پول ملی را شاهد هستیم البته نرخ ارز بر روی آمار بیکاری و معیشت مردم تاثیر دارد.
هاشمی به ذکر مثالی برای کاهش قدرت خرید مردم اشاره و تصریح کرد: قبلاً در تهران روزی ۸ هزار تن زباله تولید میشد و اخیراً زباله در تهران زیر ۶ هزار تن رسیده است و این نشان می دهد که مردم از لحاظ معیشتی در تنگنای شدید هستند.
ادامه دارد ...