Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-25@13:05:20 GMT

شهادت کلمات و اندیشه‌ها

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۶۲۲۸۱

شهادت کلمات و اندیشه‌ها

قشر وسیعی از دوستداران مقام معظم رهبری بدون تسلط بر مفهموم، کلمات را نجویده می‌پذیرند بی انکه مزه‌ اصیل معانی را چشیده باشند و این بلعِ فاقدِ هضم منجر به قی کردن کلمات می‌شود.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد علی خداوردی؛ یکی از تئورسین های ایرانی ضد ولایت فقیه عنوان می کند: اگر می خواهید ادبیات فارسی را خوب یاد بگیرید سخنرانی های آقای خامنه ای را گوش بدهید‌‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ما قبل از رسیدن به مفهوم کلمات آن ها را به کار گرفته ایم در نتیجه بی انکه کلمات را در جبهه معرفت چالش کشیده باشیم، آن ها را به کار می بندیم و کلمات را شهید می کنیم.


به قول بزرگی: بیش از آنکه به معانی دست پیدا کرده باشیم به کلمات رسیده ایم و به همین خاطر باد کرده ایم و دچار پرخوری فکری شده ایم. رهبر اما با علم بر مفاهیمِ کلمات آن ها را استفاده می کند و به مخاطب ارائه میدهد. دولت جوان حزب الهی، تحول، عدالت، مواسات، شبیخون فرهنگی، امام تحول و...


قشر وسیعی از دوستداران ایشان بدون تسلط بر مفهموم، کلمات را نجویده می بلعند بی انکه مزه ی اصیل معانی را چشیده باشند.و این بلعِ فاقدِ هضم منجر به قی کردن کلمات می شود. اصلا متوجه نیستند دندان ندارند.


هر بار که پای صحبت ها می نشیند به این نتیجه می رسند که نکند ورودی(کلمات) مشکل دارد و ناگهان به ورطه ی شک می افتند. گاهی هم تکنسین ها(کارگران دنباله رو که توانایی ابداع ندارند) شروع به تحلیل می کنند‌‌ و کار از دست مهندسان(خالقان و ابداع کنندگان) خارج می شود.


عده دیگری هم مفاهیم را می دانند اما علاقه ای به شنیدن سیر سخنان این اندیشمند ندارند. اصلا یکی از عللی که ایشان بالاجبار هر مطلب را چندین بار به انقلابیون تذکر می دهند بدین خاطر است که عده ی زیادی انقلابیون تسلط و علاقه ای بر سیر اندیشه ی ایشان ندارند.


که اگر غیر از این بود به توصیه ها لبیک می گفتند نه انکه اندیشه های خودساخته را نشخوار کنند. گویی دغدغه ای برای نشر افکار نیست. به یاد دارم سید حسن نصرالله دستور داد جوانان لبنانی اندیشه ی ایشان را یاد بگیرند و در روستاهای لبنان نشر دهند. اما در ایران نشر عکس این ایشان را به نشر تفکرش ارجح میدانند.


گزاف نیست اگر بگویم یکی از علل بی میلی به مطالعه سیر اندیشه این متفکر از جانب بعضی انقلابیون این است که منافعشان را در خطر می بینند(چون از برشِ سیر بهتر می شود سوء استفاده سیاسی و معانی کرد) یا شاید هم برای این است که ترجیح می دهند گاهی از سر تفنن و ملاحظات خاص بلندگوی این اندیشمند باشند باز هم نجویده باز هم نچشیده. باور کنید ما به اندیشه ها ظلم می کنیم.

 

محمد علی خداوردی - دبیر آموزش اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رهبری اندیشه کلمات یادداشت دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۲۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فکر و اندیشه ملت‌های ایران و پاکستان توانایی ارائه حرف‌های نو در حوزه فنی و علمی را دارد

رئیس جمهور با اشاره به دعوت رهبر معظم انقلاب اسلامی از دانشجویان، محققان و اساتید برای تولید علم، از انحصارگرایی علمی در مغرب زمین گفت و افزود: باور داریم فکر و اندیشه ملت‌های مشرق زمین به ویژه مردم عزیز پاکستان و ملت بزرگ ایران، این توانایی را دارد که در حوزه نوآوری‌های فنی و علمی برای دنیا حرف‌های نو داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در ادامه برنامه‌های دومین روز از سفر خود به پاکستان، ظهر امروز سه‌شنبه با حضور در دانشگاه «جی‌سی‌یو» لاهور، در دیدار نخبگان علمی و فرهنگی ایالت پنجاب، ضمن ابراز خرسندی از حضور در شهر تاریخی، فرهنگی و زیبای لاهور، روابط دو کشور را فراتر از همسایگی، روابط دینی، فرهنگی، تمدنی و قلبی دانست که باعث پیوندی ناگسستنی بین دو ملت شده است.

رئیس جمهور دانش‌افزایی و تولید علم در مراکز علمی و دانشگاهی را برای کشورها قدرت و ثروت‌آفرین و مایه اقتدار و افتخار ملت‌ها دانست و تصریح کرد: برخورداری از ایمان در کنار علم، شرط موفقیت و سعادت برای فرد و جامعه است؛ علم بدون ایمان و ایمان بدون دانش و علم ره به جایی نمی‌برد.

آیت الله رئیسی اقبال لاهوری را نماد و نمود یک انسان عالم و باایمان معرفی و اظهار داشت: ایشان توانست علم، ایمان، روحیه استقلال‌طلبی، عدالت‌خواهی، حق‌دوستی، انسان‌خواهی و بسیاری صفات عالی دیگر را در وجود خود تجمیع کند.

رئیس جمهور با اشاره به دعوت رهبر معظم انقلاب اسلامی از دانشجویان، محققان و اساتید برای تولید علم، از انحصارگرایی علمی در مغرب زمین گفت و افزود: باور داریم فکر و اندیشه ملت‌های مشرق زمین به ویژه مردم عزیز پاکستان و ملت بزرگ ایران، این توانایی را دارد که در حوزه نوآوری‌های فنی و علمی برای دنیا حرف‌های نو داشته باشد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها و غربی‌ها همواره ادعای آزاداندیشی دارند، گفت: اما آنچه در عمل می‌بینیم این است که تعداد زیادی دانشجو را فقط به خاطر حمایت از مردم مظلوم غزه از دانشگاه اخراج می‌کنند، این مسئله با کدام منطق سازگاری دارد و آیا نام آن آزادی اندیشه است!

آیت الله رئیسی ادعای دفاع از حقوق بشر غربی‌ها را نیز مانند ادعای حمایت از آزادی اندیشه آنها فاقد حقیقت دانست و افزود: حمایت آمریکا و غرب از کشته و مجروح شدن بیش از ۱۰۰ هزار فلسطینی در سرزمین غصب شده غزه، بیانگر این واقعیت است که امروز بزرگترین ناقضان حقوق انسان، آمریکایی‌ها و غربی‌ها هستند و ادعای دفاع از حقوق بشر آنها نیز پوچ است.

رئیس جمهور اظهار داشت: امام راحل از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکید کردند که فلسطین مسئله اول جهان اسلام است و امروز مسئله آزادی قدس نه تنها مسئله اول جهان اسلام، بلکه مسئله اول جهان بشریت است و تردید نداریم که مقاومت ملت قهرمان فلسطین، غزه، فلسطین و قدس شریف را آزاد خواهد کرد. تردید نداریم نفرتی که امروز در جهان اسلام و بلکه جهان بشریت نسبت به صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها ایجاد شده، تبدیل به دست انتقام ملت‌ها و خاتمه رژیم صهیونیستی و نقطه پایان این رژیم کودک‌کش خواهد شد.

آیت الله رئیسی با اشاره به این فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی که اگر دنیای استکبار در مقابل دین ما بایستد ما در مقابل تمام دنیای آنها می‌ایستیم، تصریح کرد: امروز ملت ایران در مقابل فساد، زیاده‌خواهی‌ها و ظلم رژیم صهیونیستی ایستاده و پس از این نیز خواهد ایستاد. هر دو ملت ایران و پاکستان مدافع ملت مظلوم فلسطین بوده و این دفاع را با افتخار ادامه خواهند داد.

رئیس جمهور با بیان اینکه ملت بزرگ ایران این بار رژیم صهیونیستی را برای جنایت و اقدام او در حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران که برخلاف همه قوانین بین‌المللی و کنوانسیون‌ها و منشور ملل متحد بود، تنبیه کرد، گفت: اگر رژیم صهیونیستی بار دیگر دست از پا خطا کرده و تعرضی به خاک مقدس ایران کند، وضعیت متفاوت خواهد بود و معلوم نیست دیگر چیزی از این رژیم باقی بماند.

آیت الله رئیسی در پایان سخنان خود با بیان اینکه در این سفر تفاهمات خوبی به دست آمده است، خاطرنشان کرد: اراده سران دو کشور توسعه روابط در همه زمینه‌هاست و قطعاً نتیجه اجرای این تفاهمات باعث ارتقای سطح همکاری‌ها خواهد شد؛ برخی کشورها تلاش زیادی کردند تا به روابط دوستانه ایران و پاکستان خدشه وارد کنند، اما پیوند قلبی دو ملت هرگز از هم گسسته نخواهد شد.

کد خبر 747246

دیگر خبرها

  • آلومینیوم در اندیشه تکرار برد مقابل پرسپولیس
  • مجموعه بیانات شهید بهشتی دربارۀ نماز منتشر شد
  • برنامه‌های هفته عقیدتی سیاسی سپاه در کردستان تشریح شد
  • گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی با ۱۵ برنامه در سپاه ساری
  • صغیر اصفهانی، شاعری که اندیشه‌ای کبیر داشت
  • فکر و اندیشه ملت‌های ایران و پاکستان توانایی ارائه حرف‌های نو در حوزه فنی و علمی را دارد
  • سخنان شهید بهشتی درباره نماز در «بیست و هفت جمله» منتشر شد
  • جمع کردن کتب ضلال، گاهی اثر عکس دارد!
  • گفتگو درباره کتاب «بازآرایی نهاد دین در برابر نهاد دولت»
  • بررسی اندیشه تمدنی امام رضا(ع) در استانبول