۲۴ دی ۱۳۹۹
سیمئونه بهترین سرمربی یک دهه اخیر شد
فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال، سرمربی اتلتیکومادرید را بهترین در یک دهه اخیر معرفی کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از سایت گل، دیگو پابلو سیمئونه در اتلتیکومادرید یک اسطوره به حساب می آید. صحبت کردن درباره سرمربی آرژانتینی یعنی صحبت از یکی از بهترین های دهه اخیر و دلیلش کاملا آشکار است. باید به افتخارات سیمئونه یک عنوان دیگر افزود.
فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال او را به عنوان بهترین سرمربی دهه اخیر معرفی کرد. سرمربی اتلتیکو از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰ توانست ۱۵۲ امتیاز کسب کند و بالاتر از پپ گواردیولا (منچسترسیتی) و یورگن کلوپ قرار بگیرد.
در این رای دهی ۲۰ سرمربی برتر سال و امتیازهایشان محسوب شده است. سیمئونه در سال ۲۰۱۶ به عنوان بهترین سرمربی معرفی شد و بالاتر از زین الدین زیدان (رئال مادرید)، کلودیو رانیری (لسترسیتی) و فرناندو سانتوس (تیم ملی پرتغال) قرار گرفت. سرمربی آرژانتینی در مجموع در ۵۰۲ بازی هدایت اتلتیکو را بر عهده داشت و بهترین آمار تاریخ باشگاه را به ثبت رساند. او ۳۰۲ پیروزی و ۱۱۸ تساوی به دست آورد و ۸۲ بار شکست را تجربه کرد.
۱۰ سرمربی برتر یک دهه اخیر:
۱.دیگو پابلو سیمئونه- ۱۵۲ امتیاز
۲.پپ گواردیولا- ۱۴۴ امتیاز
۳.یورگن کلوپ- ۱۰۵ امتیاز
۴.ژوزه مورینیو- ۹۱ امتیاز
۵.ماکسیمیلیانو آلگری- ۷۷ امتیاز
۶.اونای امری- ۷۰ امتیاز
۷.زین الدین زیدان- ۵۹ امتیاز
۸.کارلو آنچلوتی- ۵۷ امتیاز
۹.مائوریسیو پوچتینو- ۵۶ امتیاز
۱۰.مارسلو گایاردو- ۵۶ امتیاز
منبع: بیتوته
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۳۰۶۶۶۱۷۸ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
پاسخ تند قالیباف به روحانی: تهمت ناروا به مجلس نزنید؛ آنقدر نادان و ناشی نیستیم
ترامپ، دشمن سرسخت برجام رفت؛ ترامپیستهای ایرانی نگران شدند
بیتوجهی به امر به معروف آسیبهای بسیاری برای جامعه به دنبال دارد
خبر بعدی:
سرمربی سپاهان: سه امتیاز مهم و حساس در آبادان کسب کردیم
به گزارش ایرنا محرم نویدکیا شامگاه دوشنبه در نشست خبری پس از بازی تیمهای سپاهان اصفهان و صنعتنفت آبادان بیان کرد: بازی سختی را پشت سر گذاشتیم ولی به نتیجه دلخواه خود دست یافتیم.
وی افزود:تیم صنعتنفت در خانه به هیچ تیمی امتیاز نداده بود و برابر ما نیز برای ادامه این روند به میدان آمد ولی بازی هوشمند و تاکتیکی بازیکنان ما نخستین شکست خانگی را به آنها تحمیل کرد.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: تیم صنعتنفت را خیلی خوب آنالیز کرده بودیم و بازیکنان میانی و طراحان حمله این تیم را کنترل کردیم تا به نتیجه دست یابیم.
نویدکیا بیان کرد: ما از همان ابتدا برای کسب سه امتیاز به میدان رفتیم و خیلی زود به گل رسیدیم؛ برای حفظ گل در آبادان باید در زمین خودی تجمع میکردیم هر چند تیم نفت روی خلاقیت بازیکن خود به گل تساوی هم دست یافت.
وی افزود: پس از پذیرفتن گل تساوی، رو به بازی هجومی آوردیم و از شکاف بین قلب خط دفاع صنعتنفت هم سود بردیم و به گل برتری رسیدیم.
سرمربی سپاهان اصفهان گفت: خوب دفاع کردن هنر است و خیلی از تیمهای بزرگ دنیا هم از این امتیاز بهره میبرند و ما امروز نیز از آن بهترین استفاده را بردیم.
وی در خصوص اتهام وقت کشی برخی بازیکنانش در این دیدار بیان کرد: هیچ زمان از این نوع بازی پیروی نکرده بودیم و امروز هم شاگردانم اقدام به وقت کشی نکردند.
تیم فوتبال سپاهان اصفهان عصر روز دوشنبه از هفته دوازدهم لیگ برتر برابر میزبانش صنعت نفت آبادان با نتیجه ۲ بر یک به برتری رسید.
برچسبها فوتبال خوزستان لیگ برتر فوتبال آبادان