Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان قرچک گفت: برنامه‌های گرامیداشت هفته شورای آموزش و پرورش بر مبنای توسعه مشارکت‌های مردمی باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شهرستان ­های تهران، بهمن خطیبی فرماندار شهرستان قرچک گفت: هفته شوراهای آموزش و پرورش ظرفیتی برای توسعه مشارکت‌های مردمی در تحقق اهداف عالیه نظام تعلیم و تربیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خطیبی افزود: شورای آموزش و پرورش بعنوان بالاترین ستاد تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی اهداف آموزشی و پرورشی هر شهرستان می‌تواند با کمک مسئولان، خیرین، اولیای دانش آموزان، فرهنگیان و نخبگان گام‌های مؤثری بردارد.
وی این شورا را تاثیر گذار در ارتباط دو سویه مردم و مسئولان دانست و تصریح کرد: شوراهای آموزش و پرورش تجلی مشارکت مردم و مسئولان در امر تعلیم و تربیت هستند؛ به همین منظور برنامه‌های این هفته و هدف از برگزاری آن باید به درستی برای شهروندان تبیین شود.
فرماندار قرچک بیان کرد: توجه به نیازهای نیروی انسانی سیستم تعلیم و تربیت، توسعه و تجهيز فضاهای موجود، ارتقای کیفیت آموزش، افزایش فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی در مدارس و ارتقای فعالیت‌های پرورشی در چارچوب تعالیم اسلامی امری ضروری است که شوراهای آموزش و پرورش بر این مبنا حرکت خواهند کرد.
گفتنی‌است، رضا داورزنی مدیر آموزش و پرورش قرچک به منظور برنامه‌ریزی برای هفته گرامیداشت شوراهای آموزش و پرورش(۲۴ لغایت ۳۰ دی‌ماه) با فرماندار شهرستان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

پایان پیام/659

منبع: شبستان

کلیدواژه: مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک خطیبی فرماندار قرچک شورای آموزش و پرورش شوراهای آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۸۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه زیرساخت‌های مالی با مشارکت مردم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گفت: دو برنامه قطعی ستاد در سال جاری، توسعه صادرات و  زیرساخت‌های مالی با جلب مشارکت مردمی است.

بر اساس این گزارش، نشست فعالان زیست بوم صنایع خلاق شب گذشته با حضور فعالان این زیست بوم در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.

مسعود حسنلو، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم با اشاره به اهمیت برگزاری این نشست اظهار کرد: جلسه هم فکری و هم اندیشی فعالان زیست بوم صنایع خلاق در ابتدای سال شکل گرفت تا هم فرصتی برای ترسیم مسیر ستاد در سال جاری باشد و هم نظرات فعالان زیست بوم در خصوص اقدامات ستاد در سال گذشته مورد بررسی قرار بگیرد و راهنمای راه ما در سال جاری باشد.

وی با اشاره به دیدگاه‌های مطرح شده توسط فعالان حوزه‌های مختلف زیست بوم صنایع خلاق در این جلسه گفت: بیشتر نکات ناظر به زیرساخت مشارکت‌های مردمی در بحث رشد اقتصادی کشور و به صورت خاص نقش صنایع خلاق در این رشد اقتصادی بود. یکی از مسائل مهم و جدی که می‌تواند زمینه رشد مشارکت مردمی اقتصادی را فراهم کند، بستر صنایع خلاق است.

دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با اشاره به برنامه‌های ستاد در سال جاری خاطرنشان کرد: دو برنامه قطعی ستاد، توسعه صادرات و توسعه زیرساخت‌های مالی است که زیرساخت‌های مالی قطعا با مشارکت مردمی می‌تواند توسعه پیدا کند.

با توجه به شعار امسال می‌توان امیدوار بود که بحث مشارکت مردم در تقویت زیرساخت‌های مالی بهتر از گذشته محقق خواهد شد. البته این برنامه‌ها باید در قالب یک فرایند دنبال شود و با خلق یک نقطه و تجربه تثبیت نمی‌شود؛ تلاش ما این است که در نمایشگاه‌های مهم و مرتبط با صنایع خلاق در جهان حضور داشته باشیم و بتوانیم ارتباط اکوسیستم خلاق با آن کشور را تثبیت کنیم که این فرایند منجر به تجربه صادارتی پایدار شود.

در این نشست در خصوصاصل مشارکت مردمی در لایه حکمرانی، نرم افزار مشارکت مردمی در ذهن تصمیم ساز و تصمیم گیران، استفاده از ظرفیت‌های حلقه‌های میانه شامل بازیگران بزرگ و بازیگران کوچک، خروجی استارتاپ‌های اصلی خانه‌های خلاق در یک برنامه ۱۰۰ استارتاپی و حمایت واقعی، نگاهی به بازار صنایع خلاق از صادرات و بازار بین المللی، امکان سنجی بازاریابی صادراتی صنایع خلاق در سطح منطقه‌ای و بین المللی و ضرورت بازتولید گفتمان و زبان ارتباط با مردم بحث و تبادل نظر شد.

دیگر خبرها

  • نخستین جلسه شورای آموزش و پرورش بهاباد برگزار شد
  • مطالعه و همکاری بین دستگاهی؛ عوامل موثر توسعه گردشگری در سواحل
  • فضای ورزشی در شهرستان بیرجند توسعه یابد
  • مهمترین کانون برای جهش تولید روستاها هستند
  • تقویت زیرساخت‌های مالی صنایع خلاق با «مشارکت مردمی»
  • پلدشت پیشرو در توسعه فضای آموزشی آذربایجان غربی
  • خسروپناه: نیازمند جهش فرهنگی با مشارکت مردم هستیم
  • در حوزه فرهنگ نیز نیازمند جهش فرهنگی با مشارکت مردمی هستیم
  • آموزش و پرورش می‌تواند مشارکت مردمی را در تحقق شعار سال محقق کند
  • توسعه زیرساخت‌های مالی با مشارکت مردم