Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-یک چهره سیاسی اصولگرا گفت: کاندیدا بودن رییسی هنوز جدی نشده است و من هیچ نشانه ای از این حضور او تا اینجا نمی بینم ولی اگر شرکت کنند می تواند، کاندیدا جدی اصولگرایان باشد و بر باقی کاندیداهای این جناح ارشدیت داشته باشد و به اصطلاح بقیه را بر سر جایشان بنشاند.

هرچه به انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم نزدیک تر می شویم، تنور انتخابات گرم تر می شود و هر روز رسانه‌ها از احتمال کاندیداتوری یک یا چند چهره سیاسی خبر می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضاییه و کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ هم یکی از چهره هایی است که احتمال نامزدی او برای ماراتن ۱۴۰۰ وجود دارد. 

بر همین اساس، منصور حقیقت پور، فعال سیاسی اصولگرا، در رابطه با کاندیداتوری رئیسی در انتخابات ۱۴۰۰ گفت: کاندیدا بودن رییسی هنوز جدی نشده است و من هیچ نشانه ای از این حضور او تا اینجا نمی بینم ولی اگر  شرکت کند می تواند، کاندیدای جدی اصولگرایان باشد و بر سایر کاندیداهای این جناح ارشدیت داشته باشد و به اصطلاح بقیه را بر سر جایشان بنشاند. اگر رییسی نیایند کسی در آن حد و اندازه نیست.

بنابر گزارش برنا، او افزود: امروز علی نیکزاد، رستم قاسمی، جلیلی، قالیباف و هاشمی به عنوان کاندیدا مطرح هستند. اینکه همه این ها را یک جا جمع کنیم و به نتیجه برسیم کار بسیار سختی است. اما شاید آمدن رییسی بتواند تکلیف بقیه گزینه ها را مشخص کند و حرف آخر را بزند.

این فعال اصولگرا تصریح کرد: به طور کلی اصولگرایان در به وحدت رسیدن نمره خوبی ندارند. من مطمئن هستم که روح مرحوم مهدوی کنی از اصولگرایان ناراضی است. این بزرگوار تا روز آخر تلاش کرد اصولگرایان را به وحدت برساند اما موفق نشد. ایشان نتوانست این آقایان را جمع کند و بر سر یک نفر به اجماع برساند حال که جامعه اصولگرایی مهدوی کنی را در بین خود ندارد.

او تاکید کرد: اما اگر رییسی جدی باشد می تواند با آمدن خود این طیف را منسجم کند و  همچنین وحدتی ایجاد کند ولی در غیر این صورت اصولگرایان حداقل سه چهار نماینده خواهند داشت. برای ریاست جمهوری باید هندوانه بریده آورد؛ هندوانه سر بسته به درد ریاست جمهوری نمی خورد. برخی از آقایان آمدند و دیدیم این هندوانه های سر بسته شیرین در نیامدند.

او افزود: رییسی مدت ها دادستان قوه قضاییه بود و امروز ریاست این قوه را بر عهده دارد او هندوانه ای رسیده و خوش طعم است ولی آمدن او به قوه مجریه می تواند، هزینه برای نظام داشته باشد و ما باید مجددا به سمت قوه قضاییه بیاییم و خرج کنیم.

حقیقت پور اضافه کرد: متاسفانه هر کسی به این سو آمده گفته است من ویرانه ای تحویل گرفته ام و هر کسی بیاید باید ترمیم کند. در مورد قالیباف هم، حضور او در انتخابات ریاست جمهوری می تواند موجب قهر مردم تهران با او شود چون تهرانی ها برای حضور در پارلمان به قالیباف رای دادند.

او با بیان اینکه قالیباف گزینه مناسبی برای ریاست جمهوری نیست، تصریح کرد: قالیباف دچار یک پارادوکس هم هست. ما در هفتم خردادماه انتخابات هیات رییسه مجلس را پیش رو داریم یعنی او باید برای هیات رییسه برای دومین سال، به منظور مدیریت مجلس، مشارکت کند که می شود رییس مجلس و در این صورت به ۲۹۰ نماینده مجلس قول می دهد که به عنوان رییس مجلس فعالیت خواهد کرد. 

حقیقت پور عنوان کرد: اگر قالیباف تصمیم گرفت به مجلس نرود برای پاستور ذخیره می شود. اما امروز او در مجلس حضور دارد اگرچه از بهارستان تا پاستور راهی نیست و چند دقیقه بیشتر طول نمی کشد ولی برای رد شدن از آن، مسیر سیاسی سنگینی طی خواهد کرد.

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۸۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم

«امیررضا واعظ آشتیانی» فعال سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: اگر مردم به دنبال احقاق مطالبات خود هستند، باید همچون دوره اول انتخابات، در دور دوم نیز حضور حداکثری پای صندوق‌های رأی داشته باشند.

وی ادامه داد: با توجه به تحولات بین‌المللی، نیازمند تشکیل مجلسی قدرتمند، کارآمد و کمک حال دولت هستیم؛ بنابراین باید به سمتی حرکت کنیم که انتخابات پیش رو همچون دور اول، با حضور حداکثری برگزار شود.

فعال سیاسی گفت: هر زمان انتخابات در ایران برگزار می‌شود، همه دنیا چشم‌شان به نحوه برگزاری آن است و میزان مشارکت را رصد می‌کنند؛ بنابراین باید در چنین شرایطی حضور حداکثری داشته باشیم.

رأی مردم در انتخابات آمریکا نمایشی است

واعظ آشتیانی افزود: در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا رأی مردم، نمایشی است چراکه این سناتورها هستند که تعیین تکلیف می‌کنند اما در جمهوری اسلامی ایران، این مردم هستند که کاندیدای مورد نظر خود را انتخاب می‌کنند.

فعال سیاسی گفت: انتخابات در جمهوری اسلامی، آزادترین و دموکراتیک‌ترین نوع انتخابات است و امیدواریم مردم با شناخت کاندیداهای اصلح، پای صندوق‌های رأی حاضر شوند تا مجلسی مقتدر تشکیل شود.

وی با اشاره به اولویت‌های مجلس دوازدهم، اظهار کرد: همانطور که مقام معظم رهبری هر ساله به مسائل اقتصادی توجه دارند، مجلس هم باید بهترین قوانین و مقررات اقتصادی را در دستور کار داشته باشد.

فعال سیاسی افزایش تولید داخلی را از اولویت‌های مجلس آینده دانست و تاکید کرد: تولید، شاخصه‌های مختلفی دارد که باید مدنظر مجلس و دولت قرار بگیرد؛ قوانین باید به سمتی حرکت کنند که فضا جهت سرمایه‌گذاری‌ها در داخل و خارج از کشور محیا شود.

واعظ آشتیانی با اشاره به حل و فصل مسائل مناطق آزاد به عنوان یکی از اولویت‌های مجلس آینده افزود: اگر نوع مدیریت و حکمرانی ما درست باشد، می‌تواند کمک حال اقتصاد کشور شود؛ لذا مجلس باید این مسائل را جدی بگیرد.

فعال سیاسی اضافه کرد: مجلس دوازدهم و دولت باید به جای کشمکش‌های سیاسی، به سمتی بروند که حال کشور و اقتصاد کشور بهبود یابد.

کد خبر 6083278 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • ۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد
  • تائید ۶ کاندیدا برای حضور در انتخابات فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم
  • اولین فهرست اصولگرایان در دور دوم انتخابات مجلس؛ از ابراهیم یزدی تا پورمحمدی و نجابت /از کاندیداها تعهد گرفته شد
  • منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند
  • پایان ریاست قالیباف نزدیک است؟
  • پیش بینی ریاست یک چهره جدید بر مجلس آینده /پایان ریاست قالیباف نزدیک است؟
  • چرا قالیباف باخت؟ چه شد که پاجوش‌ها چنار‌ها را کنار زدند؟
  • چه شد که پاجوش‌ها چنار‌ها را کنار زدند؟
  • علاقه مردم آمریکا به انتخابات به کمترین میزان خود در ۲۰ سال گذشته رسید