Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمشید محبت‌خانی روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در حوزه محیط‌بانی کشور نسبت به چارت سازمانی حدود ۵۰ درصد کمبود نیروی انسانی وجود دارد که باید با استخدام نیروی جدید جبران شود.

وی با اشاره به اینکه تعداد محیط‌بانان کشور از  سه هزار و ۴۰۰ نفر به سه هزار و ۵۰۰ نفر رسیده است، گفت: با پیگیری‌های سازمان محیط زیست، موفق به دریافت مجوز استخدام سالانه ۲۵۰ نفر محیط بان به مدت ۱۰ سال شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست کشور یادآور شد: سال گذشته این مهم اجرایی و تعداد مورد نظر در کشور جذب شدند اما این آزمون در سال جاری به دلیل شیوع کرونا تاکنون به تاخیر افتاده است.

سرهنگ محبت‌خانی از برگزاری آزمون استخدام ۲۵۰ محیط‌بان تا پایان سال جاری خبر داد و اظهار داشت: مقرر شده در ۱۰ سال آینده ۲ هزار و ۵۰۰ محیط بان جذب و استخدام ‌شوند.

وی با بیان اینکه از تجهیزات نوین در جایگزینی کمبود محیط بان استفاده می‌شود، اظهار داشت: برای حفاظت از محیط زیست باید از جدیدترین تکنولوژی‌های روز دنیا و تجهیزات الکترونیکی بهره ببریم و سال گذشته و امسال تجهیزات نوینی خریداری شده است و امیدواریم با این اقدامات تا حدودی بتوانیم کمبود نیروی انسانی را در این حوزه جبران کنیم.

سرهنگ محبت‌خانی با بیان اینکه براساس قیمت روز این تجهیزات بودجه‌ای در نظر گرفته می‌شود، افزود: در سال جاری جهش قیمت‌ها موجب شد بودجه اختصاص داده شده برای خرید تعدادی از تجهیزات کافی نباشد به گونه‌ای که اعتبار در نظر گرفته شده خرید بی‌سیم برای ۳۱ استان کشور به ۱۱ استان کاهش یافت.

وی یادآور شد: امیدواریم پایداری اقتصادی و ثباتی در قیمت‌ها ایجاد شود تا بتوانیم نیاز محیط بانی استان‌ها را در حوزه تجهیزات نوین و ضروری تامین کنیم.

اختصاص ۱۲۰ میلیارد تومان برای خرید موتور و خودرو محیط بانی

فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست کشور  با اشاره به اینکه وضعیت حوزه محیط بانی در خصوص خودرو و موتور مطلوب نیست، گفت: بیشتر تجهیزات کنونی فرسوده شده و برخی هم نیاز به تعمیر دارند و جوابگوی تکاپوی محیط بانان در مناطق حفاظت شده نیستند.

سرهنگ محبت‌خانی یادآور شد: براساس برنامه‌ریزی و پیگیری انجام شده تا پایان سال جاری یک هزار و ۲۰۰ موتور با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان خریداری و در اختیار حوزه محیط بانی قرار داده می‌شود، ضمن اینکه ۶۰ میلیارد تومان هم برای خرید خودرو در نظر گرفته شده است که امیدواریم این میزان اعتبار هم تامین شود.

وی مهمترین راهبرد سازمان محیط زیست را تحقق ۸۰ میلیون محیط بان اعلام کرد و افزود: سامانه همیار محیط بان راه‌اندازی شده و تلاش می‌شود همه اقدامات جذب همیار در بستر اینترنت انجام شود.

فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست کشور اضافه کرد: موتور و خودرو جزو لوازم مصرفی در حوزه محیط بانی است و باید سالانه اعتباری هم برای نگهداری و هم خرید جدید در این بخش پیش بینی شود.

سال آینده وضعیت محیط بانان کشور بهبود می‌یابد

سرهنگ محبت‌خانی با اشاره به اینکه سال گذشته هشت میلیارد تومان برای بیمه محیط بانان در کشور اختصاص یافت، گفت: امسال این مبلغ به ۱۴ میلیارد تومان افزایش یافت و در نهایت ایجاد ردیف اعتباری برای بیمه محیط بانان به تصویب مجلس رسید.

وی اظهار داشت: در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ پرداخت استحقاقی ماهانه و سالانه محیط بانان هم مصوب شده که با این اقدامات وضعیت این قشر زحمت کش و فداکار بهبود پیدا می‌کند.

فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست کشور یادآور شد: استحقاق ماهانه محیط بانان شامل جیره غذایی و سالانه آن هم شامل لباس، کوله پشتی و جلیقه است.

تعطیلی ۱۷۰ پاسگاه محیط بانی به دلیل کمبود نیرو

سرهنگ محبت‌خانی با اشاره به اینکه ۶۷۰ پاسگاه محیط بانی در کشور وجود دارد، گفت: از این تعداد هم اکنون ۱۷۰ پاسگاه به دلیل کمبود نیروی انسانی تعطیل و ۵۰۰ پاسگاه هم فعال است.

وی با اشاره به اینکه مرکز فوریت سایبری تحت نظارت و همکاری پلیس فتا راه اندازی شده است، تاکید کرد: این مرکز از ابتدای سال جاری کار خود را آغاز کرده و عملکرد رضایت بخشی هم داشته است.

فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست با بیان اینکه قاچاق حیات وحش و حیوان آزاری از ابتدای سال جاری تاکنون در بستر فضای مجازی ۵۰ درصد کاهش داشته است، افزود: تصاویر و ویدیوهایی در فضای مجازی منتشر می‌شد و احساسات مردم را جریحه‌دار می‌کرد که مرکز فوریت‌های سایبری به سرعت وارد عمل شد و گردانندگان این صفحه‌ها را شناسایی ‌کرد.

سرهنگ محبت‌خانی یادآور شد: با شکارچیان متخلف و افرادی که اقدام به تبلیغ شکار و حیوان آزاری می‌کنند و بازی با افکار عمومی را تفریح می‌دانند با قاطعیت برخورد می‌شود. 

وی اظهار داشت: راه اندازی مرکز فوریت‌های سایبری با هدف پیشگیری از قاچاق حیات وحش و حیوان آزاری در فضای مجازی ایجاد شده و در صورتیکه اقدامات پیشگیرانه جوابگو نباشد اقدام به برخورد و کار سلبی می‌کنیم.

برچسب‌ها سرهنگ جمشید محبت‌خانی اختصاصی ایرنا اداره کل حفاظت محیط زیست کردستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اختصاصی ایرنا اداره کل حفاظت محیط زیست کردستان اختصاصی ایرنا اداره کل حفاظت محیط زیست کردستان اخبار کنکور فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست کشور سرهنگ محبت خانی حوزه محیط بانی میلیارد تومان محیط بانان یادآور شد سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۹۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استخدام نخبگان قرآنی به عنوان معلم از مهر امسال

وزیر آموزش و پرورش گفت: وزیر آموزش و پرورش از جذب نخبگان از جمله نخبگان قرآنی از مهر امسال خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رضا مراد صحرایی در کمیسیون تخصصی توسعه آموزش عمومی قرآن کشور گفت: براساس مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، جذب نخبگان بدون آزمون در دانشگاه فرهنگیان انجام خواهد شد و این به معنای استخدام رسمی است.

وی افزود: دانشگاه فرهنگیان برای مهر 1403 از میان نخبگان قرآنی یعنی حافظان و قاریان قرآن که مقام دارند، دانشجو معلم استخدام می‌کند.

صحرایی گفت: نخبگان در حوزه‌های ورزشی و هنری هم می‌توانند بدون کنکور وارد دانشگاه فرهنگیان شوند.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در برنامه تربیت اوان کودکی که سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک آن را مصوب کرده است، موضوع تربیت قرآنی یکی از برنامه‌های جدی است.

وی با اشاره به اینکه معاونت پرورشی و فرهنگی با مسئولیت معاونت حقوقی وزارت آموزش و پرورش، سازوکار بهره‌مندی مؤسسات قرآن از فضای مدارس کشور برای برگزاری کلاس‌های قرآن را پیدا کنند، اگر این سازوکار وجود دارد، روش اجرای آن طی یک هفته اعلام شود و اگر وجود ندارد، در مدت یک هفته ساز و کار آن مشخص شود.

صحرایی با اشاره به اینکه پول‌های قرآنی کشور باید در آموزش و پرورش هزینه شود نه در جاهای دیگر افزود: همواره قربانی عدم توجه دستگاه‌هایی بودیم که نمی‌دانند تحول باید از آموزش و پرورش ایجاد شود، هم‌اکنون در کشور مشکل کمبود پول وجود ندارد، مسئله این است که نمی‌دانیم پول در کجا هزینه شود. 

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: طرح تاسیس مدارس غیردولتی قرآنی ظرف یک ماه ارائه شود و برای سال تحصیلی جدید حتی با درصدی از مدارس موجود، این کار اجرا شود. هم اکنون برخی مدارس غیردولتی در حال اجرای این کار هستند و به دلیل قرآن پایه بودن، خانواده‌ها هزینه پرداخت می‌کنند تا فرزندشان اینگونه تربیت شود.

طرح اتقان را به رتبه‌بندی مرتبط کنید

صحرایی درباره طرح اتقان بیان کرد: این طرح ارتقای توانمندی قرآنی معلمان دوره ابتدایی است و باید آن را به رتبه‌بندی معلمان مرتبط کنید و معلمی که دوره اتقان را طی نکرده است، از رتبه‌بندی محروم شود. معلمان بدون سواد قرآنی وارد آموزش و پرورش نمی‌شوند اما ممکن است در گذر زمان به دلیل اینکه با آن مانوس نبودند، فراموش کنند و باید در دوره‌های ضمن خدمت به آموزش قرآن توجه کرد.

صحرایی ادامه داد: برای تسری طرح اتقان به دوره متوسطه دوم بیاندیشید همچنین دوره‌های تأمین مدرسان قرآن برگزار شود؛ نیم میلیون نفر از معلمان باید در طرح مسطورا شرکت کنند که تا کنون حدود 450 هزار نفر در این طرح شرکت کرده‌اند.

وی تاکید کرد: مؤسسات نباید در کنار مدارس قد علم کنند بلکه مدرسه را تقویت کنند، نباید به مدرسه آسیب بزنیم و نگذاریم آموزش و پرورش نحیف شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آزمون استخدام پیمانی متمرکز سازمان تامین اجتماعی در فارس برگزار شد
  • درخشش عکاس محیط زیست آذربایجان غربی در جشنواره ملی دانش سنتی محیط زیست
  • چهارمحال و بختیاری از جمله استان‌های پیشرو در حفظ محیط زیست است
  • استخدام نخبگان قرآنی به عنوان معلم از مهر امسال
  • حقابه هیرمند از سوی افغانستان امسال رهاسازی شد/ اولویت‌بندی انتقال آب بر اساس نیاز شرب استان‌ها
  • حق‌آب هیرمند از سوی افغانستان امسال رهاسازی شد/ اولویت‌بندی انتقال آب بر اساس نیاز شرب استان‌ها
  • سلاجقه: امیدواریم روند بهبود دریاچه ارومیه مستمر باشد
  • توسعه باید با دانش سنتی و بومی هر منطقه همراه شود
  • سالانه یک میلی‌متر از میزان بارش‌های کشور کم شده است
  • وضعیت خوب بارندگی‌های امسال و غنی شدن پوشش گیاهی