Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش دبیرخانه کمیته رتبه‌بندی پایگاه‌های خبری، مجموعا ۷۰۷ پایگاه خبری با تکمیل و ارسال فرم‌های خوداظهاری، در چهارمین رتبه‌بندی، مشارکت داشته‌اند.

فاز عملیاتی چهارمین دوره رتبه‌بندی پایگاه‌های خبری، با همت و همیاری نمایندگان رسانه‌ها و مدیران مسئول در دوران شیوع کرونا، انجام گرفت و با توجه به درخواست‌های مکرر مدیران مسئول برای شرکت در رتبه‌بندی، مهلت دریافت فایل‌های خوداظهاری طی دو مرحله تمدید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدول زیر گویای خلاصه‌ای از اقدامات و مراحل انجام رتبه‌بندی در این دور است:

ارسال شیوه نامه و شاخص‌های رتبه بندی دور قبل برای ۲۰رسانه برتر آخرین دوره جهت بازبینی و اعلام نظرات اصلاحی

برگزاری جلسات بازبینی و اصلاح شیوه نامه و شاخص‌های رتبه بندی دور جدید در دو سطح نمایندگان رسانه‌ها و مدیران مسئول

تشکیل جلسه انتخابات اعضای کمیته رتبه بندی با حضور مدیران مسئول ۲۰ رسانه اول دور قبل

تعیین دو عضو هیات علمی جهت عضویت در کمیته رتبه بندی

برگزاری جلسه کمیته رتبه بندی جهت تعیین زمان شاخص ها و اعلام دور جدید رتبه بندی

اعلام جدول شاخص‌ها جهت شرکت در رتبه‌بندی

انتشار فهرست شرکت‌کنندگان در دور چهارم رتبه‌بندی پایگاه‌های خبری و تمدید فرصت شرکت در رتبه بندی

استخراج، دسته بندی، ارزیابی و راستی آزمایی فرم‌های خوداظهاری و شاخص‌های محول شده به کمیته رتبه‌بندی توسط دبیرخانه و اعضای کمیته رتبه‌بندی

اعلام نتایج اولیه دور چهارم رتبه‌بندی پایگاه‌های خبری

اعلام فرصت اعتراض به نتایج اولیه

مکاتبه با ۶۵ مدیرمسئول پایگاه خبری که به دلیل رعایت نکردن ماده ۱۸ قانون مطبوعات در آستانه حذف از رتبه بندی بودند و تعیین ضرب الاجل تا آخر آذر ماه برای اصلاح

بررسی اعتراض های دریافتی و راستی آزمایی مجدد خوداظهاری و وضعیت عادی فعالیت پایگاه‌های خبری شرکت کننده در رتبه‌بندی و اعلام نتایج نهایی

در بیانیه اعضای کمیته دور چهارم رتبه بندی پایگاه‌های خبری آمده است: 

منتخبان مدیران مسئول در کمیته رتبه بندی بر اساس شیوه نامه رتبه بندی که به تایید مدیران مسئول رسیده بود نسبت به رتبه بندی سایت های خبری اقدام کردند و در مراحل مختلف رتبه بندی هم، مبنا همان شیوه نامه بوده و بر اجرای بند بند آن تاکید داشته اند.

اعضای کمیته رتبه بندی ضمن تقدیر از مدیران مسئولی که صادقانه فرم خوداظهاری این دوره را تکمیل کرده بودند اعلام می کنند به منظور صیانت و دفاع از حقوق این اکثریت با خوداظهاری هایی که ساختگی بودن مصادیق آن محرز شناخته شد و آن پایگاه خبری عملکردی مغایر با خوداظهاری در زمان های دیگر داشت به صورت ویژه مورد بررسی مجدد قرار گرفته و فارغ از نگاه تساهلی امتیازات آنها مجددا بررسی شد.

در مواردی که صحت نتایج مورد تردید اعضای کمیته رتبه بندی  قرار گرفت، به منظور راستی آزمایی نهایی و اطمینان از صحت نتایج ، راستی آزمایی ثانویه، با مراجعه در همان موضوع به اخبار و مطالب روزهای قبل و بعد در بازه های زمانی دیگر، انجام شد.

 بنا بر تصمیم اعضای کمیته رتبه بندی به منظور حمایت از پایگاهای خبری در این دوره امتیازهای منفی رتبه بندی مورد بررسی قرار نگرفته و اجرایی نشد.

 اعلام نتایج بر اساس اعمال ضرایب استانی، تخصصی و اختصاصی اعلام می شود.

اعضای کمیته دور چهارم رتبه بندی پایگاه‌های خبری بر اساس رویه پیشین دوره های گذشته رتبه بندی، بازنگری و به روزرسانی شاخص های رتبه بندی پایگاه‌های خبری برای دور آتی را لازم می دانند و از همه مدیران مسئول پایگاه‌های خبری، فعالان و صاحب نظران این حوزه دعوت می کنند در فرایند به روزرسانی و ارتقای شاخص های رتبه بندی پایگاه‌های خبری دبیرخانه رتبه بندی را یاری کنند.

نتایج دور چهارم رتبه بندی پایگاه‌های خبری در قالب سه فایل زیر اعلام می شود:

۱. فایل امتیازات همه پایگاه‌های خبری عمومی بدون در نظر گرفتن استان محل فعالیت حاوی اطلاعات نام رسانه و امتیاز.

۲.فایل امتیازات پایگاه‌های خبری استانی. (پایگاه‌های خبری استانی که تخصصی هم هستند در فهرست پایگاه‌های خبری تخصصی و اختصاصی اعلام شده اند)

۳.فایل امتیازات پایگاه‌های خبری تخصصی و اختصاصی

اعضای دور چهارم کمیته رتبه بندی پایگاه‌های خبری:

- احسان اله حجتی، مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی

- یونس شکرخواه، عضو هیات مؤسس و عضو هیات رئیسه انجمن ایرانی مطالعات جامعه اطلاعاتی، عضو گروه چندرسانه‌ای فرهنگستان هنر و عضو هیأت علمی دانشکدۀ مطالعات جهان در دانشگاه تهران

- مهری رفعتی، مدرس روزنامه نگاری در دانشگاه جامع علمی کاربردی

- بیژن مقدم،مدیرمسئول پایگاه خبری الف

- حبیبب عباسی، سردبیر پایگاه خبری شفقنا

- مسعود فاتح، مدیرمسئول پایگاه خبری سیتنا

- علی اصغر شفیعیان، سردبیر پایگاه خبری انصاف نیوز

نتایج نهایی دور چهارم رتبه بندی پایگاه های خبری

رتبه بندی پایگاه های خبری استانی

رتبه بندی پایگاه های خبری تخصصی و اختصاصی

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: دور چهارم رتبه بندی پایگاه های خبری اعضای کمیته رتبه بندی شاخص های رتبه بندی تخصصی و اختصاصی مدیران مسئول مسئول پایگاه راستی آزمایی رتبه بندی پایگاه خبری شیوه نامه شاخص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۱۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حقوق معلمان مدارس غیردولتی به کجا رسید؟

️رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش ضمن اعلام ابلاغ آئین‌نامه جدید مدارس غیردولتی گفت: طبق این آئین‌نامه تکلیف رتبه‌بندی مدارس، شهریه دریافتی، ساعات تدریس معلمان، پوشش بیمه‌ای و نحوه برخورد با مدارسی که شهریه اضافی دریافت می‌کنند، مشخص شده است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت آموزش و پرورش، احمد محمودزاده با اشاره به نرخ مصوب شهریه در سامانه مدارس غیردولتی و هیئت امنایی اظهار کرد: رقم بالاترین شهریه‌ها با احتساب فوق برنامه ۶۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است که با ابلاغ آئین‌نامه جدید مدارس غیردولتی، تکلیف مدارس متخلف که شهریه بالاتر دریافت می‌کنند، مشخص شده است.

وی افزود: مدارسی که بیشتر از شهریه اعلامی دریافت کنند، با توجه به اجازه‌ای که داده شده، شهریه از حساب آن مدرسه برداشت و در اختیار خانواده‌هایی که از آنها شهریه اضافی دریافت شده، قرار می‌گیرد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با استناد به آئین‌نامه جدید از کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و افزایش حقوق آنها خبر داد و تصریح کرد: قرار شده معلمان مدارس غیردولتی مقطع ابتدایی با ۲۵ ساعت تدریس به صورت تمام وقت در نظر گرفته و بیمه هم شوند.

محمودزاده گفت: حقوق این دسته از معلمان نزدیک نصف نسبت به وضعیت موجود افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه در آئین‌نامه مذکور بحث رتبه‌بندی مدارس برای ثبت‌نام و تعیین شهریه مشخص شده است، خاطرنشان کرد: مدارس غیردولتی بین رتبه‌های یک تا پنج متناسب با امکانات، فضا، تجهیزات، نیروی انسانی و کیفیت بخشی آموزشی و پرورشی دسته‌بندی می‌شوند که خانواده‌ها می‌توانند رتبه‌ها را در سامانه مشاهده کنند؛ البته مدارس در تابلوهای خود نیز رتبه‌شان را نصب خواهند کرد، همچنین لازم است بدانیم رتبه هر مدرسه در تعیین شهریه آن مدرسه اثرگذار است.

کد خبر 746537

دیگر خبرها

  • حلقه مفقوده مدیران عدم پیگیری و نظارت بر تصمیمات است
  • آموزشیاران نهضت سواد آموزی مشمول قانون رتبه بندی معلمان هستند
  • نارضایتی معلمان شاغل و بازنشسته از افزایش حقوق رتبه‌بندی
  • اجرای قانون نظام رتبه بندی معلمان در نهضت سوادآموزی
  • بلبشو در ارقام افزایش حقوق رتبه‌بندی معلمان شاغل و بازنشسته!
  • رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی در «اس‌اندپی»کاهش یافت
  • تحلیل جایگاه دانشگاه تهران در حوزه‌های علوم‌ مختلف
  • اعلام جایگاه دانشگاه تهران بر اساس ویرایش ۲۰۲۴ رتبه‌بندی موضوعی کیو اس
  • افزایش حقوق معلمان مدارس غیردولتی به کجا رسید؟
  • تصویب معیار‌های جدید رتبه بندی ملی دانشگاه‌های کشور