Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده ولی فقیه در همدان با تأکید براینکه پیراسته شدن آموزش و پرورش از افرادی که تفکرات ضد دینی دارند، حتی اگر اندک هم باشند، بسیار ضروری است گفت: آموزش و پرورش حساس‌ترین بخش تربیتی کشور است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان ، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی ظهر امروز در دیدار با اعضا جامعه اسلامی فرهنگیان استان همدان، با تأکید بر لزوم رسیدگی و پیگیری مطالبات فرهنگیان، اظهار داشت: با همت موجود باید مطالبات به حق فرهنگیان به شکل قانونی پیگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با بیان اینکه در فرایند پیگیری مطالبات نباید از فضای قانونی خارج شویم، گفت: قطعاً با پیگیری مطالبات به شکل قانونی و روشمند، می‌توان به نتیجه مورد نظر و دریافت مطالبات به حق این قشر دست پیدا کرد.

امام جمعه همدان با اشاره به اینکه فضای آموزش و پرورش نباید به سمت سیاسی بودن حرکت کند، مطرح کرد: اگر صحبت‌ها و موضع‌گیری‌های سیاسی در آموزش و پرورش اتفاق بیفتد، زمینه ساز ایجاد آسیب‌های بزرگی خواهد بود.

وی ورود بعضی از فرهنگیان در نگرش‌های سیاسی را آسیب‌زا دانست و عنوان کرد: مسیر مستقیمی که در این مجموعه وجود دارد، مسیر امام(ره) و رهبری و فارغ از مباحث سیاسی است.

نماینده ولی فقیه در استان همدان افزود: در دوران گذشته، تربیت افراد در دانشگاه‌ها شکل می‌گرفت، اما امروز هسته‌های اصلی تربیت نسل آینده این کشور در مجموعه آموزش و پرورش اتفاق می‌افتد.

وی با بیان اینکه شرایط فعلی با گذشته بسیار متفاوت است، گفت: اینکه ما منتظر بمانیم تا تربیت، تعلیم و تزکیه را در دانشگاه انجام دهیم، نتیجه‌اش از دست رفتن نسل خواهد بود.

شعبانی آموزش و پرورش را حساس‌ترین بخش تربیتی کشور عنوان کرد و اظهار داشت: پیراسته شدن آموزش و پرورش از افرادی که تفکرات ضد دینی دارند، حتی اگر اندک هم باشند، بسیار ضروری است چرا که وجود این تفکرات به لحاظ تأثیر و ارتباط مستقیمی که با دانش آموز دارند، آسیب‌زا است.

وی با تأکید بر اینکه از زمان حضور در همدان، آموزش و پرورش دغدغه اصلی بنده بوده و هست، مطرح کرد: کمتر نهاد و دستگاهی در این مدت بوده که همانند آموزش و پرورش با آن در ارتباط بوده‌ایم و در این راستا نیز از طریق کمیته مشترک آموزش و پرورش و حوزه اقداماتی را در عرصه‌های تربیتی، فرهنگی همچون نماز جماعت، مشاوره‌های مذهبی و مدارس امین نوع یک و دو انجام داده‌ایم.

جای خالی استانداردهای امنیت آموزش مجازی برای آموزش و پرورش برنامه‌های آموزش و پرورش که در سال 1400 بدون بودجه ماندند توضیحات آموزش و پرورش ‌ایلام درباره پرداخت شهریه مدارس غیرانتفاعی در ‌ایام کرونا

 

نماینده ولی فقیه در استان همدان با اشاره به اینکه باید همه کمک کنند تا جریان انقلابی، مؤمن و متدین ما در آموزش و پرورش به معنای واقعی کلمه تقویت شود، عنوان کرد: حضور جریان مؤمن و انقلابی در آموزش و پرورش که نگاهش از نظر سیاسی، انقلابی باشد، نه جناحی باعث می‌شود که دیگر ما دغدغه 2030 در مدارس نداشته باشیم.

انتهای پیام/741/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۱۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 اهمیت اجتناب ناپذیر برنامه های آموزشی و تربیتی در حیات آموزشی دانش آموزان

همانطور که واقفیم ، کسب تجارب و به کارگیری عملی آنها در محیط آموزشی و تربیتی کلاس و مدرسه می تواند تاثیر بسزایی در روند رو به رشد دانش آموزان در مراحل آموزشی و پرورشی ایفا نماید.

از طرفی آموزش و تربیت بهتر برای همه برای پیشرفت در زندگی و کسب موفقیت بسیار ضروری است. اعتماد به نفس را افزایش می دهد و به شکل گیری شخصیت افراد کمک می کند. آموزش و تربیت مدرسه نقش بسزایی در زندگی هر فرد ایفا می کند.

تجارب برتر تربیتی

تجارب برتر تربیتی معلمان در ابعاد مختلف می تواند المان های قابل توجهی را در پیشرفت علمی و اخلاقی دانش آموزان ارائه دهد. این مسائل در ابعاد مختلف تاثیر گذار و اجتناب ناپذیر است. سلسله تاثیراتی که این نوع تجارب در زندگی دانش آموزان دارد متنوع است.

تجارب برتر تربیتی باعث گسترش آگاهی می شود

عدم ایمان و باور های اخلاقی چیزی است که جامعه را باتلاق می کند. افرادی که توسط باورهای نادرست گمراه می شوند، بیش از آنکه به نفع جامعه باشند، ضرر دارند. تجارب برتر تربیتی به ما کمک می کند تا سوال کنیم، ذهنی تحلیلی به ما می دهد و به ما کمک می کند خرافات را رد کنیم. یک ذهن تحصیل کرده در پشت همه اعمال منطق و استدلال علمی می خواهد.

تجارب برتر تربیتی به ما کمک می کند تا در برابر باطل و حق بایستیم

تجارب برتر تربیتی به کاهش میزان جرم و جنایت کمک می کند. دلیلش این است که افراد تحصیل کرده می توانند بین درست و نادرست تفاوت قائل شوند.

به پیشرفت کمک می‌کند

تجارب برتر تربیتی بهتر فرصت‌های زیادی را به وجود می‌آورد و این امر به ویژه در زمانه‌ای که در آن زندگی می‌کنیم، که در آن فناوری و آموزش تضمین می‌کنند که فرصت‌ها محدود به جغرافیا نیست، مهم است.

به ما کمک می کند تا بهره وری بیشتری داشته باشیم

این یک واقعیت شناخته شده است که هرچه تربیت اخلاقی شما بیشتر باشد، عملکرد اجتماعی شما بهتر خواهد بود. ارتباط عمیقی بین تربیت و بهره‌وری وجود دارد و در این عصر که رقابت در هر نقطه وجود دارد، تربیت چیزی است که به شکوفایی صنعت و متعاقباً یک ملت کمک می‌کند.

به ما کمک می کند تا در سراسر مرزها ارتباط برقرار کنیم

آموزش دیجیتال به دستیابی به این امر کمک کرده است. آموزش به دانش‌آموزان از سراسر مرزها فرصت‌هایی برای ارتباط و برقراری ارتباط و تلاش برای ساختن آینده‌ای بهتر و جهانی بهتر داده است.

روایت پژوهی چیست؟

یک شکل ادبی از تحقیقات کیفی، روایت پژوهی همه چیز در مورد جمع آوری و بیان یک داستان یا داستان ها (به تفصیل) است. محققان روایت‌هایی درباره تجربیات افراد می‌نویسند، یک تجربه زندگی را توصیف می‌کنند و معنای آن تجربه را با فرد مورد بحث قرار می‌دهند. معمولاً یک طرح روایت پژوهی بر مطالعه یک فرد متمرکز است. محقق در مقابل یک جامعه، مفسر داستان های فرد می شود.

چه زمانی محقق از روایت پژوهی استفاده می کند؟

وقتی کسی مایل است داستان خود را بگوید، از یک زمان بندی پیروی می کند و محقق می خواهد آن را بنویسد. نویسنده می تواند ضمن ارائه رویکردی کیفی، به شکلی متقاعدکننده و ادبی بنویسد. محقق اطلاعات را از طریق مصاحبه، داستان های خانوادگی، مجلات، یادداشت های میدانی، نامه ها، زندگی نامه، گفتگوها، عکس ها و سایر مصنوعات جستجو می کند.

روایت پژوهی چگونه توسعه یافت؟

روایت پژوهی هنوز در حال توسعه است. نویسندگان رشته های متعددی از مطالعات علوم اجتماعی، از جمله آموزش، مدعی آن هستند. روندهای متعددی بر توسعه آن در حوزه آموزش تأثیر گذاشته است. زمانی که اولین بررسی کلی را برای حوزه آموزش ارائه کردند. سه عامل مؤثر بر رشد پیشنهاد شد: 1) تأکید بیشتر بر تأمل معلم. 2) تأکید بیشتر بر دانش معلمان. و 3) مربیانی که به دنبال آن هستند تا صدای معلمان را با توانمندسازی معلمان برای صحبت در مورد تجربیات خود به منصه ظهور برسانند.

ارزش های تربیتی و طرح کرامت

آموزش و پرورش با ارزش های تربیتی و اجرای پروژه هایی نظیر طرح کرامت نیرویی دگرگون کننده در زندگی افراد، در ایجاد جامعه ای عادلانه تر و فراگیرتر و در پیشبرد دانش بشری ایجاد نموده است.

این ارزش‌ها در طرح کرامت زیربنای آموزش های اخلاقی است که ما به دانش آموزانی ارائه می‌دهیم که ممکن است جای خود را در دانشگاه ها جستجو کنند تا علایق خود را کشف کنند، به دنبال صلاحیت‌های جدید و کشف راه‌هایی باشند که از طریق آن به جامعه کمک می‌کنند.

برنامه درسی و اخلاقی طرح کرامت

برنامه درسی و اخلاقی طرح کرامت در مرکز آموزشی است که ما ارائه می دهیم. برنامه درسی ما به دانش‌آموزان ارائه می‌دهد که یک آموزش مبتنی بر اخلاق را تضمین می‌کند و از عمق دقیق انضباطی و فرصت‌هایی برای وسعت مطالعه اطمینان می‌دهد که در آن آنها می‌توانند علایق و استعدادهای خود و مسیرهای تحصیلات تکمیلی حرفه‌ای، اشتغال یا تحقیق را کشف کنند.

درک عمیق انضباطی از طرح کرامت

برنامه طرح کرامت به دانش آموزان ما اجازه می دهد تا دانش و درک عمیق انضباطی را توسعه دهند و در عین حال کنجکاوی، خلاقیت و تحقیق را تشویق می کنند. این به دانش آموزان ما این توانایی را می‌دهد تا با شرایط و موقعیت‌های پیچیده‌ای که در آن قرار دارند، سازگار شوند و شکل دهند و آنها را برای پذیرش بسیاری از مسیرها و فرصت‌های ممکن آماده کند.

نتیجه‌گیری

آموزش و پرورش نیرویی دگرگون کننده در زندگی افراد، در ایجاد جامعه ای عادلانه تر، عادلانه تر و فراگیرتر و در پیشبرد دانش بشری است.با چشم انداز و ارزش های آموزشی ما، پیشرفت دانش آموزان و آموزش مسیر ما را در تجربه و آموزش دانش آموز از هم اکنون تا چشم انداز سند تحول بنیادین ترسیم می کند، آموزش به فرد کمک می‌کند تا پتانسیل‌های خود را بشناسد، که در مقابل به پرورش یک جامعه قوی‌تر و منسجم کمک می‌کند.

کد خبر 746538

دیگر خبرها

  • تنش سیاسی مراکش و الجزایر بخاطر پیراهن فوتبال!
  • امام گفتند امروز، موضوع‌شناسی هم کار فقیه است!
  • توصیه نماینده ولی فقیه در هرمزگان در رابطه با مدیریت مصرف
  • جشن فرشته‌ها با حضور ۱۳۱۰ دانش‌آموز دختر همدانی
  • آموزش و پرورش با سرعت در حال تغییر نسل است
  • آموزش و پرورش با سرعت درحال تغییر نسل است
  • راه حل رفع مشکلات کشور رای به گزینه های توانمند در انتخابات است
  • کشاورزی پیشران اقتصاد کشور است
  • مدارس غیردولتی در مباحث تربیتی و پرورشی کنشگری داشته باشند
  •  اهمیت اجتناب ناپذیر برنامه های آموزشی و تربیتی در حیات آموزشی دانش آموزان