۲۴ دی ۱۳۹۹
خودروی پرنده با ۴ پروانه رونمایی شد
شرکت جنرال موتورز از دو طرح اولیه رونمایی کرده که یکی از آنها یک تاکسی پرنده با ۴ پروانه و دیگری خودروی خودران لوکسی است که با صوت کاربر و حرکات دست فعال می شود.
به گزارش مهر به نقل از دیلی میل، شرکت جنرال موتور در نمایشگاه محصولات مصرفی الکترونیکی ۲۰۲۱ از یک تاکسی پرنده با برند کادیلاک رونمایی کرد.
طرح اولیه این خودرو نشان دهنده یک وسیله نقلیه است که به طور عمودی از زمین بلند میشود و فرود میآید و ظرفیت یک سرنشین را دارد. همچنین بالاترین سرعت آن ۵۶ مایل بر ساعت است.
این خودروی پرنده دارای ۴ پروانه است که یک موتور برقی ۹۰ کیلووات ساعتی دارد. وسیله نقلیه مذکور افراد را از روی سقف ساختمانها سوار میکند و وی را به نزدیک ترین ایستگاه در نظر گرفته شده نسبت به مقصدش پیاده میکند.
علاوه بر آن جنرال موتورز سعی دارد علاوه بر آسمان یک خودروی لوکس دو نفره نیز برای جادهها بسازد. این شرکت از طرح اولیه یک خودروی مربع شکل به نام وسیله نقلیه خودران شخصی کادیلاک (PAV) رونمایی کرد که فضای داخلی آن شبیه لیموزین است اما رانندهای پشت فرمان وجود ندارد.
داخل خودرو حسگرهای زیستی به کار رفته در صندلیها علائم حیاتی سرنشینان را رصد میکنند. سیستم خودرو با صوت راننده و حرکات دست او فعال میشود. البته وسیله نقلیه خودرو پنجرهای ندارد و به جای آن یک شیشه عظیم روی سقفش به چشم میخورد که تا بخش پشت خودرو امتداد مییابد.
یک نمایشگر نیز داخل کابین وجود دارد که اطلاعات بیومتریک مسافران موارد دیگری مانند آب و هوا و زمان تخمینی رسیدن به مقصد نشان میدهد.
پس از رونمایی ویدئویی این طرحها، ارزش سهام این شرکت ۸.۸ درصد رشد کرد و ارزش بازاری شرکت به حدود ۷۰ میلیارد دلار رسید. هر دو این وسیله نقلیه نوآورانه بخشی از «پروتفولیو هالو» کادیلاک هستند اما مشخص نیست تولید آنها چه زمان آغاز میشود.
منبع: بیتوته
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۳۰۶۷۵۹۸۸ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
پاسخ تند قالیباف به روحانی: تهمت ناروا به مجلس نزنید؛ آنقدر نادان و ناشی نیستیم
ترامپ، دشمن سرسخت برجام رفت؛ ترامپیستهای ایرانی نگران شدند
کاندیدای ریاست جمهوری نمیشوم، چون نمیخواهم باعث اختلاف در کشور شوم
خبر بعدی:
تأثیر ۸۶ درصدی خطای انسانی در تصادفات/خودروسازان داخلی باید صنعت خودروسازی را ارتقا دهند
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمد اسلامی امروز در حاشیه مراسم نوسازی ناوگان سواری کرایه، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جاده، انسان، وسیله نقلیه و شرایط محیطی، چهار عامل بروز تصادف است.
وی تأکید کرد: هیچ گاه نسبت به ایمن بودن خودرو کم توجهی نکرده ایم و در داخلی یا خارجی بودن خودرو تفاوتی قائل نشدیم مگر آن که استانداردهای ایمنی در آن محصول رعایت شود.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: اگر خودرو الزامات استاندارد را نداشته باشد، پلیس راهور اجازه تردد به آن را نمیدهد؛ خودروسازان باید این باور را داشته باشند که صنعت خودروسازی ارتقا یابد.
اسلامی گفت: ۸۶ درصد تصادفات در جادهها متاثر از خطای عوامل انسانی است که ۹۵ درصد آن به دلیل عدم توجه به جلو، خستگی، خواب آلودگی و عدم توانایی در کنترل خودرو رخ میدهد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر نوع ناوگان نوسازی شده سواری کرایه و تقاضای مسافران برای خودرو با کیفیت بالاتر، گفت: ما الزامات استاندارد را تعیین میکنیم اما در چنین قراردادهایی اتحادیه سواری کرایه و کارخانه داخلی سازنده خودرو در تعیین نوع ناوگان مذاکرات را انجام می دهند، سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای هم تسهیلات برای نوسازی ناوگان ارائه میدهد.
وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به سوالی مبنی بر تفاوت قیمت کامیونهای وارداتی با عمر سه سال و کامیون های تولید داخل بیان کرد: در مورد ناوگان باری جاده ای، در شرایط بحرانی به سر میبریم، تعداد ۵۵ هزار دستگاه کامیون بالای ۴۰ سال فرسوده در جادهها داریم که در قانون نوسازی تأمین فقط ۱۰ درصد آن طبق قانون بند ۳ ماده ۳۰ از محل ورود کامیون های وارداتی با عمر زیر سه سال سال خواهد بود و بقیه در داخل تولید میشود، به هر حال باید تولید و عرضه کامیون شدت بگیرد.
* مدیرعامل ایران خودرو: «تارا» قرار نبود در روز رونمایی روشن شود
بنابراین گزارش، در ادامه خبرنگاران از مدیرعامل ایران خودرو درباره تولید انبوه خودرو تارا در شرایطی که حتی در روز رونمایی روشن هم نشد، پرسیدند که مقیمی گفت: قرار نبود این خودرو در مراسم رونمایی روشن شود و همان زمان ماشین روشن شده آن در بیرون از مرکز موجود بود.
وی ادامه داد: همین الان هم می توانیم با هم برویم و خ تولید تارا را ببینیم که چه میزان خودرو در حال تولید است.
وی با اشاره به عرضه خودرو رانا با موتور تقویت شده TU5 و سقف شیشه ای، گفت: همچنین موتور سه استوانهای را هم رونمایی کردیم.
انتهای پیام/ب