Web Analytics Made Easy - Statcounter

رساله دکتری الهه حسینی دانش آموخته دکتری علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه الزهرا در اختتامیه یازدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران به عنوان رساله برتر این جشنواره ملی انتخاب شد.

به گزارش ایسنا، در اختتامیه یازدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران که با شعار «آینده روشن با پژوهش اثربخش» در روز چهارشنبه ۲۴ دی‌ماه برگزار شد، رساله دکتری «الهه حسینین دانش‌آموخته دکتری علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه الزهرا با عنوان «چهارچوب معنایی برای یکپارچه‌سازی و بازیابی معنایی اشیای محتوایی وبی: رویکرد داده های پیوندی در بافت سرطان» به راهنمایی دکتر «امیر غائبی» و مشاوره دکتر «رؤیا برادر» از بین ۳۴ رساله دکتری ارسال شده به جشنواره، به عنوان رساله برتر این جشنواره ملی انتخاب و معرفی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اختتامیه یازدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری با پیام «آینده روشن با پژوهش اثر بخش» به ریاست دکتر اشرف بروجردی رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در چهار حوزه: علم اطلاعات و دانش شناسی، اسناد و علوم آرشیوی، مطالعات ایران‌شناسی - اسلام‌شناسی و نسخه پژوهی، تاریخ شفاهی، ۲۴ دی‌ماه ۹۹ بصورت مجازی برگزار شد.

طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه الزهرا؛ در این دوره از جشنواره، تعداد ۲۶ عنوان کتاب،۲۰ طرح پژوهشی، ۳۴ رساله دکتری، ۲۲ پایان‌نامه ارشد و ۱۱ ایده نوآورانه به دبیرخانه یازدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ارسال شد که مورد ارزیابی داوران قرار گرفت.

انتهای پیام

صرافی ارز دیجیتال

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران دانشگاه الزهرا یازدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی رساله دکتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۶۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین دوسالانه «نشان هدهد سفید» فراخوان داد


به گزارش خبرگزاری صداو سیما ، فراخوان دومین دوسالانه نشان هدهد سفید با ارائه فهرست ۳۰۰ عنوان کتاب پرمخاطب بخش کودک و نوجوان کتابخانه‌های عمومی و اعلام بخش‌های آن منتشر شد.
این دوسالانه را نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با هدف شناسایی ذائقه مطالعاتی و سلیقه کتابخوانی در کودکان و نوجوانان، حمایت و تشویق پدیدآورندگان آثار برتر، رشد فرهنگی جامعه در راستای ارتقای بنیه ادبی، اعتقادی، اخلاقی، ایجاد خط مشی کاربردی در گسترش فرهنگ کتابخوانی و شناساندن توانمندی‌های کتابخانه‌های عمومی در حمایت از آثار تألیفی و محصول ایرانی برگزار می‌کند.

بر این اساس جشنواره نشان هدهد سفید در دومین دوره بنا دارد با گام‌های بلندتر و با نشاط افزون‌تر به صورت باشگاه کتابخوانی و پایگاه کتابخوانان کودک و نوجوانان درآید.

شناسایی همزمان کتاب‌های تأثیرگذار و پرطرفدار حوزه کودک و نوجوان و استعداد‌های برجسته کتابخوانی در کتابخانه‌های عمومی و مراکز فرهنگی و اطلاع از ذائقه مطالعه آنان، نویسندگان کوشا و خلاق کشور عزیزمان را به تولید آثار برتر و خلق کتب متناسب با نیاز امروز فراخوانده و این مهم در گرو برنامه‌ریزی فراگیر و اهتمام مسئولان فرهنگی در تقویت محصول ایرانی و حمایت از جریان تألیف و ایجاد ارتباط بین خوانندگان و نویسندگان است.

این دوسالانه در دو بخش معرفی کتاب‌های پرطرفدار در دو گروه سنی کودک و نوجوان در سه موضوع شعر، داستان و غیرداستان و همچنین معرفی داوران برتر در سه گروه کودکان، نوجوانان و کتابداران (کارشناسان حوزه کتاب) تا ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ ادامه دارد.

برای شرکت در دوسالانه «نشان هدهد سفید»، کودکان و نوجوانان کتابخوان می‌توانند بعد از بررسی فهرست کتاب‌ها، به کتاب‌های خوانده‌شده امتیاز بدهند و به بقیه کتاب‌ها را پس از مطالعه در فرصت مشخص داوری کنند.

فهرست ۳۰۰ عنوان از کتاب‌های تألیفی و پرامانت که در در دوسال گذشته (دی ۱۳۹۹ تا دی ۱۴۰۱) دارای بیشترین امانت و نسبت مناسب میزان موجودی در کتابخانه‌های عمومی بوده، در دسترس علاقه‌مندان قرار می‌گیرد. این فهرست شامل ۱۵۰ عنوان کتاب کودک (کمتر از ۱۲ سال) و ۱۵۰ عنوان کتاب نوجوان (۱۳ تا ۱۷ سال) است. 

همچنین شرکت‌کنندگان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با مراجعه به کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور ضمن دسترسی به کتاب‌ها، از راهنمایی کتابداران در فرآیند امتیازدهی و داوری در سامانه برخوردار شوند. از میان داوران نیز افرادی که بیشترین تعداد کتاب را خوانده و امتیاز داده‌اند و دارای امتیاز مطلوب در داوری باشند، با عنوان «داور برتر» معرفی شده و نشان «هدهد سفید» را دریافت می‌کنند.

برگزیدگان این جشنواره در دو سطح ملی و استانی در بخش‌های آثار برتر و داوران با اهدای لوح سپاس، نشان هدهد سفید و جایزه نقدی قدردانی  خواهند شد.

بر این اساس در سطح ملی به ۶ کتاب برتر «نشان هدهد سفید» اهدا می‌شود و از نویسندگان و ناشران آن‌ها نیز با جایزه نقدی قدردانی  خواهد شد.

قدردانی  از ۱۰ نفر برگزیده کشوری در بخش داوران کودک و نوجوان و از ۶ نفر برگزیده کشوری در بخش کتابداران و کارشناسان کتاب با اهدای جایزه نقدی از دیگر جوایز سطح ملی این جشنواره است.

همچنین در سطح استانی از ۵ تا ۱۰ نفر برگزیده در بخش داوران کودک و نوجوان با اهدای جوایز نقدی و ۱ تا ۳ نفر برگزیده در بخش کتابداران و کارشناسان کتاب قدردانی  خواهد شد.

علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر و شرکت در این جشنواره می‌توانند به سامانه hodhodsefid.samakpl.ir مراجعه کنند.

 نام این جایزه بزرگ بر اساس پیشینه اساطیری هدهد، در منطق الطیر عطار نیشابوری گرفته شده است؛ که «هدهد» به عنوان مرغی خردمند، راهبر دیگر مرغان به سوی سیمرغ می‌شود و در داستان حضرت سلیمان (ع) نیز حامل نامه پیامبر به سوی بلقیس است و پسوند سفید نیز اشاره‌ای به سفیدی کاغذ دارد.

اعطای «نشان هدهد سفید» که دور اول آن با استقبال کودکان و نوجوانان عضو کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور مواجه شد، دو جریان مهم اجتماعی و فرهنگی را دنبال می‌کند؛ از یکسو حرکتی پایدار در حمایت و تشویق پدیدآورندگان و مؤلفان محبوب کشورمان و قدرشناسی خوانندگان از آثار باکیفیت و ارزشمند آن‌ها است. از سوی دیگر میدان رقابتی برای ایجاد انگیزه بیشتر در گسترش فرهنگ مطالعه و مهارت خواندن در بین کتاب‌خوانان است.

انتخاب کتاب‌های برگزیده در این جایزه بر اساس «تعداد امانت هر کتاب بر اساس آمار کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور» و «نظرات و آرای کتابداران خبره کتابخانه‌ها و کارشناسان در مورد هر کتاب» خواهد بود.

نحوه امتیازدهی به کتاب‌ها در این جشنواره نیز به این شکل است که در مرحله اول فهرست ۱۵۰ عنوان کودک و ۱۵۰ عنوان کتاب نوجوان متناسب با گروه سنی در اختیار داوران قرار می‌گیرد تا در بازه زمانی ۳ ماهه آن‌ها را بخوانند و امتیاز بدهند. در مرحله دوم فهرست ۲۰ عنوان کتاب کودک و ۲۰ عنوان کتاب نوجوان که بیشترین امتیاز را در مرحله نخست کسب کرده به عنوان کتاب‌های برگزیده کتاب‌خوانان حرفه‌ای معرفی و در اختیار داوران برتر قرار می‌گیرد.

پس از انجام دو مرحله داوری و امتیازدهی به کتابها، به ۳ عنوان کتاب منتخب کودک و ۳ عنوان کتاب منتخب نوجوان، «نشان هدهد سفید» اهدا می‌شود و در پشت کتاب درج خواهد شد. در صورتی که از این کتاب‌ها هم در انتخاب کتابداران و هم در انتخاب بچه‌ها باشد، نویسنده آن «نشان طلایی هدهد سفید» را دریافت خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • ایجاد بازار عرضه محصولات دانش‌بنیان در اصفهان
  • صندوق پژوهش و فناوری با سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیارد تومانی در رفسنجان راه‌اندازی می‌شود
  • باید به سمت پژوهش نتیجه محور و کاربردی برویم
  • یادگیری درس «کار و فناوری» دوره متوسطه در قالب «بازی‌سازی»
  • دومین دوسالانه «نشان هدهد سفید» فراخوان داد
  • گسترش همکاری ایران با پیشران‌های جهانی اکتشاف
  • برگزاری یکصد و یازدهمین نشست بین المللی کار در سازمان ملل متحد
  • غنی سازی منابع کتابخانه زیارتگاه شهید مدرس
  • گامی دیگر در جهت هدفمندی پایان‌نامه‌ها / موضوع رساله‌های پسا دکتری را دستگاه‌های دولتی مشخص می‌کنند+ فیلم
  • گامی دیگر در جهت هدفمندی پایان‌نامه‌ها / موضوع رساله‌های پسا دکتری را دستگاه‌های دولتی مشخص می‌کنند