۲۴ دی ۱۳۹۹
چرا ایران با «کوبا» واکسن کرونا میسازد؟
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس،علیرضا بیگلری،رئیس انستیتو پاستور در خصوص سابقه همکاری ایران و کوبا برای ساخت واکسن، اظهار داشت: اگر الان میبینید واکسن هپاتیت بی که در انستیتو پاستور ایران ساخته میشود، تکنولوژی آن از کوبا به ایران منتقل شده و با آمدن این واکسن، نه تنها ایران قادر است که این واکسن را بسازد بلکه قریب به اتفاق مردم ایران با این واکسن در مقابل هپاتیت بی، واکسینه شدهاند.
وی افزود: انستیتو پاستور ایران با تصویب مجلس شورای اسلامی مامور شد که واکسن پنوموکوک یا واکسن ذات الریه کودکان را بسازد و این واکسن یکی از پیچیده ترین واکسنهای دنیا است که کمتر از 5 کشور قدرت تولید آن را دارند که کوبا نیز یکی از آنها است. انستیتو پاستور ایران در سال 98 همکاری خودش را با کوبا برای ساخت واکسن پنوموکوک شروع کرد.
عضو کمیته ملی واکسن خاطرنشان کرد: واکسن کرونای کوبا منطبق بر واکسن ذاتالریه کودکان است و به عنوان جزیی از واکسن پنوموکوک، ایران وارد ساخت واکسن کرونای مشترک با کوبا شد و 5 تا 6 ماه است که همکاری بین دو کشور از مراحل اولیه طراحی واکسن، آزمایش حیوانی و کارآزمایی بالینی آغاز شده و در فاز یک و دو انسانی در کوبا مشخص شد که این واکسن، بسیار ایمن است و هیچ عوارضی نداشت و کارایی بسیار چشمگیری داشت.
رئیس انستیتو پاستور ایران تاکید کرد: چون اطمینان داریم که فاز یک و دو کارآزمایی بالینی این واکسن در کوبا هیچ عارضهای نداشته، میتوانیم مطمئن باشیم که فاز سوم کارآزمایی آن که به صورت همزمان در ایران و کوبا انجام شود، نتایج بسیار خوبی خواهد داشت و میتوانیم پس از آن وارد فاز واکسیناسیون عمومی شویم.
انتهای پیام/
منبع: فارس
کلیدواژه: واکسن کوبا فناوری سلامت علیرضا بیگلری رئیس انستیتو پاستور انستیتو پاستور ایران
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۳۰۶۷۸۰۰۳ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
افشای پشت پرده بهبود رابطه عربستان و قطر؛ برنامه حمله نظامی تمام عیار علیه ایران؟
نامه روسای سازمان نظام پزشکی به رئیسجمهور درباره کرونا: واکسن را سیاسی نکنید، حق مردم است
خبر بعدی:
«فاز 8 همراه اول» در گلستان اجرایی میشود/ فعالیت 240 سایت ارتقای تکنولوژی در گلستان
علی عرب در گفت و گو با خبرنگار فارس در گرگان اظهار کرد: همراه اول در سطح کشور پروژهی بسیار بزرگی را تحت عنوان «فاز هشت» در دستور کار دارد مخابرات استان گلستان نیز خوشبختانه درگیر این پروژه هست.
وی در خصوص وضعیت اینترنت تصریح کرد: با تلاشهای شبانهروزی پرسنل مخابرات استان گلستان اجرای این پروژه با سرعت خوبی در حال اجراست.
* فعالیت 240 سایت ارتقای تکنولوژی در گلستان
مدیر ارتباطات سیار مخابرات منطقه گلستان ابراز کرد: قریب به ۱۶۰ سایت جدید در قالب یک پروژه در حال راهاندازی است که خوشبختانه تاکنون پیشرفت خوبی در این زمینه داشتیم علاوه بر آن بالغ بر ۲۴۰ سایت ارتقای تکنولوژی داریم و سایتهایی که «2G» هستند را به «3G» تبدیل کردیم و سایتهایی که «3G» هستند به «4G» تبدیل میشوند تا مردم از اینترنت پرسرعت بهرهمند شوند.
عرب خاطرنشان کرد: این پروژه در راستای افزایش کیفیت شبکه و افزایش پوشش شبکه همراه اول و نهایتا ارائه خدمات بهتر به مشترکین اینترنت استان گلستان است.
وی اظهار کرد: تقریبا در تمامی شهرستانهای گلستان تعدادی سایت جدید و ارتقای تکنولوژی را داریم و خوشبتانه این پروژه یک پروژه بسیار مهم و خوبی است و اتمام این پروژه اتفاقات بسیار خوبی در شبکه خواهد افتاد و پوشش همراه اول بسیار افزایش پیدا خواهد کرد و کیفیت اینترنت در تمام نقاط قوت پیدا میکند.
*بزرگترین مشکل، ممانعت مردمی است
مدیر ارتباطات سیار مخابرات منطقه گلستان، طرح تملک را گام اساسی در اجرای پروژه ها دانست و افزود: در حال حاضر در تمام شهرهای استان گلستان مشترکین همراه اول میتوانند از اینترنت پرسرعت استفاده کنند در برخی از نقاط مشکلاتی داریم که در شهرستان گرگان قریب به 12 الی 13 نقطه سایت جدید داریم و البته مقداری مشکلات در برخی پروژهها داریم در بخش تملیک نیز متاسفانه مشکل داریم.
عرب یادآور شد: این پروژه از ابتدای سال جاری آغاز کردیم و قرار است که تا پایان سال این پروژه به اتمام برسد و تمام سایتها به بهرهبرداری برسد.
وی اذعان کرد: با توجه به شرایط کرونا که در استان حاکم است در اجرای این پروژه بسیار وقفه ایجاد کرد و مهمترین مشکل ما موضوع ممانعتهای مردمی است.