Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: با وجود تمام تلاش‌هایی که برای آمل صورت گرفته، فقط یک الی دو هفته نارنجی شد و دوباره به وضعیت قرمز برگشته است.

«سید عباس موسوی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفت‌وگو یی در مورد  شیوع کرونا در این استان بیان کرد: در مورد شرایط بیمارستان‌ها و بیماران سرپایی با وجود ظرفیتی که در اوایل شیوع کرونا ایجاد شده است، در طی این مدت به مشکلی برنخوردیم، اما از حدود دو ماه و نیم گذشته روند افزایشی ملایمی وجود داشت که مجموع بیماران به دو الی دو و نیم برابر رسید، اما مشکلی را در خدمت‌رسانی ایجاد نکرد و در تلاشیم تا این روند را متوقف کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تعداد افرادی که تاکنون در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تشخیص قطعی کووید ۱۹ بستری شدند، ۱۶ هزار و ۹۹۰ نفر هستند و در حال حاضر هم ۳۵۸ نفر با تشخیص قطعی کووید ۱۹ در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه بستری هستند.

موسوی در مورد تاثیر تردد مسافران به شهرهای شمالی بیان کرد: ترددها به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرده، اما باید توجه کنیم هر نوع ارتباطی می‌تواند در شیوع این بیماری تاثیر بگذارد. ما دو نوع مسافر در مازندران داریم که یک نوع آن بومی است و وقتی این‌ها می‌آیند معمولا رفت و آمدهای خانوادگی و فامیلی شکل می‌گیرد که این می‌تواند خیلی خطرناک باشد و نوع دیگر مسافران غیربومی هستند که آنها هم شکل دیگری از ریسک را ایجاد می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به تفاوت اپیدمی در مازندران با کل کشور، ادامه داد: تاکنون کشور سه پیک شیوع کرونا را پشت سر گذاشته است و آن زمانی که کشور در اوج بیماری بود، مازندران بیمار زیادی نداشت و در این زمینه فاصله‌ی زیادی با آمار کشوری داشتیم، اما بعد از اینکه کشور به پیک سوم دچار شد و  از آن خارج شد، آمار مبتلایان در مازندران آرام آرام در حال بالا رفتن بود.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه ویروس در شرایط مختلف رفتارهای مختلفی از خود نشان می‌دهد، ممکن است الگوی محدودیت برای استان نسبت به استان‌های دیگر کمی متفاوت باشد.

موسوی در پایان با اشاره به اینکه پیک سوم در مازندران خیلی آزاردهنده نیست، افزود: البته باید این نکته را هم یادآور شوم اینطور نیست که تمام شهرها دائماً در حالت قرمز مانده باشند، چون شهرهای قرمز ما تغییر کردند، به جز آمل که متاسفانه با وجود تمام تلاش‌هایی که صورت گرفته، فقط مدت کوتاهی به اندازه یک الی دو هفته نارنجی شد و مجدد دوباره به وضعیت قرمز برگشت که عوامل متعددی در این زمینه نقش دارد و در حال پیگیری این شرایط هستیم.

منبع: ایلنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۱۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه

به گزارش خبرنگار مهر، سیدامیرمحسن ضیایی رئیس جامعه اورولوژی ایران، روز سه شنبه در نشست خبری بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی، گفت: همایش سالیانه جامعه اورولوژی، فرصت مغتنم برای گردهمایی همکاران با آشنایی با تازه‌های رشته اورولوژی و تبادل تجربیات است.

وی افزود: برای مراقبت از کلیه‌ها و دستگاه ادراری، دو رشته مهم نفرولوژی و اورولوژی را داریم که اهمیت رشته اورولوژی در بحث مراقبت و درمان، بیشتر خودنمایی می‌کند.

ضیایی ادامه داد: بیماری‌های کلیوی، مجاری ادراری، سرطان‌های دستگاه ادراری و…، همگی تحت الشعاع رشته اورولوژی است.

وی تاکید کرد: اورولوژی جزو رشته‌های پیشرو بوده که وابسته به دستگاه است.

رئیس جامعه اورولوژی ایران افزود: در سطح منطقه، جزو بهترین ارائه دهندگان خدمات تشخیصی و درمانی بیماری‌های اورولوژی هستیم.

ضیایی با اشاره به اهمیت عمل‌های جراحی کم تهاجمی، تاکید کرد: در حال حاضر کمتر از ۵ درصد جراحی‌های سنگ کلیه به شکل باز انجام می‌شود.

وی افزود: سنگ‌های ادراری، پروستات، عفونت‌های دستگاه ادراری و سرطان‌های دستگاه ادراری، به ترتیب شایع‌ترین بیماری‌های اورولوژی محسوب می‌شوند.

رئیس جامعه اورولوژی ایران، از افزایش سطح سواد سلامت جامعه به عنوان یکی از دلایل افزایش تشخیص بیماری‌ها نام برد و تاکید کرد: اگر کشور بر روی سواد سلامت جامعه سرمایه‌گذاری کند، می‌توان از افزایش بار بیماری‌ها جلوگیری کرد.

در ادامه، محمدعلی زرگر عضو هیأت جامعه اورولوژی ایران گفت: جامعه اورولوژی هر سال در اردیبهشت ماه یک کنگره برگزار می‌کند که هدف آن، به روزرسانی اطلاعات و معلومات همکاران اورولوژیست است.

وی افزود: پروستات، یکی از بیماری‌های شایع است که دو نوع خوش خیم و بدخیم دارد.

زرگر ادامه داد: جامعه اورولوژی ایران از جایگاه بالایی در دنیا برخوردار است و شاید در بحث دسترسی به دستگاه‌های مورد نیاز با محدودیت مواجه باشیم.

وی از فشارخون و دیابت به عنوان دو عامل نارسایی کلیه نام برد و افزود: نارسایی کلیه یکی از بیماری‌های هزینه ساز است.

رباب مقصودی استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران و عضو هیأت مدیره جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: عمل‌های جراحی کم تهاجمی در کشور از رشته اورولوژی شروع شده و خیلی از جراحی‌ها با این روش انجام می‌شود.

وی افزود: با عمل‌های کم تهاجمی برای درمان سنگ کلیه، بیمار می‌تواند خیلی سریع به شرایط عادی باز گردد.

مقصودی ادامه داد: یکی از معضلات خانم‌ها در سنین بالا، عارضه بی اختیاری ادراری است که اقدامات درمانی در کشور برای این عارضه به خوبی انجام می‌شود.

وی افزود: جراحی کم تهاجمی، فیلد زیادی از بیماری‌های اورولوژی را در بر می‌گیرد.

محمدهادی رادفر عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: ایران، یکی از دو کشور برتر رشته اورولوژی در منطقه است.

وی افزود: در حال حاضر پیشرفته‌ترین اعمال جراحی رشته اورولوژی در اقصی نقاط کشور انجام می‌شود.

رادفر گفت: جامعه اورولوژی ایران در انجمن جهانی این رشته بسیار فعال است.

بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی ایران، در روزهای ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی (ابوریحان) برگزار می‌شود.

کد خبر 6086051 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مواظب این موجود خطرناک باشید
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • توزیع یک هزار تن مرغ و گوشت قرمز تنظیم بازاری در مازندران
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • شایعات خطرناک درباره جلال‌الدین ماشاریپوف؛ بوی پیراهن قرمز!
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • قبرستان‌ تاریخی طرشت زیر پای مسافران ایستگاه مترو دانشگاه شریف
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه