Web Analytics Made Easy - Statcounter

«QPlayLearn» پلتفرم جدید آنلاینی است که به هر کسی اجازه می‌دهد تا فناوری کوانتوم را کشف کند. این پلتفرم مجازی برای افراد در سطوح مختلف علمی قابل استفاده است. به گزراش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، «QPlayLearn» آموزش‌های مربوط به علوم کوانتومی را برای همه افراد فراهم می‌کند و طیف وسیعی از سبک‌های یادگیری با این پلتفرم قابل پیاده‌سازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فناوری کوانتوم نوآوری بزرگ بعدی در زمینه محاسبات و الکترونیک است که تأثیر بسزایی در کل جامعه و زندگی روزمره ما خواهد داشت. دانش موجود در آن، یعنی فیزیک کوانتوم، توسط افرادی که از آن در زندگی روزمره خود استفاده نمی‌کنند، چندان درک نشده است. برای کمک به غلبه بر این مشکل، وب‌سایت جدیدی ۱۴ دسامبر راه‌اندازی شد و در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفت. استفاده از این پلتفرم برای افراد مختلف آزاد است.

«QPlayLearn» یک پلتفرم آنلاین رایگان است که به هر کسی اجازه می‌دهد تا مفاهیم پشت فناوری کوانتوم را که توسط محققان دانشگاه‌های تورکو و هلسینکی و دانشگاه آلتو و سایر مراکز درگیر در این پروژه توسعه یافته را درک کند. ماموریت «QPlayLearn» این است که بدون توجه به سن و سابقه، آموزش چند سطحی در مورد علوم و فنون کوانتوم به همه ارائه دهد. این پلتفرم از ابزار‌های نوآورانه تعاملی استفاده می‌کند تا روند یادگیری را موثر و سرگرم کننده‌تر کند و در عین حال، در سطوح مختلف در دسترس کاربران قرار گیرد.

توسعه مکانیک کوانتوم به جایی رسیده است که فناوری‌های نوظهور کوانتومی قابلیت پردازش اطلاعات ما را به طرز چشمگیری تقویت می‌کنند.

سابرینا مانیسکاکلو استاد فیزیک کوانتوم در دانشگاه هلسینکی و دانشگاه آلتو می‌گوید: به همین دلیل توسعه روش‌هایی برای درک فیزیک و فناوری کوانتوم برای جامعه بسیار مهم است. «QPlayLearn» پلتفرمی است که توسط ما توسعه داده شده و به هر کسی اجازه می‌دهد تا در مورد فیزیک کوانتوم بیاموزد. این محتوا در سطوح متفاوت برای گروه‌های هدف، از دانش‌آموزان دبستان تا دانشجویان فیزیک در دانشگاه‌ها ارائه می‌شود.

«QPlayLearn» شامل بازی‌هایی است که اصول فیزیک کوانتوم را آموزش می‌دهد و همچنین سخنرانی‌های اصلی توسط متخصصان جهانی است که اصطلاحات و مفاهیم این رشته را به راحتی قابل فهم توضیح می‌دهد. ایده اساسی این محتوا‌ها آن است که فرد برای آشنایی با فیزیک کوانتوم نیازی به توانمندی ریاضی ندارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو فناوری کوانتوم پلتفرم آموزشی آنلاین فناوری کوانتوم فیزیک کوانتوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۴۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی

واحد احیاء مستقیم شماره ۲ شرکت احیا استیل فولاد بافت استان کرمان که با نانوکاتالیست‌های DRI ایرانی بارگذاری شده بود به مرحله راه‌اندازی رسید. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت احیا استیل فولاد بافت از جمله واحدهای احیاء مستقیم آهن کشور و در زمره شرکت‌های بزرگ در زمینه تولید محصول استراتژیک آهن اسفنجی با ظرفیتی بالغ بر 800 هزار تن در سال و مجموع سرمایه‌گذاری فاز نخست 460 میلیارد تومانی به شمار می‌آید.

عملیات اجرایی فاز دوم این واحد تولیدی در جهت محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال و تولید آهن آلات در شهرستان بافت کرمان و در زمینی به مساحت 612 هکتار با تولید سالانه 25 میلیون تن گندله مورد بهره برداری قرار گرفته بود که در حال حاضر برای 300 نفر به صورت مستقیم و دو هزار و 500 نفر به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی کرده است. کارخانه احیا استیل فولاد بافت، بزرگترین مجتمع صنعتی منطقه در سطح سه شهرستان بافت، رابر و ارزوئیه است که از سال 1398 به بهره‌برداری رسیده است.

طی مناقصه برگزار شده، تولید و تحویل‌دهی نانوکاتالیست‌های DRI این واحد احیاء به شرکت گسترش فناوری خوارزمی واگذار شد.

کاربرد وسیع نانوکاتالیست‌های ایرانی؛ از تولید بنزین تا اوره و آمونیاک

شرکت دانش بنیان گسترش فناوری خوارزمی از جمله شرکت‌های مطرح فناوری نانو و از بزرگترین تولیدکننده‌های نانوکاتالیست‌های پیشرفته صنعتی، اکسید روی فعال و جاذب‌های سولفورزدایی در منطقه خاورمیانه است که تاکنون بیش از پنج هزار تن از انواع جاذب‌های سولفورزدایی را تولید و به مشتریان خود در صنایع مختلف فولاد، پالایش و پتروشیمی، تحویل‌دهی کرده است.

این شرکت نانوفناور با توسعه دانش فنی بازیابی فلزات پایه از کاتالیست‌‎های مستعمل، علاوه بر موفقیت‌های علمی و کسب جایزه طرح برتر جشنواره بین‌المللی خوارزمی، خط تولید شمش نیکل و بازیابی دیگر فلزات پایه را در میان دیگر خطوط تولید خود دارد و بدین وسیله بخش بزرگی از نیازهای خود به انواع فلزات پایه مورد استفاده در کاتالیست‌ها را مرتفع کرده است.

همکاری شرکت گسترش فناوری خوارزمی و مجتمع بزرگ احیا استیل فولاد بافت، پس از اجرای موفقیت‌آمیز و کامل قرارداد تولید و تحویل دهی نانوکاتالیست‌های ریفرمینگ احیاء مستقیم کارخانه فولاد بافت 2 و بارگذاری این نانوکاتالیست‌ها در این کارخانه، با عقد قرارداد خرید نانوکاتالیست‌های ریفرمینگ احیاء مستقیم مورد نیاز کارخانه شماره 1 فولاد بافت، وارد مرحله‌ای جدید شد و نانوکاتالیست‌های سفارش‌گذاری شده و مورد نیاز واحد احیاء مستقیم کارخانه شماره 1 فولاد بافت شامل نانوکاتالیست‌های ریفرمینگ فعال، نانوکاتالیست‌های ریفرمینگ نیمه فعال و نانوکاتالیست‌های خنثی، با بالاترین کیفیت در زمان بندی و موعد مقرر از سوی کارفرما، توسط این شرکت نانوفناور، تولید شده و به واحد صنعتی تحویل‌ داده شد.

فرآیند بارگذاری نانوکاتالیست‌های پیشرفته، با حضور نانوفناوران و متخصصان شرکت گسترش فناوری خوارزمی در تیر ماه 1402 طی دو هفته به طور کامل انجام شد. در این مرحله در مجموع، تعداد 270 تیوب ریفرمر واحد احیاء فولاد بافت 2 با نانوکاتالیست‌های تولیدی شرکت گسترش فناوری خوارزمی تحت نظارت نانوفناوران این شرکت بارگذاری شد.این واحد پس از طی مراحل اولیه، با نظارت کارشناسان و نانوفناوران شرکت خوارزمی، در فروردین ماه 1403 با موفقیت راه‌اندازی شد و اکنون به بهره‌برداری رسید.

با راه‌اندازی فاز دوم این پروژه که عملیات اجرایی آن به وسیله قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) و نظارت شرکت مهندسی برسو انجام شده است، ظرفیت تولید این مجتمع که پیش از این 800 هزار تن بود، به 1 میلیون و 600 هزار تن آهن اسفنجی در سال خواهد رسید. افزایش ظرفیت تولید در این مجموعه، دستاوردهای قابل توجهی برای فولاد بافت  که جزو هشت طرح فولادی شرکت ملی فولاد است خواهد داشت و با توجه به افزایش نیاز کشور در این زمینه، باعث افزایش فروش این واحد و تسهیل در تامین نیاز واحدهای فولادی می شود.

با بهره‌گیری از نانوکاتالیست‌های تولیدی شرکت گسترش فناوری خوارزمی، ورود این مجموعه به مدار تولید و دو برابر شدن ظرفیت آن، می‌توان انتظار داشت میزان تولید آهن اسفنجی در سال 1403، نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزایش یابد و برهمین اساس، فولاد بافت می تواند یکی از واحدهای اثرگذار در افزایش تولید آهن اسفنجی در سال 1403 باشد و بالتبع در کنار موضوع تامین نیاز کشور، دو برابر شدن ظرفیت تولید این واحد، بر میزان صادرات آن (به عنوان یکی از محصولات پرتقاضا در مقاصد صادراتی زنجیره ارزش فولاد) اثرگذاری قابل توجهی خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس‌جمهور آمریکا لایحه فروش یا ممنوعیت «تیک‌تاک» را امضا کرد
  • «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • نوبیتکس، پیشگام در آموزش و آگاهی کاربران دنیای رمزارز
  • نانوگرافن پروانه‌ای برای استفاده در حوزه کوانتوم ساخته شد
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی
  • پیگیری راه‌اندازی مقطع ارشد در دانشگاه فرهنگیان خوزستان
  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی