Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این مراسم ناصر آخوندی، داریوش سلیمی، خسرو نشان، سعید پورعلی، علی مقدس زاده، ابوالفضل طیبی، علی عرب، عزیزاله فرضی پور، محسن قریب، رحمان سادات نجفی و مسیح الله صفا با حکم غلامحسین مظفری، رئیس ستاد هماهنگی و پیگیری مسائل جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، به عنوان اعضای این ستاد معرفی شدند.

مظفری در این جلسه با اشاره به اهمیت تعامل سازنده بخش خصوصی از جمله جامعه بازاریان و هتل داران در ارائه خدمات با کیفیت به گردشگران این منطقه اظهار داشت: با هم افزایی و همدلی بخش خصوصی در قالب ستاد هماهنگی و پیگیری مسائل جام جهانی ۲۰۲۲قطر می توانیم اقدامات موثری در ترغیب و جذب گردشگران و شرکت کنندگان رویداد ۲۰۲۲ قطر برای سفر به منطقه آزاد کیش داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که بخش خصوصی از زمان شکل گیری منطقه آزاد کیش مشارکت خوبی در راستای توسعه و پیشرفت این منطقه داشته است گفت: از ابتدای همه گیری بیماری کرونا،کمیته هایی برای کنترل شیوع و گسترش این ویروس تشکیل شده است که مشارکت بخش خصوصی در این زمینه ستودنی است.

رئیس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه مشارکت و همراهی بخش خصوصی در مقابله با بحران ناشی از همه گیری کرونا مبین توانمندی های این بخش است تصریح کرد: در رویداد۲۰۲۲قطر به عنوان فرصتی ارزشمند و طلایی باید از توانمندی های بخش خصوصی در جهت معرفی ظرفیت های"اقتصادی، گردشگری و ورزشی" این منطقه در عرصه بین المللی بهره گرفت و برای تحقق این اهداف ارتقاء زیر ساخت های جزیره کیش ضروری است.

 مظفری بر تدوین برنامه زمان بندی دقیق منطقه آزاد کیش برای بهره مندی از فرصت جام جهانی۲۰۲۲قطر و تعهد به اجرای آن تاکید کرد و افزود: در این ستاد در قالب کمیته های فنی و تخصصی موضوعات " گذرنامه، حمل و نقل، استقرار، اقامت گردشگران و سایر موارد مرتبط" برررسی شده که باید در دو ماه آینده این نشست ها به یک نتیجه مطلوب برسد و اطلاعات دقیق به صورت مکتوب و آنلاین به روز رسانی و استانداردسازی شود.

همچنین معاون فرهنگی و گردشگری دبیرخانه مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی در این جلسه ضمن قدردانی از مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش برای تشکیل ستاد هماهنگی و پیگیری مسائل جام جهانی ۲۰۲۲قطر و انتخاب شایسته اعضای این ستاد گفت: با توجه به این که مناطق آزاد کشور فرصت ارزشمندی برای بهره مندی از چنین رویداد مهمی است، با آماده سازی و انجام مطالعات برندینگ جزیره کیش، این منطقه در شمار جزایر شناخته شده برای گردشگران سراسر دنیا قرار می گیرد.

محمدعلی وکیلی با تاکید بر فرایند برندسازی جزیره کیش که می تواند به عنوان شتاب دهنده در این رویداد مهم نقش آفرینی کند تصریح کرد: تحقق برند سازی با ارتقای زیرساخت های ورزشی جزیره کیش سبب می شود این منطقه تا سکوی شناسه برای جهان ارتقا یابد.

وکیلی بیان داشت:گردشگری در منطقه آزاد کیش یک اولویت مهم است و توریسم ورزشی بهترین شاخص گردشگری برای کشور ما محسوب می شود.

وی بر استاندارد سازی هتل ها و حمل و نقل هوشمند جزیره کیش در سطح قواعد فیفا برای بهره مندی از این رویداد مهم اشاره داشت و گفت: بر اساس قواعد فیفا و با تلاش و مشارکت بخش خصوصی، استاندارد سازی در حوزه هتلینگ گام نخست برای محقق شدن این امر مهم است. اولویت ها و شاخص ها در قالب این ستاد باید بررسی شود و در مسیر مطالبه ملی قرار گیرد از این رو اگر نظرسنجی انجام شود اکثریت ایرانیان خواهان سهیم بودن و مشارکت فعال در رویداد ۲۰۲۲ هستند.

برچسب‌ها کیش جزیره کیش مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش سازمان منطقه آزاد کیش جام جهانی ۲۰۲۲ قطر منطقه آزاد سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی کیش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کیش جزیره کیش مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش کیش جزیره کیش مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش سازمان منطقه آزاد کیش جام جهانی ۲۰۲۲ قطر منطقه آزاد سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی کیش اخبار کنکور سازمان منطقه آزاد کیش ستاد هماهنگی بخش خصوصی جزیره کیش ۲۰۲۲ قطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۵۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانوین؛ حل مسائل جامعه با فناوری‌های فرهنگی و نوآور

دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم گفت: با اتکا به ظرفیت‌های فناوری‌های نرم و فرهنگی، می‌توان در زمینه‌هایی همچون زبان فارسی، وفاق اجتماعی، محیط‌زیست، سلامت عمومی و عدالت اجتماعی، گام‌های مؤثری برداشت. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در نشست خبری رویداد مانوین که امروز در مدرسه تاریخی دارالفنون برگزار شد، مسعود حسنلو؛ دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ضمن تأکید بر ضرورت هویت‌بخشی به صنایع خلاق و بومی کشور، اظهار کرد: انتخاب دارالفنون به عنوان مکان برگزاری این رویداد، نمادی از پیوند میان سنت و نوآوری در مسیر توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم است. هویت اصیل این مرز و بوم، ریشه در فرهنگ، تاریخ و دین ما دارد و باید در بستر نوآوری و فناوری، تجلی یابد.

حسنلو با اشاره به نقش‌آفرینی فرهنگ در حل مسائل جامعه، افزود: یکی از کارکردهای اصلی فناوری، حل چالش‌های موجود در کشور است. با اتکا به ظرفیت‌های فناوری‌های نرم و فرهنگی، می‌توان در زمینه‌هایی همچون زبان فارسی، وفاق اجتماعی، محیط‌زیست، سلامت عمومی و عدالت اجتماعی، گام‌های مؤثری برداشت.

وی در ادامه با بیان اینکه توسعه اکوسیستم فناوری‌های نرم، زمینه‌ساز حل مسائل اجتماعی خواهد بود، خاطرنشان کرد: رویداد مانوین با هدف توسعه فناوری‌ها با رویکرد بومی و هویت‌ساز برنامه‌ریزی شده است. این رویداد بستری مناسب برای فعال‌سازی جریان‌های نوظهور در حوزه فناوری‌های نرم فراهم می‌کند.

مانوین؛ رویداد ملی صنایع خلاق در اینوتکس 1403

دبیر ستاد برگزاری نمایشگاه، رونمایی از دستاوردها و برگزاری نشست‌های تخصصی را از جمله برنامه‌های جانبی این رویداد برشمرد و گفت: صنایع خلاق، رکن اصلی اقتصاد خلاق و فرهنگی به شمار می‌روند. حمایت از این صنایع، نقشی کلیدی در رونق اقتصادی و فرهنگی کشور ایفا می‌کند.

حسنلو در توضیح دسته‌بندی پروژه‌های پیشران در حوزه فناوری‌های نرم و فرهنگی، گفت: پروژه‌های پیشران، طرح‌هایی هستند که از نظر اقتصادی و صنعتی، قابلیت ارتقای سطح سایر پروژه‌ها را دارند. این پروژه‌ها به دو دسته کلان و پیشران تقسیم می‌شوند.

وی با اشاره به تشکیل 17 کارگروه تخصصی ذیل سند این ستاد، خاطرنشان کرد: این کارگروه‌ها در سه سطح، پروژه‌هایی را تعریف کرده‌اند. برخی از این پروژه‌ها در سطح کلان ملی قرار دارند و نیازمند اعتبارات و زیرساخت‌های قابل‌توجهی هستند. دسته دیگر، پروژه‌هایی هستند که با وجود نیاز به سرمایه‌گذاری کمتر، به تجمیع ظرفیت‌ها و تشکیل کنسرسیوم‌ها نیاز دارند.

حسنلو در پایان، دسته سوم پروژه‌ها را طرح‌هایی دانست که نیازمند زیرساخت‌های قانونی و فیزیکی هستند و افزود: تاکنون 3 پروژه کنسرسیوم صادرات اسباب‌بازی، پلتفرم بهینه‌سازی آموزش و آزمایشگاه اثر اجتماعی، در این زمینه احصا شده است. همچنین 10 پروژه دیگر در دستور کار ستاد قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر از مرکز کنترل عملیات شهرداری اصفهان
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • معرفی مدیرکل جدید ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد
  • برگزاری مسابقات والیبال ساحلی بانوان در قشم
  • برگزاری نشست شورای هماهنگی ستاد مرکزی راهیان نور
  • مانوین؛ حل مسائل جامعه با فناوری‌های فرهنگی و نوآور
  • توزیع هزار بسته گوشت قربانی در استان قزوین 
  •  توزیع  هزار بسته گوشت قربانی در استان قزوین