Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-18@12:27:55 GMT

ورود تیم تحقیقاتی سازمان جهانی بهداشت به چین

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۸۶۱۹۹

تیم تحقیقاتی سازمان جهانی بهداشت، روز پنجشنبه جهت بررسی منشاء شیوع ویروس کرونا در چین، وارد این کشور شد.

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، تیم ده نفره این سازمان شامل متخصصانی از آمریکا، استرالیا، آلمان، ژاپن، انگلیس ، روسیه، هلند، قطر و ویتنام، وارد فرودگاه شهر «ووهان» خواستگاه شیوع این بیماری شدند.

این افراد قرار است وارد یک دوره قرنطینه دو هفته‌ای شده و از آن‌ها تست پادتن و ابتلا به ویروس کرونا گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همان ماه‌های آغازین شیوع ویروس کرونا، دولت چین با اعمال قوانین قرنطینه سفت و سخت و ردیابی سریع مبتلایان توانست بر آن چیره شود. با این حال امروز (پنجشنبه) اولین مورد مرگ در اثر ویروس کرونا طی چند ماه اخیر در چین ثبت شد.

«هوآ چون‌یینگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین هفته گذشته در مصاحبه با شبکه «بی‌بی‌سی» گفته بود، گفت‌وگوها با سازمان جهانی بهداشت درخصوص «تاریخ و تمهیدات متخص به بازدید این گروه از کارشناسان» ادامه دارد.

چون‌یینگ افزود: «مسئله ردیابی منشاء [ویروس کرونا] به‌طور قابل ملاحظه‌ای پیچیده است. جهت اطمینان از اینکه کار این گروه کارشناسان بین‌المللی با سهولت انجام شود، باید رویه‌های لازم و تمهیدات مربوطه را انجام دهیم».

«تدروس آدهانوم»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت چندی پیش در همین خصوص به برخی کشورها هشدار داده بود تلاش‌ها برای یافتن منشاء ویروس کرونا را سیاسی نکنند.

چین، علی‌رغم استقبال از تحقیقات سازمان جهانی بهداشت گفته تحقیق درباره شیوع این بیماری نباید به مرز‌های این کشور محدود شود.

در حال حاضر سویه جدیدی از ویروس کرونا که به کرونای انگلیسی معروف شده، در ده‌ها کشور جهان مورد شناسایی قرار گرفته است.

روزنامه ایندیپندنت چهارشنبه شب نوشت، ظرف یک روز گذشته ۱۵۶۴ مبتلا به کووید-۱۹ در بریتانیا جان خود را از دست داده‌اند. پیش از این بالاترین آمار مرگ و میر کرونا در انگلیس، روز جمعه با ۱۳۲۵ مورد فوت تعلق داشت.

به گفته مقامات بهداشتی انگلیس، تا ساعت ۹ شب (به وقت محلی) بیش از ۴۷ هزار و پانصد مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور ثبت شده است.

این مقامات پیش‌تر هشدار داده‌اند نوع جدید ویروس کرونا تا هفتاد درصد قدرت شیوع بیشتری نسبت به نوع قبلی دارد. با این حال به نظر می‌رسد اقدامات دولت انگلیس در مهار ویروس کرونا موفقیت چندانی نداشته است.

«کر استارمر» رهبر حزب کارگر انگلیس روز چهارشنبه به اقدامات اشتباه و کند عمل کردن دولت  هنگام اعلام سومین مرحله از اعلام محدودیت‌ها در این کشور اشاره کرد. وی افزود که بر اساس داده‌ها مشخص بود که به اقدامات سفت و سخت‌تر برای مهار سریع گونه جدید کووید-۱۹ نیاز است. گفت، 

«کریس ویتی» مدیر ارشد پزشکی انگلیس نیز در این خصوص گفت، این کشور در حال ورود به چالش برانگیزترین هفته های خود از زمان ابتلا به بیماری همه گیر کروناست، زیرا بیمارستان‌ها با ازدحام بسیار مواجه شده و سردخانه‌ها پر شده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ویروس کرونا انگلیس چین روسیه کرونا ویروس کرونا سازمان جهانی بهداشت ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۶۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید امیرعبداللهیان بر نقش سازمان بهداشت جهانی برای کمک به غزه

به گزارش قدس آنلاین، حسین امیرعبداللهیان در دیدار با مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت برای منطقه شرق مدیترانه تصریح کرد: جنایات و نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در غزه محدود به بمباران نشده و بسیاری از فلسطینیان به خصوص کودکان و زنان بر اثر گرسنگی، بیماری و کمبود دارو جان خود را از دست می‌دهند.

وی همچنین با تشکر از اهتمام ویژه و تلاش‌های خانم بلخی در راستای توسعه همکاری کشورهای بزرگ منطقه بویژه ایران با سازمان بهداشت جهانی، به توانمندی‌های بسیار خوب ایران در عرصه پزشکی و بهداشتی و درمانی اشاره کرد و بر آمادگی کشورمان برای تقویت همکاری و تعامل با سازمان بهداشت جهانی در ابعاد دوجانبه و منطقه‌ای تاکید نمود.

خانم حنان بلخی مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت برای منطقه شرق مدیترانه نیز ضمن ابراز خرسندی از سفرش به ایران، به تلاش‌های سازمان بهداشت جهانی در همکاری با شرکای بین المللی برای ارسال کمک‌های انساندوستانه به نوار غزه اشاره و تاکید کرد بدلیل جنایات و خشونت رژیم صهیونیستی، این تلاش‌ها تاکنون مثمر ثمر نبوده است.

وی ابراز امیدواری کرد: با توقف خشونت‌ها و جنایات رژیم در غزه، فرصت برای ارائه کمک‌های انسانی و بهداشتی و درمانی و دسترسی به واکسن، دارو و غذا برای مردم فلسطین فراهم شود.

حنان بلخی در این دیدار برنامه‌های سازمان بهداشت جهانی در زمینه توسعه بهداشت و سلامت، مقابله با بیماری‌های واگیر دار، افزایش آگاهی همگانی و آموزش در جهان بویژه در منطقه آسیای غربی و شرق مدیترانه را تشریح کرد و ضمن تحسین پیشرفت و کارآمدی نظام سلامت و ظرفیت‌ها و تجارب خوب جمهوری اسلامی ایران در عرصه بهداشتی و درمانی به خصوص در دوره مقابله و کنترل همه گیری کرونا، خواهان استفاده از تجربیات و دستآورهای کشورمان در ارتقا سلامت در سطح منطقه شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • یک سالگی جنگ داخلی سودان
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • سازمان بهداشت جهانی باردیگر خواستار حمایت از بیمارستان‌های غزه شد
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • ایران مرجع بهداشت منطقه است
  • ایران برای سازمان بهداشت جهانی یک کشور مرجع است
  • مرجعیت ایران برای بهداشت کشورهای منطقه مدیترانه شرقی
  • تأکید امیرعبداللهیان بر نقش سازمان بهداشت جهانی برای کمک به غزه
  • آمادگی ایران برای تداوم همکاری‌های منطقه‌ای با سازمان جهانی بهداشت
  • (عکس) حجاب مدیرکل منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در دیدار امیرعبداللهیان