Web Analytics Made Easy - Statcounter


حمید پوراصغری شامگاه پنجشنبه در حاشیه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا اصفهان با اشاره به ظرفیت خیّرین این استان در تامین بیمارستان‌های  منطقه افزود: تامین و تکمیل این بیمارستان‌ها نیازمند منابع اعتباریست که در جلسه امروز کوشیدیم با بهره‌گیری از برخی روش های بودجه‌ای، کمک‌هایی از منابع عمومی برای رفع نیازهای این بیمارستان‌ها تخصیص یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: همچنین در این جلسه درخواست‌هایی در باره تامین نیروی انسانی در شهرستان‌های مختلف استان مطرح شد.

 پوراصغری خاطرنشان کرد؛ امکان جذب ۵۳ هزار نیرو تا نیمه اول سال ۱۴۰۰ فراهم شده و در زمان حاضر نیز برخی آزمون‌های این افراد در حال برگزاری است و این نیروها به مرور زمان به بخش‌های مختلف بهداشت و درمان تزریق خواهد شد.
معاون سازمان برنامه و بودجه با بیان درخواست‌ فرمانداران و مدیران استان اصفهان در باره امکانات و تجهیزات درمانی گفت: تلاش می‌کنیم تا حد امکان، تجهیزات و وسایل مورد نیاز استان از محل اعتبارات بودجه عمومی، اعتبارات کرونا و همچنین هیات امنای ارزی برطرف شود.
وی همچنبن با اشاره به مشکلات بیمارستان الزهرا (س) اصفهان اظهار داشت: با توجه به شرایط این بیمارستان و وجود محدودیت‌ها و قواعد بودجه ای، باید راه حل‌های خارج از روال بودجه عمومی در این زمینه پیش‌بینی شود و با کار کارشناسی، راه حلی پیدا کرد.
پوراصغری خاطرنشان کرد: البته محدودیت‌های بودجه‌ای نافی بررسی راه‌ حل‌های ممکن برای کمک و رفع شرایط بد اینگونه مراکز درمانی نیست.
وی تاکید کرد: بطور قطع در آینده همان‌گونه که در جلسه امروز برخی راه‌حل ها برای رفع مشکلات اعتباری مطرح شد، بعضی از مسائل نیز از طریق مکاتبات و پیگیری‌ حضوری و تلفنی استاندار و رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دنبال خواهد شد.
به گزارش ایرنا، جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، عصر پنجشنبه به ریاست عباس رضایی استاندار اصفهان با حضور حمید پوراصغری معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد.
در این جلسه برخی از اعضای ستاد مدیریت بیماری کرونای اصفهان و فرمانداران استان به بیان اقدامات صورت گرفته در مدیریت بیماری کرونا و نیازهای اعتباری، انسانی، امکاناتی و تجهیزاتی حوزه فعالیتی خود پرداختند.

برچسب‌ها اصفهان حمید پوراصغری استانداری اصفهان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اصفهان استانداری اصفهان اصفهان استانداری اصفهان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور مدیریت بیماری کرونا بودجه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۶۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون درمان وزیر بهداشت: پروانه ۱۰۰ بیمارستان دارای اخطار ایمنی تمدید نشد

سعید کریمی درباره اظهارات یکی از معاونان سازمان مدیریت بحران شهر تهران مبنی بر صدور شناسنامه ایمنی برای بیمارستان‌ها، گفت: موضوع صدور شناسنامه توسط سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران مطرح شده که در ارتباط با جزئیات این شناسنامه باید از سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران سوال پرسید؛ چرا که وزارت بهداشت نسبت به صدور شناسنامه اقدام نمی‌کند. شناسنامه تعریف و مشخصاتی دارد که باید درباره جزئیات آن پرسش‌هایی مطرح کرد.

وی با بیان اینکه بیمارستان‌ها از منظر ایمنی مورد بررسی قرار گرفته‌اند، خاطرنشان کرد: بیمارستان‌ها از منظر ایمنی به ۴ گروه "A"، "B"، "C" و "D' تقسیم شده‌اند. گروه "D"، شامل بیمارستان‌هایی می‌شود که از منظر ایمنی وضعیت خوبی ندارند. به طور مثال، بیمارستان لولاگر تغییر وضعیت داده و به درمانگاه تبدیل شده؛ همچنین یک بلوک از بیمارستان حضرت رسول در حال بازسازی است. بیمارستان‌هایی که از منظر ایمنی از وضعیت خوبی برخوردار نبودند، در حال اصلاح یا تخریب و جایگزینی با یک ساختمان جدید هستند. 

معاون درمان وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه به دلیل برقراری ارایه خدمات، بیمارستان‌ها را نمی‌توان به یکباره تعطیل کرد، افزود: بر همین اساس گزینه جایگزین یک بیمارستان باید تعیین شود و بیماران بیمارستان مربوطه به بیمارستان جایگزین منتقل شوند. علاوه بر بیماران، این مراکز دارای نیروی انسانی هستند و هر نیروی انسانی دارای معیشت است و این موضوع نیز باید در کانون توجه قرار داشته باشد. 

وی با بیان اینکه بیمارستان‌های «لولاگر» و «حضرت رسول» اصلاح شده‌اند، افزود: دیگر بیمارستان‌هایی که وضعیت مشابه این دو بیمارستان را دارند نیز باید اصلاح شوند. 

پایان مهلت ۱۰۰ بیمارستان‌ دارای اخطار ایمنی

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه پروانه ۱۰۰ بیمارستان به‌ دلیل رفع نکردن مشکلات، تمدید نشده است و این بیمارستان‌ها به سرعت در حال انجام اقدامات لازم هستند، گفت: البته طی یک ماه اخیر تعداد  ۲۵ بیمارستان از این ۱۰۰ بیمارستان توانسته‌اند پروانه خود را به دست بیاورند. تمدید پروانه بیمارستان‌ها مستلزم گذراندن یک پروسه است و مستلزم گرفتن مجوزها و تاییدیه‌ها از برخی ارگان‌ها مانند آتش‌نشانی است. بنابراین طی یک ماه اخیر، ۲۵ بیمارستان با وجود تعطیلات نوروزی توانسته‌اند پروانه خود را کسب کنند و بقیه نیز در حال انجام اقدامات لازم هستند. 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • معاون درمان وزیر بهداشت: پروانه ۱۰۰ بیمارستان دارای اخطار ایمنی تمدید نشد
  • دولت سیزدهم برای جاده معلمان و بیمارستان دامغان چه اعتباری درنظرگرفت؟
  • درمان رایگان انواع سرطان‌ها در دست برنامه‌ریزی است
  • بهره برداری از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور
  • ضرورت تأمین اعتبار بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی تبریز
  • ۵ مطالبه مهم استاندار آذربایجان شرقی از معاون وزیر بهداشت
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • بهره برداری از بیمارستان اسلامشهر ۵۰۰ میلیارد اعتبار نیاز دارد
  • وزیر بهداشت و درمان از بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی اسلامشهر بازدید کرد
  • ۱۱۰ هزارعمل جراحی در بیمارستان‌های دولتی استان کرمانشاه