Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، گفت: 24 قطعه ساز در استان مرکزی به صورت مستقیم با ایران خودرو همکاری می کنند که پنج درصد قطعه سازان ایران خودرو را تشکیل می دهد، ایران خودرو آمادگی دارد که سطح همکاری را از نظر تعداد شرکت ها و قطعات تولیدی، افزایش دهد.
ایکوپرس- فرشاد مقیمی، در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی تصریح کرد: هر شرکتی که آمادگی داخلی سازی داشته باشد دعوت به همکاری می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این که قطعه سازان استان مرکزی، شریک ایران خودرو در تولید محصول جدید هستند، اظهار کرد: پروژه تارا را در شرایط سخت تحریم و در مدت زمان کوتاهی با کمک سازندگان به نتیجه رسانده ایم و این محصول به زودی وارد بازار خواهد شد. خوشبختانه قطعه سازان، جلوتر از برنامه زمانبندی برای تولید قطعات تارا هستند.
مدیرعامل ایران خودرو بر استفاده حداکثری از ظرفیت های موجود در استان مرکزی تاکید کرد و گفت: برای همکاری در حوزه تامین محصولات ایران خودرو دیزل نیز آمادگی داریم.
وی تاکید کرد: برای حمایت از بخش خصوصی، هر جایی که این بخش بتواند سرمایه گذاری کند، ایران خودرو ورود پیدا نمی کند.
مقیمی گفت: نیازمندی های ایران خودرو روی میز است و هر شرکتی که آمادگی داشته باشد، برای داخلی سازی قطعات اعلام آمادگی می کنیم.
وی به دستاوردهای حوزه داخلی سازی اشاره کرد و گفت: قریب به 100 قطعه که در سال گذشته از خارج از کشور تامین می کردیم داخلی سازی شده و کاهش وابستگی داشته ایم.
وی بر تشکیل کمیته های مشترک میان قطعه سازان استان مرکزی با ایران خودرو برای حل و فصل سریع موانع تولید، تولید با کیفیت و قیمت رقابتی تاکید کرد.
ایران خودرو از ظرفیت های استان مرکزی استفاده کند
استاندار اراک در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی این استان گفت: ظرفیت های بسیار خوبی برای تولید قطعه خودرو وجود دارد و فعالیت های شرکت های قطعه ساز نویدبخش رشد بسیار خوبی در استان مرکزی است.
سید علی آقازاده افزود: استان مرکزی ظرفیت هزاران میلیارد تومان برای سرمایه گذاری در حوزه قطعه سازی دارد.
وی سفر مدیر عامل ایران خودرو به استان مرکزی را فرصت خوبی برای شروع کارهای بزرگ دانست و گفت: قطعا با تمایل ایران خودرو می توان به نتیجه نهایی دست یافت.
نباید ارز و اشتغال را به خارجی ها بدهیم
نماینده مردم اراک و کمیجان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه، خودروسازی را بعد از صنعت نفت، بزرگترین صنعت کشور دانست و گفت: خودروسازی در اقتصاد ملی با گردش مالی بالا و اشتغالزایی، جایگاه ویژه و ممتازی دارد.
کریمی ضمن قدرانی از تلاش های مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در داخلی سازی تولید گفت: ایران خودرو به صورت جدی به داخلی سازی اهتمام داشته است، این شرکت با برگزاری نمایشگاه های مختلف همکاری با سایر صنایع از جمله دفاعی برای تسریع در داخلی سازی قطعات خودرو گام های بلندی برداشته است. در تولید مدل های جدید خودرو و افزایش تیراژ تولید گام های خوبی برداشته شده، در کنار آن تعهدات معوق به صفر نزدیک می شود و این اقدامات بسیار مثبت و موثر بوده است.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، ضمن انتقاد از مصوبه اخیر دولت و نهادهای تصمیم گیر در واردات کامیون و اتوبوس گفت: خط تولید اتوبوس در ایران خودرو دیزل بعد از تقریبا 10 سال راه اندازی شده است، با توجه به این که ظرفیت تولید داخلی وجود دارد نباید ارز و اشتغال را به خارجی ها بدهیم. می توان نیاز را از داخل کشور رفع کنیم.
قیمت نهاده های تولید سه برابر شده است
رییس انجمن قطعه سازان استان مرکزی نیز در این نشست اظهار کرد: با توجه به سه برابر شدن قیمت نهاده های تولید از سال گذشته تاکنون، فشار زیادی به واحدهای تولیدی وارد شده است.
محمدرضا رعنایی افزود: ظرفیت های خوبی در استان مرکزی وجود دارد که امکان بالفعل شدن آن به راحتی فراهم می شود و لازمه آن ایجاد همگرایی ایران خودرو، مدیران استان و سایر دست اندرکاران است تا از این سرمایه ملی استفاده شود.
آمادگی داریم تجهیزات مورد نیاز ایران خودرو را تولید کنیم
دبیر شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: می توان به منظور بررسی توانمندی های استان مرکزی در ایجاد خطوط تولید جدید قطعه سازی، کمیته ای تخصصی ایجاد کرد.
حمیدرضا مهدی نیا با بیان این که ایران خودرو می تواند نسبت به ایجاد و انتقال خط تولید و تکنولوژی قطعه سازی در استان مرکزی اقدام کند، گفت: با توجه به ظرفیت های موجود در استان مرکزی آمادگی داریم تا بخشی از تجهیزات مورد نیاز ایران خودرو را تولید کنیم.
در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، علاوه بر مدیرعامل و مدیران ارشد گروه صنعتی ایران خودرو، مقامات استان اراک از جمله استاندار، رییس اصناف، رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی، سه تن ازنمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و رییس و نمایندگان انجمن های قطعه سازی حضور داشتند. برخی از مقامات نیز به صورت بر خط (آنلاین) در این نشست حضور یافتند. حاضران در این جلسه به بررسی وضعیت صنایع مرتبط با خودروسازی در استان مرکزی و مسیرهای برون رفت از موانع تولید پرداختند.
گفتنی است،‌ مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو امروز در سفر یک روزه به استان مرکزی، علاوه بر حضور در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی این استان، با حضور در نمایشگاه توانمندسازان استان مرکزی که در محل اتاق بازرگانی استان مرکزی برپا بود، از دستاوردهای قطعه سازان بازدید کرد. همچنین مقیمی از خطوط تولید و توانمندی های قطعه سازان اراک و پروژه‌های ساخت داخل آنان بازدید کرد. وی از شرکت‌های قطعه ساز کوشاوران و نیروساز و همچنین ماشین سازی اراک و آذراب بازدید کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی گروه صنعتی ایران خودرو سازان استان مرکزی استان مرکزی قطعه سازان داخلی سازی قطعه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۷۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه چهارم ایران در تولید علم طب سنتی در جهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، براساس گزارش تحلیل علم‌سنجی وضعیت انتشار مقالات حوزه طب مکمل و جایگزین در پایگاه اینترنتی معتبر سایمگو، ایران برای چهارمین سال متوالی رتبه چهارم جهان را در تولید دانش این حوزه بعداز کشور‌های چین، آمریکا و هند در سال ۲۰۲۳ کسب کرده است.

نفیسه حسینی یکتا مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل گفت: برای چهارمین سال متوالی شاهد کسب رتبه چهارم جهان در تولید علم طب سنتی هستیم، به نحوی که فاصله ایران با کشور دارای رتبه سوم (هند) نسبت به سال قبل کمتر شده است.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل افزود: این دستاورد ارزشمند، نشان‌دهنده تلاش‌ها و گام‌های بلندی است که برای احیای طب سنتی ایرانی و جایگاه والای آن در نظام سلامت کشور برداشته شده است.

نفیسه حسینی یکتا  گفت: برای رسیدن به جایگاهی درخشان‌تر در عرصه تولید علم نیاز به تلاش‌های بیشتری داریم و طب ایرانی باید به عنوان یک راهبرد کلان پژوهشی مورد توجه همه دستگاه‌های مربوطه قرار گیرد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل با اشاره به اینکه طب ایرانی دارای سابقه دیرینه و تجربه‌های اثبات شده در طول هزاران سال است که در متون و منابع مختلفی به ثبت رسیده است؛ گفت: این طب ظرفیت بالایی برای تبدیل شدن به یک موضوع و راهبرد کلان پژوهشی دارد زیرا دارای سابقه‌ای دیرینه و تجارب اثبات شده فراوان در طول چند هزار سال است، همچنین نگرش جامع به سلامتی انسان، ظرفیت آن در پیشگیری و درمان بیماری‌ها در کنار مزیت‌های اقتصادی و جایگاه آن به عنوان بخشی از هویت ملی و فرهنگی و از سوی دیگر؛ این مکتب طبی را به‌عنوان یک هدف راهبردی در حوزه تحقیقات و فناوری پیش روی ما قرار می‌دهد.

نفیسه حسینی یکتا افزود: طب ایرانی هنوز به طور کامل شناخته نشده و ظرفیت زیادی برای توسعه و تحقیقات بیشتر دارد. با انجام مطالعات علمی و پژوهش‌های دقیق، می‌توان مسیر بهره مندی از این طب را در نظام سلامت به طور گسترده‌تری هموار کرد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل گفت: کسب این رتبه افتخارآمیز، نویدبخش روز‌های روشن‌تر برای طب ایرانی و چشم‌اندازی امیدوارکننده برای ارتقای سلامت جامعه با استفاده از این گنجینه ارزشمند ملی است. نگاه ما در دفتر طب ایرانی و مکمل ارتقاء این جایگاه در سال‌های آینده با استفاده از ظرفیت همه دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی این حوزه است و امیدواریم در آینده نه چندان دور شاهد کسب رتبه نخست در تولید علم در این حوزه باشیم که البته تحقق این مهم نیازمند حمایت جدی از پژوهش‌های مرتبط است.

دیگر خبرها

  • سردار حاجی زاده: با تسلیحات قدیمی و توان حداقلی بر ظرفیت حداکثری اسراییل و جبهه غربی غلبه کردیم
  • سردار حاجی‌زاده: با توان حداقلی به مقابله با ظرفیت حداکثری اسرائیل رفتیم
  • ظرفیت تولید پتروشیمی ایران به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • ظرفیت سازی برای خرید بیش یک میلون تُن گندم در آذربایجان غربی
  • افزایش بیش‌از ۱۰۰ میلیون تنی ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی
  • آغاز آماده سازی زمین های نهضت ملی مسکن در سمنان
  • اختصاص قطعه زمین مسکونی به زوج های جوان در سهند
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۳ به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • احداث پارکینگ با ظرفیت ۱۰ هزار خودرو در پایانه مرزی مهران
  • کسب رتبه چهارم ایران در تولید علم طب سنتی در جهان