Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون همتی پنجشنبه شب در دیدار و گفت وگو با مدیرعامل و اعضای هیات مدیره شرکت مهندسی فن‌آور معادن و فلزات ( MMTE ) در خصوص سرمایه گذاری این شرکت در منطقه ویژه اقتصادی پارسیان افزود: تسهیل در سرمایه گذاری و سرعت بخشی در صدور مجوزهای لازم در این منطقه همواره مورد توجه بوده و تمامی استعلام‌ها با توجه به راه اندازی مرکز سرمایه گذاری حداکثر در۲ هفته دریافت و مجوز آن صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان داشت: سرعت بخشی در روند اخذ مجوزها، تسهیل در شرایط واگذاری و حمایت لازم در راستای توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز برای انجام این طرح سرمایه گذاری در دستورکار استان هرمزگان قرار خواهد گرفت.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان با اشاره به مزیت‌های رقابتی بندر منطقه ویژه پارسیان، تصریح کرد: این بندر به عنوان دروازه اصلی واردات مواداولیه و صادرات محصولات تولیدی مناطق ویژه اقتصادی پارسیان و لامرد ایفای نقش می‌کند و با ظرفیت نهایی ۴۰ میلیون تن کالا با ۱۹ پست اسکله و  امکان دسترسی به آب‌های آزاد و خطوط حمل و نقل دریایی، ظرفیت مناسبی را برای سرمایه گذاران فراهم کرده است.
همتی یادآورشد: منطقه ویژه پارسیان به‌دلیل موقعیت ناب و استراتژیک خود و همچنین برخورداری از ظرفیت مناسب برای سرمایه گذاری و اشتغال می‌تواند در آینده نزدیک به عنوان محور آبادانی و توسعه غرب هرمزگان ایفای نقش کند.
شرکت مهندسی فن آورمعادن و فلزات دربخش فولادسازی منطقه ویژه پارسیان سرمایه گذاری می‌کند
مدیرعامل شرکت مهندسی فن‌آور معادن و فلزات ( MMTE ) نیز در این نشست گفت: این شرکت با اتکا به تجربه‌های زیاد و نیروهای متخصص بومی که در اختیار دارد بنا دارد نسبت به سرمایه گذاری بلندمدت در بخش فولادسازی اقدام کند و منطقه ویژه پارسیان به‌دلیل مزایای ویژه و موقعیت استراتژیکی که دارد به عنوان گزینه اصلی این شرکت برای سرمایه گذاری درنظرگرفته شده است.
شهریار طاهرپور افزود: براساس طرح مطالعاتی، با احداث یک واحد احیا مستقیم در منطقه در گام نخست ۱.۸میلیون تن آهن اسفنجی  تولید خواهدشد که به تبع آن گردش ۴.۵میلیون تن در سال  بار بندری در این منطقه را ایجاد می‌کند که می‌تواند از یک‌سو اثرات مثبت مالی و رونق بنادر منطقه ویژه پارسیان را به دنبال  داشته باشد  و از سوی دیگر در هزینه‌های جانبی حمل مواد اولیه  و گندله آهن  صرفه جویی به همراه داشته باشد.
وی تصریح کرد: شرکت مهندسی فن آور معادن و فلزات، به منظور عملیاتی کردن این طرح مجوزهای لازم را از شرکت ملی فولاد ایران اخذ کرده و برای آغاز عملیات اجرایی به دنبال اخذ مجوزهای زیست محیطی است.
مدیرعامل شرکت مهندسی فن‌آور معادن و فلزات با اشاره به برنامه بلندمدت این شرکت در راستای تکمیل زنجیره فولاد، گفت: تکمیل زنجیره تولید فولاد یکی از برنامه‌های استراتژیک و کلان توسعه کشور و شرکت مهندسی فن آور معادن و فلزات است که می‌تواند نقش کلیدی در زمینه عملی سازی اقتصاد مقاومتی و نبود وابستگی به بازارهای خارجی و نیز توسعه صادرات ایفا کند.
طاهرپور در پایان با بیان اینکه شرکت مهندسی فن آور معادن و فلزات تاکنون با اجرای طرح‌های عظیم فولادی و تحت ( لیسانس میدرکس) به عنوان یکی از بزرگترین و فعال ترین شرکت‌های داخلی در زنجیره تولید فولاد به ویژه احداث واحدهای احیاء مستقیم و کارخانه‌های ذوب و ریخته گری در کشور مشغول به فعالیت است، گفت: این شرکت تاکنون بیش از ۱۴ طرح را به اتمام رسانده و برخی از طرح‌های مهم را نیز در دست اجرا دارد.
 ۴۹درصد سهام( MMTE) متعلق به آسکوتک (وابسته به ایمیدرو) و ۵۱ درصد سهام آن متعلق به بخش خصوصی است که پیش بینی می‌شود ۴۰۰نفر در مرحله ساخت  پروژه فولادی این شرکت در منطقه ویژه پارسیان و ۲۵۰نفر در زمان بهره برداری به صورت مستقیم مشغول به کار شوند.
  در منطقه ویژه پارسیان، برای تولید چهار میلیون تن انواع محصولات فولادی و تکمیل زنجیره ارزش فولاد، زمینی به مساحت ۴۱۴هکتار و در پسکرانه بندر پارسیان برای سرمایه گذاری در صنعت فولاد درنظر گرفته شده است.
منطقه ویژه اقتصادی پارسیان که سال ۸۶ در دولت تصویب و سال ۸۹ مجوزهای قانونی آن صادر شد، به دلیل قرارگیری در ۴۰ کیلومتری عسلویه و ۱۷ کیلومتری فرودگاه عسلویه، نزدیکی به مخزن گازی پارس جنوبی، یکی از  مناطق ویژه منحصر بفرد در سطح کشور است که در محل اتصال سه استان هرمزگان، بوشهر و فارس قرار گرفته است.
این منطقه در غربی‌ترین نقطه استان هرمزگان، شرقی‌ترین نقطه بوشهر و جنوبی‌ترین منطقه استان فارس قرار دارد و به دلیل قرارگرفتن در مسیر کریدور انتقال گاز سراسری خط هفتم، خط انتقال میعانات گازی به ستاره خلیج‌فارس و سایر میدان‌های گازی ونفتی، این منطقه در موقعیت طلایی برای سرمایه گذاری قرار گرفته و برای تولید بیش از ۱۴ میلیون تن محصولات پتروشیمی، چهار میلیون تن فولاد، هزار و ۴۰۰ تن پودر آلومینا، پنج هزار مگاوات برق و آب شیرین کن ۷۵۰ هزار مترمکعبی، طراحی شده است.

برچسب‌ها فولاد استانداری هرمزگان اقتصاد مقاومتی  فریدون همتی هرمزگان منطقه ویژه اقتصادی سرمایه گذاری پروندهٔ خبری افتتاح طرح‌های ملی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فولاد استانداری هرمزگان اقتصاد مقاومتی فولاد استانداری هرمزگان اقتصاد مقاومتی فریدون همتی هرمزگان منطقه ویژه اقتصادی سرمایه گذاری اخبار کنکور منطقه ویژه پارسیان برای سرمایه گذاری استان هرمزگان ویژه اقتصادی میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۸۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است

رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاوردهای شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • استفاده از ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی بانه
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • انعقاد تفاهم‌نامه هشت میلیون دلاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام (ره)
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • بن‌بست اقتصادی رفسنجان با احداث خط ریلی حذف می شود
  • انقلاب صنعتی استان کرمان و آثار ملی آن/ حذف بن‌بست اقتصادی رفسنجان با احداث خط ریلی
  • سرمایه گذاری ۶۵۰۰ میلیاردی در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی
  • سرمایه گذاری ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی