Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، گفت: 24 قطعه ساز در استان مرکزی به صورت مستقیم با ایران خودرو همکاری می کنند که پنج درصد قطعه سازان ایران خودرو را تشکیل می دهد، ایران خودرو آمادگی دارد که سطح همکاری را از نظر تعداد شرکت ها و قطعات تولیدی، افزایش دهد.

به گزارش ایکو پرس فرشاد مقیمی، در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی تصریح کرد: هر شرکتی که آمادگی داخلی سازی داشته باشد دعوت به همکاری می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که قطعه سازان استان مرکزی، شریک ایران خودرو در تولید محصول جدید هستند، اظهار کرد: پروژه تارا را در شرایط سخت تحریم و در مدت زمان کوتاهی با کمک سازندگان به نتیجه رسانده ایم و این محصول به زودی وارد بازار خواهد شد. خوشبختانه قطعه سازان، جلوتر از برنامه زمانبندی برای تولید قطعات تارا هستند.

مدیرعامل ایران خودرو بر استفاده حداکثری از ظرفیت های موجود در استان مرکزی تاکید کرد و گفت: برای همکاری در حوزه تامین محصولات ایران خودرو دیزل نیز آمادگی داریم.

وی تاکید کرد: برای حمایت از بخش خصوصی، هر جایی که این بخش بتواند سرمایه گذاری کند، ایران خودرو ورود پیدا نمی کند.
مقیمی گفت: نیازمندی های ایران خودرو روی میز است و هر شرکتی که آمادگی داشته باشد، برای داخلی سازی قطعات اعلام آمادگی می کنیم.
وی به دستاوردهای حوزه داخلی سازی اشاره کرد و گفت: قریب به 100 قطعه که در سال گذشته از خارج از کشور تامین می کردیم داخلی سازی شده و کاهش وابستگی داشته ایم.
وی بر تشکیل کمیته های مشترک میان قطعه سازان استان مرکزی با ایران خودرو برای حل و فصل سریع موانع تولید، تولید با کیفیت و قیمت رقابتی تاکید کرد.

ایران خودرو از ظرفیت های استان مرکزی استفاده کند

استاندار اراک در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی این استان گفت: ظرفیت های بسیار خوبی برای تولید قطعه خودرو وجود دارد و فعالیت های شرکت های قطعه ساز نویدبخش رشد بسیار خوبی در استان مرکزی است.
سید علی آقازاده افزود: استان مرکزی ظرفیت هزاران میلیارد تومان برای سرمایه گذاری در حوزه قطعه سازی دارد.
وی سفر مدیر عامل ایران خودرو به استان مرکزی را فرصت خوبی برای شروع کارهای بزرگ دانست و گفت: قطعا با تمایل ایران خودرو می توان به نتیجه نهایی دست یافت.

نباید ارز و اشتغال را به خارجی ها بدهیم

نماینده مردم اراک و کمیجان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه، خودروسازی را بعد از صنعت نفت، بزرگترین صنعت کشور دانست و گفت: خودروسازی در اقتصاد ملی با گردش مالی بالا و اشتغالزایی، جایگاه ویژه و ممتازی دارد.
کریمی ضمن قدرانی از تلاش های مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در داخلی سازی تولید گفت: ایران خودرو به صورت جدی به داخلی سازی اهتمام داشته است، این شرکت با برگزاری نمایشگاه های مختلف همکاری با سایر صنایع از جمله دفاعی برای تسریع در داخلی سازی قطعات خودرو گام های بلندی برداشته است. در تولید مدل های جدید خودرو و افزایش تیراژ تولید گام های خوبی برداشته شده، در کنار آن تعهدات معوق به صفر نزدیک می شود و این اقدامات بسیار مثبت و موثر بوده است.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، ضمن انتقاد از مصوبه اخیر دولت و نهادهای تصمیم گیر در واردات کامیون و اتوبوس گفت: خط تولید اتوبوس در ایران خودرو دیزل بعد از تقریبا 10 سال راه اندازی شده است، با توجه به این که ظرفیت تولید داخلی وجود دارد نباید ارز و اشتغال را به خارجی ها بدهیم. می توان نیاز را از داخل کشور رفع کنیم.

قیمت نهاده های تولید سه برابر شده است
رییس انجمن قطعه سازان استان مرکزی نیز در این نشست اظهار کرد: با توجه به سه برابر شدن قیمت نهاده های تولید از سال گذشته تاکنون، فشار زیادی به واحدهای تولیدی وارد شده است.
محمدرضا رعنایی افزود: ظرفیت های خوبی در استان مرکزی وجود دارد که امکان بالفعل شدن آن به راحتی فراهم می شود و لازمه آن ایجاد همگرایی ایران خودرو، مدیران استان و سایر دست اندرکاران است تا از این سرمایه ملی استفاده شود.

آمادگی داریم تجهیزات مورد نیاز ایران خودرو را تولید کنیم

دبیر شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: می توان به منظور بررسی توانمندی های استان مرکزی در ایجاد خطوط تولید جدید قطعه سازی، کمیته ای تخصصی ایجاد کرد.
حمیدرضا مهدی نیا با بیان این که ایران خودرو می تواند نسبت به ایجاد و انتقال خط تولید و تکنولوژی قطعه سازی در استان مرکزی اقدام کند، گفت: با توجه به ظرفیت های موجود در استان مرکزی آمادگی داریم تا بخشی از تجهیزات مورد نیاز ایران خودرو را تولید کنیم.
در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، علاوه بر مدیرعامل و مدیران ارشد گروه صنعتی ایران خودرو، مقامات استان اراک از جمله استاندار، رییس اصناف، رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی، سه تن ازنمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و رییس و نمایندگان انجمن های قطعه سازی حضور داشتند. برخی از مقامات نیز به صورت بر خط (آنلاین) در این نشست حضور یافتند. حاضران در این جلسه به بررسی وضعیت صنایع مرتبط با خودروسازی در استان مرکزی و مسیرهای برون رفت از موانع تولید پرداختند.
گفتنی است،‌ مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو امروز در سفر یک روزه به استان مرکزی، علاوه بر حضور در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی این استان، با حضور در نمایشگاه توانمندسازان استان مرکزی که در محل اتاق بازرگانی استان مرکزی برپا بود، از دستاوردهای قطعه سازان بازدید کرد. همچنین مقیمی از خطوط تولید و توانمندی های قطعه سازان اراک و پروژه‌های ساخت داخل آنان بازدید کرد. وی از شرکت‌های قطعه ساز کوشاوران و نیروساز و همچنین ماشین سازی اراک و آذراب بازدید کرد.

لینک کوتاه: asriran.com/003D88

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی گروه صنعتی ایران خودرو سازان استان مرکزی استان مرکزی داخلی سازی قطعه سازان قطعه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۰۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تولید امسال تخم چشم زده ماهی قزل‌آلا در اصفهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان؛ مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۱۰۰ میلیون قطعه تخم چشم زده با هدف اصلاح و بهبود نژاد در استان اصفهان تولید شود.
محمدرضا عباسی با اشاره به اینکه تخم چشم‌زده ماهی قزل‌آلا به‌عنوان یک محصولاستراتژیک و راهبردی در تامین گوشت سفید است، افزود: سال گذشته حدود ۹۰ میلیون تخم چشم زده در استان اصفهان تولید شده است.
وی با بیان اینکه تخم چشم زده ماهی قزل‌آلا از جمله محصولاتی است که کشور‌های زیادی خریدار آن هستند، گفت: سال گذشته برای نخستین بار ۹۰۰ هزار قطعه از این محصول به تاجیکستان و افغانستان صادر شد.
عباسی ادامه داد: تولید انواع ماهیان خوراکی در استان اصفهان در یک سال اخیر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از آن پنج درصد افزایش یافت و به بیش از ۱۰ هزار تُن رسید.
بر اساس سند امنیت غذایی در افق سال ۱۴۱۱ وزارت جهاد کشاورزی، تولید ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تُنی آبزیان در کشور برنامه‌ریزی و سهم هریک از استان‌ها نیز ابلاغ شده است.

دیگر خبرها

  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • شروع هفته کار و کارگر با شعار «مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی»
  • تاکید معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • استفاده حداکثری از ظرفیت «اسکاپ» برای اجرای برنامه‌های توسعه‌ای کشور
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • تاکید صفری بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • رسانه‌ها در ارتباط با مردم و فرهنگ‌سازی نقش مهمی دارند
  • مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد / وعده داخلی‌ سازی المان‌ های اصلی اتوبوس برقی
  • آغاز تولید امسال تخم چشم زده ماهی قزل‌آلا در اصفهان
  • گام مردم در کشاورزی هوشمند/ راه میان‌بر مردمی‌سازی فناوری باز شد