Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس- ایلام؛ فاطمه فتاحی: چندی پیش گزارشی در جهت پیگیری آب روستای زالواب که از توابع بخش زرین‌آباد شهرستان دهلران است، منتشر شد؛ این روستا از چند سال قبل با مشکل کمبود و قطعی آب مواجه شده و نزدیک به ۱۰ سال است که آب این روستا کاملا قطع شده و آب‌ رسانی به این روستا با تانکر هر چند روز یکبار صورت می‌پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

علی‌رغم پیگیری‌های خبرگزاری فارس مشکل بی‌آبی روستا زالواب، همچنان حل نشده است و اینبار خبرنگاران فارس برای پیگیری مجدد این مشکل به سراغ مسوولین بالا رتبه شهرستان دهلران رفتند.

هنوز هیچ اقدامی برای آبرسانی به روستا انجام نشده است

عبدالله قاسمی از اهالی روستا زالواب در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس گفت: هنوز هیچ اقدامی برای آبرسانی روستا انجام نشده و مسوولین آب و فاضلاب شهرستان بیان کردند که آبفای استان بایستی لوله برای آبرسانی به روستا را تامین کند تا بتوانیم مشکل را برطرف سازیم.

وی افزود: الان در منطقه ما بیل مکانیکی وجود دارد و فرصتی خوبی برای انجام شبکه آبرسانی به روستا است.

قاسمی گفت:  شبکه آب رسانی روستا به دلیل سهل انگاری پیمان کار خراب شد و نزدیک به ۱۰ سال است که آب روستا قطع شده و با توجه به ادامه‌ی شیوع کرونا و نیاز به آب سالم و بهداشتی، مخاطرات بسیاری را برای ساکنان این روستا به وجود آورده است.

در صورت تامین لوله، مشکل رفع خواهد شد

اسماعیلی مدیر آبفای شهرستان دهلران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس گفت: بعد از پیگیری خبرگزاری فارس در راستای حل مشکل آبرسانی این روستا، پیگیری‌های لازم را جهت رفع مشکل این روستا انجام دادیم.

وی افزود: اگر لوله مورد نیاز از معاونت بهره برداری آبفا باید تامین شود، قطعا آبرسانی روستا انجام خواهد شد.

اولویت با روستاهای بالای 20 خانوار است

رضایی معاون بهره برداری آبفای استان ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس گفت: تعهد آب و فاضلاب به روستاهای بالای ۲۰ خانوار است؛ در شرایطی که با کمبود اعتبار مواجه هستیم اولویت با روستای با سکنه بیشتر است؛ در این روستا فقط به 1000 متر لوله احتیاج است اما اجرا آن نزدیک به ۴۰۰ میلیون اعتبار نیاز دارد و این روستا دارای خانوار کمی است.

وی افزود: اهالی روستا تحت پوشش آبفای شهرستان نیستند و انشعابی خریداری نکرده‌اند، با این وجود اگر فرماندار تامین اعتبار کنند و دستور به اجرای آبرسانی روستا دهند حتما اجرا خواهد شد.

آبرسانی روستا در اولویت نخواهد بود

عسکری فرماندار دهلران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس گفت: این روستا از روستای کم سکنه است، کمتر از چهار خانوار جمعیت دارد و از آنجا که جز روستاهای کد دار ما محسوب نمی‌شود و آبرسانی این روستا در اولویت نخواهد بود.

وی افزود: با این وجود به مسوولین آبفا گفته شده است قضیه را پیگیری کنند و در صورتی که مقدور باشد، کار آبرسانی روستا انجام می‌شود.

انتهای پیام/ 9708

منبع: فارس

کلیدواژه: روستا آب ایلام خانوار عسکری فرماندار شهرستان دهلران آبرسانی عدم اعتبار روستای بی آب گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس گفت آبرسانی روستا روستا انجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۰۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی روستاهای لرستان با اختصاص اعتبار ۴۰۰میلیاردتومان طی امسال

به گزارش خبرنگار مهر، سردار نعمت الله باقری عصر امروز سه شنبه در سخنانی در مراسم تودیع و معارفه استاندار لرستان با اشاره به جنایت‌های رژیم اشغالگر قدس و قدرت پوشالی آن، گفت: به دست پاسداران عزیز این هیمنه و قدرت پوشالی رژیم اشغالگر در هم شکست.

وی بیان داشت: امروز یک افتخار برای نیروهای مسلح، آزادی خواهان جهان و مردم فلسطین را شاهد هستیم.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه اقدامات در حد ظرفیت‌های لرستان در این استان صورت نگرفته است، عنوان کرد: سپاه استان در حوزه اشتغال زایی در سال ۱۴۰۱، ۳۲۰ میلیارد و در سال گذشته ۳۵۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری و پرداختی داشته است.

سردار باقری با اشاره به اینکه در حوزه آبرسانی نیز سپاه ۴۲۵ میلیارد تومان موافقت نامه با دولت منعقد کرده و بخش عظیمی از مردم استان صاحب آب آشامیدنی سالم شدند، ما بقی روستاها نیز طی امسال با اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومان آبرسانی خواهند شد، اظهار داشت: همچنین بیش از شش هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان در حوزه کشاورزی انعقاد قرارداد داشته‌ایم.

وی گفت: یکی از موضوعاتی که در هر استانی مهم است، تعامل و همکاری بین اعضای شورای تأمین، نماینده ولی‌فقیه، دستگاه قضائی و … بوده و در لرستان این تعامل به خوبی آشکار است.

به اندازه ظرفیت‌های لرستان در این استان کار انجام نشده است

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با بیان اینکه مردم لرستان بیش از شش هزار و ۵۵۷ شهید تقدیم انقلاب کرده‌اند، بیان داشت: در لرستان ظرفیت‌های عظیمی در حوزه نیروی انسانی، کشاورزی، معادن و … وجود دارد، ما نمی‌خواهیم سیاه نمایی باشد اما به اندازه ظرفیت‌های لرستان در این استان کار انجام نشده است.

سردار باقری با بیان اینکه باید ظرفیت دولت در لرستان پای کار بیاید، لیاقت مردم استان بیش از آن است که وجود دارد، گفت: استاندار قبل همه تلاش خود را در استان به کار گرفت، از همه همکاری‌های ایشان با اعضای شورای تأمین تقدیر و تشکر می‌کنم و برای استاندار جدید آرزوی موفقیت دارم.

کد خبر 6086898

دیگر خبرها

  • گزارش خبرگزاری مهر رتبه دوم جشنواره آب و رسانه را کسب کرد
  • امدادرسانی آب و فاضلاب استان بوشهر به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
  • ۹۸ درصد جمعیت روستاهای بوشهر از راه آسفالته بهره مند شدند
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • ۹۸ درصد روستاهای بوشهر راه آسفالت دارند
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان در طرح راه‌های روستایی بوشهر
  • آبرسانی روستاهای لرستان با اختصاص اعتبار ۴۰۰میلیاردتومان طی امسال
  • عملیات آبرسانی به روستاهای محروم خرمشهر
  • سپاه عاشورا ۶۱ طرح رفع تنش آبی در روستاها اجرا می‌کند
  • تحقق ۱۵۰ درصدی تعهد اشتغال در شهرستان خوروبیابانک