Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-19@06:21:42 GMT

دولت ترامپ دشمنانش را نام برد

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۹۰۴۹۳

دولت ترامپ دشمنانش را نام برد

وزارت بازرگانی آمریکا با صدور دو دستورالعمل دولتی اعلام کرد موازین نظارتی جدیدی را برای کنترل انتقال فن‌آوری‌ها و فعالیت‌های افرادی که ممکن است با سرویس‌های نظامی خارجی همکاری کنند، وضع می‌کند.

به گزارش ایسنا، براساس بیانیه روز پنجشنبه دفتر صنعت و امنیت وزارت بازرگانی آمریکا تشدید کنترل‌ها شامل ارتباطات با چین، کوبا، روسیه، ونزوئلا و همچنین «تمام کشورهای حامی تروریسم» خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش یورونیوز براساس این بیانیه دولت آمریکا همچنین بر اشخاص آمریکایی که به برنامه‌های گسترش تسلیحات کشتار جمعی کمک می‌کنند نظارت بیشتری اعمال خواهد کرد. انتقال سامانه‌های تسلیحاتی و ساخت تجهیزات، از جمله کمک‌های نامشروع در راستای گسترش سلاح‌های ممنوع توصیف شده است.

ویلبار روس، وزیر بازرگانی ایالات متحده درباره تشدید کنترل‌ها گفت: «ما نمی‌توانیم به سازمان‌های اطلاعاتی نظامی دشمنانمان در چین، کوبا، روسیه، ونزوئلا، ایران و دیگر کشورهای حامی تروریسم اجازه دهیم تا از فن‌آوری یا خدمات ایالات متحده برای حمایت از اقدامات خرابکارانه‌یشان استفاده کنند.»

زدن برچسب دشمن به چین، کوبا، روسیه، ونزوئلا و ایران از سوی یک عضو کابینه ایالات متحده، ۶ روز پیش از پایان کار دولت کنونی، به‌شدت مورد توجه رسانه‌های آمریکایی و خبرگزاری‌های بین‌المللی قرار گرفته است.

روس همچنین درباره تشدید تلاش‌ها برای جلوگیری از انتقال سلاح‌های ممنوع کشتار جمعی گفت: «باید مطمئن شویم که نظارت‌هایمان جلوی حمایت اشخاص ایالات متحده، هر کجا که هستند، از فعالیت‌های مرتبط با تسلیحات کشتار جمعی را می‌گیرد.»

دفتر صنعت و امنیت وزارت بازرگانی ایالات متحده می‌گوید نظارت‌های جدید مانع از آن خواهد شد که اتباع ایالات متحده [اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی]‌ از شماری از سازمان‌های اطلاعاتی نظامی کشورهای دیگر حمایت کنند؛ حمایت‌هایی نظیر میان‌بر زدن برای فروش تجهیزات با منشاء خارجی یا فراهم کردن امکان نگهداری، تعمیر یا بازسازی (اورهال) تجهیزات و تاسیسات.

هر دو دستورالعمل دولتی که از ۱۶ مارس ۲۰۲۱ اجرایی می‌شوند براساس قانون اصلاح کنترل صادرات، مصوب سال ۲۰۱۸ صادر شده‌اند.

به گفته وزارت بازرگانی، سازمان اطلاعات ارتش کوبا، اطلاعات سپاه پاسداران و اطلاعات ارتش ایران، دفتر مرکزی شناسایی کره شمالی، اداره اصلی اطلاعات روسیه (GRU)، سرویس اطلاعات ارتش سوریه و سازمان ضد اطلاعات ارتش ونزوئلا نهادهای متاثر از دستورالعمل‌های ۱۴ ژانویه (پنجشنبه) هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دشمنان آمریکا وزارت بازرگانی ایالات متحده اطلاعات ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۰۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) بهترین جت‌های جنگنده نیروی هوایی ارتش ایالات متحده

ناوگان جت‌های جنگنده نیروی هوایی ایالات متحده بدون شک یکی از پویاترین و قوی‌ترین‌ها در کل جهان است، با فهرستی حیرت انگیز و منحصربفرد از جت‌هایی که برای اهداف مختلف طراحی شده اند. از جدیدترین جت‌های جنگنده مانند اف-۲۲ رپتور تا جنگنده‌های چند منظوره قابل اعتمادی با کارنامه چند دهه‌ای مانند اف-۱۶ فایتینگ فالکون و اف-۱۵ ایگل، هر یک از این جنگنده‌ها چیزی روی میز گذاشته است.

به گزارش روزیاتو، تصمیم گیری در مورد اثرگذارترین هواپیمای ارتش ایالات متحده کار دشواری است، زیرا برنده بسته به طراحی، هدف و توانایی‌های عملیاتی هر کدام متفاوت خواهد بود. بهترین جت جنگنده در نبرد‌های تن به تن ضرورتاً بهترین جنگنده برتری هوایی نیست. وقتی عملیات‌های تهاجم زمینی در میان باشد، همه چیز تغییر می‌کند.

با این وجود، جت‌های جنگنده معدودی هستند که از بقیه متمایز بوده و در دسته بندی مختلف در صدر قرار می‌گیرند که آن‌ها را از دیگر جت‌های جنگنده در ناوگان هوایی ارتش ایالات متحده متمایز می‌کند. این مقاله نگاهی عمیق‌تر به بهترین جت‌های جنگنده نیروی هوایی ایالات متحده خواهد انداخت.

سریع‌ترین جت جنگنده در آسمان‌ها

جنگنده F-۱۵ Eagle ساخت کمپانی مک دانل داگلاس بدون شک سریع‌ترین جت جنگنده در ناوگان نیروی هوایی ایالات متحده است. این جنگنده در زمینه قابلیت‌های میدان نبرد می‌تواند از هر جت جنگنده دیگری در ناوگان هوایی این بخش از ارتش ایالات متحده پیشی بگیرد. این هواپیمای فوق العاده دارای حداکثر سرعت ماخ ۲.۵ است که آن را سریع‌تر از جت‌های دیگری مانند اف-۲۲ رپتور قرار می‌دهد که حداکثر سرعت آن ماخ ۲.۲ است.

این پرنده نظامی به عنوان سومین جت جنگنده سریع تاریخ هوانوردی نظامی جهان تاکنون شناخته می‌شود و در این زمینه تنها از نسخه رهگیر آزمایشی YF-۱۲ و برنامه پرنده نظامی با ارتفاع پرواز بالای SR-۷۱ Blackbird و البته جت‌های سوپرسونیک میگ-۲۵ و میگ-۳۱ قرار می‌گیرد. در حالی که میگ-۲۵ تنها در برخی از کشور‌ها مانند لیبی و سوریه در سرویس باقی مانده، میگ-۳۱ بخش مهمی از نیرو‌های هوافضای روسیه است و هنوز در این کشور فعال است.

اف-۱۵ به شدت مجهز به سلاح بوده و توانایی‌های خارق العاده‌ای دارد که آن را به یک جت جنگنده فوق العاده تبدیل می‌کند که دهه هاست در اوج باقی مانده است. قابلیت‌های خارق العاده اف-۱۵ را می‌توانید در جدول زیر ببینید:

علاوه بر این، اف-۱۵ ایگل بدون شک مدت‌های مدید دیگری در سرویس باقی مانده و تا دهه‌های آینده در ناوگان نیروی هوایی ایالات متحده حضور خواهد داشت. F-۱۵EX که جدیدترین نسخه این هواپیماست همچنان از خط تولید کمپانی بوئینگ خارج می‌شود و تسلیحات جدید و توانمندی‌های عملیاتی بهتر و پیشرفته تری دریافت می‌کند.

بهترین جنگنده برای نبرد تن به تن

وقتی به جت جنگنده در مفهوم سنتی آن فکر می‌کنید، اغلب تصویری از یک نبرد تن به تن بین دو هواپیما را تصور می‌کنید که در آن یکی برنده و دیگری بازنده می‌شود. در حالی که این موضوع در دوران جنگ جهانی اول و دوم صدق می‌کرد، این روز‌ها شرایط کاملاً متفاوت است، زیرا جنگنده‌ها برای گستره‌ای از اهداف مورد استفاده قرار می‌گیرند.

با این وجود، باید همچنان در مورد جت جنگده آمریکایی که هنوز بهترین در زمینه نبرد تن به تن است گفت، زیرا دوئل‌های هوایی هنوز هم انجام می‌شوند. در این زمینه، هیچ جنگنده‌ای با اف-۲۲ رپتور ساخت کمپانی لاکهید مارتین برابری نمی‌کند.

اف-۲۲ با قدرت مانور و توانمندی‌های فوق العاده اش در میدان نبرد از دیگر جنگنده‌های ارتش ایالات متحده متمایز است که به آن امکان می‌دهد بسیار موثرتر و کارآمدتر از هر جنگنده‌ای دیگری پرواز کرده و با اهداف خود درگیر شود. در حالی که اف-۳۵ جدیدترین و پیشرفته‌ترین جت جنگنده چندمنظوره ارتش ایالات متحده است و برای انجام ماموریت‌های مختلف طراحی شده، اف-۲۲ رپتور با یک هدف واحد در ذهن طراحی شده است: اینکه بهترین جنگنده برتری هوایی باشد که تاکنون وارد آسمان‌ها شده است.

همچنین این هواپیما دارای تکنولوژی پیشرفته پنهانکاری است که آن را از دید رادار‌های دشمن مخفی نگه داشته و فرصت‌هایی برای شلیک و شکار اول را در اختیار آن قرار می‌دهد. این هواپیما به ۶ فروند موشک هوا به هوای AIM-۱۲۰C/D و یک جفت موشک هوا به هوای AIM-۹M/X Sidewinder مجهز است که بسیار دقیق و نقطه زن بوده و توسط سیستم آویونیک و عملیات بسیار پیشرفته اف-۲۲ شلیک می‌شوند که این جنگنده را به یک ماشین کشتار تبدیل می‌کند.

همه کاره‌ترین جنگنده

جدیدترین جنگنده‌ای که به نیروی هوایی ایالات متحده می‌پیوندد، جدیدترین طراحی بی نقص صورت گرفته توسط کمپانی لاکهید مارتین است و توانسته نیاز‌های سه بخش اصلی ارتش ایالات متحده را تامین کند. جنگنده F-۳۵ Lightning II با طراحی خیره کننده خود نه تنها به خاطر اینکه بسیار پیشرفته و توانمند است، بلکه به این خاطر که توانایی انجام تقریباً هر ماموریتی با دقت و کارآمدی بالا دارد از بقیه متمایز می‌شود.

این هواپیما پیشرفته‌ترین جنگنده‌ای است که تاکنون وارد سرویس نیروی هوایی ایالات متحده می‌شود و حتی چالش برانگیزترین ماموریت‌ها را نیز انجام می‌دهد. به گفته سازنده اش، اف-۳۵ برای مقابله با تهدید‌های نسل آینده سازگار شده، با تکنولوژی یکپارچه سازی شده‌ای که به آن امکان می‌دهد با فروند‌های دیگر برای پیدا کردن و هدف قرار دادن همزمان جنگنده‌های دشمن در ارتباط باشد.

اف-۳۵ پیشرفته‌ترین تکنولوژی پنهانکار جهان در یک جت جنگنده را دارد که آن را از دید رادار‌های دشمن مخفی نگه داشته و به آن امکان می‌دهد قابلیت فوق العاده انجام اولین شلیک را داشته باشد. با بیش از ۱،۰۰۰ فروندی که تاکنون ساخته شده و هنوز هم تولید آن ادامه دارد، اف-۳۵ تا دهه‌های آینده ستون فقرات نیروی هوایی ایالات متحده را تشکیل خواهد داد.

حرف پایانی

انتخاب کردن یک جت جنگنده خاص به عنوان بهترین جت در ناوگان هوایی ارتش ایالات متحده می‌تواند چالش برانگیز باشد، زیرا تقریباً تمام آن‌ها برای اهدافی متفاوت طراحی شده اند. به همین خاطر، جای تعجب ندارد که نیروی هوایی ایالات متحده تعداد زیادی از هر نوع از این جنگنده‌ها را در حالت آماده باش نگه می‌دارد تا برای هر سناریویی ابزار مناسب در اختیار داشته باشد.

دیگر خبرها

  • (تصاویر) بهترین جت‌های جنگنده نیروی هوایی ارتش ایالات متحده
  • آمریکا چقدر به اورانیوم روسیه وابسته است؟
  • واکنش آمریکا به پیروزی پوتین با آرای ۸۷ درصدی
  • دولت آمریکا در حال تغییر سیاست خود در قبال اوکراین است
  • واکنش آمریکا به پیروزی پوتین در انتخابات روسیه
  • بوی خون از نطق ترامپ
  • حمایت طالبان از خبرنگاران افغانستانی
  • آخرین جلسه شورای اطلاع‌رسانی دولت به میزبانی وزارت ارتباطات برگزار شد
  • آمریکا، اروپا و جهان عرب باید برای رفتن نتانیاهو آماده شوند/ یک لحظه مهم و سرنوشت ساز برای صلح و ثبات در منطقه
  • وزارت ارتباطات میزبان آخرین جلسه شورای اطلاع رسانی دولت