Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرگ ۲۳ نفر در نروژ در پی دریافت واکسن کرونای فایزر، جدیدترین خبر‌ها در مورد عوارض ناشناخته و خطرناک این واکسن است. خبرگزاری میزان – واکسیناسیون کرونایی در کشور‌های غربی با واکسن‌های «فایزر» و «مدرنا» در حالی ادامه دارد که این کشور‌ها با وجود آغاز اجرای این روند، از نرخ بالای ابتلا و مرگ و میر به موازات مواجهه با پیامد‌های کُشنده واکسیناسیون رنج می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش «pledgetimes، نیویورک تایمز و جروزالم پست»، تزریق واکسن کرونا شرکت آمریکایی «فایزر» در کشور‌هایی که روند واکسیناسیون با این واکسن را آغاز کرده اند، سبب بروز مرگ‌ها و عوارض جانبی خطرناکی شده است.   «آژانس دارویی نروژ» اعلام کرد «۲۳ نفر پس از دریافت واکسن فایزر جان خود را از دست دادند. عوارض جانبی واکسن می‌تواند به سیر جدی‌تر بیماری در افراد مسن کمک کند.»   نکته قابل تامل، توجیه مقام‌های نروژی در مورد این آمار است. آن‌ها مدعی شدند «تمامی مرگ‌ها در افراد مسن بالای ۸۰ سال رخ داده و به دلیل ضعف سیستم ایمنی این افراد، نگران کننده نیست.»   واکسیناسیون کرونایی در نروژ از ۲۷ دسامبر (۶ دی) با اولویت واکسیناسیون ساکنان خانه‌های سالمندان و مراکز مراقبتی آغاز شد.   در عین حال از اراضی اشغالی خبر می‌رسد، چند نفر از ساکنان این اراضی پس از دریافت واکسن کرونای فایزر به فلج عضلانی صورت دچار شدند.   تعداد این افراد براساس اعلام جروزالم پست، ۱۳ نفر اعلام شده است.   از آمریکا نیز خبر می‌رسد نرخ بالای افرادی که پس از تزریق واکسن کرونا به «آنافیلاکسی»، نوعی آلرژی کُشنده و شدید دچار می‌شوند، بالاست.   این نوع آلرژی که به ندرت پس از تزریق واکسن روی می‌دهد، در ۷۱ درصد موارد تنها ۱۵ دقیقه پس از تزریق دوز نخست واکسن فایزر گزارش شده است. بیشتر بخوانید:  جولان مرگ در اراضی اشغالی با وجود واکسیناسیون فایزر  افزایش بی اعتمادی آمریکایی‌ها به واکسن فایزر کرونا   موارد دیگری از واکنش‌های غیرآلرژیک نیز پس از دریافت واکسن مذکور در آمریکا گزارش شده اند.   اما آن چه که در مورد روند واکسیناسیون در آمریکا باید مورد توجه قرار گیرد، کُند نشدن روند ابتلا و مرگ و میر کرونایی در این کشور است. مهم‌ترین نمونه در این زمینه، ایالت «کالیفرنیا» است.   روند واکسیناسیون در این ایالت اگرچه با بی نظمی، در جریان است، اما هنوز تاثیرات واکسیناسیون به ویژه در جنوب این ایالت مشاهده نشده است.   پزشکان در مورد عوارض بلندمدت واکسن کرونای فایزر و مدرنا نیز ابراز نگرانی و اعلام کردند، این موضوع همچنان ناشناخته مانده است.   انتهای پیام/ برچسب ها: حوادث بین الملل کرونا واکسن کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: واکسن کرونا حوادث بین الملل کرونا واکسن کرونا دریافت واکسن واکسن فایزر واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۰۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت در پاسخ به سوالی درباره تبلیغات گسترده در فضای مجازی درباره فروش و تزریق واکسن «گارداسیل»، در زمینه وضعیت شیوع بیماری HPV در کشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد. به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند. بنابراین برای این کشور واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان صرفه اقتصادی دارد. در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم. به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.

تفاوت مهم ۲ بیماری مقاربتی؛ زگیل و تبخال | تزریق واکسن HPV بعد از ابتلا تاثیر دارد؟ | این افراد حتما واکسن گارداسیل بزنند

وی ادامه داد: به‌طور مثال، ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، گفت: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند، اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره ضرورت استفاده از این واکسن نیز اظهار کرد: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان گفت: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی ۶ ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

کد خبر 846551 منبع: ایسنا برچسب‌ها زگیل وزارت بهداشت و درمان اچ پی وی واکسن

دیگر خبرها

  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • اجرای نوبت اول واکسیناسیون فلج اطفال با ۵۸۴ هزار دز
  • واکسیناسیون ۳۰۰ هزار راس دام در استان همدان