Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از سپاه نیوز، سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در حاشیه برگزاری مرحله اول رزمایش پیامبر اعظم(ص) ۱۵ که صبح امروز در منطقه عمومی کویر مرکزی ایران برگزار شد، از مرحله نخست این رزمایش به عنوان عملیات شبیه سازی تهاجم به نقاط قوت و ارکان دفاعی دشمن نام برد و اظهار کرد: در مرحله اول رزمایش پیامبر اعظم(ص) ۱۵ عملیاتی ترکیبی با بهره گیری از پهپادها و موشک ها انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در این مرحله از رزمایش ابتدا با سامانه‌های پهپادی به بخش دفاعی و پدافندی پایگاه دشمن فرضی حمله شد و لحظاتی بعد موشک‌های شلیک شده بخش‌ها و سرمایه‌های اصلی دشمن را منهدم کردند.

 سردار حاجی زاده تاکتیک‌های به کارگیری شده در رزمایش پیامبر  اعظم(ص) ۱۵ را برایند و محصول  تجربیات عملیات‌ها و رزمایش‌های سال های گذشته توصیف و تصریح کرد: با به کارگیری نسل جدید موشک ها و پهپادهای تهاجمی امروز به توانمندی جدیدی دست یافته ایم.

 وی با اشاره به ویژگی ها و قابلیت های موشک های شلیک شده در مرحله نخست رزمایش گفت: موشک هایی که در این مرحله از رزمایش مورد استفاده قرار گرفت، نسل جدید موشک های بالستیک هستند که دارای سرجنگی جدا شونده با RCS  و سطح مقطع راداری پایین هستند و زمان عملیاتی و آماده شدن آنها نسبت به گذشته به یک دهم کاهش یافته است.

 وی افزود : این موشک‌ها در کمتر از ۵ دقیقه از زمان استقرار، عملیاتی شده و قابلیت پرتاب خواهند داشت .

فرمانده نیروی هوافضای سپاه تهاجم همه جهتی در کلیه سطوح ارتفاعی به پایگاه‌های دشمن فرضی و سلب امکان دفاع از پدافند دشمن،  نفوذ به سپر موشکی  با جداسازی سرجنگی موشک ها از بدنه و ناکام گذاشتن سامانه‌های دفاعی و نیزطراحی و به کارگیری سامانه ها توسط متخصصان جوان انقلابی کشور را از ویژگی‌های ممتاز رزمایش پیامبر اعظم(ص) ۱۵ توصیف و تاکید کرد: با ترکیب این قابلیت های جدید موشکی با عملیات پهپادی و استفاده از فناوری هوش مصنوعی، امروز امکان و قدرت جدیدی در سپاه متولد شد.

216216

کد خبر 1476562

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سردار حاجی زاده سپاه پاسداران موشک رزمایش پیامبر موشک ها اعظم ص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۰۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین آزمایش ضد حمله هسته‌ای کره شمالی

کره شمالی نخستین رزمایش شبیه سازی ضد حمله هسته‌ای خود را برگزار کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، خبرگزاری رسمی کره شمالی گزارش داد پیونگ یانگ نخستین رزمایش ضد حمله هسته‌ای خود را برای شبیه سازی سیستم مدیریت ماشه هسته‌ای برگزار کرد.

براساس این گزارش، این رزمایش با هدایت کیم جونگ اون رئیس این کشور انجام شد، تا بار دیگر هشداری آشکار برای دشمنان کره شمالی باشد.

همزمان ارتش کره جنوبی اعلام کرد همزمان با این رزمایش، پیونگ یانگ چند فروند موشک بالستیک کوتاه برد را از سواحل شرقی خود به سمت دریا پرتاب کرد.

همچنین در بخشی از این رزمایش، عملیاتی موسوم به «ماشه هسته‌ای» برای آزمایش سیستم مدیریت هسته‌ای ملی برگزار شد که در آن نیروهای توپخانه برای نمایش توانایی‌های هسته‌ای مختلف خود و در اعتراض به تمرین ها و رزمایش های نظامی تحریک آمیز و تهاجمی آمریکا و کره جنوبی در منطقه، وارد این رزمایش شدند.

خبرگزاری کره شمالی تصریح کرد رئیس کیم به مشاهده و ارزیابی حرکات مختلف در این رزمایش شبیه سازی شده شامل مانور نیروها در موقعیت ضد حمله هسته‌ای و شلیک توپخانه با کلاهک های هسته‌ای آزمایشی پرداخت.

همچنین رئیس کیم، آمادگی بهترین تسلیحات حمله هسته‌ای تاکتیکی کشورش در جهان را مورد تحسین قرار داد و رضایت خود را از این رزمایش اعلام کرد.

این در حالی است که به نظر می رسد کره شمالی در حال آماده شدن برای پرتاب یک ماهواره جاسوسی دیگر به فضاست. این کشور پیشتر در ماه نوامبر یک فروند ماهواره شناسایی را با موفقیت در مدار زمین قرار داد.

هفته گذشته نیز کره شمالی یک فروند موشک کروز استراتژیک را برای آزمایش یک کلاهک هسته‌ای بزرگ و یک موشک جدید ضد هواپیما آزمایش کرد.    

براساس گزارش سازمان موشکی کره شمالی، آزمایش قدرت یک کلاهک جنگی فوق العاده بزرگ که برای موشک کروز استراتژیک «هواسال-1 آر ای-3» طراحی شده و پرتاب آزمایشی یک فروند موشک جدید ضد هواپیمای «پیولجی -1-2» انجام شد.

چند روز پیش سه منبع آگاه اعلام کردند آمریکا، کره جنوبی و ژاپن در تلاش برای راه اندازی هیئتی جدید از کارشناسان چند ملیتی خارج از سازمان ملل، به منظور ارزیابی و اجرای تحریم ها علیه کره شمالی هستند.

این تلاش پس از آن انجام می شود که روسیه از تمدید سالانه ماموریت کارشناسان سازمان ملل خودداری کرد. کارشناسانی که طی 15 سال گذشته روند اجرای تحریم هایی را ارزیابی می کردند که با هدف تعدیل برنامه های موشکی و اتمی کره شمالی وضع شده بود.

این در حالی است که مسکو و پکن خواستار کاهش تحریم ها علیه کره شمالی شدند تا بدین ترتیب روند مذاکرات دیپلماتیک با پیونگ یانگ آغاز شده و از درد و رنج انسانی در این کشور فقیر کاسته شود.

کره شمالی از سال 2006 تاکنون، به‌دلیل برنامه اتمی و موشک‌های بالستیک خود، تحت تحریم‌های متعدد سازمان ملل قرار دارد، این تحریم‌ها شامل ممنوعیت توسعه و گسترش موشک‌های بالستیک است. این تکنولوژی برای پرتاب نخستین ماهواره جاسوسی پیونگ یانگ به مدار زمین بکار گرفته شد و برای آزمایش ده‌ها موشک بالستیک طی 20 ماه گذشته استفاده شده است. آمریکا بارها هشدار داده که پیونگ یانگ آماده انجام هفتمین آزمایش اتمی خود است.

کره شمالی یک موشک جدید ضد هواپیما پرتاب کردتلاش آمریکا و متحدانش برای ارزیابی تحریم‌ها علیه کره شمالی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سردار فدوی: دشمن با اقتدار تنبیه شد / صهیونیست‌ها با حمله به کنسولگری حماقت کردند
  • سردار فدوی: دشمن با اقتدار تنبیه شد
  • دیدار فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی با مادر و خانواده طلبه مجاهد مرحوم حاجی حسینلو در خوی 
  • سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار می‌شود
  • تجلیل دانش آموزان از عملیات سپاه پاسداران
  • ببینید | راز لبخند سردار حاجی‌زاده در نماز عید فطر
  • راز لبخند سردار حاجی‌زاده در نماز عید فطر فاش شد + فیلم
  • واکنش ایران قواعد جدیدی را پایه گذاری کرد
  • راز لبخند سردار حاجی‌زاده در نماز عید فطر + فیلم
  • اولین آزمایش ضد حمله هسته‌ای کره شمالی