Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-24@10:06:24 GMT

قطعی برق صنایع غذایی را دچار زیان می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۹۰۹۴۵

قطعی برق صنایع غذایی را دچار زیان می‌کند

عضو هیات مدیره خانه صنعت ایران گفت: قطعی برق با برنامه باشد یا بی‌برنامه، تولید صنایع غذایی را دچار مشکل می‌کند که بر اساس قانون دستگاه‌های مربوطه باید پاسخگو زیان آن‌ها باشند. به گزارش پول نیوز، آرمان خالقی با بیان اینکه قطع برق به معنی توقف تولید است، اظهار کرد: دو پیش فرض را برای قطعی برق در نظر می‌گیریم؛ پیش فرض اول قطعی برق بدون برنامه قبلی و اعلام به صنایع و پیش فرض دوم قطعی برق با برنامه و اعلام قبلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در پیش فرض اول اگر قطعی برق به صنایع غذایی اطلاع داده نشده باشد اولین اتفاق فساد ماده خام اولیه و مواد غذایی در حال فرآوری در مسیر خط تولید است.

خالقی یادآور شد: توجه به سلامت محصول و مواد اولیه مهمترین اصل در صنایع غذایی است که اتفاقاتی مانند قطعی برق می‌تواند تهدید جدی برای آن باشد.

وی دیگر اتفاق حاصل از قطعی برق بدون برنامه را آسیب به ماشین آلات و تجهیزات عنوان کرد که قطعی ناگهانی می‌تواند با آسیب، آن‌ها را از مدار تولید خارج یا عمر مفیدشان را کاهش دهد.

خالقی درباره نتایج پیش فرض قطعی برق با برنامه و اعلام قبلی، گفت: نتیجه هر ساعت قطعی برق کاهش تولید محصول و عرضه آن است که علاوه بر تولیدکننده مصرف کننده را نیز دچار زیان می‌کند.

وی تصریح کرد: همچنین خاموشی دستگاه‌های تولید به معنی وارد نشدن مواد اولیه به چرخه تولید است، در واقع تولیدکننده مواد اولیه نیز در این زنجیره دچار زیان می‌شود.

به گقته خالقی؛ وقفه در چرخه تولید فقط متوجه تولیدکننده نیست و تاثیر منفی آن زنجیر وار برای همه و اقتصاد کشور است.

این عضو هیات مدیره خانه صنعت ایران با تاکید بر اینکه در هر دو پیش فرض بر طبق قانون ‌های مربوطه باید پاسخگو باشند، اظهار کرد: در ماده 25 قانون بهبود کسب و کار آمده است هر زمان نیاز به قطعی برق یا هر منبع انرژی دیگری باشد باید از قبل به صنایع اطلاع داده شود، ضمن اینکه اولویت با حفظ تامین انرژی واحدهای تولیدی است.

خالقی ادامه داد: در آیین نامه اجرایی این قانون در سال 95 نیز آمده است که هر تصمیمی برای قطعی منابع انرژی باید مدیریت شده و با نظر شورای تامین استان ها باشد.

وی با اشاره به تعهدات قانونی شرکت های تامین کننده انرژی نسبت به مشترکان خود، افزود: شرکت های تامین انرژی نسبت به مشترکان خود تعهدات قانونی دارند که باید آن را اجرا کنند و در صورت عدم اجرای تعهد پاسخگو باشند.

خالقی از تولیدکنندگانی که قطعی برق دچار زیان شده اند خواست بر اساس قانون به مجامع قضایی مراجعه و طرح دعوا کنند.

وی تاکید کرد: اگر تولیدکنندگان به راحتی از کنار بی‌قانونی بگذرند در آینده شاهد تکرار آن و هزینه بیشتر خواهند بود.

خالقی بار دیگر یادآور شد: زیانی که قطعی برق می‌تواند به تولید بزند تنها متوجه تولیدکنندگان نیست بلکه مصرف کنندگان و در نهایت اقتصاد کشور تاوان آن را می‌دهد.

وی خواستار پاسخ روشن و شفاف از سوی دولت برای دلیل قطعی برق شد و گفت: بررسی شرایط نشان می‌دهد دلیل قابل قبولی برای آغاز ناگهانی قطعی‌های برق نیست چراکه نه هوا سردتر شده و نه مراکز تجمع مانند مدارس و دانشگاه ها و ..... باز شده است.

خالقی افزود: تنها می‌توان نتیجه گرفت که یا صادرات افزایش یافته یا در فعالیت‌های جدیدی برق مصرف ویژه می‌شود.

وی معتقد است؛ اگر هر یک از عوامل عنوان شده دلیل اتفاق‌های اخیر باشند بازهم باید دولت و شرکت‌های مربوطه آمادگی لازم را برای مواجه با بحران داشته باشند تا شاهد مشکلات نباشیم.

این عضو هیات مدیره خانه صنعت ایران عذرخواهی و جبران خسارت از سوی شرکت‌های تامین انرژی و دستگاه‌های دولتی بر اساس قانون و اخلاق را کمتر کاری دانست که باید آن‌ها انجام دهند.  

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: قطعی برق قطع برق برق گرفتگی کرونا چرخه تولید صنایع غذایی دچار زیان قطعی برق پیش فرض

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۰۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۳۸ هزار تن شکر در کشت و صنعت هفت تپه

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان با بیان اینکه تاکنون ۳۸هزار تن شکر در کشت و صنعت هفت تپه برداشت شده است،گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان خرداد ۲۰هزار تن دیگر محصول برداشت شود تا تولید ۶۰ هزار تن محقق شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم در اهواز، عبدعلی ناصری در آیین اختتامیه سومین جشنواره ملی شکرستان که امروز برگزار شد، گفت: تاکنون در 7 کشت صنعت توسعه نیشکر حدود 610 هزار تن شکر خام تولید شده است که در کشت و صنعت هفت تپه برداشت محصول تا خرداد ادامه دارد.

وی با بیان اینکه تاکنون 38 هزار تن شکر در کشت و صنعت هفت تپه برداشت شده است، افزود: پیش بینی می شود تا پایان خرداد 20 هزار تن دیگر محصول برداشت شود تا تولید 60 هزار تن محقق شده و نسبت به سال گذشته افزایش دو برابری داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با اشاره به افزایش تولید 50 درصدی در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی نسبت به سال گذشته گفت: در سال گذشته برداشت محصول 400هزار تن بود که با افزایش تولید این میزان در سال جاری بیشتر از 630هزار تن خواهد بود که تاکنون 610هزار تن محقق شده است.

وی بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود در سال جاری با توجه به زمستان بدون سرما و یخ بندان‌، نی‌ها از شادابی خاصی برخوردار باشند که با عملیات کوددهی، مزارع بسیار سرسبز و شاداب خواهند بود.

ناصری برداشت 700 هزار تن شکر را در سال آینده پیش‌بینی کرد و افزود: اگر این افزایش تولید صورت گیرد 38 درصد بازار شکر را تصاحب خواهیم کرد که تاثیر به‌سزایی در اوضاع مالی، پایداری درآمد و سودهی شرکت توسعه نیشکر خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در خصوص حمایت روستاهای اطراف و مسئولیت های اجتماعی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، گفت: به منظور توانمندی روستاها و صنایع دستی، کارهای اقدامات خوبی در این حوزه انجام شده است؛ دراین خصوص تحکیم و احداث سیل بندها در 5 سال گذشته به استحکام کشت صنعت‌ها نیز کمک خواهد کرد.

ناصری افزود: فعالیت‌های دیگری در رابطه با مساجد، حسینیه‌ها و جاده‌های روستایی توسط کشت صنعت های مختلف انجام شده است.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی کمک به اداره بحران استان را یکی از وظایف شرکت دانست و گفت: در بارندگی های اخیر و آبگرفتگی معابر اقدامات زیادی در منطقه پیرامونی شرکت انجام شده است.

وی تصریح کرد: در دو سال متوالی که با بحران خشکسالی مواجه بوده‌ایم با مدیریت در کشت صنعت‌ها تولید حداقلی 400 هزار تن را محقق کرده که علاوه بر پاسخ هزینه‌ها و سوددهی نیز داشته است.

مدیر روابط عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در آیین اختتامیه سومین جشنواره ملی شکرستان گفت: مراسم اختتامیه سومین جشنواره ملی شکرستان که در شرکت کشت و صنعت دهخدا برگزار شد، با توجه به مشارکت 15 الی 16 استان، در این جشنواره و بالابودن حجم آثار تا امروز به تعویق افتاد.

ولید آلبوناصر افزود: جشنواره شکرستان که آیین برداشت گیاه پربرکت شکر است را به صورت یک جشنواره در آورده‌ایم که علاوه بر جشن شروع برداشت چند هدف را دنبال می کنیم.

وی ادامه داد: در زمینه گردشگری نیز روستاهای اطراف شرکت را توسعه داده‌ایم، شرکت توسعه نیشکر در سال های گذشته با حمایت روستاهای پیرامون به پایداری اقتصاد کمک کرد و به‌منظور حمایت از صنعتگران و صنایع دستی، تمام خریدهای نیشکر از این قشر صورت می‌گیرد.

آلبوناصر از برگزاری گارگاه آموزش خبرنگار تخصصی حوزه نیشکر خبر داد و گفت: در حوزه نیشکر لازم است خبرنگار تخصصی داشته باشیم که با کمک خانه مطبوعات و تا زمان برگزاری جشنواره شکرستان 4، این اقدام مهم صورت گیرد.

انتهای پیام/735

  

دیگر خبرها

  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • امسال قطعی برق برای کشاورزان نخواهیم داشت
  • مشارکت مردمی تضمین‌کننده امنیت غذایی کشور است
  • ۲۲ درصد دانش آموزان قزوینی دچار اضافه وزن هستند
  • ویتامین‌هایی که باعث کاهش وزن می‌شوند
  • چرا «شیر شتر» به مهم‌ترین نوشیدنی جهان تبدیل خواهد شد؟
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس قطعی است
  • تولید بیش از ۶۱۰ هزار تن شکر در شرکت توسعه نیشکر
  • برداشت ۳۸ هزار تن شکر در کشت و صنعت هفت تپه
  • پیش بینی تولید ۱۱ هزار تن بذر گندم در استان مرکزی