Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت برق منطقه ای استان کرمان اعلام کرد: برودت هوا طی روز های اخیر و پایداری این جبهه هوای سرد در سراسر کشور منجر به افزایش مصرف گاز در همه بخش ها به ویژه بخش خانگی و تجاری شده و این امر موجب محدودیت سوخت رسانی گاز به نیروگاه ها شد.

در پی انتشار مطالبی در فضای مجازی پیرامون مصرف برق و قبض برق گروه رسمی  سرمایه گذاری ایران و چین در تولید ارز دیجیتال واقع در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان اطلاعیه ای به شرح ذیل توسط روابط عمومی برق منطقه ای کرمان صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"هموطنان گرامی همانطور که مستحضرید کاهش دما و برودت هوا طی روز های اخیر و پایداری این جبهه هوای سرد در سراسر کشور منجر به افزایش مصرف گاز در همه بخش ها به ویژه بخش خانگی و تجاری شده و این امر موجب محدودیت سوخت رسانی گاز به نیروگاه ها گردید .

افزایش مصرف برق  وگاز موجب شد تا از مردم خواسته شود با همکاری در کاهش 10 درصدی مصرف انرژی موجبات تامین برق پایدار و سوخت رسانی به نیروگاها را فراهم نمایند که مردم شریف و انقلابی در سراسر کشور در این خصوص مشارکت نموده که جا دارد از همه انها تشکر نماییم.

شرکت های برق نیز اقدامات و تمهیداتی به کار گرفته تا شبکه برق پایدار و انرژی مورد نیاز تامین باشد. کاهش خاموشی های غیرضرور، جلب همکاری صنایع، کنترل سیستم های گرمایشی و روشنایی اداری، کشف و جمع اوری مراکز غیررسمی تولید ارز دیجیتال و اختصاص پاداش 20 میلیون تومانی به کسانی که این مراکز را معرفی نمایند و انجام سایر امور تبلیغی و فرهنگی و غیره  از جمله این اقدامات و راهکارها بود. مع ذالک شاهد بودیم که برخی اصحاب رسانه  به ویژه در فضای مجازی ضمن بیان دیدگاه های خود انتقاداتی درخصوص وضعیت عملکردی شرکت رسمی سرمایه گذاری تولید ارز دیجیتال در منطقه اقتصادی رفسنجان داشته باشند.

در این راستا و به منظور رفع ابهامات و تنویر افکار عمومی روابط عمومی شرکت برق منطقه ای کرمان حسب رسالت آگاهی رسانی خود مطالبی به شرح ذیل به استحضار می رساند:

1ـ مشترک مذکور با سرمایه گذاری مشترک ایران و چین و پس از اخذ مجوز تاسیس از سازمان صنعت، معدن و تجارت و انجام سرمایه گذاری در جهت انجام تعهدات فنی ابلاغی از طرف شرکت توانیر و براساس شرایط اتصال مطابق با آیین نامه تکمیلی تعرفه های برق به شبکه متصل شده است.

2ـ نحوه محاسبه هزینه انرژی مصرفی این مراکز براساس مصوبه هیئت محترم وزیران و براساس مقررات تامین برق مراکز استخراج رمز ارزها برابر با بهای برق صادراتی می باشد و با در نظر گرفتن تخفیفات مربوط به اتصال به شبکه انتقال محاسبه می گردد.  به منظور مدیریت مصرف در ماه های گرم سال با نرخ دو برابر و در 8 ماه غیرگرم با نصف نرخ برق صادراتی محاسبه می گردد.

لازم به ذکر است شرایط مذکور برای کلیه مراکز تولید ارز دیجیتال دارای مجوز، یکسان می باشد.

۳ ـ آنچه در صورتحساب دوره هشتم سال ۹۹ مشترک شرکت سرمایه گذاری ایران و چین در فضای مجازی منتشر گردیده است، طبق آیین نامه تکمیلی تعرفه های برق و دستورالعمل های اجرایی متعاقب آن محاسبه و اعمال گردیده و طبق روال جاری برای کلیه مشترکین صنعتی چنانچه مشترک تمام یا بخشی از آن را نپردازد، به عنوان بدهکاری در دوره بعد آورده شده  و بر اساس مقررات موجود، مشمول تعرفه تأخیری می گردد که در صورت عدم پرداخت، از طریق روش های قانونی نسبت به وصول مطالبات اقدام می گردد.

۴ ـ با توجه به سیاست های وزارت نیرو در تأمین برق مشترکین خانگی، علی الخصوص در فصل سرد سال، با توجه به محدودیت به وجود آمده ناشی از کمبود سوخت نیروگاه های کشور، پس از هماهنگی های انجام شده و به منظور حفظ پایایی شبکه برق کشور مشترکین صنعتی ملزم  به کاهش بار مصرفی خود گردیدند که مصرف بزرگترین مشترک رمز ارز کشور در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان نیز از تاریخ ۲۴ دی ۹۹ به طور کامل قطع گردید.

در پایان به مردم شریف استان این اطمینان را می دهیم که خدمتگزاران مردم در صنعت برق استان به صورت شبانه روزی در حال فراهم نمودن شرایطی به منظور جلوگیری از قطع برق ناخواسته مشترکین در سطح استان می‌باشند و در این راه به دعای خیر شما مردم نجیب، فهیم و ولایی استان محتاج می باشیم.

روابط عمومی شرکت برق منطقه ای کرمان

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: تولید ارز دیجیتال سرمایه گذاری برق منطقه ای افزایش مصرف سوخت رسانی نیروگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۱۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • خلجی: ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» نمونه توان صنعت فنی و مهندسی کشور است
  • رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود
  • تکلیف افزایش قیمت برق روشن شد
  • ۱۴ جایگاه عرضه سوخت مایع در منطقه فارس به بهره‌برداری رسید
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران