Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-03-29@00:16:16 GMT

تحقیق در باره منشا کرونا در چین

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۹۳۲۷۶

ساعت 24 - یک گروه متشکل از دانشمندان برجسته از ۱۰ کشور جهان روز پنجشنبه چهاردهم ژانویه، وارد شهر ووهان چین شدند تا تحقیقات خود دربارهٔ علل و منشأ انتشار ویروس کرونا را آغاز کنند.یک گروه متشکل از دانشمندان برجسته از ۱۰ کشور جهان روز پنجشنبه چهاردهم ژانویه، وارد شهر ووهان چین شدند تا تحقیقات خود دربارهٔ علل و منشأ انتشار ویروس کرونا را آغاز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همزمان با ثبت نخستین قربانی بیماری کووید-۱۹ پس از ۸ ماه در استان هِه‌بِی، کارشناسان سازمان بهداشت جهانی برای تحقیق در مورد منشاء ویروس کرونا امروز پنجشنبه چهاردهم ژانویه، وارد چین شدند.  به گزارش خبرگزاری فرانسه، یک گروه متشکل از دانشمندان برجسته از ۱۰ کشور جهان روز پنجشنبه چهاردهم ژانویه، وارد شهر ووهان چین شدند تا تحقیقات خود دربارهٔ علل و منشأ انتشار ویروس کرونا را آغاز کنند. نخستین مورد ابتلا به ویروس کرونا در پایان سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان به ثبت رسید.  سازمان بهداشت جهانی ضمن تایید ورود تیمی از کارشناسان خود به چین اعلام کرد که اعضای این تیم از بدو ورود به شهر ووهان به مدت دو هفته قرنطینه شدند. انتظار می رود مأموریت کارشناسان سازمان بهداشت جهانی در چین ۵ تا ۶ هفته طول بکشد.

در همین حال، یکی از اعضای گروه فرستاده شده به خبرگزاری فرانسه تصریح کرد که هدف این مأموریت «نه یافتن مجرم و مقصر» بلکه «درک و روشن شدن آنچه اتفاق افتاده است» می باشد. وی همچنین تاکید کرد که تحقیق در زمینه منشأ انتشار ویروس کرونا برای «کاستن از خطرات آینده» صورت گرفته است. قرار بود کارشناسان سازمان بهداشت جهانی هفتهٔ پیش وارد چین شوند اما به دلیل عدم صدور مجوزهای لازم از سوی این کشور به تعویق افتاد و اعتراض این سازمان را در پی داشت.  

ورود  کارشناسان سازمان بهداشت برای چین از اهمیت ویژه ای برخوردار است. این کشور تلاش می کند از پذیرفتن هرگونه مسئولیتی در مورد بیماری همه گیری که منجر به کشته شدن نزدیک به دو میلیون نفر در سراسر جهان شده است، خودداری کند. از سوی دیگر، همزمان با ورود گروه کارشناسان سازمان بهداشت به چین، مقامات بهداشتی این کشور از نخستین قربانی بیماری کووید-۱۹ پس از ۸ ماه در استان هِه‌بِی خبر دادند. این مقامات تا کنون توضیحی در خصوص جزئیات قربانی جدید کرونا در چین ارائه نکرده اند.آخرین مرگ مرتبط با بیماری همه گیری کووید-۱۹ در چین، خاستگاه اصلی ویروس کرونا، در ماه مه سال ۲۰۲۰ به ثبت رسیده بود. بر اساس آمار رسمی مقامات بهداشتی چین، تاکنون چهار هزار و ۶۳۵ نفر در این کشور جان خود را در اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ از دست داده اند. این مقامات همچنین روز پنجشنبه اعلام کردند که ۱۳۸ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور شناسایی شده است. 

منبع: ساعت24

کلیدواژه: کارشناسان سازمان بهداشت منشأ انتشار ویروس کرونا سازمان بهداشت جهانی شهر ووهان چین شدند کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۳۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص بیماری زوال عقل با اجسام لویی قبل از بروز علائم ممکن شد

ایسنا/خراسان رضوی نتایج تحقیق جدید نشان می‌دهد که بیماری اجسام لویی، اختلال عصبی بزرگ پس از آلزایمر، ممکن است از اوایل سن میانسالی و قبل از بروز علائم در افراد شروع شود.

به گزارش نوروساینس، بیماری زوال عقل با اجسام لویی، نوعی زوال عقل است که با تغییر در خواب، رفتار، شناخت، حرکت و تنظیم عملکردهای خودکار بدن مشخص می‌شود و از دست دادن حافظه همیشه علامت اولیه آن نیست.

این تحقیق با استفاده از داده‌های منحصر به‌فرد کالبدشکافی پزشکی قانونی فنلاندی، نشانگرهای این بیماری را در ۹ درصد از افراد بالای ۵۰ سال بدون هیچ‌گونه تشخیص بالینی پارکینسون یا بیماری اجسام لویی یافت. این کشف بر شیوع بالقوه بیماری اجسام لویی در میان افراد میانسال تاکید می‌کند و اهمیت تشخیص زودهنگام برای درمان موثر را برجسته می‌کند.

حقایق کلیدی تحقیق

۱. شروع زودهنگام: تغییرات بیماری زوال عقل با اجسام لویی می‌تواند در افراد بالای ۵۰ سال بسیار زودتر از آنچه پیش از این تشخیص داده شده بود، شروع شود.

۲. تحقیقی منحصربه‌فرد: این اولین تحقیقی است که نشانگرهای بیماری زوال عقل با اجسام لویی را در افراد جوان و میانسال بدون تشخیص شناخته شده، با استفاده از داده‌های کالبدشکافی پزشکی قانونی فنلاند بررسی می‌کند.

۳. پیامدهای درمانی: تشخیص زودهنگام می‌تواند به‌طور قابل توجهی اثربخشی درمان بیماری‌های دژنراتیو(تحلیل برنده) مغز را افزایش دهد و یافته‌ها را برای رویکردهای درمانی آینده بسیار مهم کند.

بیماری زوال عقل با اجسام لویی

بیماری زوال عقل با اجسام لویی  بعد از بیماری آلزایمر دومین بیماری تخریبی مغز است. اجسام لویی، رسوبات پروتئین آلفا سینوکلئین، در ساقه مغز، سیستم لیمبیک و قشر مغز یافت می‌شوند. تغییرات بافتی مشابهی نیز در بیمارانی که از نظر بالینی بیماری پارکینسون تشخیص داده شده است، دیده می‌شود.

تشخیص بیماری زوال عقل با اجسام لویی در ابتدای بیماری دشوار است، زیرا به کندی پیشرفت می‌کند. علائم اغلب شامل اختلالات حرکتی، مشکلات حافظه و علائم روان‌پزشکی است.

محققان دانشگاه‌های هلسینکی و تامپر برای اولین بار در تحقیق جدید خود، وقوع نشانگرهای بیماری زوال عقل با اجسام لویی را در افراد جوان و میانسالی که مشخص نبود از بیماری اجسام لویی یا پارکینسون رنج می‌برند، بررسی کردند. مطالعات مشابه قبلی، بروز نشانگرهای بیماری را در افراد بالای ۶۰ سال بررسی کرده‌اند.

محققان دریافتند که تغییرات بیماری زوال عقل با اجسام لویی ممکن است در میانسالی در مغز شروع به ایجاد کند، حتی اگر هنوز علائم واقعی وجود نداشته باشد.

دانشیار لیزا میلیکانگاس از دانشگاه هلسینکی می‌گوید: یافته‌های ما نشان می‌دهد که بیماری زوال عقل با اجسام لویی ممکن است در افراد بالای ۵۰ سال شایع‌تر از آنچه پیش از این تصور می‌شد باشد. در این تحقیق، ما تغییرات بیماری را در ۹ درصد از افراد بالای ۵۰ سال که تشخیص بالینی بیماری پارکینسون یا بیماری زوال عقل با اجسام لویی نداشتند، پیدا کردیم. با این حال، مطالعات بیشتری برای تایید نتایج مورد نیاز است.

تشخیص زودهنگام؛ درمان موثرتر

محققان در تحقیق خود، از داده‌های منحصر به‌فرد کالبدشکافی پزشکی قانونی بین‌المللی فنلاند استفاده کردند که شامل حدود ۶۰۰ فرد ۱۶ تا ۹۵ ساله است که در خارج از بیمارستان فوت کرده‌اند.

میلیکانگاس اظهار کرد که در آینده درمان‌های توسعه‌یافته علیه بیماری‌های دژنراتیو مغزی برای بیمارانی که در مراحل اولیه بیماری یا در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند، استفاده می‌شود.

وی افزود: بنابراین پی بردن به شیوع تغییرات بیماری در گروه‌های سنی جوان‌تر مهم است زیرا این زمان موثرترین زمان برای شروع درمان‌ها خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیماری اجسام لویی چیست؟
  • افراد بزرگسال تا ۸۰۰ بار در روز صورت خود را لمس می‌کنند/ ما چطور مریض می‌شویم؟
  • فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز
  • راز کثیف؛ دستان ما چگونه بیماری‌ها را انتقال می‌دهند؟
  • تشخیص بیماری زوال عقل با اجسام لویی قبل از بروز علائم ممکن شد
  • دستان ما چگونه بیماری‌ها را منتشر می‌کنند؟
  • چگونه با کودکان در باره بیماری صعب‌العلاج والدین صحبت کنیم؟
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • عکس هایی جالب از شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا / تاریخ تکرار شد!
  • فضا محیطی ایده‌آل برای درمان سرطان