Web Analytics Made Easy - Statcounter

 عبدالله یوسفی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با ضریب اطمینان بالا این میزان از تولیدات کشاورزی استان پاک و سالم است که بیشتر محصولات دیم بدون سم و کود تولید می شود.

وی با بیان اینکه ۴۰ درصد باقیمانده تولیدات کشاورزی این استان نیز از ضریب اطمینان مناسبی در خصوص پاک و سالم بودن برخوردار است افزود: برخی از تولیدات استان از جمله تولید گوشت قرمز که توسط خانوارهای عشایری استان تولید می شود ۱۰۰ درصد پاک و سالم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: بخش زیادی از محصولات کشاورزی استان بویژه تولیدات دامی و گیاهی، پاک و سالم است که این امر می‌تواند به عنوان برند به بازارهای داخلی و خارجی، معرفی شود.

یوسفی اظهار داشت: شرکت های فعال در حوزه عرضه محصولات کشاورزی می توانند با بسته بندی مناسب این محصولات را تبدیل به برند کرده و در بازار های هدف به فروش برسانند.

وی بر تجاری سازی محصولات پاک و سالم استان تاکید کرد و گفت: حتی باغ یکی از کشاورزان این استان در بام و صفی آباد به عنوان پاک و سالم در سطح کشور نیز انتخاب شد، این بهره بردار که از دانش آموخته های دانشگاهی است در خصوص فرآوری محصولات باغ خود نیز اختراعی داشته است.

یوسفی اظهار داشت: باتوجه به شرایط اقلیم و جغرافیای استان، تولید محصولات دامی و گیاهی به صورت پاک و سالم است و این ظرفیت باید مورد توجه عرضه کننده های فرآورده های دامی و کشاورزی قرار گیرد.  

وی گفت: سطح زیر کشت زراعی و باغی استان حدود ۳۰۵ هزار و ۳۳۱  هکتار است که ۴۷ درصد آن را اراضی آبی و مابقی را اراضی دیم تشکیل می دهد که استان از نظر سطح زیر کشت زراعی در رتبه ۱۸ و از نظر تولید محصولات زراعی رتبه ۲۳ را در سطح کشور در اختیار دارد.

رییس سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی اظهار داشت: در استان خراسان شمالی ۵۹ محصول مشتمل بر ۳۳ محصول زراعی و ۲۶ محصول باغی ساختار اصلی تولید کشاورزی را تشکیل می‌دهد.

وی افزود: در خصوص محصولات دامی نیز از جمعیت دامی دو میلیون و ۵۲ هزار و ۲۶۰ راس و تولید حدود ۱۵۰ هزار تن انواع محصولات دامی تولید می‌شود که در این شاخص رتبه ۲۷ کشوری را داریم.

وی اظهار داشت: عمده جمعیت داریم استان شامل بیش از یک میلیون و ۹۷۰ هزار راسی دام سبک استان، با تغذیه از مراتع، محصولات بسیار باکیفیتی تولید می کنند.

به گفته رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی میانگین کشوری در مصرف سموم شیمیایی در هر هکتار ۶۰۰گرم  است این در حالی است که در این استان در هر هکتار ۲۴۵ گرم انواع سموم استفاده می شود.

وی اظهار داشت: استفاده پایین از سموم باعث شده است که محصولات تولیدی این استان در بخش زراعی و باغی نسبت به محصولات کشور پاک تر باشد.

وی این امر را یک فرصت دانست و گفت: باید در این زمینه تشکل ها و انجمن هایی ایجاد شوند تا این تولیدات پاک و سالم را به بازار عرضه کنند.

وی با بیان اینکه بالاترین نرخ اشتغال درا ستان مربوط به بخش کشاورزی با ۳۷ درصد است افزود: همچنین ۴۶ درصد از جمعیت استان در روستاها سکونت دارند، اولویت استان در بخش اقتصادی حوزه کشاورزی است.

در این استان ۸۲ هزار بهره بردار در این بخش فعالیت دارند.

برچسب‌ها بجنورد کشاورزی خراسان شمالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد کشاورزی خراسان شمالی بجنورد کشاورزی خراسان شمالی اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۳۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرستان‌ها متناسب با نیازهای بومی خراسان شمالی نیرو تربیت کنند

استاندار خراسان شمالی با اشاره به فعالیت ۹۲ هنرستان در استان گفت: این مجموعه‌ها متناسب با نیاز استان، نیرو تربیت کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمد رضا حسین‌نژاد امروز _ چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در آئین افتتاح نمایشگاه معرفی مشاغل اظهار کرد: تقویت هنرستان‌ها متناسب با زیست بوم استان ضروری است تا علم و مهارت جوانان در مسیر توسعه استان قرار گیرد.

وی وجود ۹۲ هنرستان در خراسان شمالی با ۱۴ هزار دانش‌آموز را مورد توجه قرار داد و افزود: تولید با دستان توانمند کسانی امکان پذیر خواهد بود که دانش لازم را داشته باشند و دولت هم در بخش تجهیزات به افراد دارای مهارت کمک خواهد کرد.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به اینکه استان در بخش‌های تولید فرش و پرورش اسب پتانسیل‌های قابل توجهی دارد، خاطرنشان کرد: تربیت و پرورش نیروهای غنی و اثرگذار در تولید توسط هنرستان‌ها و هنرجویان اجرایی شود.

حسین‌نژاد با تاکید بر اینکه متناسب با نیاز استان باید هنرجو تربیت شود، گفت: هنرستان‌ها و دانشگاه‌ها باید متناسب با نیازها، نیروی انسانی را تربیت کنند.

وی افزود: با تاکید در جلسات شورای آموزش و پرورش استان و سفر رئیس‌جمهور و تصویب ایجاد هشت هنرستان، در مسیر عملیاتی شدن جهش تولید گام‌های مؤثری را خواهیم برداشت.

کد خبر 747499

دیگر خبرها

  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • با کشت هر گونه محصولات زراعی با آب غیرسالم برخورد می‌شود
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • هنرستان‌ها متناسب با نیازهای بومی خراسان شمالی نیرو تربیت کنند
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • اُفت ۴۰ سانتی متری آب از سفره‌های زیرزمینی خراسان شمالی/ ابلاغ دستورالعمل مهار اضافه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • شناسنامه‌دار شدن۳۰ درصد باغات جویبار
  • نیاز خراسان شمالی به استقرار سایت پرتودهی هسته‌ای محصولات کشاورزی
  • تولیدات خراسان شمالی به ۳۸ کشور جهان صادر می‌شود