Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

پویا محمودیان، توانمندسازی تولیدکنندگان، صنعتگران و هنرمندان، توزیع کنندگان، تامین کنندگان، صادرکنندگان، فعالان تجارت الکترونیک و همچنین حامیان کسب و کارهای صنایع دستی را از اهداف اصلی تفاهم مشترک با بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) عنوان کرد و افزود: بر اساس این تفاهم نامه به فعالان حوزه صنایع دستی تا سقف ۵۰ میلیون تومان تسهیلات با نرخ کارمزد ۴درصد پرداخت می شود و پس از ۶ ماه تنفس، بازپرداخت آن در ۵ سال (۶۰ ماه) انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، گردشگری و صنایع دستی و بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با هدف حمایت از هنرمندان و فعالان صنایع دستی و هنرهای سنتی و کسب و کارها و طرح های این حوزه که در دوران کرونا دچار آسیب شده اند، تفاهم‌نامه‌ مشترک همکاری امضا کردند.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با بیان اینکه این تسهیلات قرض الحسنه همه زنجیره صنایع دستی از تولیدکننده و توزیع کننده تا کسب وکارهای الکترونیک مرتبط این حوزه را شامل می شود، گفت: شرایط این وام که انعطاف پذیر و تسهیل کننده است به زودی به صورت سراسری در کشور اعلام می شود و متقاضیان پس از بررسی صلاحیت و تایید از سوی ادارات کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای دریافت وام به بانک های عامل معرفی می شوند.

وی افزود: این تسهیلات به غیر از بسته های حمایتی از کسب و کارهای آسیب دیده صنایع دستی در دوران کرونا است که در مراحل محتلف از طریق کارگروه اقتصادی ستاد ملی مقابله با کرونا تصویب و ابلاغ شده است.

محمودیان، ایجاد اشتغال و محرومیت زدایی و رونق کسب وکار را فصل مشترک ماموریت های معاونت صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی و بنیاد برکت دانست و تصریح کرد: صنایع دستی یکی از عوامل مهم در توسعه و اشتغالزایی در مناطق محروم و کمتر برخوردار و رکن اصلی فعالیت اقتصاد بومی در بسیاری از روستاها است؛ از طرفی در دوران کرونا یکی از کسب و کارهایی که بیشترین آسیب را متحمل شد بخش صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور بود که با امضای تفاهم نامه با بنیاد برکت، تلاش می کنیم با کمک به هنرمندان و صنعتگرانی که در این دوران دچار ضرر و زیان و بسیار زیادی شدند، این بخش را تقویت کنیم.

حمایت از هزار طرح ، ایجاد ۳هزار شغل جدید

محمودیان با بیان اینکه با امضای تفاهم نامه با بنیاد برکت هزار طرح در حوزه صنایع دستی توسط این بنیاد حمایت خواهد شد، گفت: اولین هدف حفظ مشاغل موجود کارگاه های صنایع دستی و پایداری مشاغل و کسب و کارهای این حوزه است و پس از آن ایجاد شغل جدید است که امیدواریم با این تفاهم نامه و مفاد مندرج در آن بتوانیم سه هزار شغل جدید ایجاد شود.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور، صنایع دستی را تنها عامل توسعه در روستاهای ملی و جهانی صنایع دستی عنوان کرد و افزود: تاکنون ۵۲ شهر و روستای صنایع دستی در کشور ثبت ملی شده اند که از این مجموعه ۳۲ شهر و ۲۰ روستا،خانواده شهرها و روستاهای ملی صنایع دستی را تشکیل می دهند، اشتغال و درآمد صنایع دستی در زندگی اهالی این ۲۰ روستا نقش اصلی و اساسی را بازی می کند و کرونا شرایط زندگی و درآمدهای آنها را به شدت تحت تاثیر قرار داده است.

وی با اشاره به اینکه ۷۵ درصد حوزه صنایع دستی را زنان تشکیل می دهند، گفت: این گروه در شرایط کرونا کسب و کار آنها دچار آسیب های بسیاری شده است، که امیدواری این تفاهم کمک کوچکی به آنها باشد.

صنایع دستی اسم رمز اقتصادی مقاومتی کشور است

محمویان با تاکید بر اینکه «صنایع دستی اسم رمز اقتصاد مقاومتی کشور است»، گفت: اقتصاد بومی مبتنی بر صنایع دستی و هنرهای سنتی، از آنجایی که برون زا و درون گرا و عدالت محور و فقرزدا و محرومیت زدا است، می تواند یکی از ارکان اثربخش و عامل رشد و توسعه در جوامع محلی از منظر معیشت، اشتغال و کسب درآمد شود، همچنین صنایع دستی علاوه بر ارزآوری و می تواند ترویج دهنده فرهنگ و هنر ایرانی در جهان باشد.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با اشاره به دو ماه باقیمانده تا پایان سال «جهش تولید»، افزود: صنایع دستی و هنرهای سنتی با پیشینه چند هزار ساله، مهمترین بخش تولید در حوزه فرهنگ ایران است و لازم می دانستیم از تمام توان خود در این حوزه استفاده کنیم؛ در همین راستا در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از ابتدا تلاش کردیم با یک رویکرد هم افزا و مشارکت پذیر همه سرمایه ها و ظرفیت های موجود در کشور را برای استحکام بخشی به حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی، به میدان بیاوریم.

وی تصریح کرد: از ابتدای سال ۹۹ با همین نگاه هم افزا و راهبرد استفاده از همه ظرفیت های ملی، تفاهم نامه های همکاری مشترک با سایر نهادها و دستگاه های کشور، از جمله بنیاد «کرامت مجموعه آستان قدس رضوی»، بنیاد «اقتصادی کوثر»، بنیاد «احسان برکت» و سایر نهادهایی کشور امضا شده است که به رونق اقتصادی این حوزه و حل شدن برخی از مشکلات هنرمندان و فصل جدیدی از همکاری های دوجانبه در سطح ملی، کمک می کند.

محمودیان هدف از اقدامات و رویدادهای حوزه صنایع دستی را کمک به سرپا نگاه داشتن کارگاه های صنعتگران است که در دوران کرونا دچار مشکل شدند، عنوان کرد و افزود: نمایشگاه ملی مجازی صنایع دستی در حال برگزاری است، حضور در این نمایشگاه برای هنرمندان صنایع دستی رایگان است و همه عواید حاصل از فروش بدون کسر هزینه و کارمزد، به خود هنرمندان اختصاص دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: گردشگری صنایع بنیاد برکت کرونا صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور حوزه صنایع دستی دوران کرونا صنایع دستی صنایع دستی تفاهم نامه بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۳۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان

سید عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در حکمی امیر کرم‌زاده را به‌عنوان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان منصوب کرد. 

در حکم ضرغامی خطاب به کرم‌زاده آمده است:

بنا به پیشنهاد معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها و نظر به‌مراتب تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی، به‌موجب این حکم به‌عنوان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان، منصوب می‌شوید.

انتظار دارد با تکیه بر ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی، اجتماعی، سیاسی و دینی استان اصفهان، در اجرای راهبرد‌های کلان وزارتخانه مبتنی بر تغییر، تحول، توسعه و فناوری و تحقق اهداف و مأموریت‌های ذیل اهتمام جدی داشته باشید.

حفاظت و صیانت از میراث فرهنگی، تاریخی و احیا و حفظ بنا‌های تاریخی، پایگاه‌ها و موزه‌ها، فرهنگ‌سازی عمومی در جامعه در حوزه میراث‌فرهنگی از طریق معرفی، ترویج و اشاعه ظرفیت‌های تمدنی، تاریخی، فرهنگی، مذهبی و آئینی، به‌کارگیری روش‌های نوین و خلاقانه مدیریتی در راستای مرجعیت یافتن آن مرکز در حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، تحول و دگرگونی شایسته در گردشگری و جذب توریست با ایجاد ظرفیت‌های جدید، مشارکت واقعی و مؤثر بخش خصوصی، تقویت بوم‌گردی‌ها، تور‌های گردشگری، افزایش کمیت خدمات‌دهی هتل‌ها و رستوران‌های سنتی و بین‌راهی، نظارت مستمر و کارآمد بر حوزه گردشگری، برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های نو و مبتکرانه در راستای رونق کسب و کار، حمایت از تولید و صنایع‌دستی، ایجاد و احداث بازارچه‌ها و فروشگاه‌ها و آموزش و پرورش هنرمندان بااستعداد، تعامل و ارتباط مؤثر، کارآمد و مستمر با مسؤولان و سازمان‌های دولتی و انقلابی و سازمان‌های مردم‌نهاد، تشکل‌ها، صنوف و انجمن‌های مردمی و غیردولتی، گسترش، همبستگی و انسجام درون‌سازمانی میان همکاران و مدیران در راستای افزایش انگیزه برای خدمت صادقانه به مردم و ارتقای بهره‌وری، طراحی نظام کارآمد، درآمدزایی صرفه‌جو و چابک بر اساس سیاست‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغی و حفظ و مراقبت از بیت‌المال، پاکدستی و فسادستیزی، تسهیل دسترسی مردم به مسؤولان و پاسخ‌گویی به افکار عمومی و شفافیت در همه کار‌ها را مورد تأکید قرار می‌دهم.

از سوابق کرم‌زاده، مدیرکلی میراث‌فرهنگی استان سمنان، مدیرکل توسعه و ترویج صنایع‌دستی کشور، سرپرست مجموعه فرهنگی و تاریخی سعد آباد تهران، معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری صندوق حفظ و احیا بنا‌های تاریخی کشور، معاون شرکت توسعه ایران‌گردی و جهان‌گردی کشور، معاون دفتر تسهیلات و تامین منابع وزارت میراث‌فرهنگی، معاون دفتر مطالعات و آموزش گردشگری کشور، مشاور اقتصادی معاونت صنایع‌دستی کشور، معاون سرمایه‌گذاری میراث‌فرهنگی استان زنجان، دو سال پیاپی کسب عنوان مدیر نمونه و رتبه اول جشنواره شهید رجایی استان سمنان در حوزه دستگاه‌های فرهنگی، علمی و آموزشی و کسب رتبه اول اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان سمنان در ارزیابی‌های سازمان استخدامی کشوری در بین ادارات کل میراث‌فرهنگی استان‌ها را می‌توان نام برد.

کرم‌زاده دانش آموخته مدیریت بازرگانی و مدیریت صنعتی در مقطع دکتری است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • بزرگترین گردهمایی صنایع خلاق ایران در رویداد مانوین
  • «نوشیجان» در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • تحول در گردشگری اشتهارد با پیشبرد پروژه‌های این حوزه در شهرستان
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • صادرات صنایع‌ دستی رونق می‌‌گیرد
  • انتصاب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان
  • اصفهان شناسنامه کشور در بخش میراث فرهنگی است
  • مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان معرفی شد
  • «کرم‌زاده» مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان شد+ سوابق
  • لزوم توجه به طرح‌های فناورانه برای توسعه گردشگری زنجان