Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-20@03:51:45 GMT

جایگاه امامت در دوران حضرت زهرا(س)تثبیت شد

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۹۴۸۵۸

جایگاه امامت در دوران حضرت زهرا(س)تثبیت شد

حجت الاسلام اکبرحسینی با بیان اینکه رفتار و گفتار حضرت فاطمه (س) بر مبنای مفهوم امامت بود گفت: جایگاه امامت در دوران حضرت زهرا(س)تثبیت شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، حجت الاسلام «میرشمس اکبرحسینی»  شامگاه جمعه(۲۶ دی) در  مراسم ویژه ایام فاطمیه در مسجد امام رضا(ع) گلسار با اشاره به خطبه فدکیه که حاوی مطالب مفهومی عمیق برای تاریخ بشری در همه اعصار است گفت: امامت و ولایت یکی از موضوعات مهم جوامع اسلامی است که دقت نظر به این مهم منجر به ایستادگی و ثبات قدم در برابر توطئه های دشمنان می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه انزلی عجین شدن با مفاهیم اسلامی و آموزه های دینی را مولفه ای اساسی در شکست توطئه های دشمنان دانست و افزود:  هرچقدر که با این مفاهیم انس و الفت یابیم دشمن ذلیل تر و ناتوان تر خواهد شد و این یک ضرورت است که ابتدا باید آن را با توجه به مفاهیم عمیق اسلامی و کلام ائمه معصومین درک کنیم.

 

وی با بیان اینکه رفتار و گفتار حضرت فاطمه (س) بر مبنای امامت بود و این مفهوم در سراسر زندگی ایشان محسوس بود اظهارداشت: ولایت مداری دخت نبی مکرم اسلام زبانزد است و جایگاه امامت در دوران حضرت زهرا(س)تثبیت شد.

 

اکبرحسینی با تصریح اینکه حضرت فاطمه نقش محوری امامت را به درستی تبیین کرده و حجت الاسلام حسینی با اشاره به اینکه ائمه معصومین تداوم دهنده راه حضرت فاطمه (س) بودند اذعان کرد: اگر معنای امامت را نشناسیم مسیر را اشتباه خواهیم رفت.

 

وی  با تاکید بر شناخت مفاهیم امامت و ولایت تاکید کرد: کلام ائمه معصوم را باید مورد توجه قرار داده و در جامعه نشر دهیم.

 

این خطیب برجسته با تاکید بر ترویج فرهنگ فاطمی در جامعه افزود: دشمن از هر فرصتی برای تخریب جایگاه امامت استفاده می‌کرد و حضرت فاطمه در زمان حیات خود به خوبی از این جایگاه دفاع کرد.

 

وی با بیان اینکه تبیین جایگاه امامت در جامعه هدایت بشری را به همراه دارد اظهارداشت: باید درک درستی از این مفاهیم داشته باشیم تا در مسیر صحیح ثابت قدم و استوار باشیم.

پایان پیام/84

منبع: شبستان

کلیدواژه: حضرت فاطمه جایگاه امامت و ولایت ولایتمداری جایگاه امامت حضرت فاطمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۴۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی از توسل سردار شهید حجازی به حضرت زهرا(س) / هرکجا بود، روضه فاطمیه را می‌گرفت

دوست و پسرعمه شهید حجازی با اشاره به علاقه شهید حجازی به حضرت زهرا (س) گفت: برای شهادت حضرت زهرا هر جایی که بود ۳ شب باز می‌گشت و مراسم عزاداری برگزار می‌کرد و به‌یاد دارم که در آخرین مراسم روضه او افرادی از جمله حاج قاسم حضور داشتند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، درست سه سال پیش بود که خبر پر کشیدن آن مرد آرامی که مدتی قبل او را به مناسبت اولین سالگرد حاج قاسم در برنامه بدون تعارف دیدیم، داغی دوباره بر دلمان نشاند؛ سردار محمد حجازی از آن مردهای مردی بود که بعد از رفتنش او را شناختیم و فهمیدیم که چه گوهر نابی در شهر داشتیم و از وجود او بی‌بهره شدیم.

هرچند حاج محمد عمر و مجاهدتش را در سکوت گذراند اما رهبر انقلاب می‌گویند «زنده نگه‌داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست» و امروز ماییم و افرادی که یادی از آن‌ها در دل دارند و چه کسی بهتر از افرادی که از روزهای کودکی با او همراه بودند و سینه‌شان مخزن اسرار است.

مرتضی آرسته که پسرعمه و رفیق دیرینه حاج محمد حجاز ی است، در گفت‌وگو با ایمنا با بیان اینکه اقدامات سردار حجازی را به گونه‌ای بود که حاج قاسم علاقه زیادی به او داشت، اظهار می‌کند: شاید مردم شناخت زیادی از او نداشتند اما دشمن به خوبی او را می‌شناخت

وی با تاکید بر اینکه او آرامش فراوانی داشت و جزو سربازان رشید انقلاب بود، ادامه می‌دخد: آن‌ها سه برادر به نام‌های احمد، محمد و مجید بودند و در حال حاضر تنها مادر و خواهر آن‌ها حضور دارند.

دوست و پسرعمه شهید حجازی در خصوص تاریخچه مسئولیت‌های حاج محمد و احمد حجازی تصریح می‌کند: احمد از دوران پیش از قبل از انقلاب فعال بود که پس از انقلاب مسئول تدارکات سپاه پاسداران و جانشین آقای رفیق‌دوست بود و در این راستا سختی‌های فراوانی برای تهیه امکانات اولیه می‌کشید و می‌خواست سپاهی که توسط امام تأسیس شده با نقطه ضعفی مواجه نباشد.

آرسته با تاکید بر اینکه در ابتدای انقلاب اسلامی هر دو برادر در صحنه حاضر بودند و با افراد انقلابی ارتباط نزدیک داشتند، بیان می‌کند: آن‌ها خودشان را ساخته بودند و نبود آن‌ها ثلمه‌ای بزرگ است.

وی ادامه می‌هد: یک بار محمد از لبنان به ایران آمده بود که به او گفتم برای شهادت سردار همدانی غصه زیادی خوردم و پاسخ داد باید برای خودمان غصه بخوریم، او به درجه و لیاقت خود رسید، از سویی عاشق امام و رهبر انقلاب بودند و کاملاً تابع صحبت آن‌ها بود.

دوست و پسرعمه شهید حجازی با اشاره به علاقه شهید حجازی به حضرت زهرا (س) می‌گوید: برای شهادت حضرت زهرا هر جایی که بود ۳ شب باز می‌گشت و مراسم عزاداری برگزار می‌کرد و به‌یاد دارم که در آخرین مراسم روضه او افرادی از جمله حاج قاسم حضور داشتند.

آرسته در پایان با اشاره به تعامل خوب سردار حجازی با خانواده می‌گوید: او انسانی اخلاق‌مدار بود و از سمتی زمانی که در منزل حضور داشت نیز مدام با نوه‌هایش بازی می‌کرد و با آن‌ها ارتباط خوبی داشت.

کد خبر 745302

دیگر خبرها

  • زندگی فاطمه بنت اسد می‌تواند برای همه الگو باشد
  • اقامه نماز جمعه خرم آباد به امامت حجت الاسلام والمسلمین شمسی فر
  • اقامه نماز جمعه ارومیه به امامت حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی
  • ۶ مدال بانوان مازندرانی در مسابقات کوراش قهرمانی کشور
  • معرفی نفرات برتر کوراش بانوان قهرمانی کشور
  • دختران خراسان شمالی فاتح مسابقات کوراش قهرمانی کشور
  • معرفی نفرات برتر مسابقات کوراش قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی زنان
  • قبرستان بقیع قدیم ‌ها این شکلی بود + ویدئو
  • روایتی از توسل سردار شهید حجازی به حضرت زهرا (س)/ هرجا بود، روضه فاطمیه را می‌گرفت
  • روایتی از توسل سردار شهید حجازی به حضرت زهرا(س) / هرکجا بود، روضه فاطمیه را می‌گرفت